5.11.2010

4D SUHTEISTA

Germanea ja Sashaa kanavoinut Lyssa Royal
2.5.1992
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Tervehdys kaikille. Tämä on Germane. Haluaisimme kiittää teitä kaikkia paikallaolostanne tänä iltana. Tilaisuuden otsikko on "Neljännen tiheyden suhteet". Haluaisimme kannustaa teitä vapaasti esittämään kysymyksiä, joita teillä on mielessänne tästä aiheesta.

Aiomme aloittaa puhumalla transformoitumisesta kolmannesta tiheydestä neljänteen. Kuten olette kuulleet meidän sanovan monta kertaa, yksi kolmannen tiheyden ominaispiirre on erillisyys - on se sitten erillisyyttä Jumallähteestä, toisistanne tai sisällänne eri osien välillä.

Tämä erillisyys on ollut välttämätöntä pysyäksenne kolmannen tiheyden kokemuksessa. Emme sano millään muotoa, että se erillisyys mikä on ollut osana maailmaanne useita tuhansia vuosia, on mitenkään väärin, huono tai negatiivinen asia. Se on osa kokemusta, jonka te kaikki olette valinneet.


Kun siirrytte 3D:stä 4D-todellisuuteen, yksi neljännen tiheyden päälaaduista on yhdistyminen tai uudelleenyhdistyminen. Siksi ne lait tai lähtökohdat joita teillä on 3D-todellisuudessa (erillisyyteen perustuen), eivät enää voi toimia onnistuneesti 4D:ssä. Jos yritätte viedä erillisyyden lähtökohdat ja uskomukset 4D-todellisuuteen ja kieltäydytte päästämästä niistä irti, voitte kirjaimellisesti repiä itsenne tunteellisesti rikki.


Paljon siitä, mitä monet teistä tuntevat omassa kasvussaan (on kyse sitten suhteista rakastajiin, perheeseen, ystäviin tai itseenne), on melkein kuin tunnetta kiireestä päästää irti tietyistä asioista, joita on toteutettu hyvin pitkään. Tämä kiireentuntu liittyy kirjaimellisesti siihen, että olette siirtymässä yhdestä värähtelytodellisuudesta toiseen. Uskomukset ja lähtökohdat jotka toimivat yhdessä todellisuudessa, eivät voi elää seuraavassa. Niinpä tunnette halua muuttaa uskomuksia, lähtökohtia ja siksi tapaanne elää. Tavallaan joku on ikään kuin ojentanut teille sotkuisen lankasykerön. Se on sylissänne ettekä te tiedä, mistä aloittaisitte sen selvittämisen. Voitte vain aloittaa helpoimmasta kohdasta.




3D-SUHTEET

Kun tämä tuodaan suhteisiin, 3D-lähtökohdat ja -uskomukset (erillisyys) olivat välttämättömiä pitämään yllä 3D-suhteita. Kerromme teille joitain näistä periaatteista.

Erillisyyteen perustuvat periaatteet voivat olla seuraavia:



Salailu.
Tällä on ollut suuri asia yhteiskunnassanne. Salailu on informaation pidättämistä kumppaniltanne tai itseltänne. Salailu ei toimi vain vuorovaikutuksessanne toisiin, vaan salailu pitää teidät erillään myös suuremmasta osasta itseänne. Salailu on ollut erittäin tärkeä suhteiden ylläpitämisessä 3D-todellisuudessa,
 koska se on erillisyyden ilmaisua.

 
Pelkoon perustuva yksiavioisuus.
Yhtä erillisyyden ilmaisumuotoa kutsuttaisiin yksiavioisuudeksi, pelkoon perustuvaksi yksiavioisuudeksi. Emme puhu valitusta yksiavioisuudesta, puhumme pelkoyksiavioisuudesta. Tämä on ollut yksi erillisyyteen perustuva ilmaisumuoto. Lähtökohta on periaatteessa se, että jos voitte saada jonkun sitoutumaan teihin, niin poistutte virrasta, missä teidän täytyy käsitellä suhteita, ja olette turvassa. Olette erillään muusta maailmasta. Erillään ja turvassa. Tämä on pelkoon perustuvaa yksiavioisuutta.

 
Ehdollinen rakkaus.
Ehdollinen rakkaus on ollut erittäin oleellinen ilmaisumuoto 3D-tyyppisten suhteiden ylläpitämisessä. Ehdollinen rakkaus merkitsee, että rakastatte jotakuta vain, jos hän tyydyttää tarpeenne tai asettamanne ehdot. Jos hän ei tyydytä, vedätte pois rakkautenne. Ehdottoman rakkauden merkitystä ei ole ymmärretty 3D-todellisuudessa. Silloin kun toimimme erillispuitteista, se on ainoa tapa tarkastella kaikkea muuta. Ja näin rakkaus (rakkauden vanha määritelmä 3D:ssä) perustuu ehtoihin.

 
Odotukset.
Tämä merkitsee, että menette suhteeseen jonkun kanssa mielessänne odotuksia, joista ette ehkä ole edes tietoinen. Jos olette tietoinen näistä odotuksista, yritätte saada toisen ihmisen täyttämään ne. Taas kerran, toista ihmistä käytetään tyydyttämään suhdetta etsivän ihmisen tarve.

 
Manipulointi.
Tämä on yksi piirre, mikä on usein luontainen 3D-suhteissa. Tämä voi olla hyvin piilossa. Se on joissain tapauksissa myös avointa. Kuitenkin klassisessa 3D-suhteessa voidaan pelata hyvin syvään juurtuneita manipulointipelejä, niin että kumpikin persoona saa tarpeensa tyydytettyä tai suojaa peloiltaan. Hyvin usein manipulointia toteutetaan suojaamaan omita peloilta. Jos manipuloitte toista ihmistä, teidän ei tarvitse tuntea omaa pelkoanne.

 
Kontrolloinnin tarve
on myös luontainen ominaisuus hyvin tiukasti ankkuroituneissa 3D-suhteissa. Tämä on epäluottamusta siihen todellisuuteen, että kaikki tapahtuu niin, kuin tarvitsee tai suuremmaksi hyväksenne. Kontrolloinnin tarve sanoo, että te ette hyväksy tuota ajatusta. Teidän on sen sijaan muokattava ja pakotettava suhdetta, koska ette luota, ette se on itsestään sitä, mitä sen tarvitsee olla.



Lopetamme tähän, koska on paljon enemmän, kuin voimme sanoa tästä. Se tulee esiin myöhemmin tilaisuuden aikana. Mennäänpä 4D-ajatukseen.



4D-SUHTEET



Koska 4D perustuu yhdistymiseen tai uudelleenyhdistymiseen, niitä ominaisuuksia jotka olivat kerran vallitseva tilanne 3D-suhteissa, ei voi enää ylläpitää 4D:ssä. Sen värähtely ei voi kirjaimellisesti ylläpitää erillisyysajatuksia.

4D-suhteiden luontaisia ominaisuuksia voisivat olla:



Rehellisyys (salailemattomuus).
Parilla tai yksiköllä täytyy olla - kaiken kustannuksella - rehellisyyttä salailun sijasta. Tämä merkitsee, että jos näette ystävänne tai kumppaninne tekevän jotain, mikä sabotoi heitä tai suhdetta, puhutte havainnostanne sen pidättelemisen sijasta (jotta ette loukkaa hänen tunteitaan tai voitte jatkaa hänen kontrollointiaan suhteessa). Puhumme tässä kirjaimellisesti vastakohdista.


3D on salailua, 4D on rehellisyyttä. Emme voi liikaa korostaa rehellisyyden merkitystä 4D-suhteessa.
Jos ei ole rehellisyyttä, suhde ei voi jatkua 4D-mallissa. Se on näin kriittistä.


Kun sanomme "rehellisyys", puhumme myös rehellisyydestä itselle. Monet teistä salaavat toisinaan itseltään asioita tunteakseen turvaa. 4D-todellisuudessa on erittäin vaikeaa salata asioita itseltään. Saatatte herätä yhtenä aamuna ja käsitätte yhtäkkiä, että suhde jossa olette, ei enää palvele teitä. Se on tunnistettava virtauksen jatkumiseksi. Emme millään muotoa sano: "Teidän on omaksuttava nämä piirteet nyt!" Ei lainkaan. Teette tämän luonnostaan. Kuitenkin tässä siirtymäjaksossa 3D:stä 4D:hen teihin osuu kummankin ominaisuuksia. Kun tätä tapahtuu, teidän täytyy tehdä valintoja siitä, miten haluatte jatkaa suhteissanne.


Toteamme, että jos valitsette yhdistymismallin (4D) ja todella tulette tuoksi ajatukseksi (ette vain yritä tulla siksi), niin ette tunne menetyksen tuskaa missään tilanteessa, missään suhteessa. Tunnette tuskaa tai menetystä vain, jos olette 3D-suhteessa tai huijaatte itsenne ajattelemaan, että olette 4D-suhteessa. Silloin menetyksen tuska tulee esiin.


Taas kerran, haluamme painottaa teille kaikille, ettemme sano, että teidän on tehtävä näin ja siirryttävä 4D-suhteisiin. Ei lainkaan. Teillä on vaihtoehtoja. Voitte tehdä valintoja. Se riippuu täysin teistä. Haluamme kuitenkin havainnollistaa teille sitä sopimuspakettia, jonka saatatte allekirjoittaa, jos teette tiettyjä valintoja. Kyse on sopimuspaketista.


Jos teette erillisyyteen perustuvan valinnan (3D-malli) ja sitten odotatte elävänne 4D-mallissa, sitä ei tapahdu. Tunnistakaa, mihin valintanne perustuvat. Tehkää jatkuvasti valintojanne sen perusteella.

 
Palataanpa 3D- ja 4D-suhteiden piirteisiin. 3D-suhteet perustuvat salailuun ja 4D-suhteet rehellisyyteen, 3D-suhteet perustuvat ehdolliseen rakkauteen ja 4D-suhteet ehdottomaan rakkauteen. Jokaisella olennolla on kyky kokea hetkestä toiseen enemmän ehdotonta rakkautta kuin koskaan ennen. Ehdottomalle rakkaudelle ei tule koskaan rajaa.


Tähän saakka kokemuksenne rakkaudesta ovat olleet 3D:tä. Teidän on kirjaimellisesti rakennettava määritelmäänne ehdottomasta rakkaudesta, koska se voidaan kuvitella vain kokemalla sitä. Tiedämme, että olette kuulleet määritelmiä. Tiedämme, että jokainen teistä voi keksiä määritelmiä. Mutta nuo määritelmät ovat osittain älyllisiä. Niitä ei ole vielä tuotu 100%:sti tunteisiin.

 
Ehdoton rakkaus on yksi oleellinen osa 4D-suhteita.
Se merkitsee jonkun rakastamista ehdoitta. Jos hän ei tyydytä tarpeitanne, rakastatte häntä silti. Jos hän ei toteuta odotuksianne, rakastatte häntä silti. Rakastatte häntä sellaisena, kuin hän on, yrittämättä muuttaa. Se on "hetkessä"-tyyppinen kokemus, kun taas ehdollinen rakkaus perustuu aina menneisyyteen tai tulevaisuuteen, ei nykyisyyteen. Ehdoton rakkaus perustuu nykyhetkeen.



Ehdoton luottamus.
Tämä on vastakohta 3D-ominaisuudelle "tarve kontrolloida". Ei ole mitään tarvetta tai halua kontrolloida. Kyse ei ole siitä, että teidän on joka aamu noustessanne sanottava: "Minun on luotettava tänään." Kyse on olemisesta. Kun heräätte joka aamu, ette ole huolissanne henkenne pitämisestä kehossa. Ette keskity siihen. Se vain tapahtuu. 4D on sellaista. Luottamus on siellä, se vain tapahtuu. Kontrolli vs. luottamus.



Sallivuus.
Tämä on manipuloinnin vastakohta. Sallikaa. Sallikaa toisen ihmisen olla sitä, kuka hänen tarvitsee olla, koska vasta sitten todellisuudessa näette, kuka hän on. Jos yritätte manipuloida häntä, ette koskaan näe, kuka hän oikeasti on. Näette sen, kuka hänen tarvitsee olla.


Valintaan perustuvat suhteet.
 Tämä on vastakohta yksiavioisuuteen pelosta. Tämä merkitsee, että jos haluatte yksiavioisuutta, se tapahtuu tietoisesta valinnasta. Jos haluatte moniavioisuutta tai moniuskollisuutta, se tapahtuu tietoisesta valinnasta.



Teidän on täysin hyväksyttävää valita mikä tahansa näistä. Kaikki nämä asiat ovat luonteeltaan neutraaleja. Niissä ei ole sisäänrakennettua merkitystä. Annatte niille merkityksen tuomitsemalla. Yksi ei ole parempi, toinen ei ole huonompi. Kaikki nämä valinnat ovat neutraaleja, mikä tahansa valitsemanne voi toimia teillä. Jos tietoinen valintanne on kuitenkin siirtyä 4D-tyyppisiin suhteisiin, ette pysty tekemään sitä, jos pidätte kiinni jostain 3D-lähtökohdasta. Ne täytyy kaikki muuttaa ja järjestää uudelleen.



Kun vaihdetaan 3D-näkökulmasta 4D-näkökulmaan, monet ihmiset kokevat itse asiassa pelkoa. Menette kirjaimellisesti kartoittamattomalle alueelle. Ette voi välttämättä nähdä, mitä seuraavan harjanteen takana on. Niinpä se on pelottavaa monille ihmisille. Se on täysin ok. Mutta jos todella haluatte tavoitella sitä, antakaa tuon pelon olla ok. Sitten kun pääsette harjanteen toiselle puolelle, käsitätte, ettei identiteettinne perustu toiseen ihmiseen. Identiteettinne perustuu teihin. Olette ainoa, josta olette riippuvainen. Tunnette tuon voiman, selkeyden, vapauden ja vapautumisen, mikä tulee oman voimansa tunnistamisesta.



Se on todella mielenkiintoista, koska 3D-tyyppisissä suhteissa (erillisyys) teillä on erillisyyden harha, mutta kuitenkin luotte asioita, jotka muistuttavat teille, että olette silti kaikki yhteydessä. Esimerkiksi ihmiset käyttävät 3D:ssä kietoutumista muistuttamaan itseään, että olette silti yhteydessä. Kuitenkin tulkintanne yhteydestä on tullut esiin tavalla, mikä on haitallinen eikä tukea antava. Kietoutuminen on 3D-versio 4D:n yhteydessä olemisesta. Kyse on oikeastaan siitä tavasta, jolla tarkastelette asiaa.



Silloin kun tunnette kietoutuneenne toiseen ihmiseen elämässänne ja se sattuu, pysähtykää hetkeksi. Vetäkää muutaman kerran syvään henkeä. Muistuttakaa itsellenne, että kietoutuminen on muistuttamassa teille, että te ette ole perimmiltään koskaan erillään tuosta toisesta ihmisestä. Erillisyys on harhaa. Riippumatta siitä, miten kauas menette, ette ole erillään tuosta ihmisestä. Jos voitte alkaa parantaa tuota tunnepelkoa, että te ette ole jatkossa enää yhdessä tuon ihmisen kanssa, alatte tuntea yhteyden tunnetta, mikä sitten korvaa 3D-kietoutumisajatuksen. Teidän ei enää tarvitse luoda pelkoa kietoutumisen kautta. Luotte näin yhteyttä ilmaisunne kautta kaikissa suhteissa.



Monet toimimattomuusoireet 3D:ssä ovat tapanne muistuttaa itsellenne joistain 4D-suhteiden ominaisuuksista. Mutta ne tulkitaan erillisyysverhon kautta. Niinpä ne tulevat esiin vähän vinossa. Ne ovat kuitenkin muistutuksia ja työkaluja. Ne ovat auttamassa teitä helpottamaan tuskaanne vuorovaikutuksessa toisten kanssa.

Ei kommentteja: