2.11.2010

KADOTETTUJEN KYKYJEN TAKAISINSAAMISESTA - Faleekastrina 4.10.10

Faleekastrinaa kanavoinut Anna Johnson
4.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:
Mitä tähtisiemen voi tehdä kadotettujen kykyjensä takaisinsaamiseksi?

Mikä estää ihmisiä luomasta kaunista valopalloa käsiensä välissä tai lentämästä?

Monet meistä saavat yhteyden psykometriaan, ennalta tietämiseen ja empaattisiin kykyihin, mutta toisten kykyjen kanssa on vaikeuksia.
-Aaron




Olen Faleekastrina. Kiitos kysymyksestäsi.


Minkään puute ei estä ketään luomasta, sen sijaan on jotain sellaista, mitä ei pitäisi olla, jotain mikä on tiellä. Esimerkiksi, jos henkilöltä puuttuu itsekuria, niin hänen korkeammalla tietoisuudellaan on kaikki mahdollinen kurinalaisuus. Henkilöltä ei siis tietenkään puutu itsekuria. Sen sijaan hänellä on jokin negatiivinen malli, joka estää häntä yhdistymästä kurinalaiseen osaansa.



Negatiiviset mallit kannattaa ottaa vakavasti. Ihmisiä opetetaan olemaan katsomatta negatiivista energiaa, mutta se on olemassa ja näin jatkuu, koska ihmiset eivät katso sitä. Heille opetetaan, että jos heillä on sitä, he ovat pahoja. Mutta ei ole paha asia olla nöyrä ja katsoa sisäänsä ja etsiä omia aikomuksia - positiivisia ja negatiivisia. Se on hyvä ominaisuus.



Kaikissa ihmisissä on sekä positiivista että negatiivista energiaa, kun heillä on myös positiivisia ja negatiivisia tunteita ja ajatuksia. Kaikki ovat tavanneet jonkun negatiivisen henkilön ja tavatakseen ketään negatiivisessa taajuudessa olevaa, ihmisellä on oltava sisällään jotain, mikä sopii tuon ihmisen negatiiviseen taajuuteen, vaikka hän olisikin normaalisti positiivinen.



Arkkienkeli Mikael on upea henkilö ja hän välittää hyvin korkeaa energiaa. Mutta vaikka hän on hyvin voimakas olento, teidän on ymmärrettävä, että hän katsoo aina sisäänsä ja vapauttaa negatiivisuutta. Ihmisten on ymmärrettävä, että tullakseen kutsutuksi - kuten arkkienkeli Mikael - tullakseen apuun jonkun negatiivisuuden kokemisessa ja sen poistamisessa, sisällä on oltava jotain, mikä sopii yhteen sen kanssa. Arkkienkeli Mikael on voimakas ja rakastava olento ja kuitenkin hän kohtaa jatkuvasti pimeitä olentoja, koska hän auttaa ihmisiä puhdistamaan niitä. Mutta ollakseen tekemisissä minkään negatiivisen kanssa, hänellä on oltava jotain, mikä sopii sen kanssa yhteen, ja hän myöntää sen ja katsoo itseään.



Kukaan meistä ei ole niin paljon yläpuolellanne, ettemme tee työtä tullaksemme paremmaksi. Me kaikki tulemme paremmaksi. Kaikki tässä universumissa oppii. Kaikesta tulee jatkuvasti enemmän ja enemmän sitä, mitä se todellisuudessa on. Olemme kaikki täällä oppimassa todellisesta luonteestamme ja astumassa enemmän siihen taajuuteen, mitä todellisuudessa olemme. Me kaikki poistamme karmaa. Me kaikki opimme.



Olemme kaikki eri tasoilla, mutta huomaatte, että noustessanne ylöspäin on aina korkeampi ulottuvuus, mihin päästä. On aina lisää opittavaa. Jos ei olisi mitään opittavaa, Luova Lähde loisi yksinkertaisesti jotain uutta. Se haluaa oppia. Se haluaa kasvaa. Se haluaa tulla paremmaksi. Se loi pimeyden, jotta se voisi nähdä valon itsessään, oppia lisää todellisesta luonteestaan ja ymmärtää itseään.



Luova Lähde meissä kaikissa haluaa oppia, kasvaa, tulla enemmän siksi, mitä se on, ja poistaa sitä, mitä se ei ole. Silloin kun tiedätte, mitä te ette ole, käsitätte, kuka olette, ja alatte liikkua sitä kohti.



Ihmisten on katsottava omaa pimeyttään, jos he haluavat ylösnousta valon värähtelyyn. Jokaisella ihmisellä on korkeampia ja alempia puolia. Alemmat puolet on poistettava, ennen kuin ihmisen korkeampi itse uskoisi ihmisen tietoiselle mielelle sellaisia kykyjä kuin lentäminen jne. Eikä korkeampi itse salli tällaisten kykyjen tulla täysin pintaan, ennen kuin alemmat ulottuvuudet kadottavat voimansa ja alkavat täyttyä valolla.



Kaikki ihmiset oppivat. Kaikki ihmiset poistavat sitä, mikä heitä estää. Vaikka he olisivat kaukana edellänne, heillä on edelleen saavutettavana korkeampi tietoisuus ja he siirtyvät eteenpäin tullen paremmaksi ja enemmän siksi, kuka hän jo on.



Kun lisäätte valoanne, poistatte pimeyttänne ja meditoitte todellisuuttanne, kykenette tekemään enemmän asioita kuin ennen astumistanne ihmiskehoon. Mutta se vaatii aikaa ja valmiutta todella katsoa kaikkia puolianne ja myöntää kaikki, mitä on, mukaan luettuna hyvä ja se, mitä pidetään pahana.



Monet ihmiset eivät kykene katsomaan omaa hyväänsä. He eivät pysty myöntämään lahjojaan tai vastaanottamaan kohteliaisuuksia lähellään olevilta ihmisiltä. Toiset ovat niin epävarmoja itsestään, että he pystyvät sanomaan vain hyviä asioita eivätkä pysty katsomaan huonoa puoltaan. Mutta heidän on käsitettävä, että kaiken alla on puhtautta, mihin heidän ihmiskokemuksensa tai mikään muu kokemus ei ole koskenut - se on alkuperäisessä muodossaan.



Kun teistä tulee rakastavampi, rehellisempi, auliimpi ottamaan aikaa ja ponnistelemaan itsenne parantamiseksi, kun rakastatte itseänne enemmän, kohtelette itseänne paremmin, kohtelette ympärillänne olevia suuremmalla rakkaudella ja vähemmällä tuomitsemisella, kun opitte todellista myötätuntoa ja asettamaan rajoja ihmisten kanssa ja kun itsekunnioituksenne lisääntyy, teistä tulee aina vain tietoisempi ja olette avoimempi korkeammille energioille.



Jokaisen kehon - tunne, mentaali, energia ja fyysinen - on harmonisoiduttava täydellisen valokehon kanssa, mikä ei sisällä pimeyttä. Nämä kehot yhdistyvät, kun niistä vapautetaan pimeyttä. Kaikki myrkyt on päästettävä irti ja valo lisääntyy automaattisesti ja ne piirteet paljastuvat, joita teillä todellisuudessa luonnostaan jo on. Käsitätte, että teillä on jo ollut ne. Ne toimivat jo, tukitte vain itsenne sen tietämiseltä.



Te olette Jumallähde. Silloin kun käsitämme, kuka olemme ja että olemme vain hyvää, voimme katsoa pimeyttä ja päästää siitä irti tietäen, että olemme hyvää.



Rakastakaa itseänne enemmän. Ottakaa aikaa kääntyäksenne sisäänpäin ja löytääksenne, mikä teitä tukkii/estää, ja jatkakaa tämän tekemistä kaikilla alueilla, yksi kerrallaan. Lentämistä ei voi saavuttaa helposti. Se ei ole samanlaista kuin kytkimsestä kääntäminen, vaikka se näyttää helpolta, silloin kun kyky on paljastunut.



Ihmiset haluaisivat helpon ja nopean vastauksen kaikkeen. On kirjoitettu myös hyvin monia kirjoja siitä, miten henkilö voi oppia jonkin kielen kuudessa viikossa tai laihduttaa 15 kiloa kuukaudessa, mutta totuus on, että kyse on prosessista.



Jokaisen ihmiskehon fyysisen ongelman ovat aiheuttaneet negatiiviset mallit, joista on päästettävä irti. Silloin kun niistä päästetään irti, keho parantuu automaattisesti ja ihmisen näkökulma muuttuu kamppailematta. Ihminen ei yritä puhua ja tuntea positiivisesti - hän tekee niin luonnostaan, koska mikään ei anna hänelle viestejä, mitkä ovat vastakkaisia sille, mitä hän haluaa.



Jokainen tukos suhteissa palaa taas yhteensopiviin taajuuksiin. Vaikka olisitte erittäin hyvä ihminen, sisällänne on jotain, mikä toimii toisen alempien taajuuksien kanssa, silloin kun lähellänne ollaan negatiivinen.



Mikä tahansa kyky voidaan osata. Totuus on, että ihminen osaa lentää, hän osaa tehdä mitä tahansa, ehdottomasti mitä tahansa. Mikään ei ole mahdotonta. Kaikki voidaan tehdä. Kaikki on mahdollista ja kaikki voi tapahtua. Kaikki asiat ovat mahdollisia.



Kukaan ei ole täällä pelastamassa maapalloa. Kukaan ei ole täällä pelastamassa ihmisrotua. Olette itse itsenne pelastajia. Kaikki käyvät läpi omaa yksilöllistä ylösnousemusprosessiaan, päästäen irti myrkyistä, lisäten omaa itseään ja poistaen sitä, mikä ei ole heidän todellisuuttaan.



Jokaisen hiukkasen alla, kaiken tuskan ja pettymyksen alla, kaiken meille aiemmin opetetun alla on kaunis valo-olento, jota ihmiskokemus tai mikään muu kokemus ei ole koskaan koskettanut - se on puhdasta. Tämä olento haluaa tulla pintaan meissä ja tulla tunnistetuksi sellaisena, mitä se on, mitä sinä olet, mitä me kaikki olemme. Olemme kaikki Jumallähde. Meidän on paljastettava se ja se ottaa meistä vallan ja kaikki sen kyvyt tulevat tietoisuuteemme. Ja niin se on.



Olen Faleekastrina ja sanon teille namaste.


-----------

Ei kommentteja: