19.11.2010

ARKKIENKELI URIEL: Pidättelettekö hengitystänne?

Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman
Uutiskirjeestä 15.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine





Hengitys ylläpitää elämää ja elätte hengenvedosta toiseen. Ilman hengitystä ei ole elämää. Kaikki elämä maan päällä hengittää, myös kasvit. Liike-energia löytyy hengityksestä ja se symboloi yhteyttänne kaikkiin - teidän on kaikkien hengitettävä.


Mutta silloin kun te ette salli energian liikkua elämässänne, pidättelette hengitystänne odottaen asioiden tapahtuvan ja toivoen, että pystytte vetämään henkeä oikealla ajan hetkellä.

Miten kauan pystytte pidättelemään hengitystänne?



Elämässä on kyse liikkeestä ja transformaatiosta, kasvusykleistä joiden tarkoitus on sallia teidän kehittyä uusille ja erilaisille poluille. Silloin kun pidätätte hengitystänne ja odotatte syklien valmistumista tai saavanne ratkaisun, syklit liikkuvat, mutta te ette kehity. Silloin tunnette, että olette jumissa ja voimaton ja että elämästä on tullut este ja te olette sen uhri. Mutta elämä on muuttuva todellisuus, mitä kontrolloidaan sillä, mitä hengitte siihen.



Kun hengitätte sisään energiaa, mikä ylläpitää elämäänne ja mitä annetaan teille rajattomasti ja yltäkyllin, hengitätte ulos sen muotoista todellisuutta, minkä olette antaneet tuolle energialle. Nämä ovat Jumalan sisään- ja uloshengitystä, paljastuvaa ja kehittyvää luomista, minkä kanssaluotte universumin kumppanina. Teille on annettu rajaton valta luoda maailmassa, joten pidättäessänne hengitystä, pysäytätte myös luomisen.



Aina kun vedätte sisään henkeä, muistakaa, että se on enemmän kuin ilmaa - se on rajatonta voimaa, mikä ylläpitää elämäänne. Silloin hengittäessänne ulos yhdistätte tahtonne Luojan tahdon kanssa ja jokainen uloshengityksenne järjestää ajatuksenne ja uskomuksenne todellisuudeksi, mitä luotte itsellenne. Se mitä luotte todellisuuteenne, on tapa, jolla käytätte luovaa voimaanne.



Jos tunnette olevanne jumissa, pidättelettekö hengitystänne vai ettekö tiedosta ajatustenne voimaa? Voitteko käyttää jokaisen hengityksen voimaa erilaisen todellisuuden luomiseen?


Ilmaiskaa aikomuksenne elämästä, minkä haluatte saada,
käyttäkää jokaista hengitystä tuon aikomuksen
voimaannuttamiseen ja ilmennätte kaiken, mitä haluatte,
kun universumin kumppanina hengitätte elämää siihen.



Etsikää hirviön heikko kohta



Sankarin matkan polttopiste on suurimman pelkonsa voittaminen. On aina määrätty hetki, missä sankarin on päätettävä, kuka voittaa - hän vai pelko. Ja tuohon haasteeseen johtavat tapahtumat voivat olla pelottavia - poistaminen ystävien ja perheen luota, itsensä löytäminen yksin ja ilman tukea, elämän ja kuoleman tilanteen kohtaaminen jonkin ihmisen tai tilanteen kanssa. Onnistuakseen hänen on varauduttava pahimpaan ja löydettävä rohkeutta ja vahvuutta jatkaa eteenpäin mahdottomalta näyttävästä tilanteesta huolimatta.





Vaikkemme kohtaa seitsenpäistä hirviötä, mikä on sankarin haasteena mytologiassa, haasteemme voivat näyttää pahimmalta, mitä voi tapahtua. Tilanne jonka uskomme ratkaisevamme, ei selviä tai yhtäkkiä käsitämme, ettei se mitä uskoimme jostain ihmisestä tai tilanteesta, ole enää totta (ja kenties ei koskaan ollutkaan). Tällöin suunnittelemamme tulevaisuus kohtaa nykyhetken todellisuuden ja se voi tuntua pahimmalta ajalta.



Silloin kun voimme vaihtaa polttopisteemme ajankohtaisista tapahtumista muihin ulottuvilla oleviin vaihtoehtoihin, voimme muuttaa pahimmat ajat elämää vahvistavaksi kokemukseksi. Hyvin usein pahin tapahtuu, koska olemme piittaamatta kaikista merkeistä, joita tarvitsemme tehdäksemme muutoksia ajattelussamme, teoissamme tai uskomuksissamme. Viesti joka saa huomiomme, laittaa meidät kasvotusten pahimman asian kanssa, mitä voimme kuvitella. Jonkin pienen muutoksen sijasta meidän on tehtävä suuri transformaatio.

Pystymmekö näkemään selvästi pelon läpi ja löytämään vaihtoehdot, joita on sen toisella puolella?



On paljon vaikeampaa ajatella selvästi, kun pelkäämme - sen sijaan, että voisimme arvioida vaihtoehtojamme ilman painetta olemisesta selkä seinää vasten. Sitten kun taistelu on ohi, voimme nähdä, että oli polku, joka johti meidät tähän hetkeen, ja että meille annettiin vihjeitä, joita tarvitsimme tulevan tietämiseen. Missä tahansa tilanteessa pahinta on pelkomme siitä, mitä voisi tapahtua jos - ei itse tilanteessa. Jokaisen sankarin on löydettävä hirviön heikko kohta ja sitten taisteltava siitä voittoon.



Mitä hirviösi ovat ja missä niiden heikot kohdat ovat?
Onko tämä todella pahinta, mitä voi tapahtua, ja missä on transformaatiopolkusi? Tarvitsemasi vastaukset, voittamisrohkeus ja viisaus tietää tarvittavat teot ovat kaikki sisälläsi, koska olet oman matkasi sankari ja roolisi on menestyä - ja tulet menestymään.



Arvon ja arvostuksen jakso


Aiemmin tässä kuussa kirjoitin ajankohtaisesta Venuksen perääntymisjaksosta, mikä loppuu tällä viikolla. Tämä jakso on tärkeä, koska se kierrättää vuoden 2002 energioita ja oppitunteja, kun perääntymismerkki ja asteet ovat hyvin samanlaisia kuin silloin. Mitä teitte silloin, mitä elämässänne tapahtui, mitä haasteita kohtasitte ja toistuvatko ne tällä hetkellä? On mahdollista, että löydätte samankaltaisuutta siinä, mitä koette nyt ja mitä tapahtui silloin, ja teette merkittäviä muutoksia tuon informaation avulla.



Olemme anteliaita itsellemme elämän oppituntiemme osalta ja meillä on monia tilaisuuksia kokea niitä, joskus monista kulmista. Ihmisten ja tilanteiden valintamme ei ole koskaan sattumanvaraista ja se heijastaa aina oppitunteja, jotka ovat osa elämänpolkuamme. Vaikka ne voivat olla yllätys ilmestyessään esiin, ne ovat vain oppitunteja, jotka kiertävät, jotta voimme päästä toiselle ymmärrystasolle. Nämä ovat oppituntiemme kiertoa eivätkä ne koskaan vaihtele, vaikka usein meidän on vaikeaa tunnistaa ne ollessamme tuossa jaksossa.



Kaikki oppituntimme syntyvät ydinparantumisesta, mikä on elämämme tarkoitus. On kyse sitten pettämisestä, hylkäämisestä, voimasta, itsensä rakastamisesta, hyväksynnästä tai anteeksiannosta (ja on monia muita), kaiken elämässämme on suunniteltu esittelevän tämän oppitunnin jokin puoli. Ja nyt kun olemme sellaisten energioiden etulinjassa, joiden tarkoituksena on maailmanlaajuinen transformaatio sellaisessa laajuudessa, mitä emme ole koskaan ennen käsittäneet, meillä on jaksoja, jotka tukevat parantumistamme ja kasvuamme. (Eikö universumi olekin kiva?)



Mitä elämässäsi tapahtui vuonna 2002? Mitä ongelmia työstit ja kuka oli niiden osana? Tämä Venuksen perääntymisjakso on ollut vaikea niille, jotka eivät ole tietoisia syklien toistumisesta - ja vähemmän vaikea niille, jotka ovat huomanneet samankaltaisuuden ja käyttävät sitä tämän kierron loppuunsaattamiseen. Erona vuoden 2002 ja 2010 välillä on, että voimme saattaa loppuun nämä kierrot nyt, koska energiat tukevat sitä.


Mitä sinun on siis tehtävä kiertosi loppuunsaattamiseksi?
Miten voit vapautua kaikesta, mikä ei tue uskoa omaan voimaasi, että ansaitset kaiken, mitä haluat, ja olet ilon arvoinen?

Tämä on aikaa ratkaista ja päästää irti. Ja voit loppuunsaattaa kierron astuaksesi uudelle ja erilaiselle elämänpolulle.






Indigot ja karma



Vuosien saatossa kun olen kirjoittanut indigoista ja kristalleista - näitä energioita kantavien lasten äitinä ja ollessani itse indigo - olen miettinyt sitä haastavaa elämää, mikä kaikilla indigoilla on. Miksi he valitsevat niin vaikean perheen, ottavat elämään ongelmia, joiden ratkaiseminen näyttää mahdottomalta, ja kestävät niin paljon tuskaa?

Vastaus lepää karmassa ja tässä nimenomaisessa jaksossa indigojen roolina on sallia karman loppua, mikä on yksi käytettävissämme oleva vaihtoehto, kun loppuunsaatamme tämän universaalin ja ihmisen syklin.



Olemme eläneet karman kanssa niin pitkään, että unohdamme, miten voimakasta se on. Karma on kohtalomme, elämämme ottama polku, kunnes ymmärrämme roolimme sen selvittämisessä ja parantamisessa. Kohtaamissamme ihmisissä ja kaikessa vuorovaikutuksessamme heidän kanssaan on karmaleimamme. Näin valitessamme elämän, missä lopetamme karman, saamme kokea sen sieluryhmämme karmallisesti vaikuttavimpien jäsenten kanssa, ja jos voimme parantaa sen heidän kanssaan, voimme vapautua karmastamme iäksi.



Hyvin monet indigot valitsivat haastavimman karmakiertonsa ja he tulivat kera sen voiman, mitä he tarvitsisivat sen selvittämiseen. Mutta silloin kun he turhautuvat edistymisen puutteeseen - haasteisiin mitä he kohtaavat karmakumppaneidensa kanssa ja siihen aikaan mitä vaaditaan energian liikuttamiseen - he lannistuvat ja antavat karman ottaa hallinnan. Indigot tarvitsevat jokaisen rippeen omasta voimastaan lopettaakseen karmansa ja heidän on tiedettävä ja ymmärrettävä, että karma seuraa parantumisprosessin läpi.



Jokaisella indigolla on tehtävänä auttaa sieluryhmäämme vapautumaan karmasta, mistä syystä he kokevat niin voimakasta karmaa elämässään. Jokaisen sukupolven tehtävänä indigojen ja kristallien jälkeen on opettaa maailmaa elämään luomalla karman sijasta ja laajentaa indigojen parannustyötä. Indigot voivat saada paremman ymmärryksen siitä, miksi tietyt ihmiset heidän elämässään ovat hyvin haastavia, silloin kun he muistavat, että karman kokemisen tuolla puolen on karman parantaminen ja transformoiminen ja tästä syystä he ovat ottaneet nämä kokemukset tähän elämään.

-----------

Ei kommentteja: