5.11.2010

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
19.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:
Mestarit, mennessäni työpaikalle tunnen itseni joka päivä nöyryytetyksi, pelokkaaksi, kyvyttömäksi ja pakahtuneeksi. En ole oikein varma, miksi minulla on näitä tunteita.

Pelkään, että jos vaihdan työpaikkaa, tämä prosessi vain toistuu, koska tunnen ongelman olevan enemmän sisälläni kuin ulkoisissa olosuhteissa.

Kaikki tämä traumatisoi minua ja tunnen olevani jumissa, mutta minun täytyy kuitenkin saada rahaa jostain. Mitä minun pitäisi tehdä?
-Gareth, Englanti


Vastaus:
Olet ehdottoman oikeassa, ettei uusi työ auta tällä kertaa. Olet myös tullut oikeaan johtopäätökseen pulmastasi: ongelma on täysin sisäinen. Sinulla ei ole itseluottamusta tai uskoa itseesi ja päätöksiisi. Piiloudut oppitunneilta, jotka selvittäisivät ja ratkaisisivat nämä ongelmat ja johtaisivat sinut hyväksymään vastuun tästä matkasta, jolla olet.


Sinulla oli varhain tässä elämässä monia traumoja, jotka nyt pakottavat sinut katsomaan itseesi - ja sinä kieltäydyt. Ehdotamme, että on aika konsultoida jotain ammattilaista, joka voi auttaa sinua tarkastelemaan ja käsittelemään näitä tukoksia. Hypnoterapeutti, tunnevapautusterapeutti tai valmentaja voi auttaa sinua, mutta sinun on tehtävä päätös.


Olet yhtä upea kuin kuka tahansa sielu. Sinut on "lohkaistu" Lähteestä ja siksi olet kaikkivoimainen, kaikentietävä ja luova. Sinun on päästävä sen hyväksymiseen, että sinulla on tuollaisia kykyjä, ja sitten alettava käyttää niitä. Tällä hetkellä sinun on helpompaa kuljeskella kurjana kuin työskennellä omakuvasi korjaamiseksi. Ota pikkuaskelia luottamuksen ja kontrollin maailmaan. Pystyt siihen, jos olet valmis panostamaan.



Kysymys:
Mestarit, auttakaa minua. Tarvitsen apua oppiakseni tuomitsemisesta.

Joissakin lukemissani Mestarien vastauksissa näen hyvin suoraan tuomitsevia kohtia, esim. 1.9. "tämä mies on manipuloiva, valehtelija ja petturi", 14.9. "hän on myös vainoharhainen, omistava/itsekäs ja hallitseva".

Mitä on tuomitseminen? Onko itse tehty päätös myös tuomitsemista?
-HC, Singapore


Vastaus:
Tuomitsemista tapahtuu, silloin kun ego tuntee pakkoa määritellä kaikki oikeaksi tai vääräksi tai luokitella ihmiset tai teot paremmiksi tai huonommiksi kuin toiset ihmiset tai heidän tekonsa. Joku joka arvostelee itseään yhteiskunnan standardien mukaisesti tai ylpeästi päättää olevansa parempi kuin toinen ihminen, tuomitsee. Toisaalta jos hän tekee havainnon ihmisen piirteestä, muttei päätä sen oikeudesta tai vääryydestä, hän toteaa näkemänsä tuomitsematta.


Vastauksemme - kuten lainaamasi - ovat pelkästään kuvauksia ihmisistä, joista meiltä kysytään - määrittelemistä. Emme tuomitse heidän piirteitään, vaan määrittelemällä teemme kysyjälle mahdolliseksi päättää, pysyykö hän kumppanuudessa vai ei. Usein tilanteen keskellä olevat ihmiset eivät pysty näkemään, mitä heidän ympärillään tapahtuu ja he tarvitsevat ulkopuolista näkemystä selkeyttämään.


Silloin kun teet päätöksiä omasta puolestasi, käytät valinnanvapauttasi siitä suunnasta, mitä kokeilet tuolloin. Et tuomitse jotain vääräksi yhteiskunnan mielipiteiden perusteella, vaan toimit sisäisen tunteesi perusteella todeten, ettei se ole parasta sinulle. Jos kuitenkin toimit sen perusteella, mitä ajattelet toisten haluavan tai odottavan sinulta, nojaat egoosi ja tuomitsemiseen päätösten tekemisessä.


Voit tunnistaa eron tutkimalla, teetkö päätöksiä perustuen a) ajatteluusi - mielesi kovalevyyn, joka välittää vain ulkopuolisten informaatiota - vain b) tunteisiisi, mitkä nojaavat omaan sisäiseen informaatioosi.



Kysymys:
Mestarit, haluaisin tietää enemmän paljon toitotetusta ylösnousemuksesta. En ole varma, mitä minun on tehtävä ylösnoustakseni.

En ole ainoa - myös monet ihmiset joiden kanssa olen puhunut, ovat myös hämillään. Se kuulostaa upealta, mutta mitä se tarkkaan ottaen on?
-Bonnie, USA


Vastaus:
Eri järjestöt ja uskonnot käyttävät sanaa "ylösnousemus" monilla eri tavoilla. Olemme kirjoittaneet monta kertaa vastuksen samanlaisiin kysymyksiin kuin omasi. (Katso esim. 11.11.2009 ja 11.8.2010) Kuten sanoimme 13.5.2009, "ylösnousemuksella tarkoitamme sielun kykyä, ollessaan fyysisessä kehossa (käymättä läpi kuolemaprosessia), nousta raskaan kolmannen ulottuvuuden ego- ja negatiivisuusenergian yläpuolelle, tilaan missä se pystyy kommunikoimaan kaikkien muiden sielujen kanssa, jotka eivät ole inkarnoituneena.


Se on täysin kykenevä pääsemään maailmankaikkeuden kaikkeen viisauteen. Ylösnoustuaan sielu voi päättää pitää fyysisen kehonsa tai karistaa sen ja olla muodottomassa energiatilassa. Tämä tapahtuu, kun sielu on saanut loppuun elämänoppituntinsa kyseisen syklin osalta. Se saattaa jäädä yhteyteen maapallon kanssa palvellakseen toisia sieluja."


Jos katsot netistä, monet sivut antavat sellaisen ihmisen "prosessin" tai "ominaisuuksia", joka käy läpi ylösnousemusta. Yksinkertaisesti ilmaistuna, jos opettelet elämäsi oppitunteja, tutustut todelliseen energiaitseesi ja jatkat irrottautumista mahdollisimman paljon kolmannen ulottuvuuden egosta, etenet kohti ylösnousemusta.


Onko tämä prosessi vaatimus elämäntehtäväsi täyttämiseen? Ei. Mikä on lopputulos kannaltasi, jos onnistut ylösnousemaan ollessasi edelleen kehomuodossa? Olet saanut valmiiksi kaiken, mitä tulit oppimaan maan päälle, ja voit päättää palata kotiin, jäädä tänne oppaaksi muille sen suorittamisessa, mitä olet juuri tehnyt, kulkea edestakaisin tai tehdä, mitä haluat.


Tee työtä ymmärtääksesi kaikki elämäsi oppitunnit, yhdisty oppaidesi ja muiden ei-fyysisten olentojen kanssa, hankkiudu eroon egosta ja tunnista todellinen ydinitsesi - silloin olet valmis ylösnousemaan.

-----------

Ei kommentteja: