16.3.2010

HARMONISOITUMINEN TÄHTIJÄRJESTELMIEN KANSSA

Yhdeksännen ulottuvuuden Plejadien kollektiivia kanavoinut Wendy Kennedy
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




Miksi tunnette olevanne niin harmoniassa Plejadien, Arcturuksen, Lyyran, Siriuksen tai ylösnousseiden mestareiden kanssa? Miksi niiden ajatteleminen saa ajattelemaan kotia?


Kun inkarnoidutte, kokemuksenne ja kasvunne ei rajoitu yhteen maailmaan. Universaalista näkökulmasta maapallo on hyvin nuori, joten monet teistä ovat viettäneet paljon aikaa muissa tähtijärjestelmissä opetellen oppituntejaan. Ei ole yllättävää, että olette inkarnoituneet maan päälle, koska se on noiden maailmojen laajentuma. Monet ovat antaneet geneettistä materiaalia tätä planeetta varten.


Ennen inkarnoitumistanne teillä oli tilaisuus katsoa ajan käytävään nähdäksenne, missä ehkä kohtaatte karikkoja ja missä ehkä tarvitsette vähän apua. Olette jättäneet merkkejä DNA:hanne kuin aarrekartan, mikä vapauttaa koodausta ja informaatiota auttamaan teitä matkan varrella. Vasta sitten kun saavutatte tavoitteenne, oppitunnin värähtelytaajuuteen lukittu vihje paljastuu. Vihje auttaa sinkoamaan teitä eteenpäin.


Yksi vihjeistä, joita asetitte itsellenne, oli harmonia jonkin tähtijärjestelmän tai taivaallisen ryhmän kanssa. Tämä tehtiin sen varmistamiseksi, että informaatio kaikista pääjärjestelmistä pääsisi takaisin maan tietoisuuteen. Jokaisella siemenrodulla on oma versio totuudesta, sillä havaintotapa värittää totuutta ja jokainen on nähnyt oman tapahtumakehityksensä. Riippuen siitä, mitä tarkkaan ottaen haluatte saavuttaa tässä elämässä, olette päättäneet vetää luoksenne tuon tähtijärjestelmän pääoppitunteja.


Ne teistä jotka ovat Plejadeilta, vetävät kahta pääteemaa. Toinen on opettaja ja opas. Plejadilaiset ovat olleet miljoonia vuosia metoreita ja oppaita niille, jotka ovat Helios-järjestelmässä (tähtijärjestelmänne). Meitä on kunnioitettu tehtävällä valvoa kasvuanne ja kehitystänne varmistaen, että teistä huolehditaan. Toiset teistä tuntevat vetoa Plejadeille, koska meidän järjestelmässämme on keskusaurinko, Alcyone, mikä toimii keskuskirjastona, missä on kaikki tiedostot tämän galaksin kaikista tähdistä. Voisitte ajatella Alcyonea eräänlaisena "yhdyskirjastona". Jokaisessa auringossa on sitä kiertävän planeetan tiedostot ja se toimii "alueen pääkirjastona". Jokainen planeetta vuorostaan varastoi omat tiedostonsa "paikalliskirjastoon". Te olette taskukirjoja.


Atlantiksen tuhoutumisen myötä monet maapallon ydinkristallit vahingoittuivat, mikä teki vaikeaksi pääsyn maan tiedostoihin. Monet teistä jotka tuntevat vetoa Plejadeille, ovat tiedostonpitäjiä ja ovat tulleet palauttamaan maan vahingoittuneen tiedoston.


Siriuksen tähtijärjestelmä on aina ollut täynnä sotaa ja ristiriitaa. Niillä teistä jotka harmonisoidutte Siriuksen kanssa, voi olla monia muistoja sota-ajoista ja ymmärrätte sen korkean hinnan, mikä on ollut maksettava sellaisesta toiminnasta. Teillä voi olla myös muistoja komiteoista ja neuvostoista, joita muodostettiin valvomaan rauhaa, mukaan luettuna Galaktinen liitto. Sirius-järjestelmä on monimuotoisin Helioksen järjestelmän jälkeen. Siellä on aina ollut rotujen ja havaintotapojen sekoitusta, suurta kokeilua.




Lyyralaiset ovat parantamisen mestareita ja tämä viisaus tuodaan takaisin maailmaanne. Lemurialaisen sivilisaationne muodostivat olennot, jotka inkarnoituivat Lyyralta. Lemurian romahdettua monet palasivat kotitähtijärjestelmäänsä. Toiset jäivät ja sekoittuivat Atlantiksen geneettisen linjan kanssa. Pääsette taas kerran tähän kadonneeseen informaatioon ja muistatte kristallien ja äänen käyttämisen parantamiseen.


Monet Lyyran ja Arcturuksen maailmat ovat "vesimaailmoja" ja monien meriolentojenne siemenet ovat sieltä. Maapallon siirtyessä neljänteen ulottuvuuteen monet näistä roduista, mm. delfiinit ja valaat, ovat täyttäneet tehtävänsä maapallon värähtelyn ylläpitämisessä pimeyden aikana eivätkä ne enää kutsu maapalloa kodikseen. Ne inkarnoituvat uudestaan Lyyran ja Arcturuksen maailmoihin.


Arcturuksen tähtijärjestelmä on hyvin tehokas matematiikan ja äänen osalta. Kommunikoiminen monilla kielillä, mukaan luettuna geometriset symbolit ja ääni, on heidän vahvuutensa. Arcturuslaiset ovat mestarialkemisteja. He ymmärtävät maailmankaikkeuden rakennuspalikoita ja osaavat elämänvoimaa kunnioittaen muuttaa ainetta toisiin muotoihin.


Ne teistä jotka harmonisoituvat ylösnousseiden mestareiden kanssa, ovat päättäneet tarkastella hierarkianäkemystä nähdäkseen, että kaikki ovat tasaveroisia, myös ne joita olette kutsuneet mestareiksi. Oppituntinanne on kyseenalaistaa kaikki, mitä teille kerrotaan, ja kuunnella sitä informaatiota, mikä resonoi kanssanne. Sillä kuten olemme sanoneet, totuutta värittää aina havaintotapa.


On monia muita tähtijärjestelmiä. Jokaisella niistä on vahvuutensa ja jokainen ammentaa opittujen oppituntien energioita. Yhtä ei voi verrata toiseen, koska jokaisella on oma ainutlaatuinen näkökulmansa. Kun seuraavan kerran tunnette vetoa johonkin järjestelmään, pysähtykää ja kysykää, mitä informaatiota noista maailmoista ja oppitunneista teidän pitäisi muistaa.


Monia hyvän toivotuksia päivälle.


-----------

Ei kommentteja: