16.3.2010

KAKSOISLIEKEISTÄ YM.

Sanat Kumara  Susan Lelandin kanavoimana 12.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Tervehdys, koko perhe maaplaneetalla. Olen Sanat Kumara. Jotkut kutsuvat minua Ikiaikaiseksi. Minulle on annettu titteliksi Kumara-perheen pää. Tulemme rakkauden planeetalta - kuten sitä kutsutaan - ja tulimme tänne kauan sitten ollaksemme maaplaneetalla ylläpitämässä rakkauden valoa, kun pimeys oli langennut planeetan ylle.
Lupasimme pysyä kaikkien pimeiden ja valoisien aikojen ajan ja olemme pitäneet tuon lupauksen kaikille. Olemme rakkautta ruumiillistuneena ja olemme maadoittaneet rakkautta tälle planeetalle kaikkina aikoina, silloinkin kun ei tuntunut kovin rakastavalta.


Nyt olemme täällä onnittelemassa kaikkia teitä, jotka ovat liittyneet seuraamme. Tähtisiemeniä - tosiaan ympäri maailmankaikkeutta - on tullut tälle planeetalle. Riippumatta siitä oletteko aluksellanne taivaalla vai oletteko osana maajoukkoa Ashtarin kutsuessa, olette valoa, kirkkaasti säteileviä sieluja, jotka ovat tehneet tämän kaiken mahdolliseksi. Emme ole tulleet tervehtimään uutta koittavaa aikaa koskaan ennen planeetan historiassa. Jumalainen feminiinisyys tulee viimeinkin tasapainottamaan ne kaikki miehiset energiat, jotka ovat olleet hallitsevina tällä planeetalla.


Tämä tekee mahdolliseksi yhdistymisen taas kaksoisliekkiinne, ja jos ette ole vielä olleet yhteydessä - tai kuten rakas Ashtar sanoo, läheisessä kanssakäymisessä - kaksoisliekkinne kanssa, on aika aloittaa. Tervehdys tai kutsu yhdistyä taas tuon osanne kanssa, josta olette olleet erossa kaikkien näiden aionien ajan. Joillakin teistä on ehkä ollut yhteisiä aikoja, erityisesti matkatessanne muualla, 3D-maan ylä- ja ulkopuolella. Enimmäkseen olette olleet erossa ja tiedämme, että teillä on ollut toisinaan yksinäistä monissa elämissänne täällä.


Tulimme vakuuttamaan teille tässä kokoontumisessa, että yksinäisyytenne aika on ohi. Maaplaneetan kultainen aika - kuten sitä kutsutaan - on luvannut hyvin paljon. Kaikki lupaukset pidetään. Lupaus jälleentapaamisesta kaksoisliekkinne kanssa on yksi niistä. Pyydämme, että sallitte tuon lupauksen tulla olemukseenne, ja ehdotamme, että esitätte tuon kutsun. Joillekin siihen näytetään vastattavan välittömästi. Tämä on mahdollista kaikille. Joillakin se saattaa vaatia vähän viestittelyä edestakaisin, joillakin tutustumista.


Monilla teistä on jo kaksoisliekkinne kehossa tällä planeetalla. Toisilla teistä kaksoisliekkinne ei ole ihmiskehossa, vaan henkikehossa tai tähtisiemenkehossa ja uskokaa minua, että hän on hyvin iloinen kuullessaan teistä. Sillä ei ole merkitystä, onko hän naapuritalossanne vai toisella puolella planeettaa vai miljoonien kilometrien päässä tähdissä - mikään ei voi pitää teitä erossa.


Silloin kun laitatte sydämenne asiaan, kun kiitätte siitä, että kaksosenne on hyvin valmis yhdistymään taas teihin, kun sallitte itsellenne tietämisen lahjan, avautumisen lahjan, vastaanottamisen lahjan, niin saatte kaiken rakkauden, Isän/Äidin rakkauden, jos päätätte nähdä sen - saatte jumalaisuutenne rakkauden ja saatte kaksosenne rakkauden, josta olette olleet erossa. Jos ette siis ole vielä ottaneet kontaktia, tuota yhteyttä, olemme täällä kehottamassa teitä tekemään niin sydämestänne, viisaudestanne ja sielustanne. Viettäkää aikaa tuossa tilassa. Toivottakaa kaksoisliekkinne tervetulleeksi ja antakaa tämän olla ikuisen yhdessäolon alkuhetki.


Ja niin, kun liityimme yhteen - kuten aina teemme - suunnittelemaan, tutkimaan mahdollisuuksia ja katsomaan, mitä te rakkaat, rakkaat ystävät esitätte aiheiksi, joista haluatte kuulla tältä perheeltä, päätettiin yksissä tuumin, että minä, Sanat Kumara rakkauden Venus-planeetalta, tulisin antamaan tämän viestin teille. Teille on ehkä tutumpi yksi perheeni jäsenistä. Todellisuudessa teille ovat tuttuja useammat jäsenet Kumara-perheestäni, kuin ehkä tiedätte, mutta erityisesti yksi heistä on rakas Sananda.


Hän on yksi pojistani ja jotkut teistä tietävät, että Sanandan henki tuli sen opettajan, rakkaan ja pyhän miehen kehoon, jonka tunnette Jeesuksena. Me Kumarat emme ole olleet kanssanne ainoastaan planeetan valoina, vaan meillä on ollut toisinaan kunnia olla edustettuna ihmisruumiissa. Ja Jeesuksena tuntemanne on tutuin teille. Sananda on hyväksynyt kauan, kauan sitten tehtävän olla ns. vastuussa tai sanoisimmeko maaplaneetan ylösnousemuksen johtajana - ja erityisesti paluussa henkisyyteen, kaikkien yhdistämisessä hengessä, henkisissä harjoituksissa ja henkisessä elämisessä.


Sananda on paljon näkyvillä apuriensa kanssa sallimassa vai sanoisimmeko opettamassa kaikkia sallimaan itsensä katkaista ne siteet, joita uskontojen opit ovat luoneet, ja sitten siirtyä sen yli täysin ylösnousseina mestareina yhdistyneessä hengessä - ilman pelkoja ja täysin ilossa ja autuudessa. Ja kaikki tunnistavat kaiken elämän ykseyden ja pyhyyden. Hän on siis takaisin. Hän osallistuu viime hetken yksityiskohtiin siitä, mitä on saatava aikaan näiden ilmoitusten virallistamiseksi. Sitten hän ryhtyy tehtävänsä seuraavaan vaiheeseen, mikä on planeetan henkinen yhdistäminen - vapaana kaikista säännöistä, opeista ja peloista.


Henkenä oleminen tai henkinen eläminen yhdistyneenä kaikkiin muihin henkisiin olentoihin on täysin vapaaehtoista. On jossain määrin vaihtoehtona, ettei kaikkien tarvitse ylösnousta nyt - mitä on aikaa jäljellä maaplaneetalla - mutta ylösnousseena olentona henkinen yhdentyminen on osa elämäntyyliä. Se on yhtä paljon osa elämää kuin hengittäminen tai lentäminen.


Ymmärtäkää siis hyvin, mitä puhumme, ja sallikaa itsenne kohota henkisen yhteyden tilaan. Sallikaa itsenne vapautua kaikista peloista tai oppien siteistä. Tuokaa henki, henkisen yhdistymisen vapaus takaisin kirkkoihinne, synagogiinne ja pyhiin paikkoihinne. Vain olkaa valona siellä ja sallikaa toisten oppia teiltä. Kun loistatte valoanne, kun hymyilette kaikille siellä, opetatte eikä teidän tarvitse sanoa sanaakaan. Pelkästään sallitte ja annatte tilaisuuden vapautumiseen siitä, mikä on ehkä ollut pelottavaa tai rajoittavaa. Nouskaa korkeuksiin sen myötä, rakkaat sielut. Tuokaa oppaanne. He tulevat joka tapauksessa mukana, mutta kutsukaa heidät tulemaan kanssanne. Ja jokainen teistä voi olla rakkauden, rauhan ja ilon pappi.


Ja tämä on se viesti, minkä Sananda tuo tälle planeetalle. Ei ole sellaista kuin pyhä sota. Nämä kaksi sanaa ovat täysin ristiriidassa. Nyt rauhan lupaus pidetään. Ja sitten kun on rauha ja kun jokaisella on yltäkylläisesti kaikkia haluamianne asioita, se tukee rakkauden ja henkisen yhteyden ilmapiiriä. Ja huomaatte upeita ihmeitä tapahtuvan.


Naapurimaat yhdistyvät yhteistyöhön, yhtenäisyyteen ja henkiseen yhteyteen. Ne yhdistyvät auttamaan Äiti Gaiaa sen viime puhdistusvaiheissa ja me olemme siellä. Ne yhdistyvät kohottamaan maailman paikkaan, missä ei voi olla epämukavuutta. Ne yhdistyvät varmistamaan, ettei ole enää nälkää tai kodittomuutta. Ja tämä, rakkaat ystävät, on ollut kirkkojen ja muitten uskonnollisten instituutioiden päärooli maailmanlaajuisesti. Nämä upeat instituutiot tulevat säteilevinä esiin taas kerran tässä yhteenliittymässä, tässä yhdistymisessä. Ja kaikessa on kyse siunauksista, rakkaudesta, jakamisesta ja toinen toisistaan huolenpitämisestä.


Planeetta säteilee rakkautta ja iloa. Näette sen, koska tämä on totuus. Se on niin. Vain päästäkää se olemukseen - sen totuus, todellisuus - ja sitten vain kääntäkää valonne vieläkin kirkkaammalle ja liittykää siihen. Kaikki on hyvin valtakunnissanne. Kaikki on jumalaista ja kaikki on pyhää. Olkaa ilossa. Olkaa autuudessa. Olkaa ykseydessä kaiken kanssa.


Kiitos, rakas perhe. Ja nyt kanssani ovat Sananda ja rakas Äiti Maria ja he antavat teille taas kerran ruusuja, Kumaran ruusuja, mitkä ovat rakkautta. Ilon ruusuja, taivaan ruusuja - jos haluatte - pyhistä puutarhoista. Ottakaa sydämeenne, olemukseenne niin monta, kuin haluatte, ja pitäkää ne siellä aina tuoreena, aina elävänä symbolina siitä jumaluuden todellisuudesta, mitä olette. Olkaa rakkautta ja olkaa iloa.


Siunausta ja namaste.

-----------

Ei kommentteja: