25.3.2010

LUOTTAKAA ITSEENNE TÄYSIN

Arcturuslaisia kanavoinut Mattie  22.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Rakas ystävä,



Tunnen, että minulle on nyt viesti, joten vapautan tietoisuuteni teille. (Olen tehnyt muutamia muutoksia sovittamaan tämän viestin kaikille. Silloin kun Arcturuslaisten kollektiivitietoisuus puhuu lävitseni, se puhuu aina maan kollektiivitietoisuudelle. Minun tarvitsi kuulla tämä viesti uudestaan, joten ajattelin, että ehkä myös joidenkin teistä tarvitsee kuulla se uudestaan.)


Rakkaat ystävät, vain päästäkää irti otteenne välittömästä todellisuudestanne ja liittykää meihin, kun viemme teidät uudelle maapallolle. Kyllä, tietysti, se myös on jo luotu, koska ei ole aikaa. Kuitenkin jokaisen teistä antautuessa ykseyden virralle, tietoisuutenne tekee jatkuvasti muutoksia tähän todellisuuteen. Te, rakkaat ystävämme, kamppailette edelleen selviytymistietoisuutenne myötä, mikä rajoittaa kokemuksianne tällä hetkellä. Jos voitte sallia itsenne päästää irti tarpeesta selviytyä edes viikoksi, näette suuren muutoksen todellisuudessanne.


Käsitämme pyytävämme teiltä paljon. Itseensä luottaminen täysin on tosiaankin haaste. Luottamisen on kuitenkin alettava sisältä. Miten voitte luottaa meihin, niin kauan kun ette luota täysin itseenne? "Kenties olin väärässä? Kenties vain kuvittelin sen? Kenties olen liian täynnä itseäni ajatellessani, että pystyn tähän?" Nämä ovat vanhoja ydinuskomuksia, jotka on kitkettävä alitajunnastanne. Kuulette näitä vanhoja selviytymisen/pelon kuiskauksia vain, jos uskallatte luottaa itseenne täysin.


Sanotte, että haluatte syvemmän kokemuksen itsestänne ja suhteestanne meihin. Saadaksenne tämän yhteyden, teidän on mentävä syvälle sisäänne löytääksenne ne osat, jotka pelkäävät liikaa "olla erilainen". Jokapäiväinen itsenne on huomannut, että on itse asiassa monia, jotka ovat teidän kaltaisianne, mutta alitajuinen itsenne ei ole vielä vastaanottanut tuota informaatiota. Paljon samaan tapaan kuin äiti olisi urhea ollakseen pelästyttämättä pientä lastaan, teidän on oltava "urhea" näyttääksenne haavoittuneelle osallenne, että rakastatte itseänne niin ehdottomasti, että voitte päästää irti kaikista rajoituksista ja syistä, jotka ovat pidätelleet teitä.


Silloin kun päästätte irti vanhoista, teitä rajoittavista uskomuksista, poistatte ne esteet, joita olette tunteneet siirtyäksenne siitä, kuka ja missä olette nyt, siihen laajentuneeseen todellisuuteen, jonka tunnette sisällänne.
Muistuttakaa pelokasta itseänne, että olette aina ollut tuo olento. Itse asiassa, olette aina ollut olento ykseydessä. Siksi teidän ei tarvitse saada sitä, saavuttaa sitä, ansaita sitä tai tehdä työtä sen hyväksi, mitä etsitte. Kaikki mitä teidän tarvitsee "tehdä", on hyväksyä, että se mitä haluatte kovasti, on aina ollut olemassa - vain kolmannen ulottuvuuden harhaverhon tuolla puolen.



Kuulemme teidän ajattelevan: "Olen kuullut, kirjoittanut ja tehnyt tämän uudestaan ja uudestaan. Miksi minun täytyy tehdä sitä edelleen?" Vastauksemme on: "Koska sinulla on edelleen maa-astia." Pitäessänne tämän astian, teidän on edelleen hengitettävä, uudestaan ja uudestaan. Teidän on edelleen syötävä. Teidän on edelleen kylvettävä, siivottava kotinne, mentävä töihin, liikuttava ja meditoitava. Teidän on myös kohdattava pelkotaajuus jatkuvasti. Silloin kun tietoisuutenne on laajentunut, voitte valita helposti rakkauden. Kuitenkin jos olette väsynyt, sairas, liikenteessä tai teillä on ollut huono päivä, pelko on vaikuttavampi voima.


Teissä ei ole mitään vialla, kun teidän on toistettava näitä päivittäisiä toimia. Ne ovat vain polarisoituneen todellisuuden tekijöitä. Kun enemmän ja enemmän tietoisuudestanne on viidennen ulottuvuuden maapallolla, kolmannen ulottuvuuden toimintanne putoaa todellisuudestanne pois ja keskitytte enemmän ja enemmän uuteen todellisuuteenne. Kuitenkin olette niiden monien joukossa, jotka ovat herättäjiä siinä mielessä, että elämänsopimuksenanne oli auttaa ihmiskunnan herättämisessä suureen planetaarisen ylösnousemuksen hetkeen.


Irtipäästäminen selviytymisvalppaudestanne ja itseenne luottaminen on valtava vihkimys, koska annatte kontrollin maa-astiastanne moniulotteiselle itsellenne. Onneksi moniulotteinen itsenne sisältää 3D-maa-astianne sekä egonne, joka on vastuussa huolenpidosta ja säilyttämisestä. Todellisuudessa te ette päästä irti egonne selviytymiskontrollista. Sen sijaan laajennatte selviytymiskontrollin moniulotteiselle itselle, joka on jatkuvasti yhteydessä myriadien muiden ilmaisumuotojenne kanssa. Tämän tiedostamisen eläessä ikuisesti tietoisuudessanne, kuolemanpelko on poissa, koska tiedätte, että te ette voi kuolla.


Toisaalta, teidän on edelleen kohdattava nykyisyyden, kolmannen ulottuvuuden maaelämän, menettämisen pelko, erityisesti se pelko, että te ette täytä elämänsopimustanne. Sanomme teille nyt, että pelko ei auta teitä sen täyttämisessä. Kuitenkin itsenne ehdoton rakastaminen, sen ehdoton hyväksyminen, kuka olette juuri nyt ja ehdoton anteeksianto hetkestä toiseen viitoittavat tietänne Kotiin siihen värähtelyyn, mistä ette ole koskaan lähteneet - olette vain unohtaneet sen.


Nähkää tuo Koti nyt ihmeellisen mielikuvitustyökalunne avulla. Silmät täysin auki ja täysin tiedostaen fyysisen ympäristönne, katsokaa nyt ympärillenne ja nähkää - ei kolmannen ulottuvuuden todellisuutta, vaan viidennen. Se mikä pysyy samana, ovat elämänne alueita, jotka ovat jo viidettä ulottuvuutta. Se minkä näette muuttuvan 3D-elämässänne, ovat todellisuutenne alueita, jotka ovat kohta muuttumassa. Totuus on, että me emme voi "viedä teitä uudelle maapallolle", paitsi mielikuvituksessanne, sillä te olette tämän todellisuuden luojia.


Samaan aikaan tämä todellisuus on aina ollut olemassa, koska se värähtelee ajan ja paikan tuolla puolen. Siksi kokeaksenne viidennen ulottuvuuden maapallon teidän täytyy laajentaa tietoisuuttanne tuon todellisuuden värähtelyyn. Luultavasti huomaatte, että seikkailunne on erilainen joka vierailulla, koska te olette erilainen.


Päätämme viestimme muistuttaen teille, että te ette voi ajatella moniulotteista todellisuutta kolmannen ulottuvuuden tietoisuuden rajoista. Muuttaaksenne elämänne, teidän on muutettava tietoisuutenne.


Olemme tässä ja nyt auttamassa teitä tämän muutoksen kanssa.



Arcturuslaiset


-----------

Ei kommentteja: