21.11.2010

VALAISTUMINEN & KOLMANNEN SILMÄN AKTIVOIMINEN


MITÄ ON VALAISTUMINEN


Valaistumiseksi kutsutaan olemisen tilaa, jossa tietoisuutemme laajenee sisältämään kaiken olevaisen.
Se on hetki, jolloin muutumme kaikkitietäviksi ja kaikkinäkeviksi. Valaistuminen on matka kohti omaa todellista minääsi, ydintä, jossa vallitsee täydellinen rauha ja yltäkylläisyys.



Maapallolle virtaavien energioitten kautta meille suodaan huikea mahdollisuus joko kokonaan tai osittain valaistumiseen seuraavilla suuremmilla kosmisilla hetkillä eli 11.11.2011 ja 21.12.2012. Mahdollisuudet henkiseen kasvuumme ovat valtavat ja saamme olla kiitollisia, että meille tällä hetkellä tänne inkarnoituneille suodaan tällainen mahtava tilaisuus!




Matka valaistumiseen kulkee kolmatta silmää (otsachakra) peittävien seitsemän verhon poistamisen kautta.







Vaikka VALAISTUMINEN on kolmanteen silmään liittyvä tapahtuma, saattaa jossain toisessa chakrassasi oleva tukos vaikuttaa kolmanteen silmääsi, sillä kaikki ovat yhteydessä toisiinsa.


Aikoinaan jo Atlantiksen papittaret esittivät seitsemän hunnun tanssin, jolla he halusivat kuvastaa symbolisesti verhojen poisvetämistä kolmannen silmän edestä.




HARHAN 7 VERHOA 
 
 
7. VERHO
Ihan ensimmäiseksi on poistettava kauimpana kolmannesta silmästä sijaitseva
7. verho, joka on väriltään punainen. Tämän verhon saa häviämään avautuessamme sielullemme ja tunnistaessamme olevamme itse vastuussa omasta elämästämme, omasta henkisestä matkastamme.
 
 
Ja kun lakkaamme ajattelemasta itseämme olosuhteittemme uhrina, lakkaamme syyttämästä muita ja lopetamme heijastelematta
omia ongelmiamme toisiimme.
 
 
Tässä kohtaa siis otamme elämämme ohjat omiin käsiimme  niinsanotusti ja heti muutettuamme itseämme, alamme nähdä myös ulkoisissa olosuhteissamme muutoksen.
 
 
6. VERHO

Saamme 6.:nnen, väriltään keltaisen, verhon haihtumaan hyväksyessämme sen tosiseikan, että fyysisen maailmamme takaa löytyy toinenkin maailma, toinen ulottuvuus ja kun oivallamme, että joukossamme kulkee enkeleitä, edesmenneitten rakkaittemme henkiä jne.
Tuon lisäksi meidän on myös uskottava ja luotettava henkimaailmaan.
 
 
5. VERHO
Tämän, väriltään vaaleanpunaisen, verhon saamme häviämään vasta tuntiessamme sydänkeskuksessamme  PYYTEETÖNTA RAKKAUTTA
ihan kaikkia kohtaan.


Jotta kykenisimme tuntemaan anteeksiantoa myöskin heitä kohtaan, jotka ovat joskus loukanneet meitä, liittyy tämän verhon poistamiseen usein myös vihkimyksiä.
 
 
Meidän on siis kyettävä näkemään kaikki epäoikeudenmukaisuuksiin syyllistyneet ihmiset ja koko maailma Rakkauden silmin ja oltava myöskin valmis rukoilemaan vahinkoa toisille aiheuttaneiden puolesta, samoinkuin niitten, jotka ovat joutuneet niistä kärsimään.
 
 
4. VERHO
Väriltään sininen verho katoaa kolmannen silmämme edestä, kun alamme kunnioittaa ja arvostaa luontoa, eläimiä ja luonnonhenkiä ja toimia yhteistyössä niitten kanssa, mikä on äärettömän tärkeää.
Jokaisella eläimellä on sielu ja he kaikki ovat omalla
valaistumis- ja ylösnousemuspolullaan.
 
 
Jotkut eläimet, kuten kissat, ovat inkarnoituneet suojellakseen ihmisiä ja planeettaa psyykkisesti sellaisilta voimilta ja olennoilta, jotka saattaisivat olla meille uhaksi. Koirat ovat inkarnoituneet ollakseen ystävinä ja kumppaneina ihmisille. Eläimet, joita käytämme ravinnoksemme, ovat tulleet tänne kokeakseen elämää 3.:ssa ulottuvuudessa, eivätkä siksi, että saisimme niistä ravintoa.
 
 
3. VERHO


Kun solmimme yhteyden enkelten valtakuntaan ja toisilta planeetoilta kotoisin oleviin olentoihin, niin saamme tämän syvänsinisen verhon häviämään.
 

 
2. VERHO
Tämä on viimeinen verho, joka voidaan poistaa fyysisessä kehossamme ollessamme ja onnistuttuamme siinä, olemme täysin valaistuneita.

 
Saavuttaessamme universaalin tietoisuuden, kyettyämme näkemään kosmokseen ja ymmärrettyämme kaiken olevan yhteydessä toisiinsa, katoaa tämä violetin värinen verho.

 



Tämän lisäksi meidän täytyy ymmärtää täydellisesti Metatronin kuutio, joka kuvaa kaikenvälistä Yhteyttä (Ykseyttä).
 
 
 
 



 
1. VERHO
Tämä on kolmatta silmäämme lähinnä oleva, kristallin kirkas, verho, jonka voimme poistaa vasta päätettyämme elämämme fyysisessä kehossamme (mikäli olemme siihen valmiita).
 
 
Olemme siis jo taivaassa tai 7.:ssä ulottuvuudessa tämän verhon kadottua ja tuolloinkin vielä meitä saatetaan koetella. Eläessämme vielä fyysisessä kehossamme saatamme hetkittäin kokea tämän taivaallisen ulottuvuuden, verhon käydessä ohuemmaksi ja ohuemmaksi.




Ei kommentteja: