16.3.2010

YLTÄKYLLÄISYYS, PAINONPUDOTUS

Maitreya Margaret McElroyn kanavoimana 1.-3.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Yltäkylläisyys

Teillä oli kaikilla tarkoitus olla yltäkylläisyyttä elämässänne. Kyllä, kaikilla, ette kuitenkaan tiedä tätä ja monet teistä pysäyttävät tuon yltäkylläisyyden virtaamisen omalla ajattelullaan. On yleinen käsitys, että jotkut ihmiset syntyvät yltäkylläisyyteen ja toisten on kärsittävä. Tämä ei ole totta. Luoja teki teidät kaikki samanlaisiksi. Te kaikki voitte saada yltäkylläisyyttä elämäänne. Teidän täytyy vain luoda sitä. Kyllä, joillakin teistä on oppitunteja opittavana tästä aiheesta ja heistä voi olla vaikeampaa luoda sitä kuin toisilla, muttei sen pitäisi olla mikään ongelma, ja tulette löytämään tuon yltäkylläisyyden.

Hukkaatte hyvin paljon maan aikaa elämällä menneisyydessä, olemalla uskomatta itseenne, epäilemällä kykyjänne jne. Ette voi muuttaa sitä, mitä on ollut - miksi vaivata itseänne sillä? Silloin kun päästätte irti menneisyydestä, voitte luoda tulevaisuutta paljon paremmin. Yltäkylläisyys mikä on oikeutenne, voi alkaa tulla elämäänne millä tahansa tavalla, millä ilmennätte sen. On niitä, jotka ajattelevat, että yltäkylläisyys on väärin, ettei pitäisi olla yltäkylläisyyttä. Miten voi saada haluamiaan asioita, jos ei ole yltäkylläisyyttä? Ajatelkaa, mitä voi tehdä, jos on keinot. Se auttaa saamaan ihanan elämän.

Yltäkylläisyydessä ei ole mitään väärää. Sillä on merkitystä, mitä teette sillä. Ajatelkaa, mille elämänne alueelle haluaisitte yltäkylläisyyttä, ja sitten päästäkää irti kaikesta negatiivisesta ajattelusta tuohon alueeseen liittyen. Katselkaa sitten, kun elämänne muuttuu. Se on todella hyvin yksinkertaista.


Maitreya





Painonpudotus


Kaikki on energiaa. Jokainen sanomanne sana on energiaa. Jokainen ajattelemanne ajatus on energiaa. Energian on mentävä jonnekin tai muuten se palaa lähteeseen. Silloin kun se palaa lähteeseen, sen on muututtava siihen liitetyn sanan vuoksi. Esim. positiiviset ajatukset menevät "ulos" ja ne käytetään, positiiviset sanotut sanat luovat lisää positiivista energiaa. Ne motivoivat, luovat ja voimaannuttavat.

Negatiiviset ajatukset tekevät kahdenlaisia asioita. Ne joko luovat pelkoa, epäilyä, epävarmuutta tai muita negatiivisia tunteita tai ne palaavat takaisin sisään ja koska niitä ei ole käytetty, ne palaavat negatiivisina lähteeseen. Pysähtyneestä, käyttämättömästi energiasta tulee juuri niin pysähtynyttä. Negatiivisilla sanoilla on sama vaikutus.

Silloin kun henkilöllä ei ole motivaatiota, hänellä on alhainen käsitys itsestään ja hänellä on pelkoa tai epäilystä kaikesta, hän luo negatiivista energiaa. Jos hän puhuu negatiivisia sanoja, nuo sanat tuhoavat, luovat pelkoa, epäilyä ja epävarmuutta kohteessaan.

Tämä saa aikaan tukoksia henkikehossa, nimittäin chakroissa, mikä vaikuttaa niiden fyysisiin komponentteihin eli rauhasiin. Silloin kun rauhaset eivät toimi kunnolla, keho ei toimi kunnolla, koska energia tukkeutuu eikä voi mennä sinne, mihin sen pitää mennä. Henkikeho ja fyysinen keho ovat yhtä, eivät erillisiä, kuten aina on ajateltu. Fyysinen, tunne-, mentaali- ja henkikeho toimivat kaikki yhdessä, eivät erillään toisistaan. Silloin kun ne ovat tasapainossa, koko keho on tasapainossa. Jos yksi keho on epäsynkronissa, se vaikuttaa energiavirtaukseen ja tavallisesti tuo energia menee sisään, takaisin lähteeseen.

Ihmiset joilla on paino-ongelma, jotka ovat joko ylipainoisia, alipainoisia, anorektisia tai bulimisia, on tämä ongelma, koska he eivät anna energian virrata. Nämä ihmiset ovat melkein aina epävarmoja tai heillä on pelkoa tai jokin muu negatiivinen tunne. Tämä ongelma saatetaan tuoda mukana inkarnaatio toisensa jälkeen - ja se koostuu elämä toisensa jälkeen, kerros toisen päälle kuin tanskalainen voileipäkakku.

Paino ei ole ongelma, paino on syy. Se on ongelma, mistä paino alun perin tuli. Kun syy löytyy, henkilö tavallisesti laihtuu eikä liho enää koskaan uudestaan.

Kyse ei ole kaloreista, joita syötte - kuten ihmiset niitä kutsuvat - vaan siitä, että syötte saadaksenne makeutta elämäänne. Syötte lohduttamaan itseänne pelon, epäilyksen tai epävarmuuden aikoina. Sitten kun löydätte tuon epäilyn, pelon ja epävarmuuden syyn, teidän ei enää tarvitse syödä niin kuin ennen.

Tavallisesti niillä joilla on paino-ongelma, ei ole motivaatiota kuntoilla. He eivät halua tulla nähdyksi painonsa vuoksi, joten luodaan toinen tilanne - ylipainoinen ihminen ei kuntoile, koska hän ei pysty motivoimaan itseään. Tämä on ilkeä kehä. Niillä jotka tekevät ammatikseen työtä painonpudotuksen kanssa, on vain osa vastausta. Vastaus on energiassa ja siinä tosiasiassa, että energian on mentävä jonnekin. Kun se on puhuttu tai ajateltu, se on luotava. Jos sitä ei luoda, se palaa lähteeseen. Palatessaan lähteeseen se muuttuu. Jos se oli positiivinen, se voi auttaa fyysistä kehoa rauhasjärjestelmän hyvinvoinnissa, aivan kuten positiivinen energia parantajan tai terapeutin käsien kautta. Jos se on negatiivinen, se tukkii rauhasjärjestelmän ja saa aikaan sairautta tai epämukavuutta.

Etsikää ongelmanne syy ja löydätte vastauksen painonnousuunne. Mutta tarkastelkaa myös menneen elämän ehdollistumista. Monet sielut löytävät ratkaisun ongelmiinsa tästä inkarnaatiosta, mutta jos ongelma ei puhdistu henkitasolta mennen elämän tai inkarnaatioterapian kautta, ongelma palaa. On päästävä alkuperäiseen lähteeseen ja sitten sitä ei ole enää koskaan.



Maitreya

----------

Ei kommentteja: