7.11.2010

AE URIEL: Valta valita

Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman
Uutiskirjeestä 1.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




Valta valita on vapaan tahtonne piirre ja niin luotte oman todellisuutenne. Kaikki mitä olette ja mitä teillä on, heijastaa tekemiänne valintoja. Jokainen osa elämänne kaikilla tasoilla on heijastusta siitä, mitä olette valinneet. Vaikka tiedätte, että teillä on tämä voima, ette aina käytä sitä saadaksenne parhaita tuloksia.


Silloin kun tunnette voimattomuutta ja olevanne jumissa, kyseenalaistatte, onko teillä vaihtoehtoja, ja se on ongelma.
Teidän on opittava käyttämään valtaanne valita, luodaksenne todellisuutenne tietoisesti ja tehokkaasti keskittyen itseenne ja tarpeisiinne ja torjuen kaikki valinnat, joihin liittyy toisen vapaa tahto.



Ne ihmiset ,jotka ovat torjuneet ja pettäneet teidät, ne joiden ette tunne rakastavan teitä, ovat haavoittaneet sydäntänne. Tästä haavoittuneesta tilasta tunnette vaihtoehtojenne olevan rajallisia, koska tuomitsette, ettei valintanne olla heidän kanssaan tai osana heidän elämäänsä ole ilmentynyt. Voitteko nähdä, että jos haluamanne lopputulos puuttuu toisen vapaaseen tahtoon, tätä valintaa ei voi tehdä? Jos eliminoitte kaikki tällaiset valinnat mielestänne, lisäätte suuresti rauhaa elämäänne ja saatte tehokkaampia tuloksia valinnoistanne.



Kukaan ei voi pidentää päivää siitä, minkä maapallo on valinnut. Ette voi pyytää maata pidättelemään yön laskeutumista, koska haluatte nähdä auringon vielä viisi minuuttia. Kuitenkin tämän teette, kun haluatte vaikuttaa siihen, mitä joku valitsee, tai valita hänen puolestaan.


Ne jotka haluavat elää rajoituksineen tai voimattomana, ovat tehneet valinnan, mitä ette voi muuttaa. Ne jotka päättävät sivuuttaa tai torjua valonne, tekevät voimallisen valinnan, mikä heijastaa heidän elämänpolkuaan.



Teillä on rajattomasti vaihtoehtoja, kunhan tiedostatte, että valinnoillanne on voimaa todellisuudessanne ja ne heijastavat vapaan tahtonne käyttämistä. Toiset tekevät valintoja, joiden he ajattelevat olevan parhaita itselleen. Älkää tarkastelko heidän valintojaan haavoittuneesta sydänalastanne vaan kiintymättömänä ja antakaa itsellenne sen rauhan siunaus, mikä tulee hyväksynnästä. Sitten valitkaa, mitä haluatte saada todellisuuteenne, ja sallikaa sen ilmentyä sellaisten ihmisten kanssa, jotka resonoivat etsimänne rakkauden kanssa.




Kaikki on suhteellista


Puhun tästä hyvin yksityiskohtaisesti tämän viikon radio-ohjelmassa "Blog Talk Radiossa".


Elämämme on ymmärryksen ja transformaation sankarimatka, muttemme näe sitä näin. Näemme menestyneet ihmiset sankareina ja ne jotka eivät näytä löytävän tietään pois pimeydestä - meidän laillamme - sellaisina, jotka seisovat heidän varjossaan, ja toivomme, että voisimme olla enemmän heidän kaltaisiaan. Mutta jokainen sankari aloitti matkansa samasta paikasta. Synnymme kera kyvyn olla sankari, mutta se riippuu meistä, tapahtuuko niin. Ja kaikki on suhteessa omaan elämänkokemukseemme.


Jokainen ihminen aloittaa elämän samalla tavalla. He syntyvät kohdusta ja aloittavat vauvana. Kukaan ei saa aloittaa elämäänsä aikuisena ja ohittaa vauva- ja lapsuusvaihetta. Auttaako tämä laittamaan sankarikysymyksen paremmin perspektiiviin? Henkilö jota pidämme fiksumpana, hiotumpana, ammattilaisempana, menestyneempänä tai joka osaa käsitellä paremmin elämää, aloitti elämän samalla tavalla kuin me. Hänen asemansa elämässä on suhteessa hänen omaan matkaansa ja vaikka emme voi tulla häneksi, voimme menestyä suhteessa omaan elämänpolkuumme.


Joka kerta kun vertaamme itseämme tai tilannettamme johonkin toiseen, kadotamme perspektiivin elämän suhteellisuuteen. Silloin tuosta ihmisestä tulee tarinamme sankari ja sen sijaan että olemme omalla kasvamis- ja parantumispolullamme, olemme hänen polullaan ja yritämme sovittaa itsemme sellaisiin oppitunteihin ja kokemuksiin, jotka eivät kuulu meille.


Onko sinulla koskaan ollut oppituntia, jota et
pystynyt ratkaisemaan, tai oletko ollut jumissa
kyvyttömänä siirtymään mihinkään suuntaan?

Onko mahdollista, että olet ottanut jonkun toisen oppitunteja, koska hänestä on tullut tarinasi sankari?


Teemme tätä myös, silloin kun yritämme muuttaa jonkun, jotta hän olisi yhteydessä meihin tai voisimme tulla osaksi hänen elämäänsä. Tämä on meidän tarinamme, meidän matkamme ja kun pysymme keskittyneenä siihen, mitä meidän on tehtävä, säilytämme suhteellisuutemme. Laajemmasta näkökulmasta näemme, miten matkamme on suhteessa meihin, muttei muihin. Näin voimme ymmärtää omat oppituntimme, koska näemme niiden kaikki piirteet sen sijaan, mihin olemme keskittyneet tällä hetkellä. Ja muistamme, että olemme oman tarinamme sankari, elämänoppituntimme ovat meidän opittavaksemme ja voitettavaksenne ja olemme täydellinen henkilö oman tarinamme sankariksi.



Marraskuun energiat



Nyt on marraskuu enkä voi uskoa, miten nopeasti lokakuu lensi ohi. Tämä vuosi on pian ohi ja olemme saaneet loppuun merkittävän osan maapallon transformoitumista. Marraskuu tuo enemmän tilaisuuksia päätökseen saattamiseen ja laajentumiseen, kuin meillä oli lokakuussa, mutta uudella ja erilaisella kierteellä. Nyt käymme läpi arvo-oppitunteja. Mitä arvostamme, miten arvostamme toisia, mitä arvoa annamme itsellemme ja mikä on arvokasta meille ovat marraskuun teemoja.


Näissä arvo-oppitunneissa auttaa osittain Venuksen perääntyminen, mikä alkoi 5.10. - ja varjoaika alkoi 5.9. Oman kokemukseni mukaan Venuksen perääntyminen on aina tilaisuus kokea vanhoja oppitunteja uusilla tavoilla. Aina kun Venus perääntyy, saan tärkeitä arvo-oppitunteja, joihin minun täytyy kiinnittää huomiota. Ne osoittavat, mihin energiani virtaa ja millaisia valintoja teen itseni puolesta. Pitäkää tämä mielessä, kun saamme tämän kuukauden valmiiksi, koska varjoaika loppuu 20.12. Mutta tämä on osa marraskuun arvoteemaa ja se paranee.


Kun lähestymme vuotta 2011 - vuotta jolloin pystymme lopulta ilmentämään paljon siitä, mitä kohti olemme tehneet monta vuotta työtä - painopiste on siinä, mihin kohtaan sovimme omassa elämässämme. Olemmeko etulinjassa vai sivurajalla? Elämmekö elämäämme asenteella "minä olen täällä" vai sanommeko arasti "täällä minä olen" ja toivomme, ettei kukaan huomaa?

Meidän on oltava positiivinen ja voimakas voima omassa elämässämme, jos tarkoituksemme on saada elämä, mitä haluamme elää. Huomaamme, että jos annamme toisten tehdä valintamme, he tekevät valintoja, jotka sopivat heille ja siihen, mitä he haluavat.


Toinen marraskuun oppitunti liittyy odottamiseen.
On kyse sitten tulosten, luvan, selkeyden tai voiman tunteen odottamisesta, meidän on opittava astumaan rohkeasti esiin elämässämme. Me liikutamme energiaa, me luomme todellisuutemme ja vain meillä on valta omaan elämäämme. Jos odotat maagista hetkeä, jolloin tunnet selkeyttä, viisautta ja itseluottamusta, saatat viettää paljon aikaa odottaen.

Tämä on aika "antaa palaa" ja tehdä, mikä tuntuu oikealta, vaikka olisikin epävarma tuloksista. Voitte tehdä muutoksia matkan varrella. Vuonna 2011 tarvitset sitä itseluottamusta, mitä nyt opettelet, käyttääksesi hyväksi tiellesi tulevat tilaisuudet. Upeaa kuukautta.



Kun heidän maailmansa pysähtyy


Viime viikolla olen kuullut useista vanhemmista, joiden nuoret indigoaikuiset (kaikki poikia) ovat joutuneet vakavaan onnettomuuteen, mikä on vaikuttanut heidän liikkumiskykyynsä. Onnettomuudet tapahtuivat, kun he olivat vakavasti sabotoimassa itseään, ja ne pysäyttivät heidät raiteillaan. Enää he eivät voi sabotoida elämäänsä ja ovat lisäksi myös liikuntakyvyttömiä, elävät kotona ja vaativat paljon huolenpitoa. Nyt he ovat erilainen taakka vanhemmilleen - heidän maailmansa on pysähtynyt ja heidät on pakotettu kohtaamaan itsensä ja elämänsä.




Tiedämme, miten itsetuhoisia indigot voivat olla, ja silloin kun heidän käyttäytymisensä johtaa haastavaan tilanteeseen, missä meidän on autettava heitä, meidän on ensin käsiteltävä oma katkeruutemme ja vihamme siitä, että heillä voi olla niin vähän kunnioitusta itseään ja meitä kohtaan. Mutta suurempi kuva on, että heidän maailmansa on pysähtynyt, jotta he voivat arvioida uudelleen elämäänsä ja tulla tietoiseksi energioidensa käyttämisestä hyödyllisillä tavoilla. Voitte käyttää tämän eduksenne, koska nyt teillä on "yleisö vangittuna" - se voi vain kuunnella, mitä teillä on sanottavana (ainakaan se ei voi lähteä pois).


Muistan, kun oma indigopoikani joutui kerran vaikeuksiin lain kanssa ja minun oli noudettava hänet poliisiasemalta. Hänen ainoa kommenttinsa minulle oli, etten huutaisi hänelle autossa (hän tiesi, että hän oli pakotettu kuuntelemaan). En huutanut, mutta meillä oli pitkä keskustelu seuraavana päivänä hänen käyttäytymisestään ja polusta, millä hän oli. Sitten sovimme keskustelemisesta useita kertoja viikossa, jolloin hänen oli puhuttava minulle elämästään, huolistaan, ongelmistaan, ja annoin hänelle palautetta. Se oli erittäin hyödyllistä hänelle, vaikka ensin hän tekikin sen nyreissään. Ajan kuluessa hän alkoi nauttia yhteisestä ajastamme, koska hän saattoi puhua vapaasti ja minä vain kuuntelin.


Auttaa, jos alatte kommunikoida indigolapsenne kanssa jo paljon ennen, kun hän joutuu ongelmiin. Mutta jos ette, niin sitten kun he joutuvat, teillä on "yleisö vangittuna". Silloin kun hänen maailmansa pysähtyy, hän on vihainen ja puolustautuva ja teidän on ylitettävä tuo este, ennen kuin voitte saada merkityksellistä ja hyödyllistä keskustelua hänen kanssaan.


Häntä on estetty tekemästä lisävahinkoa, ja koska ilmoittauduitte vapaaehtoisesti hänen vanhemmakseen, teillä on nyt tilaisuus kertoa hänelle asioita, joita hän ei ehkä ole aiemmin ollut halukas kuulemaan. Käyttäkää tämä aika auttaaksenne häntä selvittämään omaa elämäänsä, tutkimaan lahjojaan ja saamaan elämänsä uuteen, suotuisampaan ja turvallisempaan kurssiin.

-----------

Ei kommentteja: