29.3.2010

VIIDES ULOTTUVUUS & YLÖSNOUSEMUS


Millaista on olla viidennessä dimensiossa?


* Luominen on suuremmassa osassa kuin 3D:ssä


* Tietoisuus on erilainen. Kaikki ovat yksi ja sama iso kollektiivinen tietoisuus, joka on samaan aikaan kaikkialla kokien kolmatta, neljättä sekä viidettä tasoa


* Aikaa ei ole olemassa samalla tavalla kuin täällä. On olemassa vain nykyhetki ja tulevaisuuden suunnitelmien teko on turhaa, koska on aina siinä ajassa missä haluaa olla

 
* Teleportaatio on mahdollista, mutta fyysisestikin voi matkustaa, mikäli niin haluaa


* on olemassa vain pelkkää nautintoa ja rakkautta

* Ei ole olemassa mitään sääntöjä paitsi se, ettei saa enää tehdä mitään pahaa toisille

* Kehitys on loputonta, rajoitteita ei ole, kaikki on mahdollista

* Kaiken mitä ajattelee voi joko kokea tai olla kokematta



Lyhyesti sanottuna viides dimensio tarkoittaa paikkaa, jossa ei ole pelkoa, kärsimystä ym. negatiivisia asioita. Näiden sijasta on vain rakkautta ja iloa yms. 5D:ssä kaikki on mahdollista ja rajoitteita ei ole.
5D on se taso, johon suurin osa ihmisistä seuraavaksi menee.




Mikä on 5.:nnen ja 6.:nnen dimension ero?


Viides ja kuudes dimensio eroavat toisistaan ainoastaan siinä, että kuutostasolla on enemmän rakkautta. Kun on saavuttanut tietyn määrän rakkautta viidennessä dimensiossa ja on halukas siirtymään kuudenteen, niin se onnistuu.





Ylösnousemus ja 2012


Olemme nyt maapallollamme lähestymässä kovaa vauhtia uutta evoluution vaihetta, joka vie ihmiskuntamme viidennelle dimensiolle (ulottuvuus). Ylösnousemus on oletettu tapahtuvaksi vuoden 2012 tienoilla, mutta se ei silti ole mikään kiveen lyöty ajankohta.

Jotkut kehittyvät jo sitä ennen, jotkut tuolloin ja toiset vasta sen jälkeen jääden jatkamaan vielä kehitystään kolmannella tasolla. Meidän kannattaa kuitenkin muistaa, että emme ole fyysisesti menossa mihinkään, vaan pysymme täällä maapallollamme, joka kehittyy mukanamme.

Osa ihmisistä ovat jo osittain viidennessä dimensiossa, joka ilmenee mm. outona tunteena kehossa, saattaa tuntua siltä kuin kehoa ohjailisi joku muu. Jotkin kolmos- ja viitostasolla samaan aikaan olevat ihmiset ovat täällä opettamassa ihmisiä kohti kehitystä / ylösnousemusta.

Ei kommentteja: