15.3.2010

MUUTOS 15.1. JA HAITIN MAANJÄRISTYKSEN MERKITYS



Kirjoittanut  KAREN BISHOP  16.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tervetuloa!


Niiden monien vuosien aikana jolloin olen kirjoittanut energiaraportteja, on tapahtunut vain kourallinen merkittäviä muutoksia. Ylösnousemusprosessi suunniteltiin liikuttamaan meitä, laajentamaan meitä ja kohottamaan planeetan tietoisuutta itsemme kautta, askel kerrallaan, jotta helpottaisimme epämukavuutta mahdollisimman paljon. Tällä tavalla kyse on enimmäkseen ollut hitaasta ja vakaasta prosessista. Silti tiettyinä aikoina on tapahtunut dramaattisempia ja ratkaisevampia muutoksia, mutta näitä on ollut harvakseltaan.

Ylösnousemuksen ensivaiheen alussa, kun asiat liikkuivat eteenpäin suunnitellun mukaisesti, muutokset voitiin aina nähdä ja ne myös saivat aikaan aiotut lopputulokset. Sen jälkeen kun "suunnitelma" keskeytettiin ja kun se periaatteessa epäonnistui jossain määrin, nämä aiotut muutokset saivat harvoin, jos koskaan, aikaan haluttuja ja aiottuja lopputuloksia. Energiat alkoivat, mutta ne eivät koskaan näyttäneet saavan otetta. Niin kuin moottorin kanssa, joka paukahtelee, käynnistyy ja sitten sammuu, kulkuneuvo ei liikkuisi koskaan eteenpäin.

Nyt kun olemme kokeneet maailmojen eroamisen ja olemme rinnakkaisissa maailmoissa jonkin aikaa (kunnes aiottu prosessi saa aikaan kaikki halutut muutokset… ja se saa), aiottuja lopputuloksia todella tapahtuu tänä aikana, kun aloitamme nyt alusta todellisuudessa, mikä on varmasti keitos, joka saa aikaan kaikki halumme ja unelmamme.

Kun tämä on sanottu, uusi alkuenergia 15.1. oli dramaattisin, mitä olen nähnyt ja kokenut moniin vuosiin. Se oli todella hyvin ilmiömäistä.

Joulukuun 2009 päivänseisaus aloitti maadoittamisen. Niinpä sitten maadoituimme, pysyimme aloillemme ja hyvin "maassa", harrastaen liikuntaa, kävellen ja myös syöden enemmän, jolloin paino nousi. Yhdistyimme myös aitoon ja todelliseen itseemme ja luomme uutta perustaamme uusilla alueilla. Kaikki jumalaisen täydellisessä järjestyksessä.

Tammikuun 15. päivän lähestyessä, jolloin oli uusikuu, auringonpimennys ja jolloin Merkurius lähti taas eteenpäin, oli myös joitain ilmentymiä. Itkeminen ilman selvää syytä tai ainakin itkettämisen tunne (Haitin avatessa sydäntä, ks. alla), itseluottamuksen puute, äkillinen haavoittuvuuden ja haurauden tunne, tuen menettämisen tunne, halua olla yksin, toisten läheisyydestä ärsyyntyminen, valtavat ja usein toistuvat kuumat aallot, kylmyyden tunne ja vaikeus lämmetä, paniikki, ahdistus, masennus ja unettomat yöt päivällä tuntuvan väsymyksen kera olivat muutamia monista oireista.

Päivän aikana 15.1. energia alkoi muuttua ja tämä sai aikaan liikettä, mikä tavallisesti ilmentyy hermostuneisuutena ilman selvää syytä. Uniaikana 15.1. tapahtui massiivinen vapautuminen. Tämä sai aikaan mielenkiintoisia ja paljastavia unia monilla. Olimme nyt valmiita siirtymään eteenpäin - uusi suuntamme piti lopultakin ja tapahtui valtava ja intensiivinen menneisyyden irtipäästäminen. Tämä vapautuminen ja lopullinen päätöksenteko sielutasolla koettiin unien kautta tai korkeammilla tasoillamme.

Siihen saakka olimme ehkä tunteneet olevamme laatikossa - emme ikään kuin pystyneet siirtymään eteenpäin monista, meille kaikille erilaisista syistä, olimme ikään kuin tukahdutettuja tai tunsimme suurta painetta ympärillämme. Yritys ottaa askelkin eteenpäin johti törmäämiseen johonkin tai johonkuhun, joka näytti tukkivan tiemme. Meistä ehkä tuntui siltä, että meitä puristettiin laatikkoon, joka tuntui koko ajan vain pienenevän. Ilmentäminen tai oleminen harmoniassa lähes kaiken kanssa (paitsi uuden perustan luominen ja maadoittuminen) on näyttänyt vähintäänkin turhalta. Vanha ympäröi meitä monin tavoin, kun vapautuksemme näkyi hyvin horisontissa, muttei vielä ollut täysin saapunut perille.

Nyt se on saapunut. Liekamme ovat nyt katkenneet kuin ritsalla ammuttuna ja voimme siirtyä nyt uuteen tilaan. Olemme vapaita ja puhtaita nyt. Tie on auki ja valmiina askeliamme varten eikä vanha enää pidä meitä matalana. Lisäksi meistä tulee nyt paljon selkeämpiä siinä, mitä haluamme luoda. Meillä on ehkä ollut palasia menneisyydessä tai olemme jopa tietäneet jonkin aikaa, mutta sitten asioista tuli sumuisia. Sumu alkaa nyt nousta ja ilmentämisestä tulee helpompaa.

Uudet energiat ovat yrittäneet saavuttaa meitä nyt jonkin aikaa. Samalla tavalla kuin televisiokuva, joka jatkuvasti pysähtyy ja sitten alkaa taas liikkua, saamme uusia ja korkeampia energioita, mutta hitaasti ja vakaasti - vähitellen, yksi pala kerrallaan.

Toimimme nyt myös eri tavalla. Nämä korkeammalla värähtelevät energiat, joissa nyt asumme, luovat uusia ja upeita tapoja olla ja ilmentää, jotka ovat kaukana siitä, mistä olemme tienneet menneisyydessä. Kuten olen maininnut muutaman kerran viime viesteissä, olen kokeillut niitä ja se mitä ne luovat ja miten ne toimivat, on upeaa. Näin ollen myös puitteemme ovat erilaiset, kun niiden on oltava harmoniassa näiden uusien ja jännittävien energioiden kanssa. Vanha rakenteemme muuttuu kovasti ja pystyn kuvailemaan uutta rakennetta vain niin, että se on toisesta maailmasta, sanoinkuvaamatonta ja tuntuu hyvältä!

Lyhyt huomautus Haitista. Haitilla tällä viikolla tapahtunut suuri maanjäristys sai aikaan monumentaalista sydämen avautumista planeetalla. Sen aikaansaama tuska, kärsimys ja traaginen menetys avasi sydäntämme ja muutti planeettaa ja työnsi sitä sydäntilaan, mistä se nyt tulee toimimaan. Nämä kauniit sielut, jotka suostuivat sielutasolla osaksi tätä kokemusta, ovat palvelleet tätä planeettaa näkymättömillä tavoilla hyvin pitkään. Koska monien heidän oli sielutasolla aika lähteä, he suostuivat osallistumaan tavalla, joka palvelisi planeettaa ja veisi sen uudelle ja korkeammalle tasolle.

Haitista tulee hyvin pyhä paikka, kuten on jo tullut, ja tämä tapahtuma muistetaan hyvin pitkään. Se oli osa uutta alkuamme ja osa, joka muuttaa myös uuden maailmamme värähtelyä ja suuntaa. Nämä urheat ja uskomattoman rakastavat ja kalliit sielut ovat antaneet tälle planeetalle enemmän, kuin voisimme koskaan tietää. He ovat auttaneet planeetan muuttamisessa uuteen olemistapaan, mihin kuuluu toimiminen sydämestä. Se kunnioitus ja arvostus, mitä tunnen heitä ja monia muita mukana olleita sieluja kohtaan, ylittää kaikki sanat.


Rakkaudella ja kiitollisuudella,

Karen

Ei kommentteja: