12.11.2010

AE MIKAEL: RAUHAN, ARMON JA MYÖTÄTUNNON KUKKIA SEKÄ TIMANTTIVALOAALTOJA

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn
Marraskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Rakas valoperhe, suuresti iloiten tulemme luoksenne tällä kertaa puhumaan uusista energioista, joita tulvii planeetallanne, ja uusista muodoista, joita ilmennetään tällä hetkellä. 10-10-10-portaalissa tai -tähtiportissa te valoperheenä piditte tilaa uusien Shekinan tai Kosmisen äidin energioiden ankkuroimiselle ja mahdollistitte niiden uusien valoverkkojen muodostumisen, jotka yhdistävät meret ja maan planetaariseksi ykseydeksi. Nyt olette uudessa vaiheessa, missä annetaan fyysinen muoto näille uusille energioille.



Kertokaamme ensin uudesta rauhan, armon ja myötätunnon energiasta, mitä tulee maapallolle 10-10-10-tähtiportin vanavedessä. Kutsumme sitä "rauhan, armon ja myötätunnon kukiksi", koska se ankkuroidaan mitä kauniimpiin pyhän geometrian muotoihin, jotka antavat korkeamman tietoisuuden niille elämänkukkaverkoille, mitkä antavat muodon planeetallenne ja ilmentävät myös ihmisen sosiaaliset rakenteet ja vuorovaikutukset. Näihin uusiin kukkiin sisältyvät rauhan, armon ja myötätunnon energiat, jotka ovat Suuren maaäidin Shekina-valon lahja ja ilmaisumuoto. Shekina-valo on ankkuroitu maan kenttiin ja se sykkii ehdottoman rakkauden, armon ja myötätunnon taajuuksia.



Myötätuntoenergia luo syvän tunteen yhteydestä kanssaolentoihin planeetalla ja halun tukea kaikkien kehittymistä korkeamman tietoisuuden valoon. Tämä vuorostaan luo halun antaa muoto yhteiskunnalle, missä kaikkia tuetaan ja rakastetaan ja missä kaikki voivat jakaa aineellisen elämän yltäkylläisyydessä. Myötätunto on Jumaläidin tai Jumalaisen feminiinisyyden lahja, mikä varmistaa, että hänen kaikki maalapsensa tietävät, että heitä rakastetaan ja tuetaan kaikkina aikoina.



Armoenergia seuraa myötätuntoa, rakkaat ystävät. Se on täydellistä luottamusta ja jumalaisen tahdon hyväksymistä sekä uskoa, että ihmeitä voi tapahtua ja tapahtuu siellä, missä rakkaus ja myötätunto ovat läsnä. Armo on myös Jumalaisen äidin lahja ja se tukee niitä, jotka päättävät virrata niiden kosmisten rakkausenergioiden myötä, joita säteillään kosmisesta sydämestä.




Rakkaat ystävät, viime vuosina olemme puhuneet usein teille tarpeesta elää läsnä olevassa hetkessä ja olla valmis hyväksymään jumalainen tahto, sellaisena kuin se ilmentyy elämässänne luomisen ja synkronismin virrassa. Nyt on aika, jolloin tarvitsette näitä taitoja, kun voimakkaat uudet energiat jotka pyyhkäisevät planeettanne yli, tuovat syvää ja merkittävää muutosta elämäänne ja yhteiskuntarakenteeseenne. Rakkaat ystävät, tietäkää, että armo, myötätunto ja ihmeet ovat täällä tukemassa teitä, jos avaatte sydämenne ja hyväksytte nämä jumalaisen rakkauden lahjat.


Tukeaksemme prosessejanne tällä hetkellä, rakkaat ystävät, selitämme, miten nämä energiat virtaavat muotoon muutaman seuraavan kuukauden aikana.


Kuljitte 10.10.10 energiatähtiportin läpi, mikä salli teidän laajentua korkeampaan tietoisuuteen. Voitte verrata tätä ehkä siltaenergiaan. Ne teistä jotka olette herännyttä valoperhettä, olitte valmiita kulkemaan valosillan yli. Korkeampi itsenne on valmistellut teitä tekemään tämän suuren tietoisuusmuutoksen. Ja näin monet teistä tunsivat tarvetta jättää tilanteet, jotka eivät olleet harmoniassa näiden uusien energioiden kanssa, vaikkette olisikaan olleet varma, mikä seuraava askel olisi ja miten antaisitte muodon ja ilmaisun näille uusille energioille elämässänne.


11-11-tähtiportissa marraskuun 11. päivänä alatte yhdistyä näihin uusiin energioihin täydemmin ja saatte paremman ymmärryksen siitä, miten teidän pitäisi siirtyä ilmaisemaan itseänne ja valoanne rakkaudessa ja myötätunnossa. Ymmärrätte paremmin itseänne ja sitä, mitä teidän täytyy saavuttaa tässä elämänne seuraavassa vaiheessa. Rakkaat, alatte harmonisoitua uuteen vaiheeseen henkilökohtaisessa kasvussanne ja laajentumisessanne rakkaudessa, mikä myös tukee planeetan laajentumista ja kasvua.


12-12-tähtiporttiin mennessä joulukuun 12. päivänä olette valmiita antamaan muodon tälle uudelle suunnalle elämässänne. Korkeamman tietoisuuden energiat ilmentyvät uusina suuntina työssä ja suhteissa.


Rakkaat ystävät, jos olette hämmentynyt ja eksyksissä näissä voimakkaissa uusissa energioissa, tietäkää, että teitä tuetaan tässä suuressa transformaatioprosessissa ja että se tuodaan muotoon ja harmoniaan jumalaisen tahdon kanssa vuoden loppuun mennessä. Muistakaa käyttää myötätunnon ja armon lahjaa itseenne ja odottakaa ihmeitä ja synkronismia jumalaisen rakkauden virrassa.




Timanttivaloaallot ja indigo-kristalliseikkailun seuraava vaihe valossa



Rakkaat ystävät, 10-10-10-tähtiportin avauduttua planeetalle tulevat timanttivaloaallot voimistuivat. Näillä on aktivointivaikutus korkeampaan tietoisuuteen ja ne lisäävät rakkauden ja rauhan kenttiä maan päällä.


Mutta niitä tukee ja mahdollistaa myös timanttiruusu-kristallilasten saapuminen. Nämä ovat kristallilasten seuraava aalto ja nämä sielut syntyvät täydessä kosmisessa tietoisuudessa ja täysin heränneenä ja yhdistyneenä siihen jumalaiseen valokipinään, mitä he kantavat sisällään. Heidän energiakenttänsä sädehtii kuin timantti, kun he kylvävät uusia energioita kollektiivisiin valokenttiin maan päällä.



Samanaikaisesti planeetan indigo-kristalliolennot aktivoidaan ja ohjataan työnsä seuraavaan vaiheeseen jumalaisen suunnitelman mukaisesti, niin kuin sitä ilmaistaan valokoodien kautta. Tämä työ on olla kanavana ja ilmaisumuotona uudelle energialle ja avustaa kestävän kumppanuuden luomisessa luonnon kanssa, jotta planeetalla on mahdollinen tulevaisuus rauhassa, rakkaudessa ja kestävässä kehityksessä.



Monet ensimmäisen ja toisen aallon indigo-olennoista, jotka saapuivat planeetalle 1970- ja 1980-luvuilla, vaihtavat tähän uuteen tietoisuuteen ja tähän uuteen rakkauden työhön. He tuntevat kutsun työskennellä ryhmissä ja projekteissa, jotka tukevat kestävän ja myötätuntoisen elintavan kehittymistä maan päällä. Tämän tuntevat myös kaikki olennot, jotka ovat muuttuneet transformaation indigo- ja kristallivaiheiden kautta ja ovat valmiita kosmisen viisauden timanttiruusutietoisuuden ilmaisemiseen maaplaneetalla.


Tämä on hyvin maadoittunut tietoisuus, joka harmonisoi sielutähtichakran ja maatähtichakran.
Sielutähtichakran tasolla sieluakaasia herää muistoihin siitä, kuka olette, ja kosmisesta yhteydestänne tähtiin.
Maatähtichakran tasolla heräätte syviin muistoihin kollektiivisista menneistä elämistä maan päällä ja pääsette näiden elämien viisauteen maa-akaasiassa.


Yhdessä nämä kaksi viisausvirtaa merkitsevät, että saatte valokoodeja ja informaatiota korkeimmista käytettävissä olevista lähteistä ja tietoisuutenne ja tiedostamisenne laajenee. Puhtaan timanttivalon aallot joita tulee planeetalle, päivittävät informaatiota pyhän valogeometrian uusien muotojen kautta. Nämä välittävät uuden sysäyksen kehittyä uusiin olomuotoihin. Rakkaat, ei ole yllättävää, että tunnette ehkä uupumusta ja hämmennystä, kun kaikki tämä uusi informaatio virtaa valokehoonne, solumuistiinne ja DNA:hanne.



Mielenne ei pysty prosessoimaan tätä informaatiota. Mielen taso ja mentaalikeho saa prosessoida nykyisiä elämänkokemuksianne ja välittää tämän informaation maa- ja sieluakaasiaan. Älyllinen kyky on rajallinen. Ainoastaan korkeamman tietoisuuden kanavat ja meridiaanit valokehossa, joita olette kehittäneet muutaman viime vuoden aikana, pystyvät prosessoimaan tätä informaatiota yhdistyneenä DNA:hanne.



Rakkaat ystävät, mielen tehtävänä on sallia muun moniulotteisen kehon prosessoida ja johtaa sekä olla tietoinen ohjeista, joita tulee sydämestä ja kehon kautta. Silloin kun harmonisoidutte näiden ohjeiden kanssa, virtaatte korkeampiin ilmaisu- ja rakkausmuotoihin vaivattomasti, sujuvasti ja iloisesti.


Toivotamme todella teille rauhan, myötätunnon ja armon kukkien valoa, iloa ja siunausta tässä marraskuussa.

-----------

Ei kommentteja: