31.3.2011

AE URIEL: SUHTEEN ARVO

Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman
Uutiskirjeestä 28.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Yhteydet joita on teidän kaikkien välillä, perustuvat sielusopimuksiin, karmaan ja keskinäisiin oppitunteihin. Jokainen vuorovaikutustilanne - riippumatta sen pituudesta - sisältää sieluaikomuksen oppimiseen ja parantumiseen.


Ei ole sattumanvaraisia tai vahingossa tapahtuvia tapaamisia tai yhteyksiä, vaan jokainen edustaa karmakiertoa ja tilaisuutta parantumistarkoituksellenne. Kun tapaatte jonkun, yhdistykää opastukseenne tietääksenne tämän yhteyden tarkoituksen, koska jokainen palvelee teitä polullanne.


Ihmiskokemus on oppimisulottuvuus, mitä jokainen sielu kokee palatakseen eheyteen. Näette itsenne yksittäisenä, kuitenkin jokainen teistä on kokoelma elämistä, joista jokainen on tukenut erillisyytenne jotain puolta. Elämänne ovat muutakin kuin lineaarisia, ne ovat moniulotteisia ja monitasoisia kokemuksia, joissa on valtava kirjo energeettisiä kokemuksia.

Niiden yhteyksien kautta joita muodostatte toisen kanssa, pystytte "vangitsemaan" taas sieluolemuksenne ja saattamaan itsenne takaisin eheyteen kehossa, mielessä, tunteissa ja hengessä. Tämä saavutetaan, sitten kun tiedostatte sen arvon, mikä jokaisella yhteydellä ja sen suhteella on teille ja sielunne parantumismatkalle.


Haastavimmille suhteillenne annatte eniten huomiota, mutta ne eivät ole aina tärkeimpiä sieluoppituntejanne. Joskus vastaanottamisoppituntien kanssa kamppailette eniten. Valitsette voittamispolun mikä antaa egotasolla vahvistusta menneille kamppailuille ja auttaa teitä niiden energiatasapainottomuuksien, voiman menetysten ja haasteiden sovittamisessa, jotka on aiheuttanut toisten julmuus, ajattelemattomuus, hyväksikäyttö tai pettäminen. Näiden oppituntien ratkaisemisen jälkeen tunnette itsenne vahvemmaksi, mutta niiden todellinen tarkoitus on auttaa paluussanne eheyteen. Miten ne palvelivat teidän irrottamisessa omasta voimastanne ja mikä oli sielunne parantumissuunnitelma?


Parantuminen yhteyden ja suhteen kautta menetetään, jos ette tiedosta, että nämä lahjat ovat teidän joka vuorovaikutustilanteessa. Pyytäkää oppaitanne ja sieluanne auttamaan teitä sen muistamisessa, että elämänmatkanne on parantumista, minkä tarkoituksena on saattaa teidät harmoniaan jumaluutenne kanssa.

Etsikää parantumis- ja yhdistymistilaisuutta jokaisen kanssa, jotta saatte ne siunaukset, jotka ovat tulleet ulottuvillenne. Ne ovat teidän luomianne ja teidän tarkoitustanne ja ne palvelevat teitä valaistumisessanne, parantumisessanne ja transformoitumisessanne. Olkaa kiitollinen niistä ja valmis päästämään irti, kun on sen aika, jotta uusi parantumisen, elämisen ja olemisen moniulotteinen polku voi avautua teille.

Sinun, minun ja meidän



Koska emme näe energiaa ympärillämme, olemme täysin tietämätön sen olemassaolosta emmekä koskaan ajattele sitä, ennen kuin tunnemme, ettei meillä ole yhtään sitä. Silloin kompuroimme yrittäen löytää sitä voimaa, mitä tarvitsemme elämämme muuttamiseen, ja tietääksemme, että energia virtaa taas. Joskus voimme löytää tämän yhteyden sisältä ja toisilla kerroilla etsimme sitä toisista. Kenelle energia kuuluu ja missä on raja meidän energiamme ja jonkun muun energian välillä? Mikä osa energiaa kuuluu kullekin?


Energiayhteytemme on olemassa monilla eri tasoilla - ego, sydän ja sielu - ja jokaisella tasolla on omat tarpeensa ja oppituntinsa. Voimattomuuden ja yhteydettömyyden tunteet ovat merkki siitä, että olemme aiheuttaneet katoksen energiayhteyteemme. Ja tätä tapahtuu eri syistä - olemme tietyn oppimistason lopussa, meidän täytyy transformoida tietty elämänkokemus, on aika vaihtaa ajatteluamme tai meidän täytyy oppia löytämään oma voimamme. Vaikka on houkutusta etsiä voimakkain ihminen tai tilanne uudistamaan energiaamme, kestävän yhteyden voimme löytää vain sisältämme, vaikkemme ajattelisikaan sen olevan siellä.


Meillä jokaisella on ainutlaatuinen energiayhteys rajattomaan varantoon, mikä on tarvitsemallamme värähtelytasolla. Emme siis voi koskaan ottaa sitä, mikä kuuluu jollekin toiselle, ja kaikki mitä tarvitsemme, on aina ulottuvillamme. Haasteena on muistaa kääntyä sisäänpäin, silloin kun tunnemme olevamme jumissa tai voimaton, sen sijaan että etsimme jonkun auttamaan meidät ulos tilanteestamme. Tämä ei merkitse, ettemme voi pyytää apua. Se merkitsee, että apu on tehokasta, silloin kun se osoittaa meidät takaisin omiin energiaresursseihimme ja omaan energiayhteyteemme.


Yritys käyttää energiaa, mikä ei kuulu meille, ei toimi eikä tuo yhteys kestä. Lopulta turhaudumme ja tunnemme olevamme jumissa ja se mitä teemme seuraavaksi, on tärkeää. Voimme suuttua ihmiselle tai tilanteelle siitä, ettei se tyydytä tarpeitamme, tai käsittää, että tämä energia ei ole meidän, ja kääntyä sisäänpäin etsimään oman yhteytemme. Silloin kun katsomme toisiin saadaksemme energiaa, olemme laiminlyöneet oman lähteemme. On aina tarpeeksi jokaiselle, myös meille, koska kenelläkään ei ole samoja energiatarpeita tai samaa energiayhteyttä. Ja sitten kun opimme elämään oman energiamme kautta, meistä tulee voimakas ilmentäjä, joka voi elää yltäkylläisesti, iloisesti sekä kaiken tarvitsevamme rakkauden, voiman ja energian kera, koska olemme löytäneet oman rajattoman varantomme, mikä on aina tarvittaessa olemassa.

Elämä on retrokokemus


Olen oppinut monia asioita eri poluilta, joita elämäni on kulkenut. Katson vuosiani yksinhuoltajana ja ihmettelen, miten onnistuin kamppailemaan työn, kodin ja lasten kanssa. Katson vuosiani yritysmaailmassa ja ihmettelen, miten jatkoin monista lomautuksista ja ammatin haasteista huolimatta. Sitten katson romanttista elämääni ja ihmettelen, mitä oikein ajattelin! Tällä viikolla Merkuriuksen perääntyminen on osasyy itsetutkiskeluuni, mutta vaikka nämä voivat olla häiritseviä aikoja, ne myös auttavat meitä tarkastelemaan menneisyyttä, arvioimaan valintojamme ja luonnostelemaan uutta kurssia elämällemme.


Elämä on retrokokemus, sarja edestakaisia askelia, kun siirrymme tulevaisuuteen ja sitten katsomme taaksepäin menneisyyteen saadaksemme vahvistusta. Haluamme vahvistusta siihen, että tulevat tekomme antavat meille, mitä haluamme, että olemme oikealla polulla ja meillä on mahdollisuus onnistua. Mutta emme löydä noita asioita menneisyydestä, koska pääsyy muutoksen haluamiseen on sen transformoiminen, mitä koemme. Ja menneisyyden käyttäminen tässä muistuttaa meitä pelkästään siitä, miten rankka, menestyksetön, vaikea tai rajoittava menneisyys voi olla.


Silloin kun lähestymme menneisyyttä "Haluan jotain parempaa kuin se" -perspektiivistä, käytämme menneisyyttä muistutuksena siitä, mitä emme halua nykyisyydessä. Ja tämä käyttää menneisyyttä väärällä tavalla. Menneisyys edustaa yhtä valittua polkua, yhtä vaihtoehtoa jonka valitsimme. Silloin kun tuomitsemme itsemme, elämämme, potentiaalimme ja tilaisuutemme näin, rajoitamme itsemme yhteen lopputulokseen ja kokemukseen. Sielusopimuksemme auttoi meitä valitsemaan tuon polun, mutta jos rajoitamme itseämme nykyisyydessä tuon lopputuloksen perusteella, sivuutamme retrokokemuksen arvon. On parempia ja tehokkaampia kysymyksiä esitettäväksi.


Jokaisessa haasteessa on siunaus, kunhan näemme sen niin. Upea tapa käyttää tätä Merkuriuksen perääntymistä Oinaassa on tarkastella tekemiämme tekoja, niiden luomaa polkua, mitä olemme oppineet ja haluammeko jatkaa siihen suuntaan. Ja voimme esittää sellaisia kysymyksiä kuin, mitä halusin, mitä yritin tehdä, mitä lopputulosta odotin, minne keskitin voimani, miten paljon panostin tunteellisesti tilanteeseen ja lopputulokseen ja mikä tärkeintä, annoinko oman voimani jollekin?

Nämä kysymykset edustavat parasta tapaa käyttää Merkuriuksen perääntymistä (mikä kestää 23.4. saakka), kun tarkkailemme (emme tuomitse) menneisyyttä silloin/nyt-perspektiivistä, käytämme itsetutkiskelua niiden valintojen, tekojen ja tunteiden eliminoimiseen, jotka eivät palvele haluamme korkeimpaan hyvään, ja valitsemme uuden polun, joka tyydyttää meitä joka tasolla.

Vanha sielu, nuori keho


Saan hyvin paljon kysymyksiä kristallien ja muiden uuden sukupolven lasten isovanhemmilta, jotka ovat huolissaan näiden henkisestä kehityksestä, ja he ovat usein ainoa henkinen vaikutuspiiri näiden elämässä. Monet heistä ihmettelevät, miksi niin kehittyneiden lasten vanhemmat eivät ole henkisesti tietoisempia, ja pelkäävät, että tämä vahingoittaa näitä lapsia. Muistutan heille, että jokainen lapsi valitsee vanhempansa tärkeistä syistä ja hän myös varmistaa, että hänen elämässään joku palvelee henkisiä tarpeita. Monissa tapauksissa tämä on isovanhempi tai muu sukulainen.


Monet näistä uuden sukupolven lapsista ovat hyvin vanhoja sieluja, joista jotkut eivät ole koskaan olleet maatasolla aiemmin, mutta jotka ovat täällä antamassa opastusta ja apua, kun siirrymme näiden aikojen läpi, jotka ovat haastavia, mutta joiden tarkoituksena on hajottaa vanhat kierrot ja avata polkuja muihin olemisulottuvuuksiin. Maan värähtelyn täytyi olla melko korkea, jotta se mahdollisti heidän olemisensa täällä, minkä vuoksi jotkut heistä eivät puhu tai vuorovaikuta toisten kanssa helposti. Kuitenkin monet heistä löytävät lohtua isovanhempiensa läsnäolosta.


Isovanhemmat voivat olla lapsen henkinen mentori, mutta vanhemmat ovat myös tärkeitä, koska vähemmän henkisten vanhempien lisäarvo tulee "maa- ja egokoulutuksena". Nämä ovat energioita, joiden kanssa nämä lapset työskentelevät, ja heidän on opittava niistä. Niinpä samalla kun he tarvitsevat isovanhempiensa henkisen tiedon lohtua ja energeettistä läsnäoloa, vanhemmat näyttävät heille maaenergian tiheyttä, ihmiskunnan haasteita ja auttavat heitä ymmärtämään, miten työskennellä niiden kanssa.


Nämä lapset voivat olla uusia maan sieluja, mutta he ovat vanhoja universaaleja sieluja - usein muista ulottuvuuksista, galakseista, aurinkokunnista ja universumeista. Monet heistä suuntaavat kulkunsa nyt maan päälle jakamaan korkeampaa oppimista, mitä ei ole ollut saatavilla aiemmin. Jokainen ihminen jonka he valitsevat polulleen, edustaa jotain energiapuolta, minkä kanssa he työskentelevät, mitä he parantavat ja transformoivat tai mikä tukee ja hoivaa heitä.


Kuka tahansa siis olettekin heille, tietäkää, että he ovat valinneet teidät, ja teidän on vain annettava rakkauttanne, ymmärrystänne, tukeanne ja myötätuntoanne, mitä he tarvitsevat tehdäkseen sen työn, mitä he tulivat tänne tekemään.

Ei kommentteja: