16.3.2010

KRISTALLILAPSEN OMINAISUUKSIA

Kirjoittanut Sharyl Jackson vuonna 2002, Children of the New Earth Magazine
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine





Pitäkää mielessä, etteivät nämä ominaisuudet ole kaikenkattavia, eikä jokaisella kristallilapsella ole välttämättä kaikkia piirteitä.



* Äärimmäisen herkkä kaikelle ympäristössään - äänet, värit, toisten negatiiviset tunteet, hajut, ruoka, kemikaalit, saasteet, vaatteiden "tuntu", väkivalta, toisten tuska, ryhmätietoisuus, sähkömagneettiset taajuudet, auringonpurkaukset.

* Niin herkkä, että hän on hyvin haavoittuva - sekä hyvin voimakas tämän haavoittuvuuden vuoksi.

* Hänellä on oltava aikaa yksin. Hän ei elä hyvin ryhmissä, koska harvat ymmärtävät hänen tarvettaan yksinäisyyteen, tasapainoon, uudistumiseen ja syvään hiljaisuuteen.

* Hänen on oltava päivittäin luonnossa ja elementtien kanssa. Luonnon henki auttaa häntä tasapainottumaan ja puhdistamaan kaikkia riitasointuisia energioita, jotka vaikuttavat häneen voimakkaasti.

* Hän ei yksinkertaisesti ymmärrä ihmisen epäinhimillisyyttä toista kohtaan, sotaa, ahneutta jne. ja näin kaikki tämä voi helposti pakahduttaa hänet täysin.

* Jos elämästä tulee liian kiihkeää tai jos hän järkyttyy tai näkee ja tuntee toisten järkyttyvän, hän vetäytyy ja irrottautuu yhteiskunnasta suojellakseen itseään.

* Vaikka hän onkin hiljainen ja syrjään vetäytyvä, toiset ihailevat häntä ja tuntevat häneen magneettista vetoa. Hänellä on syviä ja kestäviä suhteita ihmisten kanssa, jotka antavat sitä ehdotonta rakkautta, jonka kristalli tietää olevan ainoaa todellista rakkautta.

* Kun kristalli katsoo sinua, hän tuntuu tunkeutuvan sieluusi.

* Hän tarvitsee oikeastaan erittäin vähän perinteistä vanhemmuutta, koska hän on kiltti, viisas ja kykenee kertomaan tarpeistaan sekä siitä, mikä on hyvää tai ei niin hyvää itselleen. Kun poikani oli hyvin pieni, hän sanoi eräänä päivänä: "En voi koskaan juoda alkoholia tai ottaa mitään huumeita!" Eikä hän ole tehnyt sitä!

* Hän välttelee usein ihmisjoukkoja tai ostoskeskuksia, koska siellä on hänelle liikaa erilaisia energioita käsiteltäväksi.

* Hän rakastaa syvästi lapsia ja eläimiä ja hänellä on huomiota herättävä tapa yhdistyä kaikkiin olentoihin.

* Vesi on hyvin hyödyllistä hänelle puhdistumiseen ja rauhoittumiseen. Hän rakastaa kylpyä, suihkua, vesiputouksia, suihkulähteitä ja leikkimistä vedessä ja hiekassa.

* Hän tarvitsee mukavia, itse valitsemiaan vaatteita, jotka ovat luonnon kuituja ja värejä.

* Hän tarvitsee paljon puhdasta vettä ja usein pitää tuoretta luomuruokaa parempana.

* Näille lapsille ei ole tavatonta "kertoa" vanhemmilleen nimensä ennen syntymää ja kommunikoida muutenkin suoraan.

* Hänen ympärillään tapahtuu ihmeitä - rahaa ilmestyy, eläimet etsivät hänet, vauvat hymyilevät hänelle, parantumisia tapahtuu luonnostaan ja spontaanisti

* Hän on hyvin empaattinen siihen pisteeseen saakka, että hän tuntee, mitä täysin vieras ihminen tuntee kadulla.

* Hän pelkää läheisyyttä, koska hän tuntee niin helposti, että hänen tilaansa tunkeudutaan, että hänen tilaansa ei kunnioiteta. Hän olisi mieluummin yksin, kuin sallisi "henkilökohtaisen kehotilansa" sivuuttamisen. Hän voi myös vältellä romanttisia suhteita siitä pelosta, että hän loukkaa toista, jos suhde loppuu.

* Kristallissa on viattomuutta, vilpittömyyttä ja puhtautta, mikä johtuu egon puuttumisesta.

* Hän tarvitsee ehkä apua oppiakseen maadoittamaan energiansa fyysisen toiminnan, luonnon, urheilun, taistelulajien, joogan tai tanssin avulla.

* Hän saattaa häiritä sähkölaitteita, radioita, televisioita, tietoikoneita.

* Hän usein pidättäytyy näyttämästä tunteitaan siitä pelosta, että ne voimistuvat ja hän menettää hallintansa. Tämä saa hänet näyttämään laimealta tai intohimottomalta.

* Hän voi tuntea vastuuta jonkun kuolemasta tai loukkaantumisesta tai myös tappelemisesta.

* Hänellä voi olla syviä masennuskausia.

* Hän reagoi hyvin kehotyöskentelyyn, hierontaan ja energiatyöhön, jota tekee joku tasapainoinen henkilö. Hieronta ja kraniosakraaliterapia voi olla tärkeää kehon pitämiseksi terveenä ja kivuttomana.

* Hänellä on usein hyvä aineenvaihdunta ja hän on luonnostaan vegetaristi.

* Hän on älykäs ja "suuren kuvan" yksilö, joka ymmärtää vaistonvaraisesti henkisiä lakeja ja sitä, miten kaikki toimii.

* Hänellä on selkeä yhteys korkeampaan itseensä ja korkeimpaan opastukseensa. Juuri tämän yhteyden vuoksi hän tietää totuuden henkisestä ykseydestä.

* Hän on luonnostaan parantaja ja rauhantekijä.

* Hän on monilahjakas.

* Hän pystyy uudistamaan luita ja kudoksia. Kun useimmat meistä "päivitetään" asteittain kristallienergiaan, se on jo valmiina hänen DNA:ssaan.

* Hän saattaa olla harvasanainen yksilö, mutta kaikki kuuntelevat, silloin kun hän ilmaisee hiljaa ja nöyrästi viisauttaan. Hän ei kuitenkaan neuvo kysymättä eikä koskaan puutu kenenkään asioihin.



Tämän kaiken mielessä pitäen on mahdollista saada hyvä kuva tai tunne siitä, millaisia kristallilapset ovat ja mitä varten he ovat täällä. Jos käytetään intuitiota näiden lasten energiaan virittymiseksi ja saadaan aikaan ykseys heidän kanssaan, tulokset tällä planeetalla ovat hämmästyttäviä.



-----------

1 kommentti:

Essi kirjoitti...

Luin tämän tekstin ja tuntui kun olisin tullut kotiin. Aloin itkemään. Olen tällä hetkellä 15-vuotias tyttö ja olen hyvin pienestä nähnyt enne- ja onnettomuusunia, monta kertaa päivässä minulle tulee "mutta minähän näin tämän jo"-hetkiä. Olen pienestä asti rakastanut luontoa ja erityisesti soissa on jotakin, mikä on vetänyt minua puoleensa jo taaperosta asti.

Myös eläimet ovat ottaneet minuun kontaktia. Kerran ollessäni noin 6 ja pappani kanssa metsässä (joka usein opetti minulle vanhoja tarinoita ja tapoja metsistä ja sai minut ikuisesti kunnioittamaan kaikkea elollista) viisi aivan pientä oravanpoikasta tuli vain jostain ja kiipesivät lahjettani pitkin käsilleni. Siinä hetkessä oli jotain taianomaista ja tajusin jo silloin että minun ja luonnon välinen suhde on jotenkin uniikki. Olen luonut aivan erityisen suhteen kaikkii meillä elämäni aikana olleisiin kolmeen koiraan. Tunnen ymmärtäväni myös puita ja tuulta ja harakat ovat linnuista minulle kaikkein erityisempiä. Usein ne lentävät aivan lähelläni kun liikun yksin ja saattavat johdattaa minua tai seurata minua kymmeniä minuutteja.

Ihanaa, että maailmassa on muitakin kaltaisiani, läheisistäni pappani oli ainoa joka osasi tukea minua ja minusta tuntuu että hän tiesi, mikä olen.