3.4.2010

ITSENSÄ HYVÄKSYMINEN JA JUMALAINEN LUONTO

Yhdeksännen ulottuvuuden Plejadilaiskollektiivia kanavoinut Wendy Kennedy
Maaliskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Haluaisimme puhua tässä kuusta kaikkien piirteidenne ja havaittujen vikojenne hyväksymisestä. Jokainen teistä on jumalaisen luomisen kipinä. Teidän on mahdotonta olla mitään vähemmän kuin täydellisiä. Mutta kun astutte kaksinaisuuden ulottuvuuteen, unohdatte täydellisyyden kokeaksenne jotain täysin erilaista, kokeaksenne erillisyyttä ja epätäydellisyyttä. Nautitte pelin harhasta ja olette kokeneet pelin kaikki versiot äärettömin tavoin.


Nyt on tullut taas aika havaita tuo täydellisyys, tietää, että kaikki viat ja puutteet ovat vain harhakuvia, kaikki väärät teot ovat vain sopimuksia ystävien kanssa jonkin rooliasun pukemisesta päälle leikkimistä ja tutkimista varten. Ei pitäisi etsiä anteeksiantoa, vaan sen sijaan alkaa tiedostaa kaikkien asioiden jumalainen tila.



Tämä on aikaa "antaa anteeksi itselle" tai paremminkin nähdä oma jumalainen luontonne ja yhteytenne Jumalaan (tai Lähteeseen, jos se on teille mukavampi sana). Tulevat päivät ovat täynnä muutoksia ja uusia värähtelyvalintoja, ja kun jokin muisto menneisyydestä tai tulevaisuuden katumus tulee pintaan tai itsenne tuomitseminen nousee esiin, tuokaa polttopiste takaisin jumalaiseen itseenne, tähän hetkeen ja kokemukseenne todellisuudesta.
Todellakin vain tämä tarvitaan laajentuneen tiedostamisen ja täydellisen hyväksymisen aikaansaamiseksi. Jokainen polttopisteen palauttaminen takaisin jumalaiseen itseen sallii teidän tulla laajemmaksi olennoksi, kuin olette.

Niinpä teille jotka pyritte lisäämään värähtelyänne tai ylösnousemaan, kuten sanotte: ei ole mitään korjattavaa tai irtipäästettävää tai purettavaa. Yksinkertaisesti vain OLKAA jumalainen.



-----------

Ei kommentteja: