10.3.2011

TIEDOSTAMISEN JA ITSEMESTARUUDEN AIKA


Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman
Maaliskuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Rakkaat mestarit, aivan alussa jokainen teistä oli yksi pyhistä ja viattomista sieluista, Ylimmän Luojan upea kipinä. Kun tuli teidän vuoronne ilmetä ja herätä, olitte yhtäkkiä tietoinen jumaluudestanne kaiken olevaisen sirpaleena. Sitten tuli hätkähdyttävä tietoisuus omasta tietoisesta "minä olen" -olemuksestanne Luojan yksilöllisenä osana. Tämä sielujen herääminen on jatkunut joka tasolla, luomakunnan joka ulottuvuudessa ja se jatkuu tänä päivänä, kun suuria valo-olentoja synnytetään luomaan uusia galakseja, aurinkojärjestelmiä, planeettoja ja maailmoja loputtomasti.



Näinä poikkeuksellisina aikoina tapahtuu jossain määrin merkittävä sisäinen transformaatioprosessi jokaisessa sielussa maan päällä. Yksilöinä koette puhdistumisprosessia sekä muokkausta ja laajentumista fyysisen, mentaali-, tunne- ja eetterikehonne eri alueilla - muutoksia jotka ovat välttämättömiä, jos teidän on tarkoitus selviytyä ja sopeutua jatkuvasti lisääntyviin värähtelytaajuuksiin, jotka pommittavat maapalloanne tänä aikana.



Sinulla on ulottuvillasi jatkuvasti lisääntyvä määrä tietoisuusenergiakenttiä, heräävä tähtisiemen. Aivan kuin Luojavalo virtaa kosmisesta valoaarreaitasta Elohimin ja Muodonrakentajien käytettäväksi, tämä jalostunut valo on niiden ulottuvilla, jotka ovat nyt virittyneet vähintään korkeamman neljännen ja alemman viidennen ulottuvuuden taajuusmalleihin.



Jokainen galaksin tähti on värähtelevien energiataajuuksien solmu. Jokainen ihminen toimii elävänä tähtenä, joka kykenee vastaanottamaan ja välittämään harmonisia taajuusmalleja oman tietoisuustasonsa mukaisesti. Näitä taajuuksia kutsutaan sielulauluksenne. Universumi koostuu yhdestä jättimäisestä taivaallisesta sielulaulusta.



Seitsemää päächakrakeskustanne voidaan verrata seitsemään sähköparistoon tai seitsemään dynaamiseen voimakeskukseen fyysisessä astiassa. Vedätte näihin seitsemään voimakeskukseen seitsemän Jumaltietoisuussäteen tiettyjä laatuja, ominaisuuksia ja hyveitä, niiden seitsemän mahtavan arkkienkelin säteilyn kautta, jotka ylivalaisevat ihmiskunnan. Se tapa jolla pätevöidytte ja käytätte näitä energioita, määrää energiapuumerkkinne ja sielulaulunne. Superherkät, heränneet kanssaihmisenne tuntevat värähtelynne ja voivat erottaa, oletteko hyväntahtoinen vai riitasointuinen.



Deevakunnan ihmeelliset ja väsymättömät enkelit keskittyvät muodon luomiseen Elohimin ja sen valtavan Muodonrakentajaryhmän ohjauksen alaisuudessa. Jokaisen teidän on oltava näiden mestarirakentajien oppipoikana - kuten sitä voitaisiin kutsua - jotta teistä voisi tulla tehokas muokkaamaan ja luomaan suuria määriä aineellisia asioita, vaikka universaalin valon korkeammilla tasoilla näytti melko yksinkertaiselta prosessilta muokata ja luoda, mitä halusitte ilmentää. Tämä johtuu siitä, että toimitte puhtaan ajatuksen ulottuvuudessa, missä ei ollut vääristymiä tai negatiivisuutta saastuttamassa siemenajatuksia, joita lähetettiin pyhästä mielestänne, ja että saitte maksimimäärän Luojavaloa käyttöönne tuolloin tässä universaalissa kokemuksessa.



Tulee aina vain vaikeammaksi ylläpitää ilmentämisen puhtaita siemenajatuksia joka tasolla tai ulottuvuudessa alaspäin, kun taitatte itsenne useammiksi ja useammiksi Jumaltietoisuuden kipinöiksi tai sirpaleiksi. Onko siksi mikään ihme, että ihmisten on täytynyt taistella niin kauan ilmentääkseen sen, mitä tarvitaan ja halutaan, ollessaan todellisuuden rajoittuneessa ja vääristyneessä kolmannen/neljännen ulottuvuuden maailmassa?



Deevakunnan enkelit ovat kosmisen pyhän tulen kantajia ja niitä voitaisiin kutsua pyhiksi tuliolennoiksi. Ne toimivat olemassaolon eetteritasolta ja ovat tämän universumin metatronisen valon välittäjiä, mitä jatkuvasti säteillään Isä/Äiti Jumalan sydänytimestä. Suurimmista deevaenkeleistä jotka valvovat vuoria, meriä, suuria metsiä ja järviä, pienimpiin elementaaleihin jotka säteilevät elämänravintoa puihin, kukkiin ja jokaiseen ruohonkorteen, nämä ihmeelliset Jumalolemuksen olennot välittävät Elohimin ohjauksessa elämänvoimaenergian kosmisia virtoja jokaiseen luomakunnan osaan, jota ei ole siunattu olennon sielulla ja "minä olen" -olemuksella. Ylimmän Luojaolemuksen kipinä on kaikissa asioissa, suurimmasta pienimpään.



Teidän on päästettävä irti vanhoista rajoittavista, vanhanaikaisista ja pelkopohjaisista taajuuksista ja korvattava ne Jumalatietoisuuden sopivalla tasolla ja universaaleilla laeilla, jotka auttavat teitä ajankohtaisella valaistumispolullanne. Sitä prosessia kuljetaan askel kerrallaan eikä sitä voi kiirehtiä. Se on ego, joka haluaa jatkuvasti lisää informaatiota, erityisesti dramaattisia ja sensaatiomaisia uutispaljastuksia, vaikkei useimmiten ole mitään halua integroida ja käyttää tuota informaatiota. Kuitenkin näinä nopeutuneen muutoksen ja evoluution kriittisinä aikoina on annettu jumalainen erivapaus vähän höllentämään vaatimuksia ja nopeuttamaan kehittyneempien universaalien lakien ja kosmisen viisauden paljastamisprosessia, jotta autettaisiin ihmiskuntaa ylösnousemuspolulla.



Kyse on aina ollut hitaasta sääntöjen, ohjenuorien ja vaatimusten oppimisprosessista jokaisella polun askeleella. Laadut, kyvyt ja tieto on integroitava ja saatava valmiiksi, jotta korkeammista totuuksista voi tulla osa sitä, kuka olette. Silloin kun elätte uusia totuuksianne luonnollisena osana olemistanne, tuosta tiedosta kerätty viisaus tallennetaan tulevaa käyttöä varten korkeampaan itseenne, joka asuu olemassaolon kausaalitasolla. Tästä viisaudesta tulee pysyvä osa "minä olen" -tietoisuuttanne.



Teidän on ymmärrettävä, että "minä olen" -olemuksenne on valtava valon ja Luojaviisauden lähde. Kuitenkin te ja kaikki korkeamman itsenne sirpaleet tässä universumissa sisällätte sen viisauden ja kokemuksen, mitä on kerätty monilla matkoillanne ja laajoissa kokemuksissanne kaikkialla ajassa ja paikassa. Kaikki positiiviset kokemukset, onnistumiset ja viisaus mitä on saatu kaikissa elämissänne tässä universaalissa kokemuksessa, on tallennettu kausaalimieleenne. Silloin kun energiapuumerkkinne saavuttaa tietyn taajuustason, alatte automaattisesti yhdistyä niihin lahjoihin sekä siihen informaatioon ja viisauteen, mikä on tallennettuna pyhään mieleenne ja myös mentaali-kausaalitasolla asuvan korkeamman itsenne mieleen. Muistakaa, että on ratkaisevan tärkeää, että suodatatte kaiken uuden informaation ja tiedon oman omatuntonne ja tietoisuutenne läpi.



Niiden "minä olen" -mestarikurssin oppituntien, joita välitimme monta vuotta sitten viestintuojamme kautta, tarkoituksena oli auttaa teitä nopeuttamaan paluutanne tasapainoon ja harmoniaan neljässä alemmassa kehojärjestelmässänne. (Saatavilla opintomanuaalina "Scripting Your Destiny" ja web-seminaarissamme "I Am Mastery", RH) Teiltä on kestänyt monia aikakausia yhdistyä siihen vääristyneeseen energiaan, mitä nyt kannatte.


Tämä on kuitenkin ihmeiden aikaa ja Isä/Äiti Jumalamme antoi toisen jumalaisen erivapauden, minkä mukaan jokainen ponnistus jonka teette palataksenne itsemestaruuteen, moninkertaistetaan ja nopeutetaan näinä ylösnousemuksen ihmeellisinä evoluutioaikoina. Itsemestaruus saavutetaan aina parantamalla tietoisuuttanne ja lisäämällä kapasiteettianne integroida ja säteillä enemmän jumalaista valosubstanssia. Tässä prosessissa teistä tulee polunlöytäjä, tiennäyttäjä ja maailmanpalvelija, joka on täynnä hyvää tahtoa kaikkia olentoja kohtaan, kun säteilette ehdotonta rakkausvaloa maailmaan.



Tietoisuutenne laajentuu vähitellen sisältämään koko ihmiskunnan, maapallon sekä aurinkokunnan, galaksin ja universumin. Enää ei pääfokuksenne voi olla yksin pienessä itsessä. Perimmäinen tavoitteenne on tulla galaksin kansalaiseksi ja lopulta universaaliksi valo-olennoksi.


Tietoisuuden laajentuminen antaa edellytyksen yhdistyä korkeampaan ja monimutkaisempaan informaatioon. Tämä johtaa kykyyn integroida enemmän ja enemmän Isä/Äiti Jumalamme hyveitä, laatuja ja taitoja. Kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä ihmistunteet hallitsevat. Neljännen ulottuvuuden korkeammilla ja viidennen ulottuvuuden alemmilla tasoilla mentaaliluonne ja -kyvyt ovat vallitsevia ja niitä ylivalaisee pyhän mielen, pyhän sydämen ja korkeamman itsen puhtaus ja valo.



Rakkaat sydämet, älkää vain lukeko syvällisiä toteamuksia, joita annamme teille - sellaisia kuten alla. Tutkikaa niitä ja laittakaa ne muistiin, sillä näissä viisauden sanoissa on kriittisiä tekijöitä, joita haluatte hyödyntää, kun kehitätte itsemestaruuttanne ja kun teitä kutsutaan jakamaan kovalla työllä ansaittua viisauttanne toisten kanssa.



* Mestari etsii korkeinta totuuttaan ja sitten elää sen parhaan kykynsä mukaan.

 
* Mestari opettelee tarkastelemaan maailmaa ja sen suurta draamaa korkeammasta näkökulmasta alaspäin. Ajasta tulee muokattavaa, kun siirtyy pois lineaarisesta ajasta, korkeampien ulottuvuuksien spiraalina pyöriviin ja aaltoileviin värähtelyaaltoihin.

 
* Mestari on taitava käsittelemään energiaa, aina korkeimmaksi parhaaksi. Hän on harmonisten henkisten voimien pyörteessä.

 
* Ylösnousemus on mielen ja sielun laajentumista, ikuista siirtymistä yhdeltä kohonneen tietoisuuden tasolta toiselle.

 
* Olette astuneet tiedostamisen aikaan. Tiedostaminen ja herääminen sieluitsenne tönimiselle ovat ensimmäinen askel itsemestaruuden saavuttamisessa.

* Mestari tietää, milloin puhua ja milloin olla hiljaa. Mestari on tarkoituksellinen puhuessaan. Jatkuva mielen papatus ja tunteeton juoruilu häiritsevät aurakentän rauhallisuutta. Teidän on tarkoitus etsiä harmonisia ja korkeampia valon aaltotaajuuksia kaikissa asioissa.

* Tieto yksinään jakaa. Viisaus ja sielutietoisuus yhdistävät.

* Polun vihittävänä lisäätte jatkuvasti Luojavalokapasiteettianne.

 
* Silloin kun kiellätte jumaluutenne jonkin puolen, kiellätte jumalaisen kokonaisuutenne.

 
* Universumi määrittelee ja tekee jatkuvasti itseään uudelleen Ylimmän Luojan ja Isä/Äiti Jumalamme impulssien ja halujen kautta. Ylimmän Luojan halu on kokea yksilöllisyyttä taittamalla itsensä käsittämättömäksi määräksi erikokoisia tietoisuuskipinöitä.

 
* Koko kaikkeus on täynnä tanssivia, virtaavia, yhdistyviä ja eroavia sirpaleita tai Jumalkipinöitä. Luoja on elävä ja tietoinen jokaisessa näistä sirpaleista riippumatta siitä, miten suuri tai pieni se on.

 
* Avaruus/tila on itsessään olento, joka odottaa ohjelmointia tai muokkaamista äärettömiksi mahdollisuuksiksi.



Kysymys: Miten tiedämme, onko meillä eteerisiä kyyneleitä? Jos on, miten tiedämme, missä ne sijaitsevat ja miten parannamme ne?



Aurakentän eteeristen kyynelten parantaminen on prosessi, mikä käynnistyy heti, kun alatte yhdistyä enemmän sieluitseenne. Kun alatte yhdistää enemmän ja enemmän korkeamman taajuuden energiaa fyysiseen astiaanne ja aloitatte chakrajärjestelmänne tasapainotus- ja harmonisointiprosessin, yksi päähyödyistä on, että kaikki eteeriset kyyneleet joita teillä ehkä on, alkavat hitaasti parantua. Usein teillä on fyysistä vaivaa alueilla, missä on kyyneliä tai eteeristä arpikudosta aurakentässänne. Yleisimmät eetterikyyneleet ovat kolmen alimman chakran alueella, sydämen ja solar plexuksen alueella tai kehon takaosassa lapaluiden välissä.




Voitte nopeutta prosessia menemällä henkilökohtaiseen pyramidiinne. Maatkaa kristallipöydällä ja pyytäkää enkeliauttajianne tutkimaan kehonne ja kertomaan teille, missä eteerisiä kyyneleitä on aurakentässänne (tai onko niitä). Jos saatte merkin, että kyyneleitä on, pyytäkää, että minä, Mikael, kuivatan nämä kyyneleet roihuavalla valomiekallani. Tämä voi kestää jonkin aikaa.


Parantumisprosessi kuitenkin alkaa ja nopeutuu, kun pääsette korkeammalla värähteleviin valomalleihin. Siitä on myös hyötyä, että tuotte enemmän sisään timantinkovia valohiukkasia äärettömyyshengityksen ja vokaaliäänteiden kautta - se nopeuttaa aurakenttänne parantamisessa ja harmonisoimisessa ja tasapainon luomisessa neljään alempaan kehojärjestelmäänne.


Urheat ystäväni, riippumatta siitä, missä asutte tai missä olosuhteissa tällä hetkellä elätte, teillä on mahtava tilaisuus aloittaa itsemestaruuden saavuttamisprosessi. Teitä tarvitaan kiireisesti valonkantajana ja maailmanpalvelijana. Tämä pätee jokaiseen teistä, jotka luette tätä viestiä. Ympäröin ja kiedon teidät suojaavaan aurakenttään. Olen ikuisesti suojelijanne ja uskollinen kumppaninne.


Olen arkkienkeli Mikael.

Ei kommentteja: