30.11.2010

Rothschildit ja Rockefellerit hallitsevat Yhdysvaltoja ja Eurooppaa - Kirja suunnitteillaUusi Suomi / Puheenvuoro
Jan Rossi
23.11.2010Kirjoitan parhaillaan omaa kirjaani globalisaatiosta, maailmasta ja siitä, ketkä sitä hallitsevat ja kontrolloivat. Tilanne on se, että mitkään dynastiat eivät edusta paremmin valtaa kuin Euroopassa vaikuttavat Rothschildin ja Pohjois-Amerikassa vaikuttavat Rockefellerien pankkiiridynastiat. Nämä dynastiat, sekä muutamat muut kansainväliset pankkiirit, kuten Warburgit ja Schiffit ovat olleet omalta osaltaan vaikuttamassa monissa merkittävissä kansainvälisissä tapahtumissa viimeisten kahdensadan vuoden aikana. Heillä on agenda, joka on globalisaation ja keskinäisriippuvuuden edistäminen maailmassa.

Tämän pitäisi johtaa maailmanhallituksen (NWO)perustamiseen.

Rothschildit aloittivat agendansa edistämisen yli 200 vuotta sitten tukemalla baijerilaisen Adam Weishauptin perustamaan salaisen illuminaatti-veljeskunnan 1776 Baijerissa, jonka tarkoituksena oli aloittaa maailmanvallankumous. Englantilainen vapaamuurari John Robinson varoitti Weishaptin illuminaatista kirjassaan PROOFS OF CONSPIRACY, mutta hänen varoituksia ei kuunneltu sen ajan Euroopassa, paitsi Baijerissa, jossa salaseura kiellettiin. Myöhemmin salaseura soluttautui vapaamuurariuteen, jossa se edelleenkin toimii.


Rockefellers

 Pankkiiridynastioiden valta on saavuttanut lakipisteensä 2000-luvulla. Yhdysvalloissa Rockefellerit kontrolloivat yliopistoja ja koulutusta, sekä lääketeollisuutta. Koulutuksen alueella he aloittivat tukemaan yhteiskuntatieteitä, jotka tarjoavat ohjatun version historiasta. Ohjattu yhteiskuntatiede tarjoaa manipuloitua historiaa.Yhteiskuntatieteiden kirjat eivät kerro mitään pankkiirien operaatioista vaikkapa Yhdysvaltain osakemarkkinoilla, yksityisten keskuspankkien perustamisista tai merkittävistä kansainvälisistä vaikuttajajärjestöistä, kuten Bilderberg-ryhmästä, Trilateraalisesta komissiosta tai vapaamuurareista.Mitä tavoitteita dynastioilla on?


1900-luvun poliittisena tavoitteena on ollut muodostaa maailman valtioiden välille keskinäinen riippuvuus. Maailman valtiot eivät tule enää toimeen omavaraisina ja niiden itsemääräämisoikeudet ovat siirtymässä yhä enemmän kansainvälisten organisaatioiden hallintaan. Viimeisimpänä esimerkkinä on Kreikan joutuminen IMF:än kontrolliin.IMF:ää ja maailmanpankkia pankkiirit olivat perustamassa 1940-luvulla saadakseen valtiot yhä syvempään velkaloukkuun. Yhdysvaltain ulkomaanvelka on tähtitieteellinen, samoin Britannian. Yhdysvaltoihin pankkiirit perustivat yksityisen keskuspankin Federal Reserven kontrolloimaan maan taloutta 1910 Jekyl Islandin huvilalla. Pankkia olivat perustamassa sen ajan huomattavammat yksityisten pankkien edustajat kuten Paul Warburg.Vuonna 1921 pankkiirit tukivat USA:n ulkomaansuhteiden neuvoston (CFR) perustamista, jonka tarkoituksena oli ottaa USA:n ulkopolitiikka kontrolliin. CFR:än perustamisen jälkeen lähes kaikki USA:n presidentit, ulkoministerit ja puolustusministerit ovat tulleet ulkomaansuhteiden neuvostosta. Neuvosto sijaitsee New Yorkissa ja nykyinen Rockefellerien päämies David Rockefeller (s. 1915, kuvassa yllä) toimi vuosia sen johtajana. Vuonna 1973 Rockefeller perusti Trilateraalisen komission saamaan japanilaiset mukaan pankkiirien hankkeisiin. David Rockefeller on ollut mukana myös vuosikymmeniä Euroopassa vaikuttavassa Bilderberg-ryhmässä, jota pidetään eräänlaisena harmaana maailmanhallituksena tällä hetkellä.Bilderberg-ryhmä on eräänlainen kehto, josta sisäpiiriläiset valitsevat haluamiaan henkilöitä eri maiden johtoon. Vuonna 1991 vuosittaiseen kokoukseen osallistui Bill Clinton, tuntemattomana Arkansasin kuvernöörinä, josta tuli myöhemmin USA:n presidentti.Pankkiirien tavoitteena on ollut myös globalisoituvat maailmanmarkkinat. Tähän on päästy yhä suurempien keskittymien kautta. Tämän vuoksi EU:kin on perustettu. EU:sta he haluavat liittovaltion, jonka syntyminen on enää ajan kysymys. EU:lla on jo oma lainsäädäntönsä, siitä on tullut oikeushenkilö ja sillä on presidenttinsä. Pian se saa omat suurlähettiläänsä. Muualla maailmassa pankkiirit ovat edistäneet vapaakauppa-alueiden syntyä, kuten Pohjois-Amerikassa NAFTA:n.
Kansainväliset pankkiirit olivat edistämässä myös kommunismin syntyä. Kansainväliset pankkiirit olivat rahoittamassa Leninin ja Trotskin tekemään vallankumouksensa Venäjällä 1917. Wall Streetillä toiminut Rothschildien pankkiiri Jacob Schiff rahoitti 20 miljoonalla dollarilla Trotskin tekemään kumouksensa Venäjällä. Kansainväliset pankkiirit olivat myös tukemassa Neuvostoliiton perustamista ja auttoivat siitä tulemaan supervallan. Kommunismia he olivat tukemassa maailmanlaajuiseksi vallankumoukseksi.Kansainväliset pankkiirit olivat myös mukana synnyttämässä molempia maailmansotia. He olivat rahoittamassa Hitleriä valtaan Saksassa erilaisten salaseurojen kuten Skull & Bonesin ja Thule Societyn kautta. Näiden salaseurojen toimijoita ovat Wall Streetillä toimineita pankkiireita, joiden linkit ulottuvat Rockefellerien Chase Manhattan-pankkiin. Keskeinen henkilö Hitlerin rahoittamisessa oli Harriman-pankin osakas Averell Harriman, joka kanavoi pankkiirien rahat saksalaisen Fritz Thyssenin kautta Hitlerin natsipuolueelle. Tästä Hooverin yliopiston professori Antony Sutton kertoo kirjassaan America's Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull & Bones, jonka kustansi Trine Day 2004.Pankkiirit olivat mukana myös aiheuttamassa 1930-luvun maailmanlamaa vuoden 1929 pörssiromahduksessa, joka oli avaamassa tietä II maailmansotaan. Pankkiirit olivat mukana myös perustamassa YK:ta II maailmansodan jälkeen 1945. Rockefellerit lahjoittivat maa-alueen YK:lle New Yorkissa.Kansainväliset pankkiirit olivat myös perustamassa Israelin valtiota. Rothschildit saivat Britannian hallituksen tukemaan hankettaan I maailmansodan jälkeen Balfourin julistuksella. Israelin perustaminen aloitettiin jo 1890-luvulla kun Rothschildit aloittivat ostamaan maata Palestiinasta.
Kansainvälisten pankkiirien hanke maailman saattamiseksi yhden maailmanhallituksen alaisuuteen on saavuttamassa loppuhuipennuksensa.

Tämä maailmanhallitus (NWO) käsittää uuden poliittisen, taloudellisen ja uskonnollisen maailmanjärjestyksen.
Tulevan kirjani, edellyttäen että löydän kustantajan, tarkoituksena on kertoa miten kansainväliset pankkiirit ovat olleet mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa hankettaan yhden maailmanhallituksen perustamiseksi.


Lue myös: 

1 kommentti:

Kolli Opis kirjoitti...

Hyvä kirjaidea!
Kannattanee lisätä myös, että Hitler oli Rothschild-sukulinjaa. Pankkiirien (ja heidän korporaatioidensa) osuus myös nykyisistä sodista on hyvä tuoda esiin. Tämä selviää helposti listaamalla yritykset, jotka tekivät miljardeja voittoa sodista (lista löytyy itseasiassa jostain netin syövereistä jo).
Rahajärjestelmän toiminta on hyvä käsitellä myös jossain kohtaa, jotta koko valtavan puhalluksen mekanismit tulevat lukijalle selväksi (raha syntyy velasta. Velka + korko > liikkeellä oleva raha -> konkreettinen omaisuus siirtyy rahanlainaajatahoille automaattisesti)

Iso ja erittäin tärkeä aihe. Kannattaa kerätä tietoa ja materiaalia paljon ja koittaa jäsentää se hyvin, ilman turhaa kauhistelua. Ikään kuin avaruusolion näkökulmasta kylmästi analysoiden.

Omassa blogissani on jotain linkkejä ja materiaaleja, joita saa hyödyntää tekijänoikeuksien sallimissa rajoissa: ollisoppela.blogspot.com