4.11.2010

ELÄINTEN YLÖSNOUSEMUKSESTA

Fongeetalea kanavoinut Anna Johnson
2.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:
Mitä eläimillemme tapahtuu - erityisesti lemmikeille, jotka elävät vähemmän luonnollista kotieläinelämää.

Kuvittelen, että villieläimet kehittyvät aivan oikein, mutta onko mitään, mitä meidän pitäisi tehdä auttaaksemme rakkaita eläinkumppaneitamme? Onko niilläkin ylösnousemusoireita?
-Diane




Kiitos kysymyksestäsi, Diane! Eläimet ovat upeaa väkeä ja niillä on ylösnousemusoireita siinä missä kaikilla muillakin. Empatia, empatiakyvyt lisääntyvät. Tämä empatiataso lisää stressiä ja aiheuttaa joskus fyysistä sairautta. Usein lemmikit tulevat sairaaksi, koska ne ottavat omistajansa sairauden tai tunnestressin ja se kehittyy fyysiseksi vaivaksi. Lemmikin sairastuessa omistajan on katsottava sisäänsä ja kysyttävä, mitä hän on vatvonut. Jos hän selvittää omat tukoksensa, eläin parantuu taas. Lemmikit yrittävät aina auttaa omistajaansa.


Eläimet antavat hyvin paljon maapallolle. Ihmiset uskovat, että ne vain ottavat, mutta ne lisäävät jatkuvasti energiaansa, elinvoimaansa ja avoimuuttaan maahan, kohottaen sitä. Kun eläimet ylösnousevat, maa ylösnousee - aivan kuin ihmisten osalta. Kaikki maa päällä vaikuttaa siihen.


Jokainen eläin on erilainen ja näin jokaisella lemmikillä on oma ylösnousemusprosessinsa, mutta yleisimpiä lemmikkien ylösnousemuspiirteitä ovat lisääntynyt empatia ja korostunut tietoisuus niiden kanssa elävien tai vuorovaikutuksessa olevien ihmisten fyysisestä, mentaalisesta ja tunnepuolen hyvinvoinnista.


Eläimillä joita ei ole kesytetty, on itse asiassa vaikeuksia ylösnousta. Tämä johtuu tukoksista maan energiassa siihen vaikuttavien myrkkyjen vuoksi - meriin heitetyt myrkyt, ilman ja veden saasteet. Tämä saastuttaa kaikkea, mitä maassa kasvaa, ja siksi se vaikuttaa kaikkiin eläimiin, koska eläimet syövät kasveja, hedelmiä ja toisia eläimiä, jotka syövät jotain maasta tulevaa. Kun maaperä saastuu, niin saastuvat eläimetkin.


Luonnonsuojelu on tärkeä osa maan auttamista ylösnousemaan. Muovijätteen vähentäminen, kaikkien hajoamattomien materiaalien käytön vähentäminen, mikroaaltojen käytön lopettaminen niiden lähettämien taajuuksien vuoksi, kaikkien sähkölaitteiden käytön vähentäminen ja television käytön lopettaminen. Jos ette tarvitse valoa olohuoneessa, koska olette makuuhuoneessa, sammuttakaa olohuoneen valo. Näin yksinkertaiset asiat auttavat planeettanne energiaa. Näin yksinkertaiset asiat lisäävät positiivisen energian virtaamista maan päällä ja autatte itseänne, ihmisiä ympärillänne sekä eläimiä, kasveja ja muita elämänmuotoja kehittymään ja ylösnousemaan.


Mikä tahansa puhdas - puhdas vesi, puhdas ruoka - mikä tahansa, mikä puhdistaa maata ja omaa kehoanne, auttaa maaplaneettaa ylösnousemaan.


On erittäin tärkeää, millaista ruokaa syötätte lemmikeillenne. Myrkyt vähentävät tietoisuustasoa ja on erittäin tärkeää käyttää vain puhtaimpia ruoka-aineita, ja tämä pätee myös kaikkiin eläimiin ja kasveihin. Se mitä syötätte lemmikillenne, voi auttaa niitä huomattavasti ylösnousemisessa.


Silloin kun syötätte luomuruokaa lemmikillenne, vähennätte niiden kehoon menevää myrkkymäärää. Eikä vain fyysiseen kehoon, koska vaikka ruoka näyttää fyysiseltä, se on vain energiaa ja ruuan energia välittyy kaikkiin kehoihin. Tunne- mentaali- ja energiakehoon vaikuttaa se, mitä menee fyysisen keho läpi.


Tämä on myös tärkeää enkä voi sanoa sitä riittävän empaattisesti: älkää koskaan puhuko negatiivisesti lemmikistänne! Erityisesti lemmikin edessä. Se ymmärtää enemmän, kuin oivallatte, ja se on kanssanne samaa mieltä joka sanastanne, koska se on annettu teille ja olette sen omistaja. Tiedätte, mikä on parasta sille, ja se katsoo teitä. Se kuuntelee, mitä sanotte sen terveydestä ja älykkyydestä.


Kertokaa lemmikillenne, että se ylösnousee. Kertokaa lemmikillenne, että siitä on tulossa jatkuvasti tietoisempi. Kertokaa lemmikillenne, että siitä on tulossa telepaattisempi. Kertokaa lemmikillenne, että se kommunikoi helposti kanssanne. Kertokaa lemmikillenne, että se on vahva ja joustava. Kertokaa lemmikillenne, että se on terve.


Kertokaa lemmikillenne, että se nuortuu. Kertokaa lemmikillenne, että sen aivokapasiteetti lisääntyy. Kertokaa lemmikillenne, että kaikki sairaudet lähtevät siitä. Kertokaa lemmikillenne, että se on immuuni sairauksille. Kertokaa lemmikillenne, että se on ikuisesti terve. Kertokaa lemmikillenne, että se on tyyni ja tyytyväinen.


Eläimet kuulevat, mitä niiden omistaja sanoo niistä. Puhukaa siis hyviä asioita lemmikeistänne.


Olen Fongeetale.

Namaste.

-----------

Ei kommentteja: