16.3.2010

ORBEISTA & MAAN ULKOPUOLISISTA OLENNOISTA

Akaasisia tiedostoja  kanavoinut Jen Eramith M.A. Helmikuussa 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



 
Voivatko ihmiset koskaan nähdä maan ulkopuolisia (ET)?

Kyllä. Itse asiassa pystytte jo näkemään olentoja tämän maailman ulkopuolelta. Nämä olennot voivat olla myös henkisiä olentoja, kuten enkelit, joten käytämme lyhennettä ET kuvaamaan fyysisiä olentoja tai olentojen fyysisiä ilmentymiä tämän maailman ulkopuolelta. ET:t ovat tällä hetkellä näkyviä ihmisille. Se pystyttekö näkemään niitä tai näettekö todella niitä, riippuu teistä.

Joillakin teistä on sopimus työskennellä maan ulkopuolisen elämän kanssa tai teillä on sopimus käydä läpi oppitunti tai henkilökohtainen kasvuprosessi, joka kumpuaa kohtaamisesta jonkun maan ulkopuolisen olennon kanssa. Ne teistä joilla on näitä sopimuksia, pystyvät näkemään ja tulevat näkemään niitä toisinaan ja tavoilla, mikä auttaa teitä täyttämään nuo sopimukset.



Monilla teistä ei ole tällaisia sopimuksia eikä teillä ole mitään jumalaista tarkoitusta nähdä ET:itä. Teitä ei palvelisi fyysisten olentojen näkeminen, vaikka olettekin vuorovaikutuksessa niiden kanssa henkimuodossa. Teette tätä usein enkelien ja muiden henkiolentojen kanssa. Vaikka teillä olisikin fyysinen kyky nähdä ET, ette näe niitä eikä polkunne kohtaa niiden kanssa, ellei korkeampi itsenne päätä, että sen tekeminen palvelee teitä jotenkin. Homma toimii samalla tavalla kuin ihmisten osalta - jos teidän ei ole tarkoitus tavata tiettyä henkilöä tässä elämässä, polkunne eivät kohtaa hänen kanssaan.



Kun tämä on sanottu, niin jokaisella teistä on mekaanisia työkaluja, joita tarvitaan ET:n näkemiseen. Kaikki mikä on olemassa fyysisesti, voidaan nähdä optisesti, mutta ihmismieli on nerokas asioiden estämisessä. Monia kokeita on tehty osoittamaan, että toinen voi nähdä samassa kuvassa jotain täysin erilaista kuin toinen. Näkökykynne riippuu siitä, kuka olette ja miten mielenne on harjaantunut sulkemaan ulos tiettyä informaatiota ja panemaan merkille toista. Joillakin teistä saattaa itse asiassa olla kohtaaminen toiselta planeetalta olevan fyysisen olennon kanssa, mutta te ette muista tai rekisteröi sitä todelliseksi mielessänne. Taas kerran, sille on aina syynsä, mitä koette tässä elämässä.

Mielenne on nerokas suojaamaan itsensä näkemästä asioita, joita ette ole valmis näkemään. Vaikka teillä olisikin kohtaaminen ET:n kanssa, mielenne torjuu sen, jos ette ole valmis käsittelemään tuon kohtaamisen herättämiä kysymyksiä todellisuuden luonteesta ja siitä, mikä on mahdollista tässä maailmassa. Tämä toiminto on itse asiassa upea ja erittäin kehittynyt mekanismi, joka teillä on mielessänne itsenne suojelemiseksi.



Milloin ensikontakti tapahtuu?


Ihmiset ovat keksineet tämän ajatuksen ensikontaktista ja aiomme määritellä sen tässä, koska sillä on useita määritelmiä kollektiivitietoisuudessanne. Tämän vastauksen tarkoitusta varten ensikontakti on tapahtuma, missä kaikki ihmiset tulevat tunnistamaan ET:iden fyysisen läsnäolon planeetallanne. Tämä on sellainen tapahtuma, mitä olette nähneet kuvattavan elokuvissa. Se tapahtuu, silloin kun on riittävästi läsnä ET:itä ja ne nähdään fyysisesti tai on riittävästi ihmisiä, joilla on ollut kohtaamisia, ja on riittävästi todisteita tavallaan pakottamaan ihmisenemmistö tunnustamaan maan ulkopuolisten olentojen fyysisen läsnäolon.

Ei ole mitään ajankohtasuunnitelmaa ensikontaktille, vaikka se ei vaikuta tulevan aivan lähiaikoina. Ensikontakti ei luultavasti tapahdu suuren yksittäisen tapahtuman kautta, kuten avaruusaluksen saapumisena niin massiivisella tavalla, että se voidaan dokumentoida televisiossa. Sen sijaan se luultavasti jatkaa tapahtumistaab tavalla, millä sitä on tapahtunut - eli yksitellen - kun jokainen teistä jolla on sopimus työskennellä ET:iden kanssa, herää tuolle sopimukselle joko kokemalla kohtaamisen tai alkamalla tunnistaa sen tosiasian, että ET:t ovat olleet jo osa elämäänne.

Henkilökohtaisiin kontakteihinne ET:iden kanssa pätevät samat säännöt ja dynamiikat kuin kontakteihinne ihmisten kanssa. ET:t voivat ilmestyä ihmisinä tai jonain muuna. Silloin kun kohtaatte ET:n, se johtuu vain siitä, että teidän korkeampi itsenne ja tuon olennon korkein osa ovat sopineet tapaamisesta. On aina syy, joka perustuu korkeimpaan perimmäiseen etuunne, vaikka se voi joskus tulla haastavan kokemuksen muodossa.


Kohtaamiset ET:iden kanssa ovat useimmiten tarkoitukseltaan hyväntahtoisia ja monet teistä joilla on näitä sopimuksia työskennellä ET:iden kanssa, eivät yhtäkkiä vain tapaa "muukalaista". Sen sijaan alatte käsittää, että jotkut ihmiset jotka ovat olleet elämässänne, olivat itse asiassa ET:itä, jotka kävivät luonanne tämän maailman ulkopuolelta.

Tapaamiset ET:iden kanssa - kuten ihmiskohtaamisetkin - auttavat teitä saamaan uutta näkökulmaa elämänne, suhteidenne ja valintojenne merkityksestä. Se mitä opitte suhteista ET:iden kanssa ja perimmiltään se johtopäätös, mihin teidän pitäisi tulla (kuten tulisitte missä suhteessa tahansa, on kyse sitten tavallisesta ihmisolennosta tai ET-ihmisolennosta), on oivaltaa syvempi tunne omasta voimastanne ja yhteydestänne rakkauteen ja valoon. Perimmiltään jokaisessa kohtaamisessa ihmisenä muistatte ja otatte takaisin omaa voimaanne ohjata elämäänne ja tuoda lisää valoa maailmaan.

Taas kerran, ensikontaktin on mahdollista tapahtua yksittäisenä massatapahtumana. Tällä hetkellä se ei kuitenkaan ole suunnitelmissa ja siksi sille ei ole aikataulua. Teitä palvelee parhaiten olla odottamatta ensikontaktia ja sen sijaan työskennellä omassa vaikutuspiirissänne rakkauden tuomiseksi maailmaan.



Voitteko antaa meille lisäinformaatiota henkiorbeista? Niitä ilmestyy valokuviin ja jotkut meistä aistivat niiden läsnäolon. Kertokaa meille, keitä ne ovat, mitä ne haluavat ja mitä ne tekevät täällä.

Tämä on monimutkaisempaa, kuin monet ihmiset haluavat uskoa. Kuten mainitsimme, monet teistä heräävät ja alkavat käsittää, että tässä maailmassa on erilaisia olentoja, jotka eivät ole tältä maapallolta. Nämä olennot auttavat ihmiskuntaa kehittymään kohti rakkautta ja valoa. Joskus ne auttavat teitä pääsemään omalle tiellenne - aivan kuin ihmiset - mutta aina se on apua ja aina se tapahtuu teidän luvallanne.

Näitä olentoja tulee kaikenlaisina muotoina. Niitä tulee fyysisessä muodossa, kuten ET:t, mutta niille on paljon yleisempää tulla energiamuodossa. Tässä maailmassa on uskomattoman monia olentomuotoja. On enkeleitä, keijuja, luonnon deevoja ja nymfejä. On toteemielämiä, esi-isien henkiä, henkioppaita ja suojelijoita. Energiaolennoista on erittäin monia muunnelmia ja niitä on uskomattoman paljon. Useimmat energiaolennot joita täällä on, toimivat ihmisten henkioppaina ja monet teistä ovat heräämässä niiden läsnäololle.

Tähän heräämiseen liittyy kuuden aistinne kehittäminen (kyllä, tarkoitamme kuutta!), jotta voitte olla vuorovaikutuksessa näiden olentojen kanssa tietoisemmin kuin koskaan ennen. Olette olleet jo vuorovaikutuksessa enkelien ja muiden henkioppaiden kanssa alitajuisesti. Kommunikoitte tiedostamatta jatkuvasti niiden kanssa, mikä auttaa määrittelemään teille turvallisimman tavan oppia oppituntejanne ja johtaa teidät aina oikeaan paikkaan oikeaan aikaan täyttämään kohtalonne. Olette jatkuvassa kommunikointiyhteydessä henkitasolla.

Se herääminen mitä tapahtuu valaistumisen kautta, tuo monille teistä laajentuneen näkökyvyn lahjan. Yhteyksiä fyysisten silmien ja fyysisten aivojen välillä johdotetaan uudelleen, mikä tekee teille mahdolliseksi nähdä enemmän kuin ennen. Aivan kuin minkä tahansa uuden näkökyvyn osalta, alussa se on sekava. Näin on myös vauvalla ja sitä tapahtuu teille, kun opettelette näkemään jotain, mikä ei ole ollut teille ennen näkyvää. Alussa nuo yhteydet silmien ja aivojen välillä ovat niin perustasoa, että te ette pysty erottamaan hienoisia tai edes ei "suuria" eroja olentojen välillä, joita kohtaatte.

Silloin kun ihmiset vangitsevat orbeja filmille tai kun he pystyvät näkemään tai aistimaan niitä seurassanne, kyse voisi olla yhdestä sadoista erilaisista olennoista. Se voisi olla enkeli, keiju, eläinhenki tai lukemattomia muunlaisia olentoja. Se kuka tai mikä se on, riippuu siitä, mitä sielunne on kutsunut vuorovaikutukseen kanssanne tuolla kertaa. Teillä on taipumusta nähdä pyöreä valopallo, koska tämä on viesti, minkä silmänne pystyvät välittämään aivoille ja minkä aivonne pystyvät välittämään vastauksena siihen, mitä näette. Tämä on peruskuva, jota pystytte käsittelemään tässä näkökykynne laajentumisen alkuvaiheessa.

Kun jatkatte tietoisuutenne laajentamista, te kaikki käytätte luottamusta ja intuitiota. Käytätte myös logiikkaa ja järkeä tullaksenne uusiin johtopäätöksiin todellisuudesta. Kehitätte edelleen tätä yhteyttä silmien ja aivojen välillä, mikä tekee mahdolliseksi nähdä enemmän kuin aiemmin. Monet teistä ovat tehneet tämän jo ja monet teistä ovat valmistuneet jopa seuraavaan askeleeseen. Jotkut teistä pystyvät näkemään erilaisia hahmoja, värejä ja muotoja. Jotkut teistä pysyvät näkemään energia-auroja ihmisten ympärillä. Jotkut teistä pystyvät tekemään eron erilaisten olentojen välillä ja jotkut pystyvät näkemään mahdollisuuksia siitä, mitä on tulossa.

On monia asioita, joita pystytte näkemään, ei vain visualisointina mielessänne, vaan käyttämällä fyysisiä silmiä ja näköhermoja.

Useimmat teistä ovat alkamassa muodostaa tätä uutta yhteyttä. Tässä vaiheessa näette orbeja. Ihmiset haluaisivat uskoa, että orbit ovat yksi ryhmä, että kaikki orbit ovat samanlaisia olentoja, mutta itse asiassa orbit voivat olla teidän tapanne nähdä enkeli tai eläinhenki tai mikä tahansa energiaolento. Näette orbin, koska sen silmänne pystyvät rekisteröimään. Teidän on kuunneltava sydäntänne, kuunneltava intuitiotanne ja käytettävä mitä tahansa selväaistianne sen määrittelemiseen, millainen olento on kyseessä ja mitä viestiä tai mitä energiaa se tuo teille.

On erittäin tärkeää, että nautitte jaksosta, jolloin näette orbeja. Tämä on taianomainen uusi alku ja orbit ovat merkki edistymisestänne. Ne ovat juhlan aihe ja orbin näkeminen on tarkoitettu tuomaan iloa, rakkautta ja jännitystä kokemiseen. Älkää pyrkikö hyppäämään yli tästä vaiheesta. Aivan samalla tavalla kuin vauva on utelias ja ilahtunut muotojen ja värien hitaasta kehittymisestä, sallikaa itsellenne saada iloa siitä, mitä näette. Luottakaa, että näkökykynne kehittyy lisää täydellisellä ajoituksella omalta kannaltanne.

Perimmiltään tämän pitäisi olla todella hauskaa. Ne teistä jotka voivat nähdä orbeja, ovat ihmisten eturintamassa kehittämässä tätä uutta tekniikkaa. Menneisyydessä ihmisiltä olisi mennyt monta sukupolvea silmienne uuden kapasiteetin kehittämiseen, mutta teille kaikille on todella mahdollista kehittää tämä nykysukupolven aikana. Näin nopeasti te kaikki liikutte nyt. Jotkut teistä kehittävät sitä enemmän kuin toiset eikä sen arvostelemisesta ole mitään hyötyä. Se mitä näette, riippuu yksinkertaisesti siitä, mitä teitä kutsutaan tekemään. Pitkää hauskaa! Kaikki olennot joita näette orbeina, ovat hyödyllisiä. Ne ilmestyvät valona, koska ne ovat ilmentymä valosta ja rakkaudesta. Pitkää hauskaa, ottakaa vastaan se taika, mitä ne tuovat, ja nauttikaa tästä vauvavaiheesta ja sen taiasta ja mystisyydestä. Maaplaneetalla on ilahduttava aika!


-----------

Ei kommentteja: