25.3.2010

VIESTEJÄ MAITREYALTA 5.-22.3.2010

Maitreya kanavoinut Margaret McElroyn  kanavoimana  5.-22.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




Kärsivällisyys



Ihmiskunta elää tänä päivänä maailmassa, missä kaikki on hyvin nopeaa. Ei ole aikaa pysähtyä nauttimaan kukan tuoksusta tai katsomaan virran mutkittelevan alaspäin. Elämä on jatkuvaa ryntäämistä ja hälinää. Minulta kysytään usein: "Mestari, mitä voin tehdä tullakseni henkisemmäksi?" Vastaukseni on kärsivällisyys. Silloin kun ollaan henkisessä kehityksessä, työskennellään meidän kanssamme. Silloin kun työskentelemme kanssanne, emme voi kiirehtiä tekemässämme työssä. Jos kiirehtisimme, ihmiskehonne ei pystyisi käsittelemään niitä energioita, joita generoimme.


Meidän on tehtävä paljon asioita auttaessamme kehoanne muuttumaan yhdestä värähtelystä toiseen ja tämä vaatii aikaa. Kuitenkin te olette maatasolla hyvin kärsimättömiä. Harvoin istutte ajattelemaan, puhumattakaan tulemisesta yhdeksi kanssamme. Emme voi työskennellä kanssanne, kun ryntäilette koko ajan eikä teillä ole aikaa meille. "Miten paljon aikaa tarvitaan?", voin kuulla teidän sanovan. Tarvitsemme enimmillään vain säännöllisen maan puoli tuntia päivässä. Teidän ei tarvitse meditoida tai tehdä jotain erityistä, teidän on vain oltava hiljaa ja virityttävä meihin. Tämä voidaan tehdä myös visualisoimalla tai ajattelemalla meitä jollain tavalla. Teidän tarvitsee vain "mennä pois päältä" ja sallia meidän tulla kehoonne. Voimme silloin tehdä tarvittavan auttaaksemme värähtelynne kohottamisessa. Tämän suorittaminen voi kestää useita maan vuosia. Silloin kun oppilaat ovat mestarikurssilla, meillä on upeaa aikaa, koska te ette ole silloin ainoastaan kanssamme meidän ulottuvuuksissamme, vaan meillä on myös tilaisuus työstää teitä paljon nopeammin, kuin normaalisti tapahtuisi. Kummassakin tapauksessa vaaditaan kärsivällisyyttä, kun teemme työtämme.


Olette pyytäneet meiltä henkiulottuvuuksissa apua ennen syntymäänne ja tarjoamme tuota apua. Mutta valitettavasti silloin kun tulette maatasolle, unohdatte tuon avunpyynnön. Se tekee työstämme hyvin vaikeaa, kun emme voi työskennellä kanssanne. Uskoakseni maatasolla sanotaan, että kärsivällisyys on hyve. Se on tavallaan, koska kärsivällisyyden myötä voitte kohottaa värähtelyänne ja siirtyä korkeampaan energiaan. Ihmiset kuitenkin pelkäävät olla hiljaa, koska tavallisesti silloin on katsottava niitä kysymyksiä, joihin on tartuttava. Tämä on pääsyy siihen, miksi te ette pysty olemaan hiljaa paikallanne. Henkistä kehittymistä ei kuitenkaan voi tapahtua, ennen kuin olette valmis katsomaan itseänne intiimisti ja henkilökohtaisesti. Vasta sitten voimme osoittaa teille epätäydellisyydet ja auttaa teitä siirtymään pois niistä. Halumme kovasti auttaa teitä, mutta ensin teidän on autettava itse itseänne.



Kärsimys



Uskotte, että teidän on kärsittävä, mutta ei teidän tarvitse. Huudatte ääneen: "Tämä on karmani!" Kuitenkaan teidän ei tarvitse kohdata tuota karmaanne ja kärsiä. Sillä on merkitystä, miten elätte. Sielun on maatasolla tarkoitus vapautua monista menneisyyden virheistä. Jos katsotaan jokaisen tilanteen positiivista viestiä, niin ei ole kärsimistä. Minäpä kerron teille tarinan.


Kanavani, Margaret, meni naimisiin hyvin mukavan miehen kanssa. Hänellä oli hyvä avioliitto, kunnes hän päätti tulla henkiseksi. Hänen miehensä ei pitänyt siitä, että Margaret teki näin, ja teki hänen elämänsä vaikeaksi. Mies ei vastannut hänen työpuhelimeensa ja oli töykeä hänen asiakkailleen tai sivuutti heidät kokonaan. Heillä oli yhteinen yritys. Sitten eräänä päivänä pitkän mietiskelyn jälkeen kanavani käsitti, ettei hänen avioliittonsa tulisi toimimaan. Hän ei voisi luopua henkisestä polustaan. Hänen lapsensa olivat kasvaneet ja lähteneet kotoa ja hänen oli aika siirtyä eteenpäin omassa elämässään. Niinpä hän lähti avioliitostaan.


Intuition kautta laitoimme ajatuksen hänen tietoisuuteensa, että hän kävisi erään ystävänsä luona, joka oli hyvin intuitiivinen. Tämän ystävän kautta kerroimme, että hänen miehensä tekisi vihasta vielä viimeisen tempun. Hänen pitäisi lähteä pois ja olla katsomatta taakseen, kun tämä tapahtui. Kuukausia myöhemmin hänen ex-miehensä meni heidän yritykseensä ja otti kaiken arvokkaan, kun kanavani oli matkalla toisessa kaupungissa. Muutaman päivän päästä mies meni pankkiin ja otti kaikki rahat heidän tililtään. Kanavani kuuli tästä toimistonsa johtajalta, joka meni yritykseen ja löysi sen tyhjänä. Päiviä myöhemmin hän meni pankkiin hakemaan rahaa laskujen maksamiseen ja tili oli tyhjä.


Kanavani oli kauhuissaan. Hän ajatteli itsekseen: "Miksei henkimaailma auttanut minua?" Hän oli vihainen meille, koska hän ajatteli meidän saaneen aikaan kärsimyksen. Me emme saaneet sitä aikaan. Hänellä oli vaihtoehtona nähdä se siunauksena tai kirouksena. Hänen ystävänsä kautta olimme kertoneet aiemmin, että hänen ex-miehensä tekisi vihasta vielä viimeisen tempun ja että hänen pitäisi lähteä pois katsomatta taakseen. Monta kuukautta hän oli vihainen meille. Me emme kuitenkaan olleet tehneet mitään. Emme voineet estää ex-miestä tekemästä sitä, mutta annoimme kuitenkin varoituksen sen tapahtumisesta. Haluttomasti kanavani siirtyi eteenpäin. Köyhänä hänen oli lainattava rahaa maksaakseen laskunsa, mutta varmistimme, että ystävä oli lähellä auttamassa häntä tässä. Kaikki tarvittava raha oli olemassa ja hänen ystävänsä vakuutti kanavalleni, ettei hän välittäisi, maksettiinko sitä koskaan takaisin.


Kun ex-mies tavoitteli kanavani omistamaa autoa, hän päätteli, ettei tämä jättäisi häntä koskaan rauhaan, ja niinpä hän päätti muuttaa ulkomaille joksikin aikaa. Se oli hänen elämänsä surullisin päivä, kun hän teki tämän päätöksen, koska hän ei halunnut lähteä. Hänellä ei ollut mitään. Hänen uusi bisneskumppaninsa (tuleva miehensä) maksoi lennon, koska hän voi pystynyt maksamaan sitä.


Ennen kaupan tapahtumia kanavani oli antanut ex-miehelle kaikki kodin kalusteet, koska hän ei tarvinnut niitä matkallaan ja mies tarvitsi. Hänellä ei ollut mitään jäljellä. Tämä oli hänelle todella kärsimystä. Hänellä oli kuitenkin luottamusta siihen, että tapahtumille oli syynsä.


Vuoden päästä kanavastani oli tullut hyvin menestynyt radio- ja lehtiselvänäkijä uudessa maassa ja hän ansaitsi paljon enemmän kuin kaupassa. Hän menestyi hyvin. Kaikki se mitä hän oli menettänyt, korvattiin kahdessa maan vuodessa, ja kokemuksestaan ex-miehen kanssa hän oppi monia asioita. Tärkein oppitunti oli lähteä pois katsomatta taakseen - jatkaa kulkua eteenpäin ja olla palaamatta taaksepäin.


Tulevaisuus on aina parempi kuin menneisyys - jos ihmiset vain voisivat nähdä sen. Mutta usein he eivät voi. He pitävät kiinni kaikesta, mitä heillä on, pelkäävät päästää irti, eivätkä luota siihen, että universumi oikaisee vääryyden. Kuitenkin irtipäästäminen menneisyydestä on ainoa tapa siirtyä eteenpäin, valoon. Vuosi ulkomaille muuttonsa jälkeen kanavani soitti ex-miehelleen ja kiitti häntä tämän teoista. Hän saattoi viimeinkin nähdä, että jos hän olisi jäänyt entiselle sijalleen, hän olisi siellä edelleen - puurtamassa eteenpäin, kuten kanavani asian ilmaisee. Sen sijaan hänestä on tullut hyvin menestyvä.


Voitte nähdä teille tapahtuvat tilanteet joko positiivisina oppimiskokemuksina tai velloa itsesäälissä. Se on teidän valintanne. Te valitsette, kärsittekö vai ette. Kun seuraavan kerran jotain pahaa tapahtuu teille, muistakaa, että mitään sellaista ei tapahdu, mitä ei ole tarkoitettu parantamaan elämäänne ja auttamaan teitä siirtymään eteenpäin. Teidän on vain luotettava, että on suurempi ja kirkkaampi kuva, kuten maatasolla sanotaan.



Seksuaalisuus


Tämän päivän maailmassa on paljon keskustelua siitä, mikä on oikein ja väärin seksuaalisuuteen liittyen. On hyvin paljon pelkoa ja syyllisyyttä liittyen haluun, joka kohdistuu saman sukupuolen henkilöön. Monet pitävät sitä inhottavana. Miksi niin on? Niin on, koska ei ymmärretä rakkauden merkitystä ja ollaan myös tuhansien vuosian ajan oltu ehdollistuneita uskoon, että ihmisten pitäisi olla miehiä ja naisia.


Miten tiedätte, että kirjoitettu on totta? Monet siteeraavat kirjoituksia monien vuosien takaa, mutta miten tiedätte, että se on totuus? Te ette tiedä, mutta kuitenkin uskon voiman vuoksi erilaisuus synnyttää pelkoa. Monilla sieluilla jotka palaavat maatasolle ja pitävät saman sukupuolen kumppania parempana, on usein ollut tuo kumppani menneessä elämässä vastakkaisena sukupuolena.


Monta vuotta sitten kanavani tapasi naisen, joka oli ihana sielu. Tämä nainen tuli rakastamaan kanavaani, mutta oman ehdollistumisensa vuoksi tuolloin kanavani juoksi karkuun. Miten moni teistä on juossut karkuun samanlaista tilannetta? Miksi juoksette? Juoksette, koska pelkäätte. Pelkäätte, koska ette ymmärrä tunteitanne ja koska yhteiskunta sanoo sen olevan väärin. Se ei ole väärin. Kyllä, nainen suunniteltiin synnyttämään lapsia ja mies siittämään, mutta ihmiskeho suunniteltiin myös nautintoa varten ja se miten tuota nautintoa saadaan, on jokaisen yksittäisen sielun vastuulla. Kenenkään sielun ei pidä tuomita toista erilaisuuden vuoksi.


Silloin kun tuomitsette toisen, teistä tulee tuomari. Miten kuitenkaan tiedätte, etteikö kyse ole teistä mennessä elämässä tai tulevassa elämässä? Te jotka valitsette saman sukupuolen kumppanin, päästäkää irti pelostanne, päästäkää irti itseinhostanne. Kunnioittakaa ainutlaatuisuuttanne. Päästäkää irti syyllisyydestä. Nauttikaa erilaisuudestanne, sillä te olette todella vapaa. Olette astuneet ehdollistumisen rajojen ulkopuolelle. Kun vapautatte itsenne, niin voitte todella olla yksilö, sillä tunnette todella rakkauden ettekä rajaa sitä yhteen sukupuoleen. Jos olette sellainen, joka pitää vastakkaista sukupuolta parempana, niin olkoon. Nauttikaa myös siitä kokemuksesta, mutta älkää tuomitko toista hänen valinnastaan. Miten tiedätte, että teidän valintanne on oikea? Te ette tiedä. Vain ehdollistuminen tekee siitä tällaista. Ainoa totuus on nyt - kaikki mitä on tapahtunut menneisyydessä, on mennyttä, epäoleellista. Päästäkää irti itsenne vainoamisesta. Älkää hukatko energiaa siitä väittelemiseen tai sen miettimiseen, mikä on oikein tai väärin, sillä ei ole sellaista asiaa - on vain valinta.



Hiljaisuus



Miksi pelkäätte hiljaisuutta? Elätte maailmassa, joka on täynnä melua - elämässänne on hyvin vähän hiljaisuutta. Hiljaisuudessa voitte kuunnella sielua. Hiljaisuudessa voitte puhua Jumalalle. Tämä ei merkitse, että teidän on istuttava hiljaisuudessa selkä suorana. Ei, se merkitsee, että teidän täytyy olla tietoinen hiljaisuudesta eikä pelätä sitä.


Silloin kun olette hiljaa, teidän täytyy todella katsoa ongelmia ympärillänne. Jos olette henkisellä polulla, se on sielullenne aikaa näyttää, mitä tarvitsee katsoa. Se voi olla turhamaisuutta, vihaa, turhautumista tai ego, muutamia mainitakseni. Silloin kun olette hiljaa, voitte nähdä ne koko komeudessaan.


Kanavallani oli kerran ystävä, joka ei ollut hiljaa. Hän löysi jotain tekemistä päivän joka hetki. Hän halusi olla henkinen. Kuitenkaan hän ei ottanut aikaa mietiskelyyn tai olemiseen hiljaa ja antanut sielun puhua hänelle. Eräänä päivänä hänestä tuli kovin sairas, niin sairas, että hänen oli jäätävä sänkyyn. Hän ei pystynyt liikkumaan päiväkausiin ja tuona aikana hän oli enimmäkseen hiljaa. Hiljaisuudessa hänen sielunsa puhui. Tämä sai aikaan hänessä parantumisen, joka kesti monta päivää - kauemmin kuin hän odotti. Hän tunsi vihaa, tuskaa, loukkaantumista, turhautumista, mutta hänelle se oli puhdistumista, kehon vapautumista ansaan jääneestä negatiivista energiasta. Hän itki parantumisen kyyneleitä. Nyt hän käyttää joka päivä maan puoli tuntia istuakseen hiljaisuudessa ja kuunnellakseen sieluaan. Hän tietää, että jollei hän tee sitä, hänet taas pakotettaisiin tekemään se, kuten aiemmin.


Hiljaisuudessa oleminen ei merkitse sitä, että on tultava buddhalaismunkiksi tai -nunnaksi. Nuo sielut tekevät valinnan kokea tuota elämäntyyliä ja meditoida tuolla tavalla. O olkaa te kuitenkin vain hiljaisuudessa. Voitte lukea kirjaa tai tehdä jotain kotona. Menkää kävelylle, mutta sen on tapahduttava hiljaisuudessa, puhumatta kenellekään ja kuunnellen, mitä tulee tietoisuuteenne sielusta. Kun maan aikaa kuluu, huomaatte, että sielunne alkaa puhua teille ja kertoa, mikä on tarpeellista kasvullenne. Jos ette pelkää ja sallitte viestien tulla, saatte paljon parannusta sisältänne.


Kun olette hiljaisuudessa ensimmäistä kertaa, itse tulee kärsimättömäksi ja luultavasti haluaa liikkua tai yrittää puhua teille. Sivuuttakaa tämä. Keskittykää kauniiseen näkymään, kuten kulkemiseen mäntymetsässä, viileässä ja virkistävässä kuumana kesäiltapäivänä. Tai veneeseen järvellä, jossa te purjehditte saarelle, missä on täydellinen rauha. Keksikää oma näkymänne, missä voitte olla hiljaa paikallanne. Tämän tekemällä päivittäin pystyy lopulta kuuntelemaan sielua.




Onnellisuus



Onnellisuus on jokaisen sielun oikeus. Kuitenkin hyvin moni maatasolla on onneton ja kurja. Miksi näin on? Se johtuu siitä, että te ette tiedä, missä onnellisuutenne on. Monet teistä eivät ole koskaan katsoneet sisään nähdäkseen, mitä tehdessänne voitte olla onnellinen. Ette usko, että voitte olla onnellinen missään. Negatiivisuus painaa teitä kuin taakka ja mitä onnettomampi olette, sitä enemmän on painoa.



Jokaisella teistä on lahjoja, asioita joita voitte tehdä ansaitaksenne elantonne ja tehdäksenne elämästä nautittavaa itsellenne. Sitten kun löydätte lahjanne, haluatte mennä töihin. Haluatte nousta aamulla sängystä. Nautitte jokaisesta päivästä. Haluatte nukkua vähemmän ja jokaisesta päivästä tulee iloinen tapahtuma. Teillä on jatkuvasti hymy kasvoillanne ja rajattomasti energiaa.


Vaaditaan rohkeutta lahjanne löytämiseksi, koska sitten kun löydätte sen, teidän on käytettävä sitä ja se voi tuoda muutoksen. Itse vihaa muutosta ja välttää sitä aina kun mahdollista. Voitte sanoa: "Mutta mestari, miten löydän, mitä lahjani ovat?" Ja sanon teille, että siinä olette hyvä. Jotkut ihmiset ovat hyviä luovasti, toiset kommunikoinnissa, toiset henkisesti, toiset loogisesti. Jokaisella sielulla on lahjansa. Etsikää se ja voitte löytää onnellisuutenne. Jos haluatte mennä helppoa tietä etsimään lahjaanne, voitte löytää jonkun henkisen opettajan/tulkitsijan, joka työskentelee henkisellä tasolla. Hän kanavoi informaatiota lahjastanne.


Älkää olko enää onneton. Vapauttakaa itsenne ja löytäkää se onnellisuus, joka on tarkoitettu teille. Älkää pelätkö muutosta. Se tuo mukanaan upeita mahdollisuuksia muuttaa elämänne iäksi. Älkää antako myöskään ikänne estää itseänne. Monet sielut ovat vaihtaneet suuntaa myöhään elämässään ja tehneet paremman elämän itselleen. Jos olet onneton sielu, niin etsi lahjasi ja löydä onnellisuutesi.



Luottamus



Jokainen sielu maatasolla voi saada sen, mitä tarvitsee. Hänen on vain opittava luottamaan, päästämään irti pelosta, epäilyksestä, epävarmuudesta ja muista vastaavista energioista. Nuo tunteet tuodaan toisista inkarnaatioista. Niitä ei ole puhdistettu sielumuistista ja ne aiheuttavat kaaosta niitä kokevien elämään.


Kysykää itseltänne: "Miksi pelkään? Tuleeko se kokemuksesta tässä inkarnaatiossa?" Jos tulee, niin puhukaa henkisen neuvonantajan kanssa ja puhdistakaa se sielumuistista. Jos tiedätte, ettei se tule tästä inkarnaatiosta, niin etsikää henkinen ihminen, joka voi auttaa teitä pääsemään menneeseen elämään, missä se alun perin tuli. Pelko on energia, joka on joutunut ansaan. Se oli kerran ajatus, josta tuli negatiivinen jonkin kokemuksen vuoksi, joka oli epämiellyttävä eikä sitä ymmärretty. Kun se löytyy, se voidaan vapauttaa eikä se enää koskaan kummittele sielulle.


Luoja, Jumala - kuten monet kutsuvat tätä energiaa, jumalainen sielu kuten jotkut kutsuvat sitä tai minkä tahansa nimen annatte tälle energialle - ei voi toimia kauttanne, jos teillä on pelkoa, sillä se on negatiivista energiaa ja se tukkii sisään tulevan positiivisen energiavirtauksen. Kaikki mitä tarvitsette, voi olla teidän. Jokainen tarpeenne voidaan toimittaa, jos vain lopetatte huolehtimisen, pelkäämisen, epäilemisen ja muut negatiiviset tunteet. Kun ne on poistettu, niin Luoja voi lähettää teille kaiken, johon teillä on oikeus.


Usein ette tiedosta näitä negatiivisia asioitanne. Vasta silloin kun käydään henkisen parantajan/opettajan/neuvonantajan luona, voidaan selvittää, missä tukokset ovat. Kun tukokset on poistettu, energia voi virrata keskeytyksettä, jos yksilö luottaa ja tietää, että kaikki annetaan, mitä hän tarvitsee. Kenenkään sielun ei tarvitse olla nälkäinen, köyhä tai ilman. Joka kerta kun sanotte itsellenne: "Minusta ei koskaan tule rikasta", luotte tuota energiaa. Se on negatiivinen toteamus. Poistakaa se ja korvatkaa se positiivisella toteamuksella: "Minusta tulee rikas ja kun olen sitä, käytän rahani hyviin töihin sekä itseeni."


Yltäkylläisyydessä ei ole mitään vikaa, jos siitä antaa osuuden. Silloin kun antaa pois, pitää energian virtaamassa. On sellainen olettamus, että ollakseen henkinen on oltava köyhä. Tämä on ajalta, jolloin näin oli, mutta enää se ei päde. Kaikilla sieluilla pitäisi olla yltäkylläisyyttä. Se voidaan antaa, mitä he tarvitsevat - ja enemmänkin jos he haluavat - kunhan he käyttävät tuon energian viisaasti. Luottamus on irtipäästämistä kaikesta, mikä on negatiivista, ja sallimista Luojan jumalaisen energian täyttää elämänne ja tuoda teille onnellisuutta, menestystä, taloudellisia palkkioita, joihin teillä on oikeus. Jokaisella sielulla on kyky luoda kaikki, mitä hän tarvitsee. Hänen täytyy vain luottaa, päästää irti ja sitten lentää! Hämmästytte, miten pitkälle voitte mennä.



Maitreya



-----------

Ei kommentteja: