24.11.2010

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE 16.11.2010

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
16.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:
Mestarit, minulla on ystävä, jolle annoin luvan asua kanssani kolme, neljä kuukautta, kun hän kävi läpi rankkaa perhetilannetta ja yritti selvittää seuraavaa suuntaa elämässään ja työssään. On mennyt vähän yli vuosi eikä hän ole edennyt vakituisen työpaikan saamisessa ja muuttamisessa omilleen.

Arvostan hänen ystävyyttään, mutta minusta tuntuu, että olen ollut vähintäänkin ymmärtäväinen. Hänen muutostaan lähtien energiani on ollut aina vähissä, suutun ja olen vain turta, onneton ja hermostunut työssäni.

Olen kannustanut häntä "seuraamaan johtolankoja" turhaan, kertonut hänelle tyytymättömyydestäni ja vihjannut, että haluan muuttaa. Miksi tunnen näin? Miksi hän ei muuta pois ja miten saan hänet muuttamaan vahingoittamatta ystävyyttämme?
- Jenny, USA



Vastaus:
Mitä ystävyys merkitsee sinulle? Merkitseekö se sitä, että sinun on tehtävä kaikki, mitä "ystäväsi" haluaa sinun tekevän, riippumatta sen vaikutuksista omaan elämääsi, jotta voit edelleen lukea hänet ystäväksesi? Onnistuakseen suhteen on oltava molemminpuolinen. Saat jotain siitä, mitä annat. Jaatte ajatuksia, ideoita, tavoitteita. Teistä tulee niin läheisiä, ettei sinun tarvitse edes keroa toiselle, mitä ajattelet, koska hän on niin virittynyt sinuun, että hän tietää ajatuksesi. Se on todellista ystävyyttä.


Ystävälläsi oli perheongelmia, koska hän välittää vain itsestään. Hän ei halua joutua ottamaan vastuuta omasta elämästään - ei työskentelemistä, ei vastaamista kenellekään paitsi itselleen. Hän antaa sinun huolehtia itsestään, jopa siihen asti, että hän varastaa energiaa sinulta kuin vampyyri, ja sen tuloksena olet aina väsynyt ja ärtynyt hänen ollessaan maisemissa. Jos haluat palata tavalliseen tuntemukseen itsestäsi, sinun on irrotettava hänet.


Lakkaa sallimasta hänen käyttää sinua hyväkseen. Kaikki mitä teet hänen saamiseksi muuttamaan toimintatapaansa, vaikuttaa ystävyyteenne, koska hänen ystävyysmääritelmänsä on synonyymi orjuudelle. On ok olla toisen palvelijana, jos sinulle korvataan se, mutta mitä sinä saat tästä? Käytä "kovan rakkauden" periaatetta ja heitä hänet ulos. Autat häntä näkemään, että on aika kasvaa ja olla aikuinen.


Arvosta itseäsi yhtä paljon, kuin ajattelet arvostavasi tätä ystävyyttä. Ala huolehtia itsestäsi. Kunnioita itseäsi sinä fantastisena ihmisenä, joka olet. Älä luovuta voimaasi määrätä omasta elämäntyylistäsi jollekin, jonka pitäisi olla vieras, mutta josta on tullut loinen. On aika desinfioida.



Kysymys:
Mestarit, mietin, mikä merkitys on unilla sielunkumppanista. Kun tapasin tämän miehen viisi vuotta sitten, aloin nähdä unta hänestä koko ajan. Näin rakastuin häneen. Hänellä oli tapana puhua aina rakkaudesta unissani.

Näen edelleen unta hänestä. Meistä tuli hyvin läheisiä ystäviä ajan kuluessa. Halusimme olla yhdessä, mutta pelkäsimme kumpikin - ja meillä oli myös valtavia ego-ongelmia, todella huippuja. Tiesin vain ensimmäisestä päivästä alkaen, että hän on sielunkumppanini, mutta en vain tajua näitä unia (hän aina puhumassa rakkaudestaan minua kohtaan).

Ovatko nuo unet todellisuutta? Voivatko ne olla todellisuutta? - Maya, Kanada


Vastaus:
Olet hullaantunut ajatukseen kiihkeästä ja aistillisesta rakkaussuhteesta. Haluat epätoivoisesti olla rakastettu ja piiritetty intohimoisesti. Unesi ovat ottaneet kohtauksia näkemistäsi elokuvista ja lukemistasi kirjoista ja muuttaneet ne yölliseksi ajanvietteeksi. Egonne yrittävät kontrolloida toistensa tekoja.


Tämä ei ole todellisuutta. Se on pakkomielle. Hän ei ole sielunkumppanisi. Hän sanoo sinulle unissasi juuri sen, mitä haluat kuulla, koska sinä kirjoitat repliikit hänelle. Useimmat ihmiset valitsevat jonkun kuuluisan henkilön unirakastajakseen, mutta sinua pelottavat tunnetut ihmiset ja otit tämän tuntemattoman miehen, koska vakuutit itsellesi, että hän on sielunkumppanisi ja olet siksi oikeutettu saamaan hänet rakastajaksi. Lakkaa elämästä fantasiamaailmassa!


Sinulla on paljon aikaa ohjata uudelleen kaikki energia, mitä olet laittanut tähän uskottuun elämään, ja aloittaa varsinainen suhde jonkun kanssa. Mene paikkoihin, missä voit tavata uusia ihmisiä, ja etsi yhteisiä kiinnostuksenkohteita. Muodosta suhde, joka perustuu itsesi jakamiseen oikean ihmisen kanssa ollessasi hereillä. Unimaalimasi on ollut nautinnollinen, mutta on aika siirtyä eteenpäin.



Kysymys:
Mestarit, olen pannut merkille jotain mielenkiintoista. Miksi on niin, että aina kun haluan saavuttaa unelmani ja olen niin lähellä, että voin kurkottaa vain tarttumaan kiinni siitä, tulee aina jotain muuta, joka on lähellä perimmäistä unelmaani, harhauttamaan minut nykyunelmastani? Tätä on vaikeaa ilmaista sanoin, mutta toivon, että pysytte tuntemaan energiani!
- Hui Jeng, Singapore



Vastaus:
Sinulla on erinomaiset ilmentämisvoimat. Valitettavasti olet niin mukana siinä, mitä ajattelet haluavasi, ettet pysty näkemään muita mahdollisuuksia. Oppaasi eivät pysty kertomaan sinulle, että jotain tyydyttävämpää tai valaisevampaa on olemassa kuin se, mihin olet panostanut kaiken aikasi ja kaikki ponnistelusi, joten sillä on vaihtoehtona ilmestyä samaan aikaan, kuin odotettu tuloksesi. Tämän on tarkoitus osoittaa sinulle, että elämääsi on rikastuttamassa vaihtoehtoja, ei vain yksi suunta.


Sen sijaan että odotat tiettyä tulosta, ala heijastaa perustavoitetta tai päämäärää. Matkan aikana pidä silmät auki nähdäksesi, olisiko parempi muuttaa päämäärää, kun tulet tietoisemmaksi kyvyistäsi. Sinä näet muutoksen ohjelmoituun tavoitteeseen häiriötekijäksi. Me näemme sen antavan sinulle vapauden päättää, että jokin muu voisi olla vielä parempi, kuin minkä kuvittelit aloittaessasi matkaa.


Mene universumin virran mukana. Tämä sallii sinun olla virittyneenä siihen, mitä ikinä valitsitkin kokevasi tässä elämässä. Tee elämästä helpompaa itsellesi. Anna heijastetun energiasi (ilmennyksesi) palata luoksesi ponnistelematta. Jotkut elämän puolet voivat olla hyvin helppoja, jos et taistele niistä matkan jokaisella askeleella.

-----------

Ei kommentteja: