10.3.2011

YHTEYS


Päällikkö Josephia kanavoinut John Cali
8.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



John Cali:


Yhtenä päivänä monta vuotta sitten, kun olin poistumassa koneesta pitkän lennon jälkeen, lentoemäntä sanoi minulle poistumisovella ystävällisesti näkemiin. Silmämme kohtasivat ja lukkiutuivat vain muutamaksi sekunniksi.


Kohtaamisessa ei ollut mitään seksuaalista, mutta noiden muutaman sekunnin ajaksi hänen kauniit siniset silmänsä naulitsivat minut. Se oli riemullinen kokemus - niin muistettava, että voin edelleen nähdä hänet kaikkien näiden vuosien jälkeen.


Silloin en ymmärtänyt, mitä oli tapahtunut. Nyt tiedän.

Tässä on päällikkö Joseph.


Päällikkö Joseph


On vanha ja kulunut klisee, että olette kaikki yhtä. Vaikka olemme käyttäneet tuota kliseetä aiemmin, emme pidä sitä täysin oikeana. Ette ole kaikki yhtä, mutta olette yhteydessä. Tuo yhteys on aiheenamme tänään.


Johnin kokemuksessa tuon lentoemännän kanssa, he olivat täysin yhteydessä sielutasolla muutaman lyhyen sekunnin ajan. Tuo tunne on aina riemastuttava ja voimakas.


Teillä kaikilla on ollut sellaisia kokemuksia joskus. Luultavasti ette pystyneet ilmaisemaan sanoin tuota kokemusta, mutta tiesitte käyneenne läpi transformaation.


Nämä kokemukset ovat yleisempiä kuin ehkä ajattelette. Niiden ei aina tarvitse olla vuorovaikutusta toisen ihmisen kanssa, vaikka ne usein ovat. Se voi tapahtua, kun katselette lasta täysin uppoutuneena leikkiinsä. Tunnette yhteyden. Se voi tapahtua, kun katsotte koiran juoksevan ja hyppivän. Tunnette yhteyden. Se voi tapahtua, kun katsotte kaunista auringonlaskua. Tunnette yhteyden.



Mihin tarkkaan ottaen yhdistytte?


Yhdistytte elämään, Jumalaan, kaikkeen mitä on. Noina hetkinä tunnette syvän sidoksen maailmaan, kaikkiin eläviin olentoihin, kaikkeen mitä on.



Ylitätte egonne harhakuvan, joka sanoo, että olette erillään ja yksin. Sen sijaan olette siirtyneet tuohon ykseyteen, mikä teillä on sielunne kanssa. Olette harmonisoituneet sen kanssa, kuka oikeasti olette. Se on voimakas kokemus. Siksi se on riemastuttavaa ja innostavaa.


Jos voisitte olla tuon täydellisen yhteyden tilassa sielunne (tai korkeamman itsenne) kanssa suurimman osan ajasta, elämästänne tulisi helppoa ja vaivatonta. Silloin useimpina valvehetkinänne tuntisitte aidon yhteyden innostusta ja energiaa.

Ei kommentteja: