8.11.2010

MITÄ MAAPLANEETALLE TAPAHTUU?

Albert Einsteinia kanavoinut Toni Ann Winninger
Vuodelta 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Aa, miten helppoa on istua katselemassa, kun maapallo pyörii akselillaan. Monet tuntevat, että se on niin koettua ja standardoitua, että se jatkuu ikuisuuden, kuten on tapahtunut vuosisatoja.


Mutta asiat ovat muuttumassa. Esim. Chilen maanjäristyssarjalla on ollut vaikutusta planeetan pyörimiseen sen kulkiessa auringon ympäri, mikä on muuttanut hienoisesti akselilla pyörimistä. Toiset tapahtumat ovat muuttaneet planeetan sähköistä massaa niin, että magneettinen pohjoinen ei ole enää nolla astetta.



Mitä tämä merkitsee nykyasukkaille?
Toisten planeettojen veto aurinkokunnassa saa aikaan maan elliptisen kiertoradan. Matkallaan ympäri aurinkoa paineet maan pinnalla vaihtelevat toisten planeettojen radasta riippuen, mikä johtaa jatkuvasti muuttuvaan paineeseen. Maan pinta koostuu kiinteistä kuorilaatoista, jotka sopivat yhteen, mutteivät välttämättä reunasta reunaan. Useimmat ovat epäsäännöllisiä, ne lepäävät toisen laattojen ylä- tai alapuolella ja liikkuvat, kun niihin kohdistuu painetta.



Lyhyen ajan kuluttua maan aikaa galaksinne planeetat muodostavat suoran linjan auringon kanssa linnunratagalaksinne keskuksen kautta. Kun tämä aika lähestyy, mikä tapahtuu vain joka 26.000 (reilun) vuoden päästä, paineet toisten planeettojen läheisyydestä ja asetelmasta vaikuttavat maahan niin, että maanjäristyksiä, tsunameita ja tulivuorenpurkauksia tapahtuu lisääntyneellä tahdilla - kaikki aiheutuen liikettä aikaansaavasta paineesta mannerlaattoihin. Kun laatat liikkuvat, ne asettelevat uudelleen päällä olevia maa- ja vesimassoja, mikä avaa aukkoja niiden alla olevan nestemäisen magman esiintulemiselle. Liike saa maan ja veden vavahtelemaan ja muuttamaan asentoa, mistä seurauksena on maanjäristyksiä, outoja vesiaaltoja ja tsunameita.



Miksi puhun tästä?
Kun kuljin maan päällä Albert Einsteinina, tutkin kaikkia näitä energia-aaltomalleja, mm. magnetismia ja energeettisiä reaktioita fyysisiin massoihin. Kaikki tähän saakka mainittu tapahtuu fyysisessä maailmassanne, mikä oli laboratorioni. Te sieluna voitte toimia tässä fyysisessä maailmassa, mutta myös ei-fyysisessä energiaulottuvuudessa.


Ehdotan, että käytätte valinnanvapautta, mikä teillä jokaisella on, sopeutuaksenne olemassaoloon, mikä sisältää tämän ulottuvuuden. Tämä mahdollistaa teille poistumisen maanjäristyksen tuhoamalta maaseudulta tai tsunamin pois pyyhkimältä ranta-alueelta - rauhalliseen paikkaan ollen yhtä universumin energian kanssa.




-----------

Ei kommentteja: