19.3.2011

JAPANISTA JA MAAILMANTAPAHTUMISTA


Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Ron Baker
Uutiskirjeestä 16.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Hei kaikille!


Halusimme kirjoittaa ja jakaa Gabrielilta kanavoidun viestin viimeaikaisista tapahtumista, kuten Japanin maanjäristys ja tsunami …

Japanista - viesti liittyen mullistuksiin joita on tapahtunut poliittisissa järjestelmissä ja maapallossa, on itse asiassa hyvin yksinkertainen.


Olette siirtymässä niiden paljon korkeampien energioiden vaikutuspiiriin, joita kutsumme fotonivyöhykkeeksi. Tämä saa aikaan merkittävää mullistusta kaikissa matalammissa ja tiheämmissä energioissa, erityisesti siellä missä on hallitsevia sortamisenergioita. Niihin paikkoihin vaikutetaan pääasiassa tällä hetkellä.


Olette saavuttaneet kriittisen massan, mikä johtaa siihen, että maa käy läpi kiihtyneitä muutoksia. Tämä tulee tuloksena siitä kumuloituneesta stressistä, minkä ihmiskunta on laittanut maahan. Se reagoi nyt.


Planeettanne ley/energialinjat ovat muuttumassa, mihin vaikuttaa sekä fotonivyöhyke että ylösnousseen mestaruuden sopeutukset. Tämä tekee muutoksia planeettaverkoissanne, mikä perustuu yritykseen luoda uusi tasapaino kaikissa suhteissa planeetalla.


Tietoisuuden seitsemäs säde vaikuttaa myös tähän tasapainoliikkeeseen, mikä ensin hajottaa kaikki vanhat järjestelmät, jotka ovat epätasapainossa. Jos järjestelmät (yksilölliset tai kollektiiviset) eivät ajattele kokonaisuuden hyvää, uudet energiat aiheuttavat romahduksen - pelkästään paljastamalla totuuden siitä, mikä on epätasapainossa.


Olette luoneet maailmanlaajuisen tietoisuusyhteyden teknologisesti ja keskinäisen riippuvuuden osalta tavalla, mitä ei ole koskaan ennen ollut. Maailman talousjärjestelmä on yksi esimerkki. Silloin kun tämän keskinäisen riippuvuuden jossain osassa on mullistus, tapahtuu aaltovaikutus.

Tämä on kaikki täydellinen osa yhtenäistymisprosessiin kannustamista. Se paljastaa, että olette kaikki yhteydessä, ette erillään.


Planeettanne on ollut primitiivisellä tietoisuustasolla ja oma etu on yksi pääasiallisista motivoijista, mikä saa ihmiset nousemaan auttamaan. Tämä kaikki on osa Jumalan suunnitelmaa, mikä käyttää ihmiskunnan erillisyysalueita planeettanne rakenteiden, elementtien ja voimien hyödyksi.


Jos tarvitaan selviytymiseen liittyviä hätätilanteita tuomaan ihmiset yhteyteen ja huoleen ihmisten olotilasta, niin olkoon.

Tämä on yksi tapa herättää ihmisiä uuteen suuntaan tai uudelle polulle, joka on harmoniassa sen uuden seitsemännen säteen kanssa, mikä vaikuttaa nopeasti kollektiiviseen planeettapersoonaan.


Tämä kaikki toimii valinnanvapauden puitteissa, muttei kovin paljon tietoisella persoonatasolla, vaan enimmäkseen yksilön sielutietoisuus pyrkii innostamaan sielusuunnitelmienne syvyyksistä. Nämä energiat nousevat jokaisessa teissä yrityksenä valmistella teitä sielun integroitumiseen.


Tämä johtaa kasvamiseenne siihen mahdollisuuteen, että arvostatte ja koette kokonaisuuden hyvää, mikä kannustaa teitä kaikkia ottamaan vastuun.

Ykseyskenttä oivalletaan planeetallanne tavalla tai toisella, universaalin jumalaisen suunnitelman opastamana.


Voitte valita, miten integroidutte tähän … tietoisesti vai tiedostamatta. Ennen se on tapahtunut enimmäkseen reagoivan selviytymistietoisuuden kautta. Tämä on tuon syklin loppu planeetallanne ja usein vaaditaan aluksi äärimmäisiä asioita saamaan huomionne.


Tämä taas kannustaa teitä toimimaan ja kasvamaan myötätunnossa. On kasvavaa tietoisuussynteesiä, mikä herättää tavallisen ihmisen henkilökohtaiselle voimalleen.


Yksi huomautus:

Äskettäin annettu lakialoite, mikä alkaa kieltää ihmisiltä oman ruokansa kasvattamisen, on maailman hallintotiimin yritystä ottaa hallintaansa maailman ruokatuotanto.

Esimerkiksi Monsanto manipuloi siementen DNA-rakennetta ja hankkii patentteja näille siemenille osana tuota suunnitelmaa.

Näitä kaikkia asioita tapahtuu kannustamaan heräämistänne.
Tulee kohta, jolloin ihmisten on noustava ylös ja sanottava: "Ei enää."

Teidän on otettava vastuu itsestänne ja asetettava rajoja. Tätä tapahtuu muissa maissa. Esitätte kaikki osia, mitkä voivat auttaa toisia heräämään.

Mitään ei voi verrata itsetyytyväisyyteen ja narsismiin ihmisten pitämisessä toimimattomuuden "unitilassa" - haluten, että heidät jätetään henkilökohtaisen omahyväisyyden mukavuusalueelle.


Henkilökohtainen tietoisuustasonne vaatii tämän ravistelua. Tämä on osa olemista haavoittuneen lapsen tietoisuudessa ja pelkorajoituksissa. Mahdollisuus lepää heräämisessä vaatimaan aikuisuuttanne ja voimaantunutta potentiaalianne pyhänä henkiolentona.

Ei ole enää mahdollista jäädä lapseksi sanoen järjestelmälle: "Huolehdi minusta."

Kannustamme teitä heräämään ja kasvamaan voimaanne ja potentiaaliinne, rakastaen ja arvostaen toisianne.

Ei kommentteja: