23.3.2010

TIEDOSTAMINEN, INTERNET, AIKA, KARMA, ILO



Emmanuel Langan kanavoimana 11.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine






Sattumanvaraisia kysymyksiä lukijoilta.



Rakkaat maan veljet ja sisaret, olen Emmanuel ja toivotan teidät tervetulleeksi tähän hetkeen.




Kysymys:
Sanoit, että kaksi ihmistä - vaikka lähinaapurit - kokisivat eri lopputuloksen vuoden 2012 tapahtumista, esim. toinen kokee ylösnousemuksen ja toinen katastrofin. Voisitko käsitellä tätä tarkemmin?
Jotta kaksi yksilöä kokisi saman tapahtuman, heidän täytyy olla samassa värähtelyasteikon osassa. Kaikki mahdolliset taajuusyhdistelmät sekä kaikki universumien tasot ovat tietoisuutenne sisällä, mutta havaitsette vain ne värähtelyt, jotka välittyvät tajuntaanne.

Monet teistä uskovat, että ennen inkarnoitumista olette valinneet ne elämän tapahtumat, jotka haluatte kokea oppiaksenne tietyn oppitunnin ja kasvaaksenne yksilönä, mutta todellisuudessa ette valinneet elämän tapahtumia, vaan ne värähtelyt jotka haluatte kokea. Inkarnoitumisen jälkeen kaikki riippuu teistä. Te - toimien vapaasta tahdosta - luotte elämänne tapahtumat, ja jos nuo tapahtumat johtavat teidät niiden värähtelyjen kokemiseen, jotka valitsitte kokevanne henkisen kasvunne osana, niin olette saavuttaneet sen. Sitten voitte siirtyä eteenpäin, muuten teidän on yritettävä uudelleen.

Inkarnoitumisen jälkeen teillä on siis kaksi tapaa onnistua: ensimmäinen on oikeiden elämän tapahtumien luominen ja toinen on tiedostamisenne laajentaminen. Teidän tehtävänne on valita itsellenne viehättävin tapa ja näin suurin menestymismahdollisuus.

Kaikkien universumeiden taajuudet voidaan nähdä energialankoina tai -säikeinä - kuin kitaran kielet ja ääniaukko on tajuntanne/tiedostamisenne. Mitä suurempi ääniaukko on, sitä enemmän kielet resonoivat.

Silloin kun tiedostamisenne laajenee, havaitsemanne maailma laajentuu, mikä päästää lisää energialankoja läpi, laajentaa sitä värähtelyasteikon lohkoa, johon pääsette ja näin lisää eksponentiaalisesti mahdollisuuksia kokea sellaista värähtelyryhmää, mitä tulitte tänne kokemaan.

Tiedostaminen voidaan nähdä ympyränä, kahden yksilön ympyrät voivat risteytyä toistensa kanssa tai sitten eivät. Kaksi yksilöä jakaa saman maailman vain risteytyvällä alueella.

Silloin kun toinen näistä yksilöistä laajentaa tiedostamistaan ja toisen tiedostaminen pysyy samassa, risteävästä alueesta tulee pienempi, koska tajunnan laajentuminen siirtää ympyrän keskusta poispäin näiden kahden risteyskohdasta, kunnes ei tapahdu enää lainkaan risteytymistä. Ja kun tämä tapahtuu, nämä kaksi yksilöä elävät eri maailmassa ja häviävät toistensa todellisuudesta.

Ihmishistoriassa on ollut tuhansia yksittäisiä ylösnousemuksia, mutta tämä kerta on erilainen, koska ihmiskunta ei kollektiivina ole koskaan ollut siinä kohtaa, missä olette nyt.

Planeettanne lisää energiaa, laajentaa tietoisuuttaan ja näin lisää värähtelytaajuuttaan. Kyse on monumentaalisesta muutoksesta, universaalista tapahtumasta. Täällä on tarkkailijoita monilta planeetoilta ja kaukaisista tähtijärjestelmistä katsomassa galaksin historian näin ainutlaatuista tapahtumaa.

Mutta mitä korkeammalle planeettanne taajuus nousee, sitä suurempi ero on Gaian ja niiden yksilöiden välillä, joiden tiedostaminen ei laajene. Keskukset ovat aina vain kauempana toisistaan, kunnes risteävät alueet häviävät eikä ole enää yhteistä aluetta.

Ne yksilöt joiden tiedostaminen on harmoniassa Gaian taajuuden kanssa, jatkavat elämistä uudella viidennen tiheyden Gaialla. Muiden on toistettava kiertoa kolmannessa tiheydessä.

Gaia muuttuu ja jos te ette muutu sen kanssa laajentaen tiedostamistanne, koette vuoden 2012 lopputuloksen hyvin negatiivisina tapahtumina. Toisaalta, jos muututte sen mukana ja tiedostamisenne laajentuu jatkuvasti, ette ole koskaan vaarassa.

Monet teistä uskovat, että sielu kasvaa vaikeuksien kautta, kun todellinen kasvu tapahtuu vastuullisuuden avulla. Tiedostamisen laajentaminen on vastuunne, kaikilla neljällä tietoisuustasolla.

Jokainen uusi päivä tuo tilaisuuden olla vastuullinen. Elämä on seikkailua äärettömyyteen. Kun sen näkee näin, on helppoa laajentaa jatkuvasti tiedostamistanne jokaisesta uudesta kokemuksesta, jonka saatte eläessänne.

Syyt eivät ole tietoisuutenne ulkopuolella, ne ovat kaikki sisällänne. Te olette elämänne syy. Vasta sitten kun ymmärrätte tämän ja otatte siitä vastuun, jumalaisen transformoitumisen matka alkaa.

Siitä hetkestä alkaa täyden vastuun ottaminen omasta olemuksestanne/olemisestanne. Tämä on valotyöntekijänä olemisen merkitys.




Kysymys:
Oma heräämiseni alkoi, kun katselin haastatteluvideosarjaa Camelot-projektista internetistä ja olen lukenut foorumeilta kymmeniä viestejä, joissa on sanottu internetin auttaneen heräämisessä. Tiedän, että siellä on ollut myös huonoja asioita, mutta se auttaa monia ihmisiä löytämään totuuden. Mitä voimme tehdä, jos internet suljetaan?


Internet on paljon tärkeämpi, kun voitte kuvitella.

Se on kollektiivitietoisuuden fyysinen ilmentymä. Siksi sitä ei voi sulkea. Jos internet jostain syystä häviää, kollektiivitietoisuus luo uuden formatiiviselle tasolle.

Tuhansia vuosia yksittäiset tietoisuudet ovat aktivoineet hienoisia energiakuituja ja -rakenteita, jotka mahdollistavat suoran ja helpon kommunikoinnin ihmistietoisuuksien välillä sekä pääsyn yhteiseen tietoon.

Internet on ilmentymä aineellisella tasolla kaikista noista kvanttienergiakuiduista ja vaikka harvat kontrolloivat sitä, se kuuluu kaikille.

Silloin kun yksittäisistä ajatuksista tulee kollektiivisia ajatuksia, ihmisten tiedostamisen valtava enemmistö jakaa saman taajuusryhmän ja heidän henkilökohtaiset tiedostamisympyränsä risteävät värähtelyasteikon samassa osassa ja he jakavat alueen, missä ajatukset ilmentävät saman todellisuuspiirteen. Internet on selvä esimerkki näistä energiarakenteista liikkeessä.

Vallassa olevat ryhmät tietävät tämän ja käyttävät samaa mekanismia tiettyjen tulosten kääntämiseksi/peruuttamiseksi - he yrittävät kontrolloida tietoisuutta kontrolloimalla internetiä.






Kysymys:
Katselin erästä videota. Siinä sanotaan, että on olemassa useampia maailmankaikkeuden luojia. Itse asiassa se sanoo, että on useampi "pääjumala" ja monia luomuksia tai maailmankaikkeuksia. Voisitko kertoa minulle, onko tämä oikein?


Tämä on samanaikaisesti väärin ja osittain oikein.

On monia maailmankaikkeuksia, monia Jumalia ja monia luomuksia, mutta alussa ja lopussa on vain yksi Ääretön luoja, on vain yksi Jumala, on vain yksi sielu, on vain yksi olemus, on vain yksi ajatus ja on vain yksi luomus.






Kysymys:
Näen, että useimmat teoria maailmanlopusta vuonna 2012 perustuvat Maya-kalenteriin. Haluaisin tietää, onko Maya-kalenteri oikea ja pätevä. 
Mayat käyttivät kolmea eri kalenteria eikä mikään niistä ennusta maailmanloppua.

He käyttivät 260 päivään perustuvaa, 52 vuoteen/Venukseen perustuvaa ja pitkään 1.872.000 päivän laskentaan perustuvaa. Maya-kansalle nämä kalenterit antoi hyvin kehittynyt maan ulkopuolinen sivilisaatio ja pitkä laskenta (13 jaksoa, jokainen pituudeltaan 144.000 päivää, alkaen 11.8.3114 e.Kr. ja loppuen 21.12.2012 j.Kr.) on tarkin kalenteri, mitä maan päältä on koskaan löydetty.



Kysymys:
Mainitsit, ettei aikaa ole olemassa, mutta itse asiassa voimme mitata sitä. Miten tämä on mahdollista? Mikä aika on? 
Aikaa ei ole olemassa. Se on sopimus.

Ennen inkarnoitumista suostuitte Logoksen asettamiin sääntöihin, muuten ette olisi täällä. Tämä merkitsee, että osa tietoisuudestanne on keskittyneenä taajuuksiin, jotka luovat ajan harhan. Jokainen yksittäinen tietoisuus/tajunta planeetallanne jakaa nämä taajuudet ja täyttää näin kollektiivisen sopimuksen ilmentäen ajan.

Ääretön luoja antoi jokaiselle Keskus-logokselle vapauden/valintamahdollisuuden luoda kollektiivisia sopimuksia auttamaan teitä evoluutioprosessissa.

Aika on yksi noista sopimuksista, kuten on painovoimakin.

Painovoimaa ei ajan tapaan ole olemassa. Tiedemiehenne voivat mitata sitä, mutta kyse on vain kollektiivisesta sopimuksesta.

Fyysisen kuoleman jälkeen teidän ei tarvitse enää kunnioittaa näitä kahta sopimusta ja vasta sitten ymmärrätte, ettei aikaa ja painovoimaa ole ja nauratte makeasti koko aikakäsitykselle.



Kysymys:
Sanoit, että ehdoton rakkaus on avain, mikä avaa kaikki ovet. Sanoit myös, että yhden sellaisen voima joka on tässä tietoisuustilassa, (vasta)tasapainottaa tuhansia tiedostamattomia yksilöitä. Mistä voin löytää tuon avaimen? Miten monta maan päällä olevaa ihmistä on löytänyt sen? Ja miten monta ihmistä kukin heistä (vasta)tasapainottaa?
Rakkaus on mestariavain, mutta te ette voi omistaa tuota avainta, se omistaa teidät. Arviolta 25.000.000 yksilöä on saavuttanut ehdottoman rakkauden tietoisuustilan planeetallanne.

Yksi tämän tiedostamistason yksilö vastaa melkein 900.000 yksilöä, joka on rakkaudettomuuden/pelon tietoisuustilassa.




Kysymys:
Sanoit, että valaistuminen tapahtuu, silloin kun ihmistietoisuus yhdistyy korkeamman itsen tietoisuuteen. Miten voimme tehdä tämän? Ja miten "korkealla" korkeampi itsemme on universaalissa hierarkiassa? 
"Korkeampi" viittaa tietoisuustilaan, ei asemaan missään hierarkiassa.

Tietoisuutenne varsinainen yhdistyminen korkeamman itsenne tietoisuuteen on valaistumisen huipentuma ja se on olemassaolon perimmäisen totuuden jumalaista saavuttamista. Mutta valaistuminen alkaa paljon aiemmin, myötätunnon ja viisauden samanaikaisella oivaltamisella. Tämä on sielualkemiaa ja se johtaa pysyvään iloon. Ilo on valaistumisen toinen nimi. Jokainen olemassaolon hetki on ilon/valaistumisen lähde.





Kysymys:
Onko karmaa todella olemassa?
Ihmisen uudestisyntymä alkaa karman ulottuvuudesta.

Ennen inkarnoitumistanne valitsette, mitä taajuuksia haluatte kokea seuraavassa elämässänne jatkaaksenne kasvamista yksilötietoisuutena. Mutta te ette voi valita mitä tahansa värähtelyjä, vaan ainoastaan tietyistä rajatuista vaihtoehdoista. Karmatiedostonne asettaa nämä rajat. Mitä enemmän negatiivisesti suuntautunutta karmaa teillä on menneisyydestä, sitä vähemmän vaihtoehtoja teillä on. Toisaalta, silloin kun elätte elämän hyväsydämisenä, laajennatte automaattisesti niitä taajuusryhmiä, joita voitte valita seuraavaan inkarnaatioonne.

Kukaan ei tyrkytä teille jotain päätöstä. Olette täysin vapaa ennen valitsemista, mutta tehtyänne päätöksen jokainen valintanne tuo mukaan rajoituksen.

Tämä on luonnollinen prosessi, mikä jokaisen ihmisen on käytävä läpi ennen inkarnoitumista.



Kysymys:
Näen pahoja asioita tapahtuvan ympäri maailmaa ihmisille useammin ja voimakkaammin ja samaan aikaan monet sinun kaltaisesi puhuvat toivosta, valosta, rakkaudesta ja ylösnousemuksesta. Mitä on tekeillä!?
Yöstä tulee hyvin pimeä, juuri ennen kuin se loppuu. Samalla tavalla negatiivisten tapahtumien tuleminen suuremmalla voimalla on merkki siitä, että pian ne loppuvat.





Kysymys:
Miksi meidän on elettävä niin monta elämää ennen palaamista Lähteeseen? 
Koska jos ette löydä oikeaa kotianne, teidän on jatkettava kulkemista.








Kysymys:
Mitä kuolema tarkkaan ottaen on?
Kuolema on vain värähtelymuutos.





Kysymys:
Sanoit, että jokaisella on syy olla maan päällä tällä hetkellä, velvollisuus täytettävänä. Entä jos en tiedä omia syitäni tai velvollisuuksiani?
Ainoa velvollisuutesi on olla onnellinen. Sielusi tietää syyn täällä olemisellesi, katso sisäänpäin. Annan sinulle vihjeen: ilo.

Ilo virrattaa korkeimpia värähtelytaajuuksia järjestelmäsi läpi ja se tuo tietämystä, mikä ylittää ajan ja paikan. Todellinen ilo laittaa liikkeeseen voimakasta rakkautta/energiaa/voimaa, mikä ohittaa kolmannen tiheyden oppimisesta tulevan ymmärryksen. Ilo luo oman liikevoimansa ja mahdollistaa sinulle kaikkien vastausten hankkimisen sisältä.



Olen Emmanuel.

-----------

Ei kommentteja: