16.3.2010

KAKSI MAAILMAA YHDESSÄ

Arcturuslaisia kanavoinut Suzan Caroll 14.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Rakkaat Arcturuslaiset,


Kirjoitan tätä, koska haluan sulkea silmäni ja nähdä teidät intiimisti visioissani. Tunnen, että on syvempää läheisyyttä teihin ja viidennen ulottuvuuden maapalloon, mikä on juuri ja juuri havaintokenttäni ulkopuolella. Tiedän, että tämä läheisyys on juuri ja juuri maallisen tietoisuuteni yläpuolella. Kuitenkin meditoidessa se vaikuttaa olevan havaintoni ja tunneyhteyteni ulkopuolella.

Koen enemmän ja enemmän sen todellisuuden, jonka olen tuntenut kolmantena ulottuvuutena, siirtyvän "menneisyyteeni", kun taas todellisuus, jonka tunnen viidentenä ulottuvuutena, siirtyy nykyisyydekseni. Ennen kolmas ulottuvuus oli nykyisyyttäni ja viides ulottuvuus tulevaisuuttani.

Nyt ei ole tulevaisuutta, sillä tietoisuuteni siirtyessä sinne, mikä olisi tulevaisuutta, tuntuu liikkuvan NYT-hetkeen. Myös energiani vetäytyy fyysisen maailman arkisista toimista ja silloin kun toimin, tunnen energiaa vain sellaisten ihmisten kanssa tai sellaisissa paikoissa, jotka resonoivat viidennen ulottuvuuden tietoisuuteni kanssa.

Silti tämä "tuleva vetovoima", jonka tunnen olevan juuri ja juuri ulottumattomissani, välttelee minua. Olen yrittänyt meditoida monta kertaa tänä aamuna, mutta syystä tai toisesta en ole pystynyt siihen. Näin ollen aloitan tällä kirjoitetulla pyynnöllä toivoen, että pystyn yhdistymään kanssanne tällä tavalla. Jokin tietoisuudessani - luultavasti ego - näyttää tänään olevan tielläni. Voitteko auttaa minua?




Rakkain Suzille,


Silloin kun kirjoitat meille tällä tavalla, kätesi, jotka ovat yhteydessä tiedostamattomaan mieleesi, ottavat hallinnan, mikä sallii sinun päästä siihen sieluinformaatioosi, minkä tietoinen egosi/mielesi estää.

Kyllä, se mitä tunnet, odotat ja ennustat, liikkuu merkittävästi päivittäiseen elämääsi. Itse asiassa se liikkuu kaikkien niiden päivittäiseen elämään, jotka voivat hyväksyä tämän valotaajuuden. Sillä tosiaankin se minkä koet, on valotaajuus, mikä on aina ollut havaintotapanne ulkopuolella. Kuitenkin nyt kun Gaia vapautuu vanhan pimeyden kahleistaan, ihmiset liittyvät lisääntyvässä määrin kasvien, hyönteisten, eläinten, elementtien ja elementaalien joukkoihin matkalla viidenteen ulottuvuuteen.

Ne ihmiset, jotka ovat avanneet mielensä heräämisprosessille, alkavat omaksua tätä korkeamman taajuuden valoa. Itse asiassa valo ei ole "korkeampaa taajuutta", sillä se on moniulotteista. Näin ollen se sisältää kaikki taajuudet, mukaan luettuna kvantti-, nollataajuuden. Viidennessä ulottuvuudessa ja sen yläpuolella sekä myös nollapiste-energioissa ihmiset haastetaan. Teidät haastetaan, koska nämä energiat ovat uusia fyysiselle havainnollenne. Moniulotteinen sielunne/ITSENNE tuntee nämä "vääntöenergian" kosmiset aallot hyvin, mutta ne ovat ainutlaatuinen kokemus maa-astiallenne. Siksi maa-astianne kamppailee niiden hyväksymisen kanssa, vaikka sielunne näyttääkin niille vihreää valoa.

Syy tähän kamppailuun egonne/itsenne ja sielunne/ITSENNE välillä on se, että ego on nimitetty suojelemaan maa-astiaanne. Nämä vääntöenergian aallot jotka tulevat galaksin keskuksen mustasta aukosta, aktivoivat ne roska-DNA:nne vanhat koodit, jotka ovat olleet suljettuja Atlantiksen romahtamisesta saakka. Yli 12000 vuoteen maa-astianne ei ole päässyt tähän geneettiseen informaatioon eikä se voi tunnistaa sitä. Näin ollen maa-astianne voi nähdä tämän informaation tunkeilijana ja yrittää hyökätä sen kimppuun.

Siksi teillä on vasta-ainesota käynnissä maa-astiassanne, mikä saa aikaan suurta uupumusta. Onneksi tietoisuutenne laajentuessa viidenteen ulottuvuuteen, ehdottoman rakkauden, kiitollisuuden, rauhan ja tyyneyden tunteet "häiritsevät" teitä niin, että voitte helposti ohittaa konfliktin maa-astiassanne. Normaalisti aloitettaisiin ylösnousemusprosessi tässä kohdassa. Itse asiassa monet planetaarisen ylösnousemustiimin jäsenet ovat kokeneet ylösnousemuksen yhdessä tai useammassa rinnakkaistodellisuudessaan.

Kuitenkin näissä toisissa todellisuuksissa "kuolitte" ja hylkäsitte fyysisen majanne noustaksenne todelliseen Kotiinne viidennessä ulottuvuudessa. Nykytapauksessanne olette vapaaehtoisesi päättäneet jäädä maa-astiaanne ja pysyä fyysisellä maapallolla auttamassa planetaarisen ylösnousemuksen kanssa. Näin ollen tietoisuutenne on yhdessä ulottuvuudessa ja kehonne toisessa. Sulkemalla tämän kuilun tietoisesti autatte planeetan ylösnousemuksessa. Tietoisuutenne muodostaa valosiltayhteyden näiden kahden maailman välille, mikä houkuttelee toisia ylittämään.

Aluksi tämä tilanne tekee teidät hyvin tilattomaksi ja äärimmäisen väsyneeksi. Alatte kuitenkin saada helpotusta, kun alatte asettaa ensisijaisen tietoisuutenne - pääkontrollikeskuksenne - viidenteen ulottuvuuteen kolmannen sijasta. Kommunikointimme alussa sanoit: "Koen enemmän ja enemmän sen todellisuuden, jonka olen tuntenut kolmantena ulottuvuutena, siirtyvän "menneisyyteeni", kun taas todellisuus, jonka tunnen viidentenä ulottuvuutena, siirtyy nykyisyydekseni. Ennen kolmas ulottuvuus oli nykyisyyttäni ja viides ulottuvuus tulevaisuuttani."

"Ensisijainen tietoisuutenne" on sitä, minkä havaitsette nykyisyytenä. Näin ollen te - monet maadoittuneet sielut ja Gaia - siirrätte ensisijaisen tietoisuutenne vähitellen kolmannen ulottuvuuden maapallolta viidennen ulottuvuuden maapallolle. Tämä prosessi vastaa paljon sitä, että saatte uuden kodin, mutta voitte edelleen asua vanhassanne jonkin aikaa. Näin voitte hitaasti ja vaativasti "personoida" uuden kotinne (valokeho), samalla kun asutte vielä vanhassa kodissanne (maa-astia).

Kun teillä on nämä kaksi kotia, kehoa/todellisuutta, voitte vähitellen siirtää ensisijaisen tietoisuutenne vanhasta kodistanne/kehostanne uuteen. Nämä kaksi "kotia" ovat kuitenkin hyvin erilaiset ja tarvitsette "aikaa" tämän muutoksen tekemiseksi täysin. Kuitenkaan silloin kun muutatte uuteen kotiinne, ei ole enää aikaa. Siksi kolmannen ulottuvuuden tietoisuutenne hämmentyy kovasti. Se on tullut riippuvaiseksi ajan ja paikan käsitteistä ja se voi alkaa pelätä, silloin kun palaatte ajattomuudesta ja paikattomuudesta, koska se ei pysty yhdistymään näihin käsitteisiin 3D-aivoillaan.

Tämä uusi pelko, täysin uuden todellisuuden pelko, estää teitä palaamasta viidennen ulottuvuuden todellisuuteenne. Näin ollen saatatte tuntea pelon lisääntyvän, mikä tarvitsee päästää irti uudestaan ja uudestaan. Ette ymmärrä, miksi teillä on tätä pelkoa, sillä olette irtipäästäneet jo hyvin paljon. Siksi ymmärtäkää, että egoanne/itseänne pelottaa kovasti se jatkuva vääntöaaltojen tulva, mikä on sille outoa, ja se pelkää maa-astiansa menettämisen uhkaavan.

Paras tapa tämän tilanteen käsittelemiseen on puhua egollenne/itsellenne sielunne/ITSENNE näkökulmasta. Kertokaa egolle/itselle, ettei tapahdu mitään menetystä, vain suuri transformaatio hiiliperustaisesta kehosta valoperustaiseen kehoon. Näyttäkää egollenne/itsellenne, miten valomuotonne on jo maa-astiassanne ja laajentakaa egonne velvollisuuksia pelkästä maa-astian hoitamisesta ja ylläpidosta, sisäisen valokehonne hoitamiseen ja ylläpitämiseen. Ympäröikää egonne ja maa-astianne upealla ehdottomalla rakkaudella, kiitollisuudella, rauhalla ja tyyneydellä, mitä te - sielu/ITSE - koette joka kertoa ottaessanne vastaan viidennen ulottuvuuden todellisuuden.

Myös kutsukaa meitä, Arcturuslaisia, sekä tähtiperheenne muita jäseniä apuun. Voitte kutsua meitä meditoinnin tai kirjoittamisen avulla - kuten tämä viesti.


Olemme kaikki täällä sisällänne, sillä aidossa moniulotteisessa ITSESSÄNNE olemme kaikki YHTÄ.



******


Rakkaat lukijat,


Halusin jakaa tämän viestin kanssanne tuoreeltaan, koska tiedän, että monilla teistä on samoja kokemuksia.


Sue

---------

Ei kommentteja: