22.3.2010

YSTÄVÄLLISYYS

                        


Heimopäällikkö Joseph  John Calin kanavoimana  16.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




John Cali:


Yhtenä päivänä luin Science Dailyn artikkelin ystävällisistä teoista. Siitä ei luultavasti usein kirjoiteta tiedelehdessä!
Artikkeli puhui tutkimuksesta, jonka Kansallinen tiedeakatemia julkaisi 8.3.



Tässä on ote artikkelista:


"Hyvät teot - ystävällisyys, anteliaisuus ja yhteistyö - leviävät yhtä helposti kuin pahatkin. Ja vaaditaan vain kourallinen ihmisiä todella vaikuttamaan asioihin… Silloin kun ihmiset hyötyvät ystävällisyydestä, he "maksavat" sen eteenpäin auttamalla muita, jotka eivät alun perin olleet mukana, ja tämä saa aikaan yhteistyösarjan, mikä vaikuttaa kymmeniin muihin sosiaalisessa verkostossa… Ihmiset muodostavat sosiaalisia verkostoja, koska yhteiselämän edut ylittävät sen kustannukset."



Maailma jossa elämme tänä päivänä, näyttää joskus synkältä ja pelottavalta, erityisesti jos katsomme liikaa televisiota tai luemme liikaa valtavirtauutisia. Niinpä tämä tutkimus on virkistävä tuulahdus.


Päällikkö Joseph sanoi kerran yhdessä lempisitaateistani näin:

"… jokaisen ihmisen, jota kosketatte sisäisen rauhan tilasta, elämä muuttuu ainakin vähän. Tuo pikkumuutos väreilee ulospäin - kuin lampeen heitetty kivi - kunnes siitä tulee valtava maailmanlaajuinen ja universaali muutosaalto."


Niinpä pyysin häntä puhumaan tästä taas tänään. Näin hän sanoi.




Päällikkö Joseph



"Tunnette usein voimattomuutta elämässänne, erityisesti nähdessänne sellaisia tapahtumia kuin Haitin ja Chilen maanjäristykset - ja tietysti, kuten John sanoi, jos kiinnitätte liikaa huomiota televisioon tai uutisiin. Nehän erikoistuvat loppujen lopuksi "huonoihin asioihin".

Mutta onko planeetallanne vain huonoja asioita? Ei tietysti ole. Tiedätte sen. Mutta usein annatte liikaa aikaanne ja huomioitanne niille.

"Vastalääkkeenä" ehdotamme, että tuotte huomionne ja polttopisteenne vähän lähemmäs kotia. Toisin sanoen, tuotte sen takaisin itseenne.

Olemme sanoneet tämän monta kertaa vuosien varrella ja jatkamme sen sanomista, koska teidän kaikkien täytyy yhdistää se täysin tietoiseen tajuntaanne:
yksi ihminen joka on keskittyneessä sisäisen rauhan ja voiman tilassa, on paljon voimakkaampi kuin miljoonat, jotka ovat yhdessä kiukkuisia, katkeria ja vihaisia.


Yksi ihminen! Sinä voit olla tuo ihminen.





Jokaisella ajatuksellanne, jokaisella sanallanne ja jokaisella teollanne on voimakas vaikutus ennen kaikkea teihin itseenne. Mutta se vaikuttaa myös - positiivisesti tai negatiivisesti - niihin, jotka ovat lähipiirissänne ja kaukana sen ulkopuolella.


No niin, siitä tutkimuksesta josta John puhui - teillä on jopa vähän tieteellistä tutkimusta todisteena siitä, miten voimakas jokainen teistä on.


Ottakaa vähän aikaa ajatellaksenne sitä. Kenties arvioitte vähän uudelleen sen, mitä ajattelette, sanotte ja teette tavanomaisesti - usein täysin tietoisesti tajuamatta.


Olette kaikki voimakkaita valo-olentoja. Se energia mitä säteilette ajatustenne, sanojenne ja tekojenne kautta, todellakin väreilee planeetan ja maailmankaikkeuden kaukaisimpiin kolkkiin.


Te olette niin voimakkaita, ystävät. Käyttäkää voimaanne viisaasti, niin kuin kuvittelette Jumalan käyttävän.



Sillä te olette myös Jumala".



-----------

Ei kommentteja: