19.3.2011

TOIVON VIESTI - JAPANI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll
15.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Lee Carroll on parhaillaan Espanjassa ja antaa tämän Kryonin viestin kaikille 15.3.2011.


Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.
Ilmassa on tällä hetkellä paljon pelkoa ja haluan antaa teille tämän toivon viestin. Tammikuussa kerroin teille, että numerologisesti tämä vuosi on neljä. Tämä on Gaian, kaikkien maapalloa koskevien asioiden luku. Muistutin teille myös, että veden paino jaetaan uudelleen - jäästä ja napahuipuista valtameriin, kun jää jatkaa sulamistaan. Tämä johtaisi useampiin maanjäristyksiin ja tulivuorenpurkausiin.

Tässä on myös lainaus tuosta kanavoinnista: "No niin, sanomme sen taas. Tämä ei ole rangaistus ihmiskunnalle. Asioita joita tapahtuu tänä päivänä planeetalla, ei ole tarkoitettu Gaian viime askeliksi ihmissivilisaation tappamisessa. Sanon tämän, sillä juuri nyt tämä on viesti niiden huulilla, jotka haluavat hätkäyttää, säikytellä ja pelotella teitä - sitä ei tapahdu. Tällä planeetalla tapahtuu muutos, joka luo planeetan, mikä kestää kauan ja antaa teille sen, mitä tarvitsette …"


Nyt yhtäkkiä kolmoskuukausi (maaliskuu) teillä. Kolme edustaa katalyyttiä. Katalyytti on jotain, mikä tapahtuu ja mikä voi muuttaa jotain muuta. Jokainen joka on tekemisissä numerologian kanssa, olisi odottanut Gaian liikkuvan tässä kuussa, kuten myös viitoskuukaudessa (toukokuu), mikä tulee myöhemmin.


Ne tuossa suloisessa maassa [Japani], jotka saivat tämän katastrofin, eivät ole Jumalan maalitaulu. He vain ovat paikassa, mikä on aina ollut täynnä Gaian muutosta ja vulkaaninen ja maanjäristysherkkä. Aivan kuten heidän vastineensa Etelä-Amerikassa - siellä he valitsivat elävänsä. Tämän tapahtuman aikaansaama myötätunto on huomattavaa ja olen myös kanavoinut äskettäin, että myötätunto saa aikaan merkittävää muutosta planeetalla ja alatte nähdä sen.



1. Käytetäänpä myös hetki muistuttamaan teille, ettei Henki tiedä, milloin näitä tapahtumia tulee, yhtään sen enempää kuin tekään. Meillä on vain mahdollisuuksia, jotka perustuvat ihmistietoisuuteen ja energiamerkkeihin niiden ympärillä. Tiesimme, että Etelä-Amerikan maanjäristys oli tulossa pian ja kerroimme Chilessä oleville siitä vuotta ennen tapahtumaa. Japanin maanjäristys oli samanlainen siinä, että mahdollisuuksia oli ja myös numerologiaa. Mutta Henki ei ehdottomasti tiedä näiden asioiden yksityiskohtia ja olisi voinut kulua vuosia, ennen kuin se tapahtui tai se ei tapahtuisi ollenkaan. Tämä johtuu siitä, että olemme antaneet ihmisille tietoisuustyökalun ainetta varten. Teidän muutoksenne määrää kaiken.


Rakkaat ystävät, lähettäkää myötätuntoenergiaa saarivaltiossa oleville ja antakaa heille voimaa ja päättäväisyyttä synnyttää mahtavampi kansa tämän vuoksi.
Auttakaa heitä yhdistymään rakkaudessa ja perheenä, kun he selviytyvät menetyksestä ja erosta. Olkaa heidän perhettään tänä aikana.



Olkaa tietoisia, että jokainen joka kuoli viime päivien aikana, tiesi ehdottomasti akaasian tasolla, että olisi mahdollista, ettei hän eläisi vuoden 2011 yli. Olemme puhuneet tästä monta kertaa aiemmin. Syntymätuulessa tiedetään mahdollisuudet siitä, mitä ihmiset saattavat tehdä maan päällä. Tämä ei ole ennustamista, vaan mahdollisuuksien mittaamista. Koska tämä oli voimakkain mahdollisuus, nämä kauniit Jumalan osat [ihmiset] tulivat tälle planeetalle joka tapauksessa henkisenä perheenä, valmiina osallistumaan yhteen vuosikymmenen suurimpaan katastrofitapahtumaan. He tiesivät, että se muuttaisi paljon, ja se muuttaa.


Ylistäkää heidän elämäänsä ja tietäkää, että he ovat kaikki kotona. Lähettäkää energiaa taakse jääneille, että he voisivat löytää rauhan siitä tosiasiasta, että ne jotka menetettiin, tekivät jotain hämmästyttävää planeetan hyväksi. He lisäsivät kristalliverkon myötätuntotasoa. He ovat tehneet oman osansa ja jättäneet teidät tekemään omaanne.


2. Oletteko nyt tietoisia siitä, mitä olen kertonut teille yli 10 vuotta vaihtoehtoisista tavoista tehdä sähköä? Tämä yksi tapahtuma sulkee ydinohjelmanne vuosiksi. Nyt on siis aika tarkastella sitä, mitä olemme sanoneet.


Henki ei tuomitse ihmiskuntaa. Ihmiset ovat vapaita tekemään, mitä valitsevat sen tietoisuuden perusteella, minkä heidän omat värähtelynsä ovat kehittäneet. Olemme kuitenkin vuosia kertoneet teille hyvin toteuttamiskelpoisista tavoista luoda voimavirtaa kaikille kaupungeillenne. Olemme tehneet sen uudestaan ja uudestaan ja voitte löytää näitä kanavointeja kaikkialta työstäni.


Kenties tiedätte nyt, miksi olemme keskittyneet tähän kysymykseen, sillä tämä yksi maanjäristys osoittaa teille sen vaaran, minkä kohtaatte maailmanlaajuisesti jatkamalla ydinvoimapolkua. Kuunnelkaa: ette tarvitse tätä teknologiaa enää. Se ei palvele teitä hyvin. Ydinvoima on hyvin kallis ja vaarallinen tapa tehdä höyrykone. Sitä ydinvoimala vain on - tapa tehdä höyryä. Taaskin kerromme teille, että voitte käyttää rahat, jotka rakentaisivat yhden ydinvoimalaitoksen, tutkiaksenne paljon parempia tapoja tehdä sähköä, jotka eivät ole vaarallisia eikä niillä ole lähes mitään ympäristövaikutuksia.


A. Maalämpöenergia. Lämpöä on jalkojenne alla runsaasti. Voitte tehdä ikuisesti niin paljon höyryä, kuin haluatte. Muistakaa, että on uusia eksoottisia nesteitä, jotka kiehuvat paljon nopeammin kuin vesi, joten lämmön ei tarvitse olla sitä, mitä luulette. Jos katastrofi olisi tapahtunut maalämpövoimalassa, pahimmassa tapauksessa se olisi vain tuhoutunut. Sitten rakennatte uuden.


B. Tuhansia tonneja veto-työntöenergiaa tunnissa jatkuvalla ja kiinteällä aikajanalla [vuorovedet] on käytettävissänne rannikoilla. Tämä saarivaltio on täydellinen vuorivesiaaltojen generoimalle voimalle. Taaskin pahin mitä olisi tapahtunut näille voimaloille, olisi ollut tarve rakentaa ne uudestaan. Ei mitään vaaraa niiden ympärillä asuville.


Aiotteko käyttää tätä maailmaa muuttavaa tapahtumaa nähdäksenne lopulta nämä vaihtoehdot todellisina ja toteuttamiskelpoisina? Ydinkatastrofi luotiin, jotta pysähtyisitte ja muuttaisitte suuntaa. Vain aika kertoo, kannattiko se. Mutta hyvin usein on tapahduttava katastrofi, ennen kuin ihmiset näkevät sen, mikä on aina ollut heidän edessään … lupaus jostain paremmasta.


Suurimmat kaupungit maan päällä ovat rannikolla, täydellisiä tähän voiman generointivaihtoehtoon. Mutta sitä ei ole nähty näin eikä mahdollisuuksia ole oivallettu. Ajatelkaa suuria! Käyttäkää hienoimpia mieliä luomaan uusia näkymiä sen valjastamiseen, mitä Gaia on antanut teille … vuorovesien ja merien voiman ikuisesti juuri sinne, missä tarvitsette sitä eniten. Teidän on aika luoda seuraava askel …

Annettu rakkaudessa … aina,

Kryon

Ei kommentteja: