31.3.2010

ATLANTIS, LEMURIA JA MITHOLONIALAISET


John F. Kennedyä kanavoinut Barry Martin 20.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




John antaa mielenkiintoista informaatiota muinaisista sivilisaatioista, ns. avaruusolennoista ja maan nykysiteistä näihin kaikkiin:

Voimme sanoa, että jotkut ns. avaruusolentoplaneetat ovat yhteydessä tasoihin täällä elämänjälkeisessä elämässä. He voivat matkustaa vapaasti tasojen välillä, kuten tekin taas kerran tulette tekemään maan päällä - kuten tapahtui Lemurian (MU) aikana. Tätä ei tapahtunut Atlantiksella.



Joillain kehittyneillä planeetoilla on tosiaan tapa kulkea korkeammille tasoille meidän puolellamme. Jeesus lähetettiin yhdeltä näistä planeetoista ja hän koluaa nyt planeetallaan ja mahdollisesti palaa toiselle planeetalle yhtä kipeässä avuntarpeessa kuin teillä oli.


Puhumme nyt toisesta ns. avaruusolennosta, toisesta valaistuneesta olennosta, joka tuli maan päälle auttamaan Lemurian aikana. Olisi kirjoituksia tästä hahmosta, ensimmäisen Jeesuksen tyyppisen olennon tulemisesta maan päälle. Lemuria oli erittäin kehittynyt henkisesti ja sillä oli myös teknologiaa. Tämä valaistunut olento auttoi noita ihmisiä muuttumaan. Hahmon lähdettyä Lemurialta, toinen avaruusrotu puuttui asiaan ja auttoi raivosta ja kateudesta Lemurian tuhoamisessa.


Myöhemmin syntyi Atlantis. Nuo sotaiset ihmiset aikaansaivat maan päälle mielialan, jota Jeesus tuli muuttamaan. Muutoksen jälkeen ihmiset muuttuvat, muttei maapallo käy enää koskaan läpi mitään primitiivisiä vaiheita. Luojasta on tulossa kärsimätön maapallon suhteen. Maan on vapauduttava henkisestä laiskuudestaan.


Tietoja tästä valaistuneesta olennosta voisi löytyä Lemurian tiedostoista Chilen ja Perun rannikolta. Etsikää näitä.


Olette lukeneet maailman metsien tuhoamisesta. Avaruusolennot ovat alkaneet puuttua asiaan ja kylvää yöllä siemeniä energialaitteita käyttäen, uuden elämän kukoistamisen auttamiseksi. Näillä ns. avaruusolennoilla on teidän paras etunne mielessä. Älkää pelätkö heitä. He ovat täällä auttamassa.




Gandar sanoo, että Atlantis oli korkealle kehittynyt, koska heidän teknologiaansa avitti kahden tai kolmen planeetan antama tietämys. Atlantislaiset tuhosivat itsensä ja ärsyttivät niitä planeettoja, jotka olivat auttaneet heitä. Ns. avaruusolennot olivat niin vihaisia, etteivät he ole puuttuneet asioihin maan päällä entiseen tapaan ennen kuin hiljattain, foracaonianlaisten nousun myötä.



Atlantiksella ei ollut koskaan autoja. Heillä oli sellaista kulkemista, mikä voitaisiin nähdä teidän aikanne hyvin nopeaksi, lähes ääntä nopeammaksi vesiskootteriksi/jetiksi tai kantosiipialukseksi. Monet ovat lukeneet, että Atlantis koostui saariryhmistä tai esiintyöntyvistä niemimaista. Kantosiipialukset sallivat ihmisen kulkea nopeasti alueiden välillä ja jotkut niistä voivat kulkea Mach 3:n vauhdilla (videopelistä). He olivat hyvin nopeita erilaisen teknologian vuoksi - työntövoimateknologiaa, joka saatiin aikaan taittamalla auringonvaloa eräänlaiseksi suodattimeksi.





Atlantiksella oli informaatioprosessori, joka oli paljon parempi kuin mikään maan päällä tänä päivänä. He olivat kehittyneempiä kuin te ja Muutoksen jälkeen maailma on samalla tasolla Atlantiksen kanssa vuonna 2600-2700. Ette ymmärtäisi heidän tietokoneteknologiaansa, mutta sen antoi heille ns. avaruusolentosivilisaatiot, jotka ovat ottaneet kontaktin maailmaan teidän tasollanne. Paljon teknologiaa on tullut näiltä ihmisiltä. He vartioivat totuutta ja ihmiset näkevät joskus heidän aluksiaan.




Mitholonialaiset ovat heitä ja he tulevat maankaltaisilta planeetoilta Mitholonia-galaktista. He ovat hyvin ystävällisiä muukalaisia, jotka voivat elää aina 500-1000-vuotiaiksi. Tämä tapahtuu maan päällä eräänä päivänä Muutoksen jälkeen, sitten kun ilma on puhdasta ja vesi raikasta.


Monia kokeilukehoja, -lajeja ja erilaisia rotuja on lähetetty maan päälle. Ensimmäinen laskeutumispiste oli lähellä Shanghaita, Kiinassa. Siellä oli vähän kuivempaa silloin, kun meri ei ollut niin lähellä. Mutta druidien näköiset ihmiset asuttivat alueen ja sekoittuivat muiden rotujen kanssa, joita oli pudotettu syystä tai toisesta maan päälle.


Maan ihmiset pystyivät voittamaan joitain esteitä ja alkoivat saada menestyvän sivilisaation noin 300.000 vuotta e.Kr. Monet kutsuisivat tätä sivilisaatiota Lemuriaksi, mikä oli Etelä-Amerikan rannikolla, jatkuen Tyynessämeressä pohjoiseen, Havaijin saarille. Jotkut näistä saarista ja maamassoista tulevat ilmestymään taas esiin, kuten Timara. Sitten kun Timara ilmestyy, nähdään Lemurian raunioita - rauhallisen ja muinaisen sivilisaation, jonka tuhosi sellaisten avaruusolentojen alus, jotka tunsivat heidän edistyvän liikaa.


Luoja puuttui asiaan ja jotkut lemurialaiset pelastuivat ja pakenivat sinne, mistä tulisi Atlantis. Puhumme tästä lisää myöhemmin, mutta todisteita näistä ihmisistä on olemassa ja ne löydetään.




Kuten monet ovat sanoneet, Lemuria oli rauhanomainen ja keskittynyt rakentamiseen, luontoon ja hyvien asioiden tekemisen ihmiskunnalle. Lemurian jälkeen kehittyi Atlantis, hyvin tekninen kansa, mutta hullunlailla verenhimoinen. Sääli sanoa, että maailma on ollut väkivaltaisella törmäyskurssilla ajasta 50.000 e.Kr. ja Atlantiksen tuhoutumisesta 12.000 e.Kr. saakka.




Myös Jeesus Kristuksen tultua ja neitseellisen syntymän tapahduttua, minkä suunniteltiin antavan maailmalle tarinan ihmeestä, väkivalta vain viipyilee. Maailma osaa vain yhden asian ja se on väkivalta.


Maan päällä on nyt kolmas kerta, kun planeetalla on atomienergiaa. Lemurialaisilla oli sitä, mutta heikommassa ja rauhanomaisemmassa muodossa. Atlantislaisilla oli sitä myös ja egyptiläisillä oli ydinvoimaa 2000 vuotta, 10.000 e.Kr. Mutta Luoja puuttui silloin asiaan, kun ihmiskunta ei ollut oikealla polulla. Ns. avaruusolentojen asiaan puuttumisen avulla tämä ydinvoima purettiin rauhanomaisesti vahingoittamatta silloista väestöä.


Niiden pyramidien alla jotka herra Morris auttoi rakentamaan, on "ydinytimiä". Pyramidit pitäisi tarkistaa ydinenergian varalta, vaikka se on erimuotoista ydinenergiaa. Ns. avaruusolennot myös käyttivät pyramideja polttoainepysäkkinä energian valjastamiseksi alukseensa. Ihmiskunnan pitäisi katsoa MC-yhtälöitä potenssiin neljä, viisi ja kuusi.


Olit oppilas Aleksandriassa monta vuotta sitten. Olit psyykkisessä akatemiassa oppimassa, miten kommunikoidaan kuolleiden kanssa. Kaikki olivat yhtä uteliaita siitä silloin kuin nytkin. Eräänlainen ydinräjähdys tappoi sinut Altantisen kanssa käydyn sodan aikana, loppusodissa.



-----------
 

Ei kommentteja: