15.3.2010

VIESTEJÄ MAITREYALTA

MAITREYA Margaret McElroyn kanavoimana 22.2. - 3.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Miksi luonnonkatastrofeja


Minulta kysyttiin äskettäin, miksi ne maat joihin maanjäristykset, tulvat ja muut luonnonkatastrofit vaikuttavat, ovat usein köyhiä maita, kun taas rikkaisiin maihin, joissa on rikollisuutta ja muita aineellisia haluja, ei kosketa. Elämä on jatkuvaa muutosta, mutta usein tietyt ihmiset tai kokonaiset ihmisryhmät eivät muutu. He elävät samalla tavalla kuin eilen. Heidän kotinsa ovat samanlaisia kuin sata - jopa tuhat - vuotta sitten, kuten Lähi-idän maissa. Universaali laki on, että kaikki on jatkuvaa muutosta. Monia sieluja pelottaa muuttua. He pelkäävät muutosta, aivan kuten ihmiset kerran pelkäsivät pyöreää maata ja ajattelivat edelleen sen olevan litteä.

Silloin kun tuho iskee ja tuo mukanaan katastrofin, se on luonnon tapa sanoa ihmisille: "Jos et muutu, me muutamme sinua." Tämä ei päde ainoastaan ryhmämielessä kuten tietyn maan alueella, vaan myös yksittäisiin sieluihin. Yksilöt jotka eivät muutu ja jotka pysyvät muutospelossaan, usein huomaavat, että heidät pakotetaan muuttumaan. Tulipalo, tulva tai luonnontuho pakottaa tuohon muutokseen.

Se ei ole Jumalolento, joka tämän tekee, vaan ihmiskunta itse. Jos kaikki ihmiset kunnioittaisivat muutoslakia eivätkä pelkäisi, ei olisi mitään katastrofeja, sillä kaikki olisivat harmoniassa luonnon universaalin lain kanssa. Maailmankaikkeudessa on jokaista voimaa kohti tasavertainen vastakkaisvoima. Ihminen tuo sen omaan energiaansa, mitä hän pelkää. Jos joku pelkää kumppaninsa jättävän hänet, hän luo tämän. Jos ihmiset pelkäävät muutosta, niin maailmankaikkeus luo muutoksen.

Sitten kun ihmiskunta ymmärtää tämän lain, sitten ja vasta sitten luonto pystyy tasapainottamaan itsensä. Vasta sitten luonnontuhot loppuvat. Niiden tapahtumiselle ei ole mitään tarvetta. Ihmiskunta luo pelollaan oman kaatumisensa.


Maitreya

--------


Henkiseksi tulemisen ongelma -

Djwhal Khul, tiibetiläinen mestari   


Monet ongelmat tällä alueella pelkistyvät yhteen asiaan - vasen aivopuoli vastaan oikea aivopuoli. Kuten jotkut ihmiset tietävät, aivojen vasen puoli käsittelee logiikkaa ja aikaa. Se katsoo menneisyyteen, arvioi sitä ja sitten tulee johonkin johtopäätökseen nykyisyydestä tai tulevaisuudesta. Tämä menneisyyteen katsomalla selvitetty mahdollinen tulevaisuus voi olla koska tahnansa muutamasta sekunnista vuosien päähän. Se on yksilön mieli tai alempi mentaalikeho. Oikea aivopuoli käsittelee luovaa ja henkistä puoltanne, missä ei ole mukana aikaa. Oikea aivopuoli käsittelee inspiraatiota, mikä tulee korkeammasta mentaalikehosta ja sen yläpuolelta. Tai toisin ilmaistuna, oikea aivopuoli käsittelee informaatiota, mitä tulee niiltä tietoisuuden korkeimmilta tasoilta, missä henki asuu.

Se on näin yksinkertaista! Vasen puoli käsittelee menneisyyttä ja tulevaisuutta, kun taas oikea puoli käsittelee vain ajan nyt-hetkeä. Vasen aivopuoli on rajoitettu ehdollistumaan tähän elämään ja menneisiin elämiin, kun taas oikealla aivopuolella ei ole sellaisia rajoituksia. Sillä on pääsy kaikkeen tietoon ja viisauteen. Vasen aivopuoli on itsen tai egon hallinnassa, kun taas oikea puoli on yhteydessä korkeampaan itseen, henkiseen puoleen ja jumaluuteen sisällänne.

Vasen aivopuoli on hyvin hyödyllinen tekemään monia asioita, jotka vaativat systemaattista ajattelua, kuten matematiikassa, kokkaamisessa, tietokoneen ohjelmoinnissa, tieteessä ja auton ajamisessa. Vasen aivopuoli on erittäin hyvä analysoimaan kaikenlaisia asioita ja tulemaan johtopäätökseen tiettyjen olosuhteiden tuloksena. Nämä johtopäätökset voivat olla oikeita tai vääriä, mutta silti ne voivat olla ja ovat erittäin hyödyllisiä päivittäisissä toimissa. Vain aika kertoo sen.

Vasen aivopuoli joka on keskittyneenä mieleen, on osa, mikä sallii ihmisten samaistua fyysiseen tasoon ja käsittää, että he ovat erillisiä olentoja, joilla on toiveita, ajatuksia ja haluja. Jos nämä halut, toiveet ja ajatukset ovat luonteeltaan positiivisia eivätkä puutu toisen ihmisen vapaaseen tahtoon, niin kaikki on hyvin, mutta näin tilanne ei usein ole.

Vasen puoli on yhteydessä ihmisen minä-osaan. Se sanoo, että haluatte tehdä tätä, haluatte tehdä tuota ettekä halua olla missään sellaisessa mukana, mistä ette pidä tai mitä ette halua tehdä. Se on itsekäs osanne! Useimmat vasemman aivopuolen päätöksistä pyörivät tuskan ja nautinnon ympärillä, tavallisesti lyhytaikaisen.

Oikea puoli joka on yhteydessä korkeampaan itseen, tarkastelee pidempiaikaista visiota ja on henkitason auttajien, oppaiden, opettajien ja mestareiden kohde. Meditointi on menetelmä, mikä sallii teidän vaihtaa vasemman aivopuolen päivittäisiin toimiin keskittymisen luovuuteen ja henkisyyteen, missä korkeampi itse hallitsee ja on suorassa yhteydessä Jumalaan. Ajatelkaa ja miettikää näitä asioita ja tiedätte, että se on totta.


Djwahl Khul

-------


Kunnioitus

Ihmiskunnalla ei ole rauhaa maailmassa, ennen kuin jokainen sielu oppii kunnioittamaan toisia - on kyse sitten heidän uskostaan, kumppanistaan tai ihonväristään. Kunnioitus on yksi ensimmäisistä välttämättömyyksistä maatason rauhalle. Mitä merkitystä sillä on, onko naapurinne juutalainen, harhauskoinen tai uuden ajan sielu? Niin he valitsevat uskovansa. Vain se että te valitsette uskovanne jotain muuta, ei merkitse sitä, että te ette voi tulla toimeen toisenne kanssa. Jos tulette, teillä on vain kunnioitusta heidän eroavia mielipiteitään kohtaan.

Kunnioitus on yksi tärkeimmistä asioista oppia henkisessä kehityksessä. Ihmisillä on tapa, missä jokainen sielu tuntee velvollisuudekseen muuttaa toisen ihmisen ajattelu omakseen. Tämä on selvää kristillisissä piireissä, missä ihmiset kulkevat koputtamassa ihmisten oville yrittäen käännyttää heitä. Voisitte sanoa minulle: "Mutta mestari, teet samaa tällä nettisivustolla. Näkemyksesi ovat toisten ihmisten nähtävänä", ja minä sanon teille: "Kyllä, mutta ihmisille annetaan mahdollisuus lukea ja sitten uskoa tai olla uskomatta." Kukaan ei soita teille ja yritä muuttaa ajatteluanne. Se on teidän valintanne.

Kunnioitus on tänä päivänä elämänne tärkein osatekijä. Jos ette ole samaa mieltä toisen kanssa, älkää hukatko energiaa väittelemiseen hänen kanssaan. Mitä energian haaskausta! Vain sanokaa itsellenne: "No, se on hänen valintansa ja uskomuksensa, muttei minun" ja antakaa asian olla. Älkää antako sille enempää energiaa. Se ärsyttää teitä vähän aikaa, mutta lopulta huomaatte, että hyväksytte tuon ihmisen sellaisena, kuin hän on, ette sitä, mihin hän uskoo. Aikanaan hänen uskomusjärjestelmänsä on merkityksetön. Opetelkaa kunnioitusta ja olette matkalla ylösnousemukseen.


Maitreya



Sota

Maatasolla on paljon taistelua - mies vastaan mies, veli vastaan veli, uskonto vastaan uskonto. Me hengessä olemme täysin voimattomia auttamaan ihmiskuntaa tässä ongelmassa, paitsi näillä kirjoituksilla joita kanavoimme ja viesteillä joita puhumme noiden kanavien kautta. Muun tekeminen puuttuisi ihmisten vapaaseen tahtoon.

Olette usein sanoneet: "Miksi Jumala ei lopeta tätä taistelua?" Kuitenkaan Jumala ei tee tätä, vaan te itse. Esim. massaevakuointi Kosovossa muutama vuosi sitten on toistunut aiemmin monta kertaa, kuten Mooseksen kanssa tuhansia vuosia sitten. Kuitenkin ihmiskunta noudattaa edelleen samaa mallia tuhansia vuosia myöhemmin.

Miksi ihmiskunta taistelee? Se tekee niin, koska se on täynnä pelkoa - pelkoa siitä, että joku ottaa heidän "omansa". Ihmiskunta haluaa hallita toisia. Kuitenkin maatasolla on riittävästi kaikille. Olette kaikki kykeneviä ilmentämään kaiken tarvitsemanne.

Siihen saakka kunnes ihmiskunta ymmärtää henkisen puolensa, teillä on sotaa. Ei sitä henkistä puolta, mitä opetetaan kouluissa tai uskonnoissa, vaan sen todellisen syyn, miksi he vierailevat maatasolla sieluna. Monille taistelu on ollut jatkuva tilanne inkarnaatio toisensa jälkeen. Kuten tämän päivän tietokoneohjelmanne, se pysyy samana, jollei sitä muuteta. Niinpä ihmiskunnan massana on muutettava ohjelmointia.

Jos jokainen sielu olisi kosketuksissa korkeamman itsensä kanssa, he pystyisivät tekemään tämän. Tarkoituksenamme on tavoittaa mahdollisimman monia sieluja ja auttaa heitä muuttamaan ihmiskunnan ohjelmointia. Vasta sitten on rauha.


Maitreya

Ei kommentteja: