15.3.2010

ODOTTAKAA ODOTTAMATONTA VUONNA 2010

EMMANUEL Langan kanavoimana 15.1.2010

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


KYSYMYS:
Olen saanut monia sähköposteja lukijoilta, jotka ovat kysyneet, miksi et ole vielä puhunut vuodesta 2012.


Rakkaat maan veljet ja sisaret, me korkeammista ulottuvuuksista todistamme suuressa ilossa uuden Gaian syntymistä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun koko planeetta yrittää kopioida itsensä korkeammalle olemassaolotasolle aurinkokunnassanne. Kopioituminen on ensimmäinen askel Gaian ylösnousemusprosessissa ja vaikka se ei ole vielä valmis, uskomme sen tulevan loppuun pian. Toinen askel on näiden kahden planeetan eroaminen. Tätä askelta voitaisiin verrata solujakautumiseen. Solujen tapauksessa prosessi on mitoosi ja alkuperäinen solu jakautuu kahteen uuteen soluun, jotka ovat identtisiä alkuperäiseen verrattuna. Gaian tapauksessa prosessi on enemmän kuin meioosi, missä prosessissa luotavat solut eivät ole identtisiä alkuperäisen solun kanssa. Teidän tiheydessänne tämä pätee erityisesti naiskehoon.

Koko planeetan kopioituminen vie noin yhdeksän vuotta, kun taas eroaminen tapahtuu sekunnin murto-osassa. Galaktisen syklin lopussa Gaialla on hyvin lyhyt jakso, jonka aikana eroamisen on tapahduttava. Kun tämä prosessi on valmis, uusi Gaia on viidennessä tiheydessä, kun taas vanha Gaia jää kolmanteen tiheyteen. Tästä syystä on niin paljon hämmennystä siitä, mitä vuonna 2012 tapahtuu. Jotkut yksilöt sanovat katastrofi, jotkut sanovat ylösnousemus ja toiset sanovat, ettei mitään tapahdu. Ja he kaikki ovat oikeassa.

Vuotta 2012 ei voida ymmärtää, jos katsotaan vain kolmannen ulottuvuuden näkökulmasta, koska kyse on itse asiassa moniulotteisesta/galaktisesta järjestäytymisestä, mikä tapahtuu kaikilla tietoisuustasoilla, mistä leviää elektronien, protonien jne. virta, niiden keskinäisestä sähköstaattisesta repulsiosta johtuen. Virtauksen koko määrä on ääretön vektorikentän joka kohdassa ja sen ilmentyminen/tulos määräytyy tietoisuuden nettovirtauksesta vektorikentän tietyllä alueella.

Tämä merkitsee sitä, että samasta tapahtumasta on monia eri lopputuloksia. Kaikki riippuu tietoisuutenne värähtelynopeudesta eli jokainen yksilö kokee erilaisen lopputuloksen.

Jotkut kokevat katastrofin, jotkut kokevat ylösnousemuksen ja toiset eivät koe yhtään mitään. Kaksi yksilöä kokee saman lopputuloksen vain silloin, kun heidän tietoisuutensa värähtelee samalla nopeudella, koska kahden yksilön keskittäessä tajuntansa tietoisuuden energiaspektrin samaan osaan, heistä tulee samanaikaisia eikä heitä enää erota ajan ja paikan harha.

Tämän käsitteen ymmärtämiseksi teidän täytyy ensin ymmärtää, että te olette moniulotteinen olento, joka elää samanaikaisesti tuhansilla päällekkäisillä olemassaolon tasoilla.

Monet teistä pystyvät aistimaan tämän, mutta monet ajattelevat, että heillä on vain yksi “pääitse” (se joka lukee tällä hetkellä) ja kaikki “toiset itset” ovat vähemmän todellisia. Todellisuudessa tietoisuutenne on samanarvoisesti jakautuneena kaikkiin osiinne, mikä tekee niistä kaikista “pääitsen”.

Jokaisella päätöksellänne ohjaatte tietoisuutenne yhteen tuhansista itseistä. Tämän tapahtuessa ette tunne mitään, mutta olette kirjaimellisesti siirtyneet toiseen maailmaan. Kaikki näyttää samalta kuin kymmenen minuuttia sitten – elätte edelleen samassa talossa, olette naimisissa saman ihmisen kanssa, työskentelette samassa paikassa jne. – mutta värähtelynäkökulmasta kaikki asiat ovat täysin uusia, koska elätte nyt uudessa maailmassa.

Luoja loi päällekkäisten maailmankaikkeuksien mallin tarkoituksenaan rikastaa sielukokemustanne. Nyt on vapaa tahtonne päättää, mikä itsenne osallistuu vuoden 2012 muutokseen täysin tiedostaen.

Esim. teillä ja naapurillanne ei ole sama kokemus. Kumpikin teistä jatkaa elämistä eri maapallolla. Kaikki ne joilla ei ole sama värähtelynopeus kuin teillä, yksinkertaisesti häviävät todellisuudestanne. Siksi useimmat viime aikoina tehdyt “massaennusteet” eivät tapahdu, koska ennuste tehdään tietyssä vektorikentän pisteessä, missä ennustajan tajunta yhdistyy hänen tietoisuuteensa, mutta sekunnin päästä hän ja mikä tärkeintä te, olette siirtäneet tietoisuutenne toiseen itseen ja nyt elätte rinnakkaisella aikajanalla, missä tuota ennustettua lopputulosta ei tapahdu.

Tietoisuutenne määrittelee, millä aikajanalla olette tällä hetkellä, ja uskomuksenne kiinnittävät tietoisuutenne aikajanan tiettyyn osaan.

Jos uskotte, että vuosi 2012 merkitsee jonkinlaista loppua ihmiskunnalle, niin koette jonkinlaisen loppumisen. Toisaalta, jos uskotte, että vuonna 2012 alkaa ylösnousemuksen sadonkorjuu, niin koette jonkinlaisen alkamisen.

Muistakaa, että ajattelumallinne luo tuntemuksia, tuntemuksenne luovat tunteita ja tunteenne luovat todellisuutenne.


KYSYMYS:
Olet maininnut monta kertaa, että meidän on jätettävä pelko taakse, ja eräs lukija Australiasta kysyy, miten pelko korvataan rakkaudella.

Rakkaus on lahja tuolta puolen ja se on olemassa kaksinaisuuden tuolla puolen. Ei ole mitään tapaa korvata yhtä toisella – tämä on ymmärrettävä syvällisesti. Pelko ja rakkaus eivät ole kaksi eri asiaa, ne ovat saman energian eri laatuja. Pelko on rakkauden negatiivinen puoli. Jos perusenergian korkeimmat värähtelyt eivät virtaa energiakenttänne läpi, tuosta energiasta tulee pelkoa. Jos taajuusasteikon korkeamman osan sallitaan virrata, pelko häviää ja rakkaus jää.

Sen ainoana tarkoituksena, että ajatusta pelon ja rakkauden erillisyydestä on juurrutettu kollektiiviseen mieleen kautta aikain, on ollut ihmisten orjuuttaminen, koska yksilö ei voi taantua orjuuteen, jos hän ymmärtää, että pelko ja rakkaus ovat samaa energiaa ja kaikki riippuu siitä, mihin asteikon osaan hän keskittää huomionsa. Koska silloin kun kaksi yksilöä keskittyy energia-asteikon samaan osaan, he eivät ole enää erillisiä – he ovat yhtä. Rakkausvärähtelyt auttavat teitä sulautumaan yhteen toisten kanssa.


KYSYMYS:
Olet maininnut, että DNA:tamme aktivoidaan niiden korkealla värähtelevien energiasäteiden avulla, joita virtaa maan päälle, ja eräs lukija Ranskasta haluaisi tietää, miten monta 12 DNA-säikeestä voidaan aktivoida ihmistietoisuuden nykytasolla.

Kolmannen tiheyden ihmisillä on mahdollisuus aktivoida lukemattomia DNA-säikeitä. Ihmisevoluution nykytasolla on kuitenkin 144 pääsäiettä, jotka täytyy aktivoida koko ihmispotentiaalinne herättämiseksi. Suuri jumalainen johtaja ja Karmaherrojen neuvosto ovat säätäneet tarvittavien säikeiden määrän 144:ään tässä kehitysvaiheessa. Näiden 144 säikeen lisäksi on tällä hetkellä käytettävissä 144000 “galaktisen” DNA-säikeen “päivityspaketti”.


KYSYMYS:
Eräs lukija Venäjältä kysyy: mitä pidemmällä olen henkisellä polulla, sitä epävarmemmalta tuntuu – mitä teen väärin?

Et tee mitään väärin, voit vain aistia, ettei todellista varmuutta ole olemassa. Varmuus merkitsee vain tyytyväisyyttä todellisuutenne olosuhteisiin. Kyse on vain mieleenne iskostetusta ihanteesta, mikä huijaa teidät pelkäämään tuntematonta. Jäädessänne tunnettuun ei tapahdu kasvua. Kun astutte tuntemattomaan ja hyväksytte epävarmuuden, ottaisitte kvanttihypyn ovien avaamisessa aitoon itseenne ja osaanne Jumalan suunnitelmassa.

Rakkaat maan veljet ja sisaret, elätte hämmästyttäviä aikoja!

Maan päälle virtaavat energiat lisääntyvät merkittävästi jokaisen uuden päivän myötä, vastasyntyneiden vauvojen DNA:ssa on geneettistä informaatiota, mitä ei ole koskaan ennen nähty maan päällä, ja tiedemiehenne voivat vahvistaa uuden aktiivisen DNA-säikeen olemassaolon monissa vastasyntyneissä. Taivaanne on täynnä “valoja”, joita näkevät tuhannet päivittäin. Kollektiivitietoisuus luo uusia yhteyksiä sellaisten yksilöiden välille, jotka kuuluvat samaan sieluryhmään – heidän välillään olevasta fyysisestä etäisyydestä huolimatta. Telepaattiset kyvyt ovat nyt melkein kaikkien ulottuvilla. Energiakehonne alkaa muistaa mahdollisuutensa ja aktivoi automaattiset parantumiskykynsä.

Useammat ja useammat ymmärtävät, että heillä on täytettävä elämänsopimus, ja he muuttavat asenteitaan elämää kohtaan, mikä muuttaa sitä maailmaa, missä he elävät. Monet, monet ovat poistuneet ehdollistumisestaan ja voivat nähdä täydellisen vapauden vain muutaman askeleen päässä. Kollektiivinne enemmistö on pudottamassa kaikki menneisyyden kiinteät ajatukset ja uusi toimintamalli syntyy.

Ajatus erillisyydestä kollektiivinne yksilöiden välillä häviää nopeammin, kuin voitte kuvitella. Sielut ovat alkaneet muistaa, että erillisyys on olemassa vain pinnalla ja syvällä te, me olemme kaikki yhtä. Rajallisuuden sykli on tulossa loppuun.

Todella hämmästyttäviä aikoja ihmiskunnalle!

Mutta uudet mahdollisuudet tuovat uusia vastuita. Vain katsokaa ympärillenne – mitä tahansa olette tehneet, nyt näyttää siltä, ettei se riitä. On aika tuoda esiin jotain uutta, uusi alku matkalla. Olette valmistautuneet monien elämien ajan tätä hetkeä varten – älkää hukatko sitä.

On tulevaisuutenne tarkoituksellisen kanssaluomisen aika. Täysin uuden todellisuuden kanssaluomisen salaisuutena on vain hajottaa suuret tavoitteet sarjaksi pieniä tavoitteita. Jokaisen pikkusaavutuksen myötä perimmäinen tavoite tulee lähemmäs. Olkaa toimiva henkilö – vain toimintaan suuntautuvat yksilöt saavat asiat tapahtumaan. Älkää odottako huomiseen. Tänään on hyvä päivä aloittaa.

Aloittakaa luottamalla itseenne, mahdollisuuksiinne, yhteyteenne Kaiken olevaisen kanssa ja täysin korvaamattomaan osaanne Jumalan suunnitelmassa. Kun luotatte itseenne koko sydämestä, tietoisuutenne opastaa teitä elämään, mikä on kunnioitettavaa ja merkityksellistä!


Olen Emmanuel.

Ei kommentteja: