18.3.2011

MAALISKUUN TUNNELMIA: PIKARAITEELLA

Ote Solaran tyrskyraportista
Maaliskuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Maaliskuussa monet asiat loksahtavat paikoilleen ja paljastavat aiemmin näkymättömiä puolia uudesta tarkoituksestamme. Keräännymme yhteen oikeiden ihmisten, paikkojen, tietojen, työkalujen ja taitojen kanssa ja muodostamme uuden elämämme perustan keskittyneen ytimen. Tämä keskittynyt ydinperusta on tärkeä osa uutta tarkoitustamme, mikä paljastuu lisää pitkin vuotta.



Uuden siemenistä tulee näkyviä. Olemme kylväneet noita siemeniä melko pitkään ja nyt pystymme lopulta näkemään, millaisia kasveja kasvatamme. Jotkut voivat olla vanhojen käyttäytymismallien, rajoittavien uskomusten, vanhojen tuomitsemisten ja olettamusten rikkaruohoja, jotka täytyy poistaa nopeasti puutarhastamme, kun taas toisissa on erittäin kauniita kukkia. Jotkut kasveistamme ovat ihmeellisiä yllätyksiä!



Lisääntyvässä määrin tunnemme harmoniaa uusien koordinaattiemme kanssa. Tämä antaa meille enemmän varmuutta päättäväisten toimien tekemisessä. Tunnemme myös mukavammaksi olla avoimesti aidon sielun paljaassa tilassa. Hyväksymme paremmin, ettemme tiedä uuden elämämme yksityiskohtia, ja sallimme niiden vain paljastua, sitten kun aika on oikea.



Maaliskuu tuo meille huomattavan vaihdoksen uudelle nopeutetulle pikaraiteelle. Tämä ei merkitse, että asiat vain nopeutuvat. Sen sijaan siirrymme kvanttiaallon täysin uudelle supermoottoritielle, mitä emme voineet nähdä tai mille emme voineet päästä aiemmin. Kun kuljemme tällä pikaraiteella, on paljon toimintaa, paljon hauskaa, inspiraatiopuuskia, luovuuskohtauksia ja läpimurto toisensa jälkeen koko kuukauden.



On edelleen myös jännitteitä, järkyttäviä tapahtumia ja mullistuksia sekä henkilökohtaisella että planeettatasolla. Tämä kaksinaisuuden romahtaminen on tarpeellista, jotta uusi toimintamalli voi syntyä. Olemme ohittaneet "ei paluuta" -kohdan siinä mielessä, mikä on hyväksyttävää tai siedettävää aitous- ja vilpittömyysasteikolla. Nuoria ihmisiä astuu esiin ja ottaa vastuun tuomaan paljon kaivattua muutosta kauan sitten vanhentuneisiin järjestelmiin. Lisäksi he työskentelevät avoimesti vanhempien ihmisten kanssa, joilla on tietoa ja kokemusta. Näin juuri pitäisikin olla.



Tuntemamme maailma on peruuttamattomasti muuttumassa. Tätä tapahtuu yhteisponnisteluna - luonnonvoimat, maanmuutokset, niiden vanhojen järjestelmien nollaaminen, jotka perustuvat valheellisuuteen ja ahneuteen ja paljastumisemme aidoiksi sieluiksi, jotka ilmentävät puhdasta sydänrakkautta. Pitkin vuotta moniin maantieteellisiin paikkoihin vaikutetaan. Kauniin Christchurchin äskettäinen hävitys Uudessa Seelannissa oli viimeisin esimerkki. Tämä osoittaa meille, ettemme voi nojata mihinkään vanhoihin olettamuksiimme emmekä voi jatkaa seisomista vanhalla perustallamme, sillä ne kaikki murenevat silmiemme edessä. Meillä ei ole muuta jäljellä kuin ratsastaa läpi muutosten syventyneenä aitona sieluna ja luoda uusi maailma, joka on ankkuroitu rakkauteen ja ykseyteen.



Maaliskuun ja loppuvuoden ajan jalkamme painautuu kaasupolkimelle. Kiidämme eteenpäin ja kuljemme nopeammin, kuin ajattelimme mahdolliseksi. Tie edessä on selkeä, silloinkin kun määränpäämme jää tuntemattomaksi. Seuraten sydämemme kompassia ja tietäen asioita luonnostaan aitona sieluna, meidät singotaan aidoimpaan suuntaamme.

Ei kommentteja: