2.11.2010

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger

21.-28.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:


Mestarit, voittekohan auttaa tietämään, onko tämä mahdollinen kandidaatti sieluryhmääni. Hänen tapaamisestaan saakka olen aistinut tuttuutta ja minusta tuntuu hyvin mukavalta puhua hänen kanssaan ja myös pidän ja olen kiinnostunut hänestä, vaikka olen kuullut negatiivisia tarinoita tästä miehestä.

Haluaisin teidän kertovan minulle, tunnenko vetoa ja uteliaisuutta häntä kohtaan, koska olin hänen vaimonsa tai rakastajansa aiemmassa elämässä. En voi mainita hänen nimeään luottamussyistä ja koska mitään ei ole vielä tapahtunut välillämme.

Voisitteko kertoa minulle, olisiko hän minulle hyvä kumppanina tai olisiko hän kiinnostunut minusta?
- Maria, USA


Vastaus:

Tämä henkilö ei ole sielunkumppanisi etkä ole jakanut aiemmin elämää hänen kanssaan. Hänessä on aktiivista jännitysenergiaa. Hän pitää itseään "pelurina" - eli hän voi saada toiset tekemään pyyntöjensä mukaan, jos hän vähän panostaa siihen. Hänestä on mukavaa saada jono naisia kuolaamaan ovelleen, jotta hän voi saada nämä tekemään, mitä tahansa hän pyytää.


Hän ei näe sinua uhkana itselleen tällä hetkellä sen kiinnostuksen vuoksi, mitä hän voi tuntea huokuvan sinusta. Hän mittailee sinua nähdäkseen, mitä pelejä hän voi pelata sinun kanssasi. Hänen elämässään on kyse vain omasta nautinnosta ja tyydytyksestä. Hän ei koskaan ajattele kenenkään toisen tarpeita tai haluaja. Hän voi olla vähän kameleontti, joka muuttuu sellaiseksi, jonka ajattelee olevan jännittävä ja rakastava. Hän myös aloittaa suhteet säyseänä, hyväntahtoisena ja tarvitsevana ihmisenä.


Elämäsi ei ole ollut kovin kiinnostavaa tai jännittävää ja liitto tämän gentlemannin kanssa antaisi sinulle taatusti jännitystä. Mikään ei ole oikein tai väärin valinnoissa, joita teet maakokemuksissasi. Jos tunnet tarvetta olla tilanteessa, missä et voi luottaa ihmisen puheeseen, sinulle voidaan valehdella ja sinua voidaan käyttää hyväksi, tämä olisi täydellinen tilaisuus.


Jollain tasolla olet aistinut, että tämä olisi vaikea kumppanuus tai muuten et olisi etsinyt lupaa hypätä siihen. Emme kannusta sinua etenemään tai varoita siitä. Tältä henkilöltä voi oppia paljon.



Kysymys:


Mestarit, taas yksi suhteeni on loppumassa. Olen juuri ymmärtänyt, että useimmat miehet joiden kanssa olen ollut, eivät ole tunteiltaan ulottuvillani. He ovat itsekkäitä, heillä on iso ego ja heitä motivoi täysin raha, julkinen tunnustus ja ihailu.

Mitä itse asiassa kertoo minusta, jos tunnen vetoa näihin ominaisuuksiin?
- Adriana, Iso-Britannia


Vastaus:

Tähän saakka olet epätoivoisesti halunnut olla ja pysyä suhteessa. Tämä "tarve" kulkee edelläsi ja ennustaa, että teet melkein mitä tahansa aloittaaksesi yhteyden mieheen. Alussa esittäydyt juuri sellaisena, mitä luulet hyvän kandidaatin haluavan naisesta. Muunnut täydelliseksi henkilöksi. Etsit arvoistasi, joten hänen on oltava menestyvä, kyettävä viemään sinut mukaviin paikkoihin ja esittelemään sinulle upeita ihmisiä ja tilanteita.


Jos katsot näitä vaatimuksia, niin sinulla on henkilö, joka pelaa täysin sitä yhteiskunnan peliä, missä sopivimmat selviytyvät ja se voittaa, jolla on eniten leluja. Tämä saa aikaan egoistisen ja itsekkään yksilön, joka on huolissaan vain omasta etenemisestään, jotta hän saa lisää rahaa ja lisää leluja - ja sinä olet hänen palkintonaisensa. Tätä olet etsinyt - ja löytänyt! Et tunnista, minkä törpön olet valinnut, ennen kuin väsyt olemaan sitä, kuka et ole, ja rentoudut omaksi ei-egoistiseksi, ei-tuomitsevaksi ja rakastavaksi itseksesi.


Tuot erityyppisen miehen elämääsi, jos aloitat jokaisen suhteen juuri sellaisena, kuin olet. Älä sano tai tee mitään, mitä et täysin tunne tai mihin et usko, ellet halua muuttua sellaiseksi ihmiseksi. Vedät puoleesi sitä, mitä heijastat ulospäin. Jos heijastat naamiota, väärää kuvaa itsestäsi, sitä saat vastineeksi. Jos pyydät universumilta välittävää ja jakavaa yksilöä, joka kuuntelee ja rakastaa sinua, sellaisen kohtaat. Lakkaa olemasta niin epätoivoinen. Ala valikoida. Tyydy vain sellaiseen, joka antaa aivan alusta saakka sinulle hyvän tunteen ihanteistaan ja elintavastaan. Tämä on ainoa tapa muuttaa malliasi.



Kysymys:


Mestarit, yhteiskunta pitää puolisojen välistä suhdetta syvimpänä. Kuitenkin useiden henkisten opettajien mukaan perimmäinen tavoite on rakastaa kaikkia olentoja ehdottomasti ja kiintymättä.

Onko tarpeellista ylläpitää romanttisia suhteita vai onko se vain yksi riippuvuuden muoto?
-Vyraj, Intia


Vastaus:

Sielut tulivat kehoon kyetäkseen kokemaan monia eri tunteita ja oppitunteja. Romanttinen rakkaus, kahden ihmisen jakama rakkaus, voidaan tuntea vain fyysisen kehon hermojärjestelmällä. Sielut eivät voi tuntea romanttista rakkautta. Kuitenkin ne voivat tietysti löytää kaikenkattavan ehdottoman rakkauden, sellaisen mistä ne ovat muodostuneet ollessaan energiamuodossa.


Jotkut sielut tulivat maan päälle oppituntinaan kokea fyysisen, romanttisen rakkauden kaikki puolet - tunteiden ylä- ja alamäet, antamisen ja ottamisen kahden ihmisen välillä jotka voivat olla täysin erilaisia, hylkäämisen tai pettämisen tunteen, mikä on voimakkainta yhdistyneenä romanttiseen rakkauteen. Nämä voidaan tuntea vain ihmiskeholla.


Yhteiskunta kertoo kaikille, että perhe on tärkein elämän osa. Tämä tuo lisää ihmisiä lapsina ja saa aikaan vähemmän ristiriitaa, mitä luovat kolmoisdraamat, varjostaminen ja mustasukkaisuus. Yhteiskuntaa ajaa ego ja se tuomitsee oikean tai väärän ja jokaisen noudattamaan sääntöjä ryhmässä. Rakkauteen toista ihmistä kohtaan kannustetaan ja se hyväksytään. Rakkautta itseä kohtaan pidetään narsistisena ja itsekkäänä.


Henkisellä sielutasolla, kun oppitunnit on saatettu loppuun, sielu löytää polkunsa takaisin Kotiin seuraamalla sitä ehdotonta rakkautta, mikä on sisällä. Mutta myös ennen sitä sielut voivat todella rakastaa toista vain siinä määrin, kuin he rakastavat itseään. Ilman itsensä rakastamisen tunnetta ihmisellä ei ole aavistustakaan siitä, miltä rakkaus tuntuu, ja siksi se ei voi ymmärtää rakkautta toista kohtaan.


Siksi jokaisella sielulla täytyy olla henkisen ehdottoman rakkauden ja romanttisen rakkauden yhdistelmä kokeakseen inkarnaatioelämän täysimmillään.



Kysymys:


Mestarit, Kotiinpaluu-osa "The Master's Reincarnation Handbook" -kirjassa toteaa, että sielu voi luoda sen, millaiseksi se tulkitsee helvetin.

Miten tämä on mahdollista, silloin kun sielu on Kotona, missä vallitsee ehdoton rakkaus?
- Kevin, Malesia



Vastaus:


Siirtymäkohta joka sinulta meni ohi lukeissasi, oli, että jättäessään kehon, jota se on käyttänyt elämässä, sielu ei mene välittömästi Kotiin, ellei se ponnistele tehdäkseen niin. Koko siirtymän ihmisestä sieluolemukseksi määrää sielun päätös ja aikomus. Kun sielu on enemmän fyysisessä ulottuvuudessa tämän vaiheen alussa, ihmisegon ajatteluprosessi kertoo vielä tietonsa siitä tavasta, miten asioiden pitäisi olla.


Jos sielu on hyväksynyt osan yhteiskunnan uskomusta, että kuolemanprosessi tuo sen jaksoon, missä arvostellaan sen kaikkia tekemisiä fyysisessä elämässä, se odottaa tulevansa tuomituksi ja rangaistuksi rikkomuksistaan. Jos se uskoo tehneensä syntiä ja ansaitsevansa rangaistuksen, se voi odottaa paikkaa tai olotilaa, minkä sille on kerrottu olevan helvetti. Näin sielu luo tuon paikan voimakkaalla aikomuksellaan, jotta se voi siirtyä olemassaolonsa seuraavaan osaan. Tuossa kohtaa sielu on niin vakuuttunut, että tämä on ainoa mahdollinen askel, ettei se käsitä valinnanvapauttaan mennä suoraan ehdottomaan rakkauteen.


Jos sielu tietää jättävänsä kaiken tuomitsemisen taakse ja menevänsä ehdottoman rakkauden alueelle, se voi sallia itsensä tuntea tuon ehdottoman rakkauden välittömästi ja ohittaa kaiken odotettujen helmiporttien ja tuomitsemisen tarpeen. Vaikka sielu olisikin luonut helvetin itselleen, sen oppaat pysyvät lähellä ja etsivät mahdollisuutta, missä se pyytää apua. Tämä tavallisesti tulee sielun turhautuessa siihen, ettei mitään muuta tapahdu, paitsi sen kuvittelema tuli ja tulikivi. Oppaat ovat silloin paikalla tarjoamassa apua sielulle, jotta se löytäisi tiensä sieluolemassaolon tuomitsemattomaan, ehdottoman rakkauden tilaan (Koti). Tämä voidaan tehdä kuitenkin vain, silloin kun sielu päästää irti luomastaan tuomitsemisesta, omasta helvetinkuvastaan.



Kysymys:


Mestarit, minulla oli pitkäaikainen ystävyyssuhde, minkä lopetin muutama vuosi sitten, kun siitä tuli taas väkivaltainen. Luulen, että se oli paras ratkaisu meille kummallekin sisäistä kasvua varten.

Mutta en näytä saavan naista pois mielestäni, koska olen nähnyt monia unia, joissa elän uudestaan väkivaltaisia hetkiä hänen kanssaan. Herään pelästyneenä ja hämmentyneenä, kuin olisin ollut varsinaisessa tilanteessa.

Miksi uneksin hänestä niin voimakkaasti, vaikka olen irrottautunut hänestä täysin?
Tunnen meidän olleen yhteydessä toisessa elämässä.
- Sanhti, Singapore


Vastaus:

Olit yhteydessä hänen kanssaan toisessa elämässä, missä kävitte läpi samanlaisen kontrollointi- ja väkivaltaisuustilanteen. Kumpikaan teistä ei oppinut läksyään tuossa elämässä. Siksi toisitte saman tilanteen tässä elämässä.


Vaikka olet tullut tietoiseksi tämän tilanteen tuhoavuudesta ja teidän kummankin tarpeesta kasvaa sisäisesti - mikä on vain toinen tapa sanoa, että osaat selvittää, miksi ja miten tulit kokemaan tämän yhteyden tässä elämässä - et ole nähnyt, mitä muuta tämän toiminnan energia sisältää. Se jatkaa toistumistaan sanoakseen sinulle "herää ja katso kaikkea, mitä tässä tapahtuu ja miksi se tapahtuu".


Jouduit tähän tilanteeseen pelon, itseluottamuksen puutteen, alhaisen itsetunnon ja ansassa olemistunteen vuoksi. Reaktiosi pelkoon on huitaista, kun pakenet tilanteeseen liittyviä tunteita, jotka ovat sinulle ylivoimaisia. Vaikka olet fyysisesti poistunut tilanteesta, et ole silti sallinut itsesi tuntea tuota ansassa olemistunnetta. Et pysty ymmärtämään, miksi sinun on pakko toimia niin, kuin toimit. Tunnet sekä häpeää että syyllisyyttä, mutta järkeilet, että eroaminen tästä naisesta ratkaisee ongelman. Ei ratkaise.


On aika kääntyä sisäänpäin ja tutkia syyllisyyden tunnettasi. Miksi et voisi kontrolloida lyömistäsi? Et ole koskaan nähnyt, mitä tapahtui, ennen kuin palasit pakomatkaltasi. Mene häpeään ja huonoon itsetuntoon, jotka saivat sinut reagoimaan, anna anteeksi itsellesi, rakasta itseäsi sellaisena, kuka olet - sitten olet saattanut loppuun tämän tilanteen.



Kysymys:


Mestarit, minulla on ollut viimeisten 1.5 vuoden ajan sama toistuva sairauskohtaus, mikä on hyvin epätavallinen. En ole varma, onko se jotain fyysistä - vaikka kukaan ei näytä pystyvän löytämään mitään siltä tasolta - vai ilmentymä jostain muusta, mikä minun täytyy muuttaa elämässäni. Vaikka ammatissani olen aina pyrkinyt auttamaan toisia, olen epävarma, miten parhaiten käytän potentiaaliani. Näytän vain tuhlaavan aikaa. Tunnen, etten käytä potentiaaliani ja minulla on vähän suuntaa tai opastusta, miten käyttää parhaiten kykyjäni. Olen ollut rakastavassa mutta piinaavassa suhteessa muutaman vuoden ja pitkän tauon jälkeen olen päättänyt antaa viimeisen mahdollisuuden. Mutta en ole varma, onko hän se ainoa minulle.
- Vanessa, Iso-Britannia


Vastaus:

Korkeampi itsesi antaa kehon kautta sinulle kaikenlaisia neuvoja, miten siirtyä eteenpäin. Kaikki mitä olet tehnyt ja teet, huomio kaikki muut paitsi itsesi. Kehosi ja sielusi sanovat, että on aika kunnioittaa itseäsi - aika ajatella itseäsi ja olla hyvä itsellesi. Sitten ei ole mitään syytä hidastaa sinua odottamattomilla vaivoilla.


Yrität olla kaikkea kaikille miettimättä yhtään, mitä sinun tarvitsee tehdä omaksi hyväksesi. Kehosi sanoo: "Hei siellä! Pysähdy ja katso minua. Näe, mitä tarvitsen. Unohda muu maailma joksikin aikaa." Suurimman osan tekemisistäsi sanelee ajatuksesi siitä, mitä yhteiskunta ja muut ihmiset ajattelevat tai haluavat sinun tekevän. Missään yhteiskunnan odotuksissa ei ole käsitystä sen vapaan valinnan käyttämisestä, mikä kaikilla sieluilla on. Yhteiskunta ei sano mitään siitä, että tehdään jotain, koska todella tunnetaan halua tehdä sitä - ei mistään muusta syystä, kuin että haluaa tehdä sitä.


Kiltteys ja asioiden tekeminen toisille ei saa heitä rakastamaan sinua tai edes pitämään sinusta. Osa suhdeongelmaasi on ollut taipumisesi tekemään kaikkea, mitä ajattelit kumppanisi haluavan. Toisinaan et edes tiedä, kuka olet, koska toisten halut ovat niin kovasti muokanneet sinua.


Lähde ulos urastasi ja ala ajatella - ei vaan tuntea - mitä haluat olla. Tiedät paremmin kuin kukaan muu, mikä tuntuu oikealta sinulle. Lakkaa antamasta toisille valta sanoa sinulle, mitä teet. Ota vastuu itsestäsi.

-----------

Ei kommentteja: