22.3.2010

SIIVET - KOSMINEN TSUNAMI ALKAA

Kirjoittanut Karen Bishop 19.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine





Tervetuloa!


Tämä on todella jännittävää aikaa. Miten siunattuja olemmekaan, voidessamme osallistua harvinaiseen ja ratkaisevaan aikaan, jolloin maapallo, kosmos ja me itse koemme massiivista uudelleenrakentamista. Kaikki tämä valmistautumiseksi täysin uuteen elämis- ja olemistapaan täysin uudessa todellisuudessa ja ulottuvuudessa.


Olemme saattaneet pystyä yhdistymään moniin näistä taianomaisista ja korkeammalla värähtelevistä elämis- ja olemistavoista menneinä aikoina, kun korkeammalla värähteleminen antaa aina yksilölle pääsyn korkeamman ulottuvuuden kokemukseen, mutta nyt on erilaista se, että koko planeetta aloittaa uuden olemassaolon. Ja tämä merkitsee myös sitä, että se energia mikä ympäröi meitä täysin, tukee pysyvästi korkeampia energioita, kerrassaan ilman mitään ponnisteluja. Kyllä, on todella jännittävää aikaa. Olemme todella saapuneet perille ja viimeistelemme prosessia.


Tämä prosessi - kuten useimmat ylösnousemuksen prosessit - tapahtuu pala kerrallaan, askel askeleelta. Jokaisen hyvin syvien tasojen maan muutoksen tai liikkeen myötä alamme kokea enemmän korkeammalla värähteleviä energioita. Niinpä järjestäytyessään maapallo harmonisoituu uudelleen voidakseen vastaanottaa näitä uusia ja korkeampia energioita. Samanaikaisesti myös kaikki kosmoksessa harmonisoituu uudelleen. Kun kosmoksen, sen planeettojen ja taivaankappaleiden kauniit ja erityiset energiat sopeutuvat, energia ja liike väreilee ulospäin ja luodaan ja varmistetaan uusi värähtelyaalto.


Kun tapahtuu myös maan liikettä tai muutosta, tapahtuu energioiden kerääntyminen ja uusia energioita saapuu. Mutta samaan aikaan uudet saapuvat energiat saavat aikaan maan liikettä. Kumpi siis on ensin, muna vai kana? Kuten kaikessa luomisessa, kaikki tapahtuu kerralla ja kohtaa keskellä kulminoituen luomiseen tai liikkeeseen ja muutokseen. "Kaikki" tapahtuu kerralla, sitten kun kaikki on valmista ja halukasta, ja näin ollen korkeampien tasojen massiivinen suunnitelma tai sopimus ja rakastava vuorovaikutus on ohjaksissa. Taas kerran, näin luominen tapahtuu aina, tällä kertaa vain suuri osa siitä tapahtuu massiivisina energian tai kosmoksen "kappaleina"… ja jokainen elävä asia olemassaolon jokaisella tasolla voi vain olla mukana. Tätä olemme odottaneet… mitä juhlan aikaa!


Näin kosmisen tsunamin ensimmäiset väreet alkavat tuntua. Tämä on hyvin mielenkiintoista ja harvinaista aikaa, koska tämä prosessi on epäilemättä hyvin hämmästyttävä. Suuri osa mielenkiinnosta tulee siitä tosiasiasta, että aloitimme uuden maapallon tai Maa kakkosen (ulottuvuuskerros) ja meidän oli aloitettava kirjaimellisesti ilman mitään perustaa. Näin ollen luomme pala palalta, mikä tekee tästä hitaan prosessin. Tämä merkitsee, että päiväntasauksella 20.3. on tietysti vaikutuksensa, mutta vaikutuksen määrittelee se, miten paljon olemme luoneet uutta maapalloa tähän mennessä. Tarkoittaa tarkkaan ottaen mitä?


Jos katsoisimme maapallon energian laajentumista ja luomisaikajanaa, näkisimme helposti, että maaliskuusta eteenpäin kaikki näyttää hyvin laajentuvalta, lineaariselta ja se jatkuu äärettömyyksiin ilman luomisen ylä- tai alamäkiä. Tosin sanoen, ei ole mitään uuden luomisen alustaa. Mutta kesäkuun tullessa kaikki muuttuu ja koemme silloin taas kerran massiivisen ankkuroitumisen uutteen sekä uuden luomisen valtavia ilmentymiä, jotka saavat otteen.


Siis kosmisen tsunamin alkuväreet ovat käsillä, yhdessä maaliskuun päiväntasausenergioiden kanssa. Tämä tilanne luo tällä hetkellä paljon energiaa. Mutta ne ilmentyvät eri tavoin.


Ja miten tämä liike vaikuttaa meihin henkilökohtaisilla kokemustasoilla?


Koska emme ole vielä luoneet kovin paljon, päiväntasausenergiat luovat tilanteita, joissa liikkuu paljon energiaa, mutta se voi olla vuorovaikutuksessa vain sen kanssa, mikä on läsnä tällä hetkellä. Tämä merkitsee, että meidän täytyy hoitaa asioita, jotka ovat jo täällä tai jotka tarvitsevat huomiotamme, ennen kuin todella ankkuroidumme ja siirrymme eteenpäin kesäkuussa. Esim. saatamme huomata, että meidän on yhtäkkiä korjattava asioita (mutta tietäkää myös, että silloin kun siirrymme uuteen tilaan, emme ole enää harmoniassa juuri minkään kanssa ja tämä luo säännöllisesti tilanteita, joissa kaikki menee rikki tai tarvitsee huomiotamme korjaamisen tai korvaamisen vuoksi). Näin voimme huomata, että varmistamme perustaamme tai paremminkin sopeudumme näihin taajuuksiin korjaamisen tai korvaamisen avulla, jotta olemme tukevasti valmiina ja harmoniassa, kun tapahtuu enemmän ja enemmän maanmuutoksia.


Meistä saattaa tuntua, että kuljemme ikään kuin ympyrää - paljon energiaa liikkuu, mutta paljon mitään ei luoda. Koemme vain päiväntasausenergioiden tulevan, joilla ei ole paljon mitään, minkä kanssa olla vuorovaikutuksessa - paitsi se mitä on jo täällä. Emme voi siirtyä eteenpäin aivan vielä, koska maapallo ja kosmos sopeutuvat ja muovautuvat edelleen, jotta ne voivat paremmin vastaanottaa ja asuttaa niitä korkeammalla värähteleviä energioita, joita saapuu hitaina ja vakaina lisäyksinä.




Miten siis tunnemme ja koemme kaiken tämän kummallisen jaarittelun, jonka juuri luitte? Miten kaikki nämä muutokset tai liikkeet vaikuttavat moniin meistä?


Kun maapallo ja kosmos järjestäytyvät ja sopeutuvat, sama tapahtuu meillekin, koska olemme kaikki yhtä. Kehon säryt ja vanhat tutut jalkakivut ovat edelleen läsnä. Nämä alaraajojemme epämukavat kokemukset jatkuvat jaksoittain vielä melko kauan… yksinkertaisesti siksi, koska uuden todellisuuden täytyy maadoittua paljon uuteen maapalloon ja ottaa se aidoksi ja oikeutetuksi perinnöksemme. Odottakaahan, kun kesäkuun päivänseisaus tulee!


Hikoilemista ja kuumia aaltoja on edelleen monilla. Poltamme pois kaikkia matalammalla värähteleviä energioita, kun sopeudumme. Jos minulla on jokin matalammalla värähtelevä ajatus, missä sätin itseäni tai en kunnioita itseäni, tai jos minulla on pelkoa tai negatiivinen ajatus, mikä ei voi olla olemassa tässä todellisuudessa, minulle tulee välittömästi sietämättömän kuuma ja alan hikoilla. Nämä kuumat aallot ja hikoilut palvelevat vähintään upeana mittarina ja koulutus- ja harmonisoitumistyökaluna!


Silloin kun olemme maailmojen välissä tai paremminkin, kun meillä ei ole vielä paljon mitään, mihin ankkuroitua, meistä tulee haavoittuvia. Tämä ilmentyy rajanveto-ongelmina (kun monet asiat eivät vielä tiedä, minne kuuluvat), epämiellyttävinä energioina omassa tilassamme ja tunteena, että olemme paljaita ja roikumme esillä "otettavana". Tämä tilanne voi saada jotkut haluamaan pysymistä vain kotona tai ainakin kannustaa siihen, ettemme ole "tuolla ulkona" kaikin tavoin.
Jos olet sellainen, joka on yleensä herkempi näkymättömälle maailmalle, sinulla saattaa olla tilassasi ei-haluttuja vieraita, joista et pidä. Erään lukijani mukaan monilla on kokemuksia, että viitalliset hahmot tiirailevat heitä yöllä! Minulla on ollut tämä kokemus kerran itselläni ja toisissa tilanteissa olen huomannut mielenkiintoisia vieraita kotonani, jotka tiirailevat uteliaina vieraitani. Nämä kokemukset ovat olleet väliaikaisia. Käsken vain näitä ei-toivottuja vierailijoita häipymään ja sitten sivuutan heidät enkä kiinnitä huomiota.


Kun viime aikoina on liikkunut niin paljon energiaa, meistä saattaa tuntua, että hyperventiloimme emmekä pysty olemaan paikallamme. Olemme saattaneet tuntea ns. "hermoenergiaa" ja meidän täytyy tehdä jotain koko ajan emmekä pysty asettumaan. Kun tähän lisätään epätavallinen tai kummallinen roskaruuan ja makeisten halu, meillä on resepti hermojännitykseen, joka tarvitsee purkautumistien.


Kun siirrymme pysyvämmin korkeampien ulottuvuuksien todellisuuteen, meille alkaa tapahtua myös hauskoja ja kauniita asioita. "Creating the New Reality" selittää paljon näitä kokemuksia, joita näyttää tapahtuvan itsestään. Luomme nyt erittäin nopeasti ja ohikiitävä ajatus voi tuoda jotain tilaamme ennätysajassa. Lisäksi alkaessamme asua tässä uudessa ja korkeammalla värähtelevässä ulottuvuudessa, alamme hyvin helposti nähdä, että ehdottomasti kaikki asiat ovat ratkaisevasti yhteydessä ja tukevat kokonaisuutta. Näin löydämme itsemme luonnostaan kiitollisuuden ja suuren rakkauden tilasta.


Toinen yleinen tapahtuma tällä hetkellä liittyy henkilökohtaiseen energiaamme. Saatamme tiedostaa helposti, miten olemme ehkä ohjanneet energioitamme tasapainottomalla tai epätarkoituksenmukaisella tavalla, vaikka tavallisesti teemme kaiken siksi, koska se tuntuu "oikealta". Mitä korkeammalla värähtelemme, sitä enemmän pystymme näkemään yläpuolelta ja tietämään, että teimme parhaamme matalamman ulottuvuuden kokemuksessamme, mutta se ei ole korkeampien ulottuvuuksien tapa.
On aika muuttaa käyttäytymistämme, kun alamme nähdä, mitä tarvitsee muuttaa.


Toisinaan saatamme tuntea energiamme yhtäkkiä putoavan ilman ilmeistä syytä ja tunnemme selvää masennusta ja turhanaikaisuutta, mutta muutaman tunnin päästä tai uuden päivän koittaessa lennämme taas korkealla ja yhdistyneenä uusiin energioihin ja koemme tämän uuteen todellisuuteen saapumisen seikkailun ja hauskuuden.
Mitä enemmän edistymme uuden todellisuuden luomisessa ja ankkuroimisessa, sitä enemmän koemme kaiken hauskuuden, kun taas näitä "putoamisia" tapahtuu vähemmän ja vähemmän, kunnes niitä lopulta lakkaa olemasta.


Kaiken kaikkiaan, jatkamme tiemme "siksakkaamista" korkeampiin värähtelyihin koko kosmoksen rinnalla ja kuten aina, alamme tietää, että kaikki on ja on aina ollut jumalaisen täydellisessä järjestyksessä.



Suurella rakkaudella ja kiitollisuudella,

Karen



-----------

Ei kommentteja: