31.3.2010

YLÖSNOUSEMUSTARINASTA IRTIPÄÄSTÄMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo  26.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Ylösnousemustarina


Tähän mennessä olemme oppineet, että on kaksi tapaa ylösnousta kaksinaisuuden yläpuolelle: fyysisen kuoleman tai fyysisten päivitysten kautta.

Viimeksi mainittu, mitä olemme sanoneet fyysiseksi tai biologiseksi "ylösnousemukseksi", ei ole mitenkään idioottivarma - kuitenkin se on hyvin tuettu ja arvostettu hanke tämän nopean kehityksen aikana. Ja ne jotka ovat valinneet tämän reitin korkeampaan tietoisuuteen, ovat eturintamassa, pioneereja jotka ovat löytäneet uuden maailman, uuden havaintotodellisuuden ja jotka valmistautuvat jakamaan sen rajattomassa ja koskemattomassa yltäkylläisyydessä.


Viime taival oli jyrkkä ja liukas mäki. Jotkut eivät pysyneet mukana äskettäisen päiväntasausenergian läpi, mutta myös ne jotka pysyivät, ne jotka johtivat joukkoa värähtelymääränpäähän, ovat epäilemättä helvetin väsyneitä ja taistelun uuvuttamia. Kyllä, tämä ryhmä on osannut ohjata selkeänä harhoista viime hetkeen saakka ja pitänyt tiukasti kiinni mastosta tuulen työntämistä vastaan joka kerta, kun meret ovat myrskynneet. Nämä urheat sielut ovat ottaneet kovimmat osumat, kohdanneet rankimmat elementit ja selvinneet monista armottomista myrskyistä ja tämän tuloksena nämä sielut ovat lopultakin siirtymässä eläkkeelle.


Tämä sielusopimuksen loppuminen ei vastaa eläkkeelle siirtymistä maatermein, vaan enemmänkin tunnetta kuvaamattomasta saavutuksesta ja kauaskantoisista uusista aluista. Se on aikaa valmistua henkisoturista maamestariksi, hiilisestä kristalliseksi, polaarisesta skalaariseen ja lineaarisesta ajasta yhtenäiseen nyt-aikaan.



Ajan ja paikan ylittäminen



Olen kuullut, että vuoden 2010 kevätpäiväntasauksen aurinkoportti - galaktisen aaltoliikkeen kuudentena yönä - antoi meille tilaisuuden astua ajattomuuteen. Tämä merkitsee, että ne tyhjät astiat jotka ovat päästäneet irti kaksinaisuuden taakoista, ovat nyt ajan ja paikan ylitysprosessissa ja valmistautuvat toimimaan nollapiste-energian tai yhtenäisulottuvuuden tiivistetyissä kentissä.


Yhtenäisulottuvuutta käytetään tässä kuvaamaan "yksipuolista" pistettä ajan ja avaruuden ulkopuolella. Se on tulosta yhdistymisestä täydellisyyteen, aikajanojen romahtamisen ja ykseyden perspektiivistä toimimisen kautta.



Seuraava vaihe


Tässä ylösnousemusnäytelmän seuraavassa näytöksessä on kyse sisäisen johdotuksemme ulkoisista ilmaisumuodoista. Se on vaihe, jossa saamme soveltaa tietämystämme energian toiminnasta fyysiseen muotoon. Matkan tämä osuus vaatii odotetusti, että pääsemme puhtaiden mahdollisuuksien kenttiin, jotka tunnetaan myös skalaariaaltoenergioina, niiden autuaiden tulosten hankkimiseksi, joiden ilmentämiseksi olemme työskennelleet vuosien (ja elämien!) ajan.


Kevätpäiväntasaus oli voimakas transformaatioportti ihmiskunnalle ja se esitti merkittävää osaa koko maapallon ja kosmoksen uudelleenjärjestelyssä. Solaariaalto virtasi alas suuresta keskusauringosta juurruttamaan uusia koodeja planeettaverkkoon. Tämä hämmästyttävän voimakas tapahtuma hätkäytti tarpeellisesti energioitamme viimeistä uudelleenryhmittymis- ja sopeutumisjaksoa varten, ennen kuin "ulkoistamme" energiamme täysin fyysiseen elämäämme.

Tämä palveli kahta päätarkoitusta:


1) varmistaa, että viimeisetkin geneettiset karmasiteet on katkaistu ja purettu, ennen kuin luominen alkaa taas


2) varmistaa, että kaikki menneiden luomusten kurittomat tekijät ovat tulleet näkösälle fyysistä loppuunsaattamista varten, kun viimeistelemme henkilökohtaisen ylösnousemuksemme puhdistumisvaiheen.


Kun alamme virrata universaalien vuorovesiaaltojen mukana emmekä niitä vastaan, meidät vedetään yhtäkkiä mukaan virtaukseen, joka näyttää huuhtovan pois paljon siitä, mitä olemme pitäneet työläänä useiden vuosien ajan. Rakkausaalto leviää elämämme ja kehomme joka osaan ja kantaa sellaista valomäärää, millaiseen ihmiset eivät ole koskaan yhdistyneet. On myös viisasta mainita, että tämä rakkausenergia-aalto paljastaa ja tuhoaa monia asioita polullaan, jotka eivät ole sopusoinnussa rakkausvärähtelyn kanssa.



Pyhä loppuunsaattaminen


Ensimmäinen loppuunsaattamisvaihe, mitä parhaillaan käymme läpi, on myös syvää solujen uudelleenmallinnusaikaa valmisteluna uuteen sykliin ja kulkemiseen pyhän uudestisyntymäkauden läpi.
Kuten viime päivityksessä mainittiin, meillä on edelleen jalka kummassakin maailmassa (vanhassa ja uudessa), mutta tämä pyhä siirtymä - tästä kesäkuun päivänseisaukseen - on VOIMAKAS ja se antaa meille lahjaksi monia uusia kykyjä ja tilaisuuksia. Jos pystymme hallitsemaan nämä lisääntyvät energiat viisaasti - pysymällä niille neutraalina - huomaamme olevamme hyvin valmistautuneita purjehtimaan uusilla merillä.



Plejadialiset antavat meille kolme tapaa hyödyntää tehokkaasti tämä pyhä aika:


1) Salli itsesi kylpeä itsensä hoivaamisen ja itsestään huolehtimisen uudistumisvalossa muistaen, että tarvitaan monia fyysisiä muutoksia biologisten versiopäivitysten viimeistelemiseksi.


2) Paketoi vanhat energiat, viimeistele vanhat projektit ja selvitä taloudelliset ja suhde-esteet siellä, missä mahdollista.


3) Luo tila uudelle elämällesi päästämällä irti kaikista kamppailumuistoista - sekä mielessäsi että fyysisessä elämässäsi ja suhteissasi.



Taatusti useimmille tien viitoittajille, ankkureille, verkkotyöläisille, valotyöläisille, tähtisiemenille ja kaikille jumalaisille "valtikoille", joilla on roolina selvittää negatiivisia maan energioita ja geneettistä karmaa, irtipäästäminen kamppailusta voi olla kuin irtipäästämistä koko maallisesta kokemuksestamme tässä elämässä.


Näille sieluille kampaileminen oli ainoa vaihtoehto, koska useimmat meistä puuhastelivat ulottuvuuksissa, joihin meitä ei ollut geneettisesti koodattu. Tämä ei tahdo sanoa sitä, ettei kamppailu olisi ollut arvokasta. Varmasti se sytytti suuren tulen perseemme alle ja yllytti meitä pakenemaan polariteetin äärimmäisyyksiä. Kuitenkin joillekin tästä on tullut sellainen elämäntapa, että kaikki kamppailemisen ulkopuolinen on täysin vierasta ja tuntematonta.

Tämä soturisieluryhmä on niin tottunut puskemaan läpi, taistelemaan, selvittämään ja vastustamaan vanhentuneita tapoja, että on lähes mahdotonta kuvitella helppoa elämää - mihin meitä juuri nyt yllytetään.



Ylösnousemustarinastanne irtipäästäminen


Kun soturiprikaatit viimeistelevät fyysisen siirtymän hiilisestä kristalliseen, paljon sulaa pois. Tuska, taisteluarvet, kärsimys ja jatkuva kamppaileminen pinnallapysymiseksi sellaisen planeetan intensiivisissä energioissa, jonne emme koskaan tunteneet kuuluvamme, haihtuvat kuin taianomaisesti. Tämä johtuu siitä, että olemme nyt lopultakin lähestymässä "kotiulottuvuutta", kun olemme saavuttaneet "päämäärävärähtelymme".

Nämä solumuistijäljet ovat tulosta taisteluhaavoista pitkältä matkaltamme kotiin, mutta nyt kaikki muistot ja arvet tuodaan muuntamisvaloon ja parannetaan yhtenäisulottuvuuden tai läsnäolevan hetken havaintopisteen voiman avulla.

Tämä merkitsee, että meitä yllytetään päästämään irti kaikista kiinnikkeistämme ylösnousemusprosessiin ja sotatarinoihin, jotta voimme saapua galaktiseen tietoisuuteen ilman mitään säikeitä. On aika sysätä itsemme syrjään ja harmonisoitua hyvintehdyn työn arvokkuuteen. Kivusta ja kärsimyksestä on tullut niin akuuttia, että kovalevymme puhtaaksi pyyhkiminen voi näyttää mahdottomalta, mutta pitäkää mielessä, että nämä muutokset ovat luonteeltaan kvanttisia ja siksi ne vapauttavat meidät niistä lineaarisista aikajanoista, jotka sitovat meidät tuskaan.

Oletteko koskaan panneet merkille, miten joinakin päivinä (ratsastaessanne energia-aallon harjalla) olette täysin irti kaikista työvuosista, mitä teillä on ollut tuohon hetkeen pääsemiseksi? No, sellaista on pian koko ajan.

Ylösnousemusprosessi on niin kaikenkattava, että on helppoa jäädä kiinni siihen kaikkeen, ylisamaistua siihen ja uskoa sen jatkuvan ikuisesti. Mutta päiväntasausenergiat työntävät meitä kärsimyksen yläpuolelle ja anovat meitä näkemään nyt tuon todellisuuden ulkopuolelle. Matkan toisen vaiheen, ulkoisen materialisoinnin, uudet koodit ovat täällä nyt ja muistuttavat meille, että henkilökohtainen ylösnousemuksemme on vain "väline loppuun pääsemiseksi" ja tuo loppu on todellisuudessa vasta alkua.



Miten tiedät, oletko karistamassa ylösnousemustarinaasi, astumassa pois "kiipeämisvaiheesta" ja siirtymässä materialisointivaiheeseen?


Tässä on muutamia merkkejä:


- Olet kadottanut täysin kiinnostuksen sellaisiin asioihin kuin parantaminen, henkisyys, metafysiikka ja erityisesti ylösnousemus - pelkkä sana voi saada sinut menettämään mielenkiinnon. (Tämä ei päde niillä, joilla on sopimuksena palvella parantajina, metafyysikkoina, henkisinä opettajina jne. heräävien sielujen seuraavalle aallolle.)


- Olet kadottanut kiinnostuksen kaikkiin kanavointeihin tai ylösnousemukseen liittyviin artikkeleihin ja muuhun informaatioon, mikä tulee itsesi ulkopuolelta (kyllä, jopa minun juttuihini ;))


- Olet helvetin kyllästynyt kaikkeen tässä ulottuvuudessa.


- Et enää halua pysyä eristettynä ja "varastossa" kuin erakko.


- Olet priorisoinut ulkoisen elämäsi yksinkertaistaen ja virtaviivaistaen kaiken sopimaan yhteen sisäisen itsesi kanssa.


- Kauan ylläpidetyt toiveesi, projektisi ja kumppanuutesi alkavat pilkistää läpi ja materialisoitua ulkoiseen maailmaan (tämä on vielä hitaanpuoleista, mutta pikkumerkkejä ponnahtelee maasta kuin kevään ensimerkkejä).


- Olet väsynyt olemaan yksin ja haluat syviä ja merkityksellisiä suhteita.


- Kaipaat epätoivoisesti "yksinkertaista ja normaalia" elämää, tehden taas yksinkertaisia ja normaaleja asioita.


- Asiat tuntuvat sinusta vähemmän "vakavilta", kuin miltä ne näyttivät aiemmin.


- Haluat vain LEIKKIÄ!



Energeettisestä näkökulmasta olemme maadoittumassa täysin ja astumassa rooliimme "fyysisinä" oppaina seuraaville ylösnousemusaalloille ja ollaksemme sitä - oppaita - meidän on oltava täysin irti prosessista, jottemme sotkeudu jonkun toisen mönjään. Ja kyllä, mönjää lentelee paljon, kun energioiden voimistuminen jatkuu kohti vuotta 2012 ja sen yli.



Fyysisiä tapahtumia


Koska sopeudumme edelleen ja vaihdamme maailmasta toiseen, meillä on vielä ylä- ja alamäkiä sekä intensiivisiä fyysisiä oireita. Hallitsevimmat äärimmäisyydet ovat tällä hetkellä tulosta päiväntasausenergioista, jotka stimuloivat jokaista solua kehossamme ja voivat saada aikaan tunteen kaistapäisyydestä ja kofeiinin yliannostuksesta kera ylenpalttisen stressin, unettomuuden ja levottomuuden sekä raskautta ja uneliaisuutta joka kerta, kun toivumme Jumalan sähköshokeista.


Kun sopeudumme näihin kruunuchakran ja kolmannen silmän hyvin keskittyneisiin solaariräjähdyksiin, käpy- ja aivolisäkkeemme on hyperaktiivinen, mikä voi aiheuttaa unettomuutta tai syvää unta ja kummallisia unia!
Tähän tulevat vielä lisänä kaikenlaiset myrkynpoiston "kausiallergiamaiset" oireet: ontelo- ja silmäpäänsärky ja -paine, sumentunut näkökyky, herkkyys valolle, aivastuspuuskat, juokseva tai tukkoinen nenä, kutisevat silmät, korvat ja nenä, kurkkukipu, kimeä soiminen korvissa, huimaus jne., jne.


On myös herpaantumatonta arkuutta, kipua ja särkyä, ruuansulatusvaivoja ja närästystä kateenkorvan stimuloinnista ja sydämen avautumisista, kipua sydämen takana, alaselkäkipua, jäykkä niska ja hartiat, kipeät tai kuumat jalkaterät, hulluja ruokahimoja, sudennälkää ja ruokahaluttomuutta, pahoinvointia, ruuansulatuksen epätasapainoa, väsymystä ja HERRA JUMALA - TURVOTUSTA.
Tässä tapahtuu merkittävää veden "imemistä" suojaamaan solujamme korventumiselta - kiitos aiemmin mainittujen sähköshokkien. Jos siis näytät vesi-ilmapallolta tällä hetkellä, et ole yksin. Voin vain kiittää luojaa verkkareista.



Asioita helpottamaan epämukavuutta tänä aikana:


1) Silloin kun energia rakentuu ja voimistuu (eli kun tunnet jonkun ikään kuin lipsauttaneen kokaiinia kamomillateehesi), tee jotain fyysistä - liikuta energiaa kehon läpi maahan… venyttele, kuntoile, juo paljon vettä, käytä luotoa maadoittuaksesi.


2) Silloin kun energia yhdistyy, rentoudu ja nuku (ikään kuin sinulla olisi vaihtoehtoja).


3) Ota mahdollisimman monia suihkuja, kylpyjä tai käy uimassa pitämään energiakenttäsi puhtaana (ja huuhtelemaan pois ikävän myrkkyliman).



Joitain (positiivisempia) sivuvaikutuksia päiväntasaustömäyksestä ovat tilapäisesti syvenevä tietoisuus läsnä olevasta hetkestä, mikä antaa meille kyvyn vihdoinkin keskittyä tietoisesti niihin luomuksiimme, joiden synnyttämistä olemme epätoivoisesti kaivanneet, pirstomatta energiaamme ja polttopistettämme muualle, intohimon (seksuaalisuus ja luovuus) hidas palaaminen, kun sakraali- ja juurichakramme heräävät syvästä horroksesta ja tilapäiset, satunnaiset tai ohikiitävät tunteet siitä, että pitkäaikaiset unelmamme ovat todella mahdollisia.


Selvän teki…



Onnellista Kristus-tietoisuuteen ylösnousemisaikaa!



Lauren


-----------
 

Ei kommentteja: