24.3.2011

MIKSI SYÖPÄÄ EI SAA PARANTAA -DOKUMENTTI


Ke 30.3.2011 klo 19-21
RAVINTOLA TELAKKA 2.krs
Tullikamarinaukio 3, TAMPERE

Vapaa pääsy. Tervetuloa!


Ohjelman voi katsoa



Massimo Mazzuccon dokumentti siitä, miksi koululääketieteelle perustuva terveydenhuoltomme säteilyttää, paloittelee ja myrkyttää syöpään sairastuneen potilaan, vaikka tarjolla on jo kauan ollut useita tehokkaita menetelmiä syövän hoitoon.


Elokuvassa esitellään kursorisesti 7 halpaa ja myrkytöntä tapaa päästä eroon syövästä  –  ja niistä yhdestäkään et kuule lääkäriltäsi.


Jopa 99 % potilaista paranee "vaihtoehtoisilla menetelmillä" täysin ennalleen, ja heidän muistinsa ja kehonosansa ovat hoidon jälkeen toimintakykyisinä tallella, päinvastoin kuin säteilytetyillä, leikellyillä ja kemomyrkytetyillä kohtalotovereillaan, joista selviää vain 10 %.


Elokuvassa esitetään silmiä avaava näkymä viimeisten sadan vuoden aikana tapahtuneeseen lääketieteen politisoitumiseen ja suuryrityistymiseen.


Esittelyssä on myös, todistusaineiston kera, uusia havaintoja syövän alkusyystä ja kehityksestä – ja kyseiset havainnot poikkeavat tyystin perinteisen myrkkyhoito-, säteilytys- ja leikkelykoulukunnan syy- ja etenemisteorioista.


Tämän nähtyään alkaa mitä luultavimmin nähdä muutkin ympärillään hoetut "itsestäänselvyydet" hieman eri valossa.


Elokuvassa esitellään Renè Caissen, Harry Hoxseyn, Maximillian Gersonin, Geerd Hamerin, John Beardin, Ernst Krebsin, William Lanen, Tullio Simoncinin ja joidenkin kansanperinteisen lääketieteen edustajien työtä sekä sivutaan tutkijoita, joiden tutkimustyö keksintöineen on jätetty koululääketieteessä täysin huomiotta.


Jos maailmaa voisi jälleen muuttaa hiukan tältä osin, kenenkään ei tarvitsisi pelätä syöpää.

"Kaikkien tulisi tietää, että syöpätutkimus on enimmäkseen huijausta ja että syöpäjärjestöt suhtautuvat häpeällisen välinpitämättömästi velvollisuuksiinsa ihmisiä kohtaan, jotka niitä avustavat".



Linus Pauling
kaksinkertainen Nobel-palkittu



Ei kommentteja: