7.11.2010

KYSYMYKSIÄ MAAN YLÖSNOUSEMUKSESTA JA OMASTA PROSESSISTAMME

Isistä kanavoinut Petra Margolis
31.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Tunsin tarvitsevani vähän selkeyttä tiettyihin aiheisiin maan ylösnousemuspäivityksen ja muiden viestien osalta, joten kysyin, voisinko esittää jotain kysymyksiä.


Minä: Onko aikaa esittää muutamia kysymyksiä?



Isis: Aina.

Minä: Luin jostain, että ihmisiä siirretään tältä planeetalta, maapalloltamme, toiselle planeetalle. Kun luin äskeisen viestin, tätä ei tapahdu.



Isis: Maa on ollut tässä universumissa alusta alkaen. Se on aina ollut ainoa planeetta, jossa on ihmisiä. Se pysyy täällä valokehossaan, kun nyt tehdään valmisteluja, jotta se voi edelleen tukea fyysistä maatodellisuutta valokehossaan.

Minä: Luin myös, että maaäiti haluaa meidän ylösnousevan nyt eikä joskus tulevaisuudessa.


Isis: Teillä on kosminen oikeus ylösnousta koska tahansa, kukaan muu ei päätä paitsi te. Jos olette valmis, voisitte tehdä sen nyt. Ei ole mitään muuta syytä odottaa, paitsi maan auttaminen.

Minä: Mitä uudella maapallolla tapahtuu? Kuulen, että jotkut ihmiset ovat jo siellä?


Isis: Jotkut ihmiset tekevät työtä uudella maapallolla yöaikaan tai meditoidessa. On myös monia muita ryhmiä auttamassa, kun se on tällä erää olemassa vain ei-fyysisyydessä.

Minä: Onko meillä apua muista universumeista?


Isis: Kyllä ja ei. Monilla maan päällä on ollut inkarnaatioita muissa universumeissa, joten siinä mielessä kyllä.

Ei sikäli, että olennot varsinaisesti auttaisivat tällä hetkellä. Universumissanne on joitain tarkkailijoina, jotkut ovat puuttumassa asiaan. Tämä prosessi on teidän universumina ja ihmisolentoina. Kun tämä tulee vaikuttamaan muihin universumeihin, he tarkkailevat.

Planeettojen ylösnousemuksia on tehty aiemmin, muttei koskaan fyysisten olentojen eläessä sen pinnalla.


Minä: Mitä ovat tähtisiemenet?



Isis: Olette kaikki tähtisiemeniä, koska teillä kaikilla on sama lähde, mistä tulitte. Monet kutsuvat tähtisiemeniksi ihmisiä, jotka ovat inkarnoituneena tänne ja ovat viettäneet aiemmin elämiä toisilla planeetoilla. Teillä kaikilla on ollut inkarnaatioita toisilla planeetoilla. Tämä tekee teistä kaikista tähtisiemeniä.


Minä: Entä 144.000?


Isis: 144.000 ei ole ihmismäärä. Se on pyhä luku, joka liittyy ylösnousemusprosessiin.

Minä: Mitä on rakkaustietoisuus?


Isis: Se on muutos ihmisten tietoisuudessa ja ajattelutavassa, kun he ymmärtävät, että rakkaus on korkeampaa taajuutta. He eivät ole vielä tajunneet, ettei kyse ole vain ajattelun muuttamisesta. Kyse on siitä, että ihmisosa löytää etsinnän avulla lähdeolemuksensa sisältä - jokaisen lähdeolemuksena osan tuomisesta fyysiseen todellisuuteen ja itsensä sallimista olla täysin hereillä kokeakseen ykseyttä joka taajuudessa.

Rakkaustietoisuus sallii ihmisten siirtyä viidennen ulottuvuuden taajuuksiin ja vastaanottaa suurempaa ymmärrystä.


Ne jotka päättävät siirtyä pidemmälle, avautuvat täysin ja pystyvät löytämään kaikki vastaukset sisältä, kun he pystyvät myös näkemään tietoisesti kaiken, mitä tapahtuu universumissanne ja ymmärtämään ja näkemään oman polkunsa täysin. He työstävät fyysisen kehonsa muuttamista ja tekevät kaiken, mitä vaaditaan, saattaakseen loppuun fyysisen kehon kosmisen ylösnousemuksen valoon. Tämä on henkilökohtainen prosessi ja se voidaan suorittaa vain henkilökohtaisesti. Ohjenuoria on käytettävissä, mutta ihminen tekee itse työn.



Niiden jotka siirtyvät rakkaustietoisuuteen,
viidenteen ulottuvuuteen, on tehtävä tiettyjä asioita,
kuten avata ja puhdistaa chakrat, tuoda sisään 12 chakraa,
saada loppuun planeetan ylösnousemus elävänä,
ei kuoleman kautta, muuttaa mielessä oleminen tilaksi,
missä mieli ja sydän työskentelevät yhdessä,
ja luoda yhteys sydämen ja mielen välille.


Viidennen ulottuvuuden taajuuksissa tapahtuu tietoisuuden lisäavautumista ja -laajentumista sen ykseystietoisuuden saavuttamiseksi, mikä vaaditaan kosmiseen ylösnousemukseen.

Tämä tietoisuus sallii heidän nähdä rakkauden olevan läsnä riippumatta taajuudesta. Rakkaus on läsnä pimeydessä yhtä lailla kuin valossa. Rakkaus joka koetaan ykseystietoisuuden kautta, on syvempää ja syvällisempää, kuin voitte kokea fyysisessä kehossa nyt. Se siirtyy rakkauden kokemisesta kaiken kokemiseen, kun se siirtää teidät syvemmälle tasolle omassa lähdeolemuksessanne, mikä on ykseyttä.

Käsitetään, että rakkaus on vain työkalu ykseyden saavuttamiseen, koska ykseydessä tunteet joita koette ihmisenä, ovat kaikki yhtä.

Minä: Mitä on täysi tietoisuus?


Isis: Täysi tietoisuus on ympäristönne tiedostamista energiatasolla. Teillä voi olla täysi tietoisuus viidennen ulottuvuuden tasolla. Se ei merkitse, että tiedätte kaiken, mitä tapahtuu joka tasolla.

Silloin kun puhumme täydestä tietoisuudesta, puhumme tiedostamisesta olemuksenne joka tasolla. Tietoisuutenne on laajentunut tai kykenee laajentumaan omaan universumiinne ja moniin muihin universumeihin.

Minä: Monet sanovat, että jos jättää pelon ja on rakkaustaajuudessa, ei ole mitään huolehdittavaa.
Ei tarvitse tehdä mitään. Kaikki loksahtaa pakoilleen jumalaisessa järjestyksessä.



Isis: Rakkaustaajuus ei riitä muuttamaan kaikkea, vaikka se onkin hyvin voimakas. Rakkaustaajuudessa oleminen ei merkitse, että olette täysin tietoinen. Monet jotka ovat rakkaustaajuudessa tai yrittävät pysyä siinä, eivät ole täysin tietoisia siitä, mitä tapahtuu. Kuten sanoin aiemmin, rakkaustaajuus vie teidät viidenteen ulottuvuuteen. Se ei ole täysin tietoinen ylösnousemus, missä muutatte fyysisen kehonne valoksi.

Minä: Keitä ovat Illuminati?


Isis: He ovat valaistuneita olentoja, joilla on kaikkien tasojen täysi tietoisuus.
He pystyvät käyttämään joka taajuutta luomaan - tietysti myös rakkaustaajuutta - mitä he haluavat luoda: heidän hallinnassaan koko ajan olevan maailman. Ne jotka ovat todella hallinnassa, ovat kyenneet pysymään tietoisena monien elämiensä ajan.

Kyse ei ole vain ryhmästä, joka tuli tänne nyt. He ovat olleet täällä miljoonia vuosia. Varsinainen kontrolliryhmä on pieni. Toiset ovat heidän työntekijöitään. Joillakin heistä on tietoisuutta monilla tasoilla, koska he ovat opiskelleet monta elämää aivan kuin te. Jotkut ovat toiselta planeetalta tai toisesta universumista.

Heidän kanssaan on tehty sopimus, että jos pystymme nostamaan maapallon, he lähtevät. Siihen saakka he tekevät kaiken vallassaan olevan estääkseen maan ylösnousemuksen.

Nyt he ovat päästäneet teidät kulkemaan pitkän matkan. Mutta on edelleen kontrollointia, koska monia viestejä tulee myös heiltä. He ovat antaneet teille lupauksia ja pikkuyllätyksiä pitääkseen teidät tietyllä henkisen heräämisen tasolla.


Minä: Mitä tarvitaan maan ylösnousemiseksi, miten monta ihmistä tarvitsemme?


Isis: Tarvitsemme ihmisiä, jotka ovat valmiita saattamaan loppuun kosmisen ylösnousemuksen. Portaali mikä tarvitsee avata, ei ole viidennen ulottuvuuden tasolla maan ylösnoustessa valokehoonsa.

Ihmismäärä on epävarma tällä hetkellä. Emme tiedä, miten monta lisää pystymme herättämään tälle polulle. Tarvitsemme enemmän kuin nyt on, koska he eivät kanna energioita vain portin avaamista varten, vaan kaikkien ihmisten energioita, jotka siirtyvät maan kanssa uuteen maatodellisuuteen.


Minä: Montako on tällä hetkellä hereillä ja montako on valmiina kosmiseen ylösnousemuksen?


Isis: Vähän yli 1000 on riittävän hereillä käsittääkseen, että heidän on oltava valmiina kosmiseen ylösnousemukseen.

Noista tuhannesta kukaan ei ole vielä perillä. He työstävät sitä edelleen, mutta monet ovat hämmentyneitä ja monet vasta alussa. On noin 100, jotka ovat täysin omistautuneet kosmiselle ylösnousemukselle.


Minä: Miten monta on kuitenkin niin hereillä, että he voisivat aloittaa nyt?


Isis: Kaikki valotyöntekijät maan päällä ovat riittävän hereillä aloittaakseen, mutta he eivät ole riittävän tietoisia käsittääkseen kosmisen ylösnousemuksen merkityksen, koska monet ovat edelleen vain rakkaustaajuudessa. Tämä on osa kontrollointijärjestelmää, koska rakkaustaajuus pidättelee heitä. Tämä vastaa sitä, kun sanotaan, että Jumala voidaan saavuttaa Jeesuksen kautta. Heille opetetaan, että ainoa tapa muuttaa tämä maailma on rakkaus.



Ainoa tapa muuttaa tämä maailma on tulla täysin siksi,
kuka olette hengessä, täysin tietoiseksi kaikesta, mitä tapahtuu.

Tuoda jokainen osanne kolmanteen ulottuvuuteen ja
valmistautua ylösnousemaan pois elämän ja kuoleman kierrosta.


Tätä tarvitaan maan tukemiseksi, koska se siirtää teidät pois fyysisen maailman rajoituksista. Ja sallii teidän siirtyä ykseyden syvempään muotoon. Se sallii niiden, jotka todella käyttävät tämä tilaisuuden, tulla uusiksi opettajiksi uuteen maatodellisuuteen, koska tarvitsemme enemmän kuin vain ihmisiä, jotka tietävät, mitä on siirtyä viidenteen ulottuvuuteen. Uusi maatodellisuus tarvitsee opettajia, jotka osaavat astua pois elämän ja kuoleman kierrosta, osaavat kosmisen ylösnousemuksen.

Niin kauan kuin rajaatte mahdollisuuksia, ette ole koskaan täysin tietoisia.

Muistakaa, että tulitte maan päälle tullaksenne ylösnousseeksi mestariksi, joka kulkee maan päällä. Ylösnousseet mestarit ovat olentoja, jotka ovat suorittaneet kosmisen ylösnousemuksen ja ovat siirtyneet pois elämän ja kuoleman kierrosta. Taatusti kaikki heistä eivät tehneet sitä eläessään. Monet tekivät sen kuoleman kautta, mutta he ottivat fyysisen kehonsa mukaan kuolemassa.

Kuten tarina Jeesuksesta osoittaa teille, hän muutti fyysisen kehonsa valokehoksi. Tästä syystä olette täällä tekemässä saman. Vain suurempi ihmismäärä ylösnousee, koska teillä on tänä aikana niiden taajuuksien tuki, joita on nostettu maan ylösnousemusta varten.



Minä: Entä ihmiset, jotka eivät usko tätä?


Isis: Heidän pitäisi kääntyä sisäänpäin ja löytää vastauksia. Heidän pitäisi oppia puhumaan omalle lähdeolemukselleen. Heidän täytyy avata tietoisuutensa saavuttaakseen olemuksensa lähdetaso ja sisäinen lähde.

Kyse on vain tuntemisesta, kokemisesta ja tietämisestä kaikessa, mitä on.

Älkää rajatko itseänne uskomuksilla, kun kurkotatte olemuksenne korkeampiin osiin. Vain siihen luottaminen, että kaikki tapahtuu, ei saa sitä tapahtumaan. Kaikki mitä tapahtuu universumissanne, taajuuksien nostaminen, puhdistamiset - ne kaikki ovat toimintaa. Niiden monien valotyöntekijöiden toimet jotka auttavat maata, tekevät siitä mahdollista. Sama pätee ihmisillä - vaaditaan toimintaa.

Luottamus ei ole toimintaa, se on havainto tai uskomus.

Tämä ei ole sellaista, mikä on vain päätetty, ja olette täällä vain ajelulla mukana. Olette kaikki vallinneet olevanne täällä osallistuaksenne tähän prosessiin, mikä merkitsee, että ryhdytte toimiin tämän prosessin mahdollistamiseksi.

Tapa tehdä siitä mahdollista on tietää, mitä tapahtuu joka tasolla. Kyetä ehkäisemään kaikki vaikutukset, jotka estävät prosessia tapahtumasta. Piittaamattomuus kilpailusta olisi typerää.

Tiedätte kaikki, että tätä on yritetty aiemmin. Tämä ei ole ensimmäinen 26000 vuoden sykli.

Olette täällä tekemässä työtä. Kyllä, voitte ottaa kyydin viidenteen ulottuvuuteen, mutta voitte myös ottaa kyydin ja tehdä kaiken voitavanne astuaksenne pois täysin tästä todellisuudesta ja nousta valokehoon.

Suunnitelma ei vain tule toisilta olennoilta. Olitte osa ryhmää, joka oli mukana tämän tapahtuman suunnittelussa. Valmistauduitte tätä varten muissa elämissä. Asetitte näyttämön ennen tänne tulemistanne. Nyt on aika esittää osanne.

Minä: Entä muut tunteet kuin rakkaus?


Isis: Voitte käyttää noita tunteita ja muuntaa ne toiminnaksi, mitä tarvitaan. Kun näette tapahtuvan jotain, mikä ei ole oikein, katsotte sitä, tunnette vihaa tai pelkoa tai surua. Katsotte, mitä tarvitsee muuttaa tilanteessa. Se voisi olla tilanteen muuttaminen viha- tai pelkoperustasta rakkausperustaan. On monia syitä moniin tunteisiin ja monet itse asiassa tuntevat näitä tunteita, vaikka he ovatkin rakkauden tilassa. Ne ovat tuomassa jotain huomionne piiriin.

Minä: Entä jos joku hyökkää kimppuun? Tarkoitan, että voisi kävellä kadulla ja joku hyökkää kimppuun?


Isis: Pelon ja vihan tunteita on aina siinä todellisuudessa, missä nyt olette. Ne suojelevat teitä toisinaan, koska joskus saattaa olla suojelun tarvetta. Rakastatte edelleen kolmannen ulottuvuuden maailmassa, fyysisen kehon rajoissa. Vain pieni prosenttiosuus maailmastanne on rakkaustietoisuudessa.

Viha ei ole saanut aikaan sotia. Erot uskomusjärjestelmissä ovat saaneet aikaan niitä. Viha on saanut ihmiset nousemaan sitä vastaan ja siksi pystytte nyt lukemaan monia viestejä. Koska ihmiset olivat vihaisia sotien, kontrolloinnin ja muiden uskomusjärjestelmiin liittyvien kontrollointiasioiden vuoksi, he suuttuivat ja alkoivat etsiä jotain, mikä voisi saada heidät ulos tuon kontrollin alta. On vähättelyä sanoa vain, että viha voi olla hyödyllistä.

Viha voi saada teidät ryhtymään toimeen sitä vastaan, mikä on väärin.

Jos tunnette vihaa, täytyy löytää, mistä se tulee sisältänne, päästä tilanteeseen ja nähdä, mitä tarvitaan sen muuttamiseksi, jos jotain tarvitsee muuttaa.

Tunteiden tarkoitus on, että katsotte syvemmälle sisään ja näette, miksi tunnette niin. Riippumatta tunteesta.

Pelko voi saada teidät ryhtymään toimeen tai olemaan toimimatta. Kun rakkaus on pelon vastakohta, niillä on samoja ominaisuuksia. Rakkaus voi saada teidät ryhtymään toimeen tai olemaan toimimatta.

Kun tuotte pelon ja rakkauden yhteen, ne tuovat osan ykseyttä.

Kun joku voi hyökätä kimppuunne fyysisyydessä, teidän täytyy puolustautua. Käytätte näitä tunteita muuntamaan ne voimaksi sisällänne, mikä auttaa teitä puolustautumaan.

Kun tietoisuutenne laajenee korkeampaan tiedostamiseen, on edelleen tarvetta olla varovainen. Kaikki henkiulottuvuudet eivät ole ykseystietoisuudessa.

Tämä ei merkitse, että teidän on oltava peloissanne. Silloin kun siirrytte ykseydentilaan, on tietoisuus kaikesta, mitä tapahtuu sisällänne ja ulkopuolellanne.


Minä: Onko luottamus tunne?


Isis: Luottamus on uskomus, se ei ole tunne. Jos luotan sinuun, voin tuntea sisälläni jotain, mikä sanoo, että voin luottaa sinuun. Mutta ennen kaikkea kyse on siitä, että uskon voivani luottaa sinuun. Jos tunnen pelkoa ympärilläsi, en luota sinuun. Jos tunnen rakkautta ympärilläsi, saatan luottaa sinuun. Minut voi kuitenkin pettää joku, joka puhuu samettisella kielellä ja saa minut luottamaan itseensä. Uskon, mitä hän sanoo. Luotan siihen, mitä hän sanoo, koska hänellä näyttää olevan kaikki vastaukset.


Minä: Ymmärrykseni mukaan ylösnousemusta tapahtuu koko ajan. Laajennamme tietoisuuttamme, tiedostamistamme, nostamme taajuuksiamme - nämä kaikki ovat ylösnousemusta.



Isis: Kyllä, nämä kaikki ovat ylösnousemusta, koska ylösnousette jatkuvasti. Ylösnousemus merkitsee siirtymistä ylöspäin.


Se on jatkuvasti kehittyvä prosessi, missä siirrytään takaisin ja syvemmälle ykseyteen. Syklejä saatetaan loppuun välillä, kuten planeetan ylösnousemus ja kosminen ylösnousemus. Kuten maa on tällä hetkellä saattamassa loppuun syklin evoluutioprosessissaan.


Planetaarisen ja kosmisen ylösnousemuksen loppuunsaattaminen voidaan tehdä fyysisessä kehossa. Siitä ylösnousette edelleen ja muita syklejä saatetaan loppuun.


Kaikki on osa palaamista ykseyteen sisällänne ja tämän ykseyden syvempien tasojen löytämistä. Ykseys mitä voitte kokea fyysisessä kehossa, on vain osa sitä ykseyttä, minkä voitte kokea hengessä.


Voitte tietää, että olette kaikki yhtä, mutta ette ole kokeneet tätä ykseyttä ihmisolemuksenne kaikilla tasoilla. Jos olisitte kokeneet, teillä ei olisi tarvetta verbaaliseen kommunikointiin. Tietäisitte toisen ihmisen ajatukset ja tunteet maan päällä.


Minä: Kiitos.



Isis: Kaikki on sisällänne, kun tutkitte kaikkien sisäisten todellisuuksien mahdollisuuksia. Ykseydessä olemme yhteydessä. Olemme yksi olento monissa universumeissa, koska olemme Lähteessä.



Isis

-----------

Ei kommentteja: