25.3.2011

UUSI RAKKAUSAALTO


Kirjoittanut Lauren C. Gorgo
22.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



On syvä sielutason hiljaisuus, mikä tunkeutuu kouriintuntuvasti planeetalle tällä hetkellä. Ihmissydän avautuu ja sopeutuu voimistuneisiin rakkaustaajuuksiin ja moni on jäänyt hoipertelemaan kaikesta siitä, mitä on ilmennyt maaliskuun alusta saakka. Kyse ei ole siitä, ettemme tienneet edessämme olevan muutoksen suuruutta, mutta nyt kaiken sen vaikutus - integroituminen ja harmonisoituminen - sykkii olemuksemme jokaisen tason läpi ja tuntuu kehomme joka luussa.


Niin paljon on tapahtunut sisällämme ja ympärillämme, että alamme vasta tajuta, mihin nämä muutokset ovat kuljettaneet meidät. Tuntuu melkein siltä, kuin laivamme olisi joutunut onnettomuuteen keskellä yötä ja meidät heitettiin mereen pelastusveneessä ja jätettiin vuorovesiaaltojen armoille. Auringon noustessa huomaamme, että hakkaamme uuden, tuntemattoman ja tutkimattoman rannikon kiviin. Tässä olemme tällä hetkellä uuden tietoisuustasomme osalta.

Uusi rakkausmalli


Japanin järkyttävät ja uudelleenkalibroivat tapahtumat, jotka ravistivat maapalloa viime viikolla hyvin kirjaimellisesti, olivat tulosta samoista energioista, jotka nopeuttivat merkittävää sydämen ja plexuksen avautumista koko ihmiskunnassa. Tämän tapahtuman takana olevat energiat aiheuttivat massiivisen laajentumisen (korkeassa) sydämessä sekä solar plexuksessa ja tämä laajentumisprosessi loi uuden rakkausmallin, mikä nyt ankkuroituu planeetalle. Tämä uusi rakkaus on yhdistelmä voimaantunutta rakkautta (korkea sydän) ja henkistä viisautta (solar plexus), mihin Näkymättömät viittaavat kehoaivojen aktivoitumisena.


Fyysisellä tasolla tämä avautuminen voi tuntua rinnan keskellä, sydämen takana ja vatsakuopassa. Oireet voivat vaihdella henkilökohtaisesta energeettisestä/geneettisestä miasma-kokoelmastamme riippuen, mutta yleisesti solar plexus (kolmas chakra) liittyy vatsaan, alavatsaan, suoliston yläosaan, maksaan, sappirakkoon, haimaan, munuaisiin, pernaan ja lisämunuaisiin, ja sydänkeskus (neljäs chakra) liittyy sydämeen, keuhkoihin, verisuonistoon, hartioihin, kylkiluihin, rintoihin, palleaan ja ruokatorven yläosaan, ja näin kaikki nämä alueet ovat solumyrkynpoiston kohteena tänä aikana.


Jotkut huomattavimmista oireista voivat ilmentyä kiristyksenä/kipuna rinnassa, hengitysvaikeuksina, ahdistuksena, äärimmäisenä ja hellittämättömänä närästyksenä tai ruuansulatusvaivana, happorefluksina, pahoinvointina, sydämen väpätyksenä ja tykytyksenä ja rytmihäiriöinä, arkuutena ja herkkyytenä myrkynpoistoelimissä ja selkärangassa. (HUOM.: Teille onnekkaille, jotka koette "maahan kaatavaa" närästystä, pienen ruokasoodamäärän juominen vedessä on ainoa asia, minkä olen havainnut poistavan poltetta - tilapäisesti.) Kun nämä energiakeskukset avautuvat täydemmin, se voi aiheuttaa myös suurta epämukavuutta keskiselässä, missä monet ovat avaamassa eetterisiipiään (energiakeskuksen avaaminen sydämen takana). Kuulen, että niihin jotka kuuluvat ylösnousemusaikajanan ensimmäiseen aaltoon, nämä energiat vaikuttavat eniten tällä hetkellä.


Olemme edelleen tähän uuteen rakkausaaltoon integroitumisen kourissa, mikä ei ainoastaan muuta tai koodaa uudelleen aurakehon kerroksia, vaan - biologisin termein - stimuloi kateenkorvaa (sijaitsee rintalastan takana sydämen ja kurkun välissä) laajentumaan, mikä myös pakottaa rinnan laajentumaan, jotta se voi majoittaa suuremman rauhasen, mikä vastaanottaa nyt vielä suurempia valohyökyjä.

Toisin sanoen, rakkaus sattuu ;)

Voimaantunut rakkaus


Kasvava korkea sydänenergiakeskus hallitsee myötätuntoa ja sisäistä rauhaa sekä yhteyttämme maailman sieluun. Tämän äskettäisen sydämen avautumisen vuoksi me (ihmiskunta) emme ole enää vapautettuja inhimillisestä olotilasta kokonaisuutena ja aivan kuten meihin vaikuttaa nyt lisääntyvästi (ja vaistomaisesti) se, mitä tapahtuu maailman näyttämöllä, me vaikutamme myös koko ihmiskuntaan suoremmin ja syvällisemmin. Olemme aina tienneet, että olemme kaikki yhteydessä, mutta kun sydän kehittyy pääasialliseksi ajattelukeskukseksi, alamme tietää tämän ilmaistavammalla tavalla.



Tämän laajentumisen/avautumisen/aktivoitumisen yleistulos antaa kehittyneiden jumal-ihmiskykymme rakastaa (mentaalisen ja tunteellisen) kiintymyksen tuolla puolen. Tämä rakkauden korkeampi taso ylittää tunteet ja sitä vaaditaan onnistuneeseen ja vaivattomaan navigoimiseen maapallon ylösnousemuksen jäljellä olevien vuosien läpi. Ne jotka pystyvät yhdistymään tähän jumalaiseen rakkauteen ja valjastamaan, maadoittamaan ja täysin ruumiillistamaan sen, ovat riittävän vakaita johtamaan maajoukkojen seuraavan ryhmän uudelle aikakaudelle.


On tärkeää käsittää, ettei tämä rakkaus ole sama asia kuin myötätunto. Vaikka se sisältää myötätunnon, se on paljon korkeammalla tasolla - enemmänkin kuin empatia versus sympatia, missä voimme ymmärtää toisten tunteet kietoutumatta, pakahtumatta ja eksymättä noihin tunteisiin. Ja se on vielä laajempaa ja kokonaisvaltaisempaa kuin tämä - se on rakkautta, mikä pitää koko ihmiskunnan turvallisessa paikassa syvällisesti tietämällä ja uhkumalla sisältä, että "kaikki on jumalaisen täydellisessä järjestyksessä" niistä ulkoisista olosuhteista riippumatta, jotka jatkavat meidän haastamista ja hämmentämistä.


Tämä rakkaus on samanlaista ehdotonta rakkautta, mitä olemme saaneet sielutiimiltämme ja henkioppailtamme ylösnousemusprosessimme aikana viimeiset 12 vuotta, kun kestimme henkilökohtaisen elämämme purkamisen, uudelleenjäsentelyn ja -rakentamisen. Vaikka oppaamme välittävät hyvin syvästi hyvinvoinnistamme, he eivät koskaan vello kärsimyksessämme ja pimeydessämme tai samaistu siihen tietäen, että se vain lisäisi tuskaamme. Sen sijaan he kohottavat pehmeästi ja jatkuvasti näkökykyämme laajempaan näkökulmaan, suurempiin rakkaustekoihin jotka usein kiihdyttävät kärsimystämme - noihin samoihin tekoihin, jotka pakottavat meidät hyväksymään enemmän potentiaalistamme ja kehittämään sitä.


Tätä rakkautta valotyöntekijöitä, tähtisiemeniä, indigoja jne. pyydetään syleilemään ja ilmentämään nyt - horjumatta. Meitä yllytetään soveltamaan jumalaisen feminiinisyyden rakkausperiaatteita jumalaisen maskuliinisesti - pitämään valopilareita paikoillaan pysymällä vahvasti ja kurinalaisesti fokuksessamme (jumalaisen isän arkkityyppienergia) ja samalla hoivaamaan ihmiskuntaa tunteella, että "kaikki on hyvin" (jumalaisen äidin arkkityyppienergia). Tässä matkamme vaiheessa jatkuvana velvollisuutenamme on pysyä neutraalina tietäen, että horjuvat ajatuksemme voivat saada aikaan merkittäviä sähköhäiriöaaltoja, mikä voi kovasti suurentaa voimattomuuden ja epäharmonian ajatuksia kollektiivisessa mielessä.


Sellainen korkeasti värähtelevä rakkaus mitä meitä kutsutaan ilmaisemaan, on voimaantunutta ja vastuullista eikä se siksi samaistu saman värähtelyn heikentäviin ajatuksiin tai syötä kollektiivista mieltä niillä - sellaisilla ajatuksilla kuin sympatia ja sääli. Sitä vastoin jumalainen rakkaus huokuu neutraalisuutta, luomisen kultaista eliksiiriä, mikä tuudittaa tarpeessa olevia ja täyttää kollektiivimielen ajatuksilla voimaantuneesta rakkaudesta, rauhasta, mahdollisuudesta ja potentiaalista.


Polarisoituneelle mielelle tällainen rakkaus - kiintymätön rakkaus - voi näyttää kylmältä ja tunteettomalta, mutta todellisuudessa se on tämän vastakohta. Se on niin korkeaa rakkausvärähtelyä, että se käsittää koko inhimillisen tunnekirjon ääripäästä toiseen. Tähän päästäkseen on kuljettava henkilökohtaisesti ihmiskunnan kollektiivivarjon poikki ja muunnettava se kokemalla ja integroimalla (tuntemisen kautta) ihmisen pimeyden kaikki puolet, jolloin voimme lopulta hyväksyä kärsimyksen poluksi eheyteen kontrastin kautta ja ilman, että se tekee meistä liikkumattoman tai järkyttää meitä.



Kytkettynä Lähteeseen


Te jotka alatte kokea tämän uuden ihmisen voimaantuneen rakkauden ominaisuuksia, huomaatte ehkä, etteivät ulkoiset tapahtumat enää ravista teitä ytimeen saakka, tai jos ravistavat, palautumisenne nopeutuu ja teillä on suurempi kyky pysyä keskittyneenä todistamaan (havaittua) inhimillistä tragediaa ja voitte (lopultakin) etääntyä toisten tuskasta. Tämä kyky on suoraa tulosta yhteydestämme sisäiseen voimalähteeseemme. Olemme lisääntyvästi riippumattomampia ulkoisista ylläpitolähteistä, mikä merkitsee, että ne myös vaikuttavat meihin vähemmän. Sisäinen olotilamme ottaa nyt etusijan kaikesta, joten asioilla jotka ennen estivät meitä, ei ole enää voimaa meihin.

Tämä on äärimmäinen "olla maailmassa muttei maailmasta" -tila.

Koska valotyöntekijät, tähtisiemenet, indigot jne. ovat valtavan empaattisia, tähän paikkaan pääseminen oli arveluttava urotyö, mutta syvällä, geneettisesti ymmärsimme, että tunnekehon ylittäminen oli pakko ja voisimme onnistua todellisina valonkantajina vasta, kun saavutimme tämän sisäisen tasapainotilan. No, tämä tila on nyt ja alamme tuntea sen.


Tämä voimaantunut rakkaus mikä tulleet kytkeytymisestä sisäiseen voimalähteeseemme, on ainoa rakkaustyyppi, mikä kantaa meidät uuteen aikaan. Se on se aine, mitä meidän on käytettävä siltojen rakentamiseen, joiden yli lisää massoja voi kulkea. Rakkaus joka palvelee vahvistavana valona ja loistaa kuin majakka pintaan tulevassa pimeydessä, mikä jatkuvasti uhkaa nielaista ihmiskunnan tänä voimakkaana siirtymäaikana.


Tällainen rakkaus ankkuroi ja sen saavuttamiseksi olemme tehneet hyvin pitkään ja kovasti työtä. Se on tukijärjestelmä, mikä vaaditaan maapallomme uudelleenrakentamiseksi. Opettelemme edelleen ja tässä prosessissa kehitämme kohtuullisuuden taitoa pysyen hurrikaanin silmänä, pyörivien tuulien maadoittuneena tyynenä pisteenä, mikä tuo kaiken tasapainoon ja auttaa muita tuntemaan turvaa. Tämä on jumalaista rakkautta toiminnassa - tiennäyttäjän ainoa tie.



Ykseysaalto


Super-perigeekuun jälkeen, 20.-21.3. pohjoisen kevätpäiväntasauksessa oli yksi heräävien sielujen aalto, jotka vapautuivat 3D-matriisin mielen vankeudesta.


Kuulen, että tämä seuraava aktivointijakso alkoi massiivisella X-luokan auringonpurkauksella, mikä syöksi geomagneettisiin häiriöihin ja johti siihen monumentaaliseen maan muuttumiseen, mikä tapahtui viime viikolla. En usko, että on sattumaa, että 9.3. astuimme yhdeksännen aallon jaksoon - viimeiseen kehitysenergia-aaltoon, joka työntää ihmiskunnan ykseystietoisuuteen (Carl Johan Callemanin mukaan) - ja samana päivänä koimme massiivisen, maahan kohdistuneen X-luokan auringonpurkauksen, ja 11.3. - 11:11-tähtiporttipäivänä - Uranus (eli suuri herättäjä) siirtyi Oinaaseen, samana päivänä kun 8.9 magnitudin maanjäristys ja tsunami aiheuttivat tuhoa Japanissa.


Kuulemani mukaan tämän massiivisen siirtymisen ykseystietoisuuteen mahdollisti jumalaisesti järjestetty yhdistelmä taivaallisia, tähti-, aurinko- ja galaktisia tapahtumia, mikä palveli kolmea tarkoitusta:


1. Ravisti planeettaa ja sen ihmisiä ytimeen saakka, mikä hytkäytti massatietoisuuden keskinäisen yhteyden tietoiselle tasolle.


2. Loi massiivisen sydämen avausaallon koko ihmiskunnalle.


3. Työnsi niitä, jotka ovat valmistautuneet astumaan ykseysaikaan uuden toimintamallin edelläkävijöinä, syvempään harmoniaan alkuperäisen jumalaisen suunnitelmansa kanssa, jotta heidät poistetaan vielä lisää
3D-roskasta.



Tämä kaikki on samanaikaista tapahtumaa, mitä jouduttavat samat ylevämieliset luomisvoimat ja mikä riippuu siitä, missä kohtaa olemme polullamme täyteen ihmispotentiaaliin. Ylösnousemus ei ole yksittäinen teko, vaan hyvin monimuotoinen - jokainen meistä osallistuu henkilökohtaiseen ja maailmanlaajuiseen evoluutioon omalla ja erilaisella tasollaan. Toisin sanoen, kanssaluomisenergiat ovat nyt ulottuvillamme, emme kuitenkaan ole kaikki samalla aikajanalla ja näin jokainen meistä kokee nämä energiat sen mukaisesti, miten pitkälle olemme edenneet henkilökohtaisella ylösnousemuspolullamme.


"Kun ne jotka ovat valmiita osallistumaan täysin ykseystietoisuusaaltoon, alkavat asettua uudelle akselilleen, toinen sieluryhmä aloittaa heräämisen seuraavan vaiheen. Tämä samanaikainen muutos sinkoaa uuden maan opettajat ja pioneerit etualalle - heitä kutsutaan esiin suuresti vaatien. Lukumäärä lisääntyy nyt eduksenne, ajoitettu vapautus odottaa kahden viikon päässä." -Henkinen hierarkia



Tiivistymisen käsitteleminen


Niin paljon tehtävää, niin vähän aikaa!


Plejadilaiset ovat kertoneet minulle, että monien on vaikeaa keskittyä siihen tilaan, mikä vaaditaan vapautumiseksi aika-paikkajatkumolta tai lineaariselta aikajanalta, ja he haluaisivat tehdä selväksi, ettei ole mitään tapaa "järkeistää" näitä esiin tulevia energioita. Kun siirrymme täysin ykseysaikajanaan, olemme edelleen kiinni kahden maailman välissä ja voimme helposti jäädä kiinni luhistuvan lineaarisen ajan pyöriviin energioihin ja ne piinaavat meitä, jos olemme kiinni prosessissa.


"Vauhdikkaat" ajatukset ja tunteet jotka liittyvät ajan tiivistymiseen tai näennäiseen lisääntymiseen, johtuvat vanhan rakenteen päättymisestä, kun emme ole vielä täysin uppoutuneet uuteen. Tämä välitila voi olla hämmentävää aikaa, koska se energia mitä vaaditaan pysymään lineaarisen ajan mukana, ei ole yhteneväinen sen kulumistahdin kanssa - mikä vain saa päämme pyörälle ja sydämen jyskyttämään. Tämän vuoksi tulee erittäin vaikeaksi tehdä aikataulua millekään, koska kaikki tuntuu tapahtuvan kerralla.


Myös vuodenajan vaihtuminen tuntuu jotenkin erilaiselta. Esimerkiksi kevät on lopultakin täällä pohjoisessa, kukat alkavat tulla maasta ja aurinko alkaa lämmittää enemmän, kuitenkin jollain tapaa tuntuu siltä, että kevät oli juuri, ettei talvea edes ollut, vaikka tiedän sen olleen pitkä ja ankara. Kun ajattelen talvea, joka meillä juuri oli, voin muistaa siihen liittyvät tunteet ja miten pitkältä se näytti, mutta siten ajatellessani kevättä olen niin uppoutunut sen läsnäoloon, että talvi häviää pois täysin. Kaikki tosiaan tuntuu tapahtuvan kerralla, mutta ei. Niin surrealistista.


Kaikkeen tähän he sanovat: "Päästäkää irti kiinnittymisestänne aikaan, lakatkaa vastustamasta sen kulumista ja huomaatte helpommaksi harmonisoitua nykyhetken ikuisuuteen." Tietysti tämän on paljon pyydetty, koska suurin osa todellisuusrakenteistamme 3D:ssä on luotu lineaarisen ajan mukaisesti, ei syklisen ajan. Lineaarisesta aikarakenteesta irtipäästäminen uhkaa tehdä meistä vieläkin eristäytyneemmän (jos se on mahdollista). Kuitenkin tasapainon ylläpitämiseksi tänä uskomattoman nopean kehittymisen vuotena on vaatimuksena, että teemme sen.


Emme voi enää katsoa elämää jonain, mikä täytyy suorittaa, vaan jonain mikä anoo kokemista. Tämä on uuden ja vanhan toimintamallin ero. Uudessa kaikki mitä on, on, koska kanssaluomme sen suuremman älykkyyden ja jumalaisen ajoituksen voimalla. Luominen ei vaadi tässä lineaarista muotoa, joten opettelemme hyppäämään ja taipumaan niiden energioiden mukaan, jotka houkuttelevat meitä sydämen, ei mielen kautta.


Määräaikojen asettamisen sijasta meitä tuetaan tässä paremminkin asettamaan aikajanoja - käsite missä aika kulkee tapahtumasta toiseen eikä välttämättä suoraviivaisesti. Ero on virrassa, vapautumisessa mielen tekemistä rajoista, mikä avaa täydelliselle jumalaiselle virralle.


Näkymättömät muistuttavat meille myös, että vakaa tapa vapautua lineaarisen ajan tiivistymisestä on pitää itsemme ankkuroituna nykyisyyteen tietoisen toiminnan kautta. Toiminta mikä pitää meidät keskittyneenä kehoon, palvelee meitä hyvin tänä vuonna ja osoittautuu tehokkaammaksi kuin menneinä aikoina. Tämä johtuu siitä, että fyysinen kehomme majoittaa uusia taajuuksia enemmän kuin koskaan ja siksi uusi aikajana on sisällämme, ei ympärillämme. Päästäksemme tähän ikuisuustilaan voimme tietoisesti vaihtaa ulkoisesta sisäiseen, kehoon keskittyneiden tehtävien tai aktiviteettien avulla.


Suurempaan rakkauteen!

Lauren


P.S. Vain varoituksena, että tätä kirjoittaessani on ilmestynyt uusi suuri auringonpilkku. Voitte tuntea sen jo syvänä väsymyksenä, yhtäkkisenä huimausaaltona ja/tai henkisenä hämmennyksenä, selkä/niskakipuna ja -kireytenä ja lihasväsymyksenä. Jos paisutte kuin vesi-ilmapallo tai tunnette kehonne alkavan vastustaa puolustautuen jotain vastaan, se voisi olla tätä.

Ei kommentteja: