8.11.2010

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE 2.11.2010

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
2.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:
Mestarit, viime vuosina olen oppinut paljon astraaliprojektiosta, meditoinnista, henkioppaista ja psyykkisistä kyvyistä. Yritin ottaa yhteyden henkioppaisiini, mutten kohdannut niitä tietoisesti.


Meditoin joka päivä, mutta mieleni ja sydämeni ovat liian levottomia. On vaikeaa saada selkeä ja tyhjä mieli, kun sydän on rikki. On melkein mahdotonta löytää aitoa rakkautta. Tytöt etsivät rahaa, eivät rakkautta.


Olen rakastunut erittäin kauniiseen tyttöön ja hän välittää minusta. En usko, että voin saada tätä tyttöä omakseni. Olen kokeilut dieettejä värähtelyjeni nostamiseksi.


Tarvitsen apua enkeliltäni ja henkioppailtani. Miten minun pitäisi meditoida kohdatakseni henkioppaani?
- Adrian, Romania



Vastaus:
Sinun täytyy ennen kaikkea rakastaa itseäsi ja luottaa omiin päätöksiisi. Kaikki universumissa on energiaa ja energia on kaikki. Jos et rakasta itseäsi, niin lähetät energiassasi viestiä, ettet ajattele olevasi riittävän hyvä tekemään sitä, mitä haluat tehdä. Jos sinulla on epäilyksiä kyvyistäsi, laitat sen energiaasi. Sinun täytyy alkaa ajatella vain positiivisia ajatuksia, jotta energiasi muuttuu positiivisiksi heijastuksiksi.


Kontaktin saaminen oppaisiisi antaa sinulle ehdotuksia, mutta oppaiden ei sallita tehdä päätöksiä puolestasi. Ne voivat vain neuvoa. Olet liian kiinni sen ajattelemisessa, mitä sinulla ei ole, että alkaisit sen sijaan ilmentää, mitä haluat. Joka kerta kun ajattelet, ettet pysty saamaan tyttöystävääsi rakastamaan itseäsi, lähetät viestiä, ettet pysty. Näe itsesi kiinteässä suhteessa hänen kanssaan juuri sellaisena, kuin olet nyt. Tämä on itsensä rakastamista ja luottamista itseensä.


Sinulla saattaa tällä hetkellä olla ominaisuuksia, jotka haluaisit muuttaa. Älä "vihaa" niitä, koska se merkitsee, että vihaat itseäsi etkä voi mitenkään silloin rakastaa itseäsi. Rakasta kaikkea itsessäsi ja sitten rakkaus muuttaa sitä, mikä ei ole aivan sopivaa sinulle asioihin, jotka ovat täydellisiä sinulle. Ota täysi vastuu siitä, mitä elämässäsi tapahtuu.


Ota pikkuaskelia nykymaailmasi muuttamiseksi positiivisen rakastavaksi. Karkota kaikki negatiivisuus heti, kun se ponnahtaa esiin. Korvaa nuo ajatukset positiivisilla ja maailmasi muuttuu nopeasti, kun muokkaat asennettasi sitä kohtaan.



Kysymys:
Mestarit, olen elänyt on/off-suhteessa. Mikä voima tuo minut takaisin tämän miehen luo? Olen hyvin onnellinen asuessani yksin ja asuttuani muutaman kuukauden hänen kanssaan tunnen, että on lähdettävä pois.


Olen oppinut paljon asioita hänen kanssaan, enimmäkseen kyynelten kera. Olemme niin erilaisia kuin olla saattaa. Hän on työnarkomaani yrittäjä. Tunnen ja toivon, että oppituntini hänen kanssaan ovat ohi, mutta pelkään edelleen jättää hänet, jos tämä on/off-tilanne jatkuu.


Mikä on tämä vetovoima - vain jotain egoon ja oppitunteihin liittyvää vai enemmän jotain sielunkumppanimaista?
- Heidi, Suomi



Vastaus:
Sinulla on täydellinen valinnanvapaus. Pakotat itsesi palaamaan kerta toisensa jälkeen tähän suhteeseen, koska tiedät, mitä siinä tapahtuu. Tämän vie kaiken pelon uuden suhteen aloittamisesta. Niin kauan kun tunnet yhteyttä teidän kahden välillä, et pysty lopettamaan tätä kierrettä. Yhdessä työskenteleminen mutkistaa tilannettasi lisää.


Ei ole väärin jatkaa tätä on/off-rutiinia, jonka olet valinnut. On aika kysyä itseltäsi, mitä etsit. Etsitkö hyväksikäyttävää suhdetta, missä kumppanisi on täysin hallinnassa eikä jaa mitään kanssasi? Vai oletko valmis löytämään jonkun, joka voi jakaa elämäsi ja päätöksenteon kanssasi?


Olet oikeassa olettaessasi, että mennyt on ollut merkki oppitunneista, jotka valitsit ennen inkarnoitumistasi tänne. Yksi elämänoppituntisi on luottaa itseesi ja päätöksiisi. Sinun täytyy käsittää, että olet yhtä tärkeä kuin hän ja sinulla on oikeus sanoa sanottavasi päivittäiseen toimintaan. Hänellä on tapa vakuuttaa sinut siitä, että tarvitset häntä, ja oppituntisi on nähdä, tarvitsetko oikeasti häntä vai onko päätös jättää hänet tuon oppitunnin loppuunsaattamista?


Mitkään näkymättömät köydet eivät sido sinua häneen, millaisia jotkut ihmiset tuntevat sieluilla keskenään olevan. Hänen tehtävänsä on ehdottomasti oppia kaikki egosta ja kontrolloinnista. Olet auttanut häntä ja voit nyt päättää päästää hänet omalle tielleen tai jatkaa avustajana sillä riskillä, ettet suorita omaa oppituntiasi.



Kysymys:
Mestarit, on kirja nimeltään Urantia, mistä kukaan ei ole selvillä, milloin ja missä se on ilmestynyt. Se hahmottelee Jeesuksen elämää maan päällä. Mutta se ei ole kristillinen asiakirja. Sen perusta on Chicagossa.


Voitteko kertoa minulle mitään Urantian historiasta?
- Geri, USA



Vastaus:
Kirjoittajat käyttävät sanaa "Urantia" kokoelmasta papereita, jotka on kerätty Urantia-kirjaksi - Urantian ollessa sana maaplaneetastanne. Vaikka paperit on kirjoittanut maanpäälliset olennot, kyse on heidän ymmärryksestään maan jumalolennoista - ei-maallisista olennoista, niiden hierarkiasta ja alkuperästä sekä tunnistettujen maan jumalolentojen matkan syystä ja toiminnasta ihmismuodossa.


Mainitsemasi Jeesuksen maanpäällistä elämää koskevan osion lisäksi kirja kertoo myös mestarihengistä ja kaikista "superuniversumin olennoista", jotka muodostavat koko olemassaolon - näiden papereiden kirjoittajien mielestä. Historiallinen tutkimus raamatun kirjoituksista ja varhaisesta dokumentoinnista on punottuna tämän kirjan kudokseen.


Urantia-järjestö jopa myöntää, että kirjoitukset ovat tämän informaation uudelleenkerrontaa, mikä perustuu Urantian (maapallon) tallenteisiin. Toisin sanoen, he tekivät kirjaraportin kaikesta käytettävissä olevasta aineistosta. Kirjoittajat sanovat tämän kirjan tarkoitukseksi auttaa ihmisiä sellaisten termien ymmärryksessä kuin Jumala, jumalolento, jumaluus - asioita jotka normaalisti on uskonnollisten järjestöjen heiniä.


Kuten kaikkea aineistoa, mitä on planeetallanne ja tulee toisista lähteistä, kannustamme sinua lukemaan mieli ja sydän avoimena. Älä hyväksy mitään totuudeksi, ennen kuin otat sen sydämeesi, ja näet, miltä se sinusta tuntuu. Resonoiko se kanssasi? Jos resonoi, niin hyväksy se todellisuudeksesi, kunnes tietoisuuteesi tulee jotain, mikä resonoi voimakkaammin.

-----------

Ei kommentteja: