10.11.2010

CIA, NSA JA MOSSAD vakoilleet Suomen kansalaisia!


Alkuper. teksti


Löysin juuri äskettäin aika pelottavalta kuulostavan blogikirjoituksen, missä kerrottiin siitä, kuinka meitä ihan tavallisia "pulliaisiakin" (ja meitäpä nimenomaan) tarkkaillaan tänä päivänä ja ihan Laillisesti, vielä noinkin merkittävien tahojen kuin CIA:n, NSA:n ja MOSSAD:n tahoilta!


Asiasta on ihan virallisestikin raportoinut SUPO eli Suomen Suojelupoliisi.



Meidänkin maassamme SEURANTALISTALLE joutunevat hyvin helposti kuulemma mm. kansalaisaktivismitoimintaan osallistuneet henkilöt, jotka ovat alkaneet verkostoitumaan toisten samanlaisten ihmisten kanssa. Eli kaikki me ns.


Toisinajattelijat, taidanpa siis itekin olla potentiaalinen ehdokas em. listalle ;) Eli jos vaikka FB:ssa liityt johonkin tietynlaiseen ryhmään, niin olet mitä tod.näköisimmin samaisella "mustalla listalla".


Enää ei voi vitsinä heittää sitä, että ISOVELI TARKKAILEE MEITÄ!



Ja miksi näin?

Mitä enemmän meitä HERÄNNEITÄ ihmisiä verkostoituu keskenään (kuten juuri on tapahtumassa kaikkialla koko ajan), sitä huolestuttavammalta touhulta homma alkaa näyttämään Illujen vinkkelistä katottuna ja siihenhän on välittömästi puututtava.

Eli tässä on kyse juuri siitä Zbigniew Brzezinskin pelkäämästä maailmanlaajuisesta "joukkojen heräämisestä" (global awakening), joka koetaan uhkana rikolliselle maailmaneliitillemme (ILLUMINATI) ja heidän vähemmän loistokkaille suunnitelmilleen.


Tässä vielä video, jossa Zbigniew Brzezinski pitää asiasta puheen:

Ei kommentteja: