23.3.2010

EROAMINEN ON ALKANUT



Emmanuel Langan kanavoimana 16.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Rakkaat maan veljet ja sisaret, erottuminen on alkanut.


Gaia on astunut transformaation kahdeksanteen segmenttiin


- se on nyt pisteessä, josta ei ole paluuta.


Jakautuminen on alkanut kolmannen ulottuvuuden tasolla ja ne taajuusryhmät, joita on olemassaolotasollanne, ryhmitellään uudelleen.


Tästä eteenpäin näette todellisuudessanne monia merkkejä jakautumisesta ja uudelleenryhmittymisestä. Yritykset eroavat, ystävät lakkaavat näkemästä toisiaan, perheet eroavat, ryhmät jakautuvat jne.
Ja samanaikaisesti näette täysin päinvastaista: liitytte uusiin ryhmiin, tunnette olevanne lähempänä kuin koskaan rakkaitanne, perhettänne ja ystäviänne.


Tämä muutos ei ole positiivinen eikä negatiivinen. Se on olemassaoloa koskeva.
Tämä on luonnollinen askel massaylösnousemuksen prosessissa.


Olemassaolo muodostuu vain värähtelyistä ja silloin kun maailmanne muodostavat värähtelyt muuttuvat, koko todellisuus muuttuu vastaavasti.


Sielutasolla tiedätte, että sillä hetkellä kun päätitte lähteä tälle matkalle, Ääretön tietoisuus voimaannutti teidät oman kohtalonne arkkitehdiksi. Vain piirtämällä suunnitelman laitatte liikkeeseen voimakkaan energian/virtauksen järjestelmänne läpi, mikä johtaa teidät tietoisuuden laajentumiseen.


Silloin kun vaihdatte tietoisuustaajuutenne korkeammalle, harmonisoitte olemuksenne korkeampien värähtelyjen kanssa ja ankkuroitte ne aineelliseen maailmaanne ja näin autatte Gaiaa sen matkalla viidenteen tiheyteen. Muistakaa, että antamista ja vastaanottamista tapahtuu samanaikaisesti, joten auttaessanne Gaiaa teitäkin autetaan.


Jos Gaia tekee ylösnousemuksen, maailmankaikkeudessa tapahtuu monumentaalinen muutos ja te olette osa sitä. Näin suuri muutos on tapahtunut viimeksi jossain kolmannen tiheyden maailmassa 21 miljardia teidän vuottanne sitten.


Jumalan suunnitelma kokonaisuuden osalta ei voi edetä ilman teitä, yksilöllisyytenne annettiin teille kokonaisuuden hyväksi ja roolinne on täysin korvaamaton.


Sitten kun alatte ymmärtää tämän, voitte alkaa auttaa toisia näkemään sen vastuun, joka heillä on tässä ihmishistorian ratkaisevassa kohdassa. Jokaisella maailmassanne on jumalainen voima, mitä hän ei käsitä omaavansa. Jumalaiset voimat tulevat sisältä pintaan, silloin kun hän alkaa tietoisesti keskittää huomiota niiden herättämiseen tietoisuutensa sisäytimestä.


Auttakaa heitä ja auttakaa Gaiaa ottamalla paras esiin itsestänne kohottamalla henkilökohtaista värähtelytaajuuttanne rakkauden luovaa prinsiippiä kohti. Tämä vaatii olemuksenne transformoitumista, tietoista asennemuutosta teidän puoleltanne.


Gaian ylösnousemusprosessin/eroamisen lopussa avautuu kaksi ulottuvuusporttia - toinen johtaa viidenteen ulottuvuuteen ja toinen päättyy kolmanteen ulottuvuuteen. Oma tietoisuutenne harmonisoi teidät sen portin kanssa, joka parhaiten tukee hallitsevinta tiedostamistaajuuttanne.



Jälleenyhdistyminen on alkanut. Vähitellen sieluryhmänne pääsevät yhteen.
Tässä prosessissa saatatte erota muista, mutta ne yhteiset hetket ja toisten seurassa saavutettu oppiminen säilyvät teissä aina tuonpuoleisen lahjana.



Olen Emmanuel.


----------

Ei kommentteja: