23.3.2011

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE 15.3.2011

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
15.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Kysymys:



Mestarit, kun energia muuttuu planeetallamme ja sisällämme, minimoituuko kaksinaisuus ja siksi bipolaarinen mielialahäiriö muutoksen jälkeen? Voitteko selittää, mitä tapahtuu?
-Hazel, Iso-Britannia



Vastaus:
Siirrytte maaplaneetalla selkeyden ja tietoisuuden aikaan. Niillä jotka ovat valmistautuneet, saaneet loppuun elämän oppituntinsa ja yhdistyneet sieluolemukseensa, olemassaolo on ehdotonta rakkautta ja ykseyttä universumin kanssa.



Maa on edelleen paikka kokea kaksinaisuutta ja oppitunteja, joihin liittyy negatiivisuutta. Ne eivät itsestään häviä. On ehdottomasti helpompaa nähdä tieto oppituntien takana ja hyväksyä ratkaisut, mutta oppitunnit eivät vain häviä pois - sielun osalta vaaditaan positiivista toimintaa.


Niiden jotka ovat tehneet työn egoistisen maaulottuvuuden otteen selvittämiseksi, tämä jalostunut energia sallii nousta kaksinaisuuden yläpuolelle ja heidän aikomuksensa voi luoda heidän haluamiaan kokemuksia - mukaan luettuna paluu Kotiin, jos he sitä haluavat. Tässä valmistumisessa ihmiselämässä lakkaa olemasta negatiivisuutta ja ihmisolosuhteita, joita pidetään negatiivisina.


Niille sieluille jotka eivät ole valmiita tai jotka haluavat jatkaa negatiivisuuden kokemista maan kaksinaisuudessa, asiat näyttävät paljolti samanlaisilta kuin tällä hetkellä. Planeetan liikkuminen aiheuttaa stressiä maan päällä ja ne jotka järjestävät lähtevänsä tämän vaiheen aikana planeetalta, kokevat todella muutoksia.


Kuten kaikissa asioissa, sielulla on täysi vapaus valita. Olet ehkä valinnut jotain ennen tulemistasi maan päälle tai valinnut kyvyn päättää jokaisella kehitysaskeleella. Myös ennakkovalintojen tapauksessa voit muuttaa mielesi koska tahansa ja poiketa eri tilanteisiin kokemaan. Pidä hauskaa ja nauti!


Kysymys:


Mestarit, olen palannut lapsuuteni kylään 30 vuoden jälkeen elämään ensirakkauteni kanssa. Hän on hyvä, kovasti työtä tekevä mies ja hän antaa minulle kodin, työpaikan ja turvallisen paikan ilman pelejä tai manipulointia. Hänen kanssaan muistan ominaisuuteni ja sisäisen voimani ja saan takaisin itsetuntoni.


Kaikki näyttää täydelliseltä, mutta eniten kärsin siitä, ettei sydäntemme välillä ole yhteyttä. Hän ei katso minua silmiin, halaa tai suutele. Pystyn käsittelemään tämän, mutta rakastellessamme en löydä häntä. Hän ei ole läsnä, hän on jossain muualla, hän on tyhjä kuori ja tunnen yksinäisyyttä ja epätoivoa.


En välitä hänen varallisuudestaan enkä saa häntä ymmärtämään tarvettani hellyyteen, läheisyyteen ja sydänyhteyteen. Hän sanoo rakastavansa minua ja olevansa onnellisempi kuin koskaan.


Rakastan häntä ja päätin tehdä työtä tämän suhteen puolesta, mutta mitä voin tehdä? Vain rakastaa itseäni enemmän? Yritän tulla raskaaksi, mutta luultavasti epävarmuuteni rakkautemme suhteen estää meitä saamasta sitä onnellista ja rakastavaa perhettä, mitä kummallakaan ei ole koskaan ollut.
-Jenni, Suomi



Vastaus:
Sielut jotka ovat viettäneet nykyisen fyysisen elämänsä paikoissa, missä ei ole ollut inhimillistä rakkautta, eivät tiedä, mikä on mahdollista. Jos he voivat yhdistyä sisäiseen, sielunsa ehdottomaan rakkauteen, he pyrkivät tuomaan tuon tunteen olemassaoloonsa.

Sinun "rakkautesi" ei tiedä, mitä rakkaus on. Hän on vakuuttunut siitä, että jostain välittäminen ja fyysinen intiimi suhde tämän kanssa on rakkautta. Hän ei ole ainoastaan ollut kokematta ihmisten välistä läheisyyttä, vaan hän ei ole koskaan myös nähnyt sitä paitsi elokuvissa. Hän rakastaa sinua kovasti omalla tavallaan, mikä on paljolti samanlaista kuin omistajan rakkaus rakasta lemmikkiään kohtaan.

On mahdollista, että pystyt näyttämään hänelle, mitä häneltä puuttuu, jos hän on valmis antamaan sinulle aikaa. Näytä hänelle elokuvia, missä muodostetaan vilpitön yhteys henkilöiden välille. Hän viettää niin paljon aikaa varallisuuden turvaamiseen, koska hän tarvitsee jonkin tavoitteen. Käännä tuo tavoite suhteeseen tulevan perheenne kanssa.

Lapsen saaminen ennen kuin hän tiedostaa jakavan ja rakastavan perheen merkityksen, olisi epäreilua lapselle. Olet oikeassa, että tunteesi puuttuvat hedelmöitykseen. Sinulla on vaihtoehtona haluta vauva, jotta saat ehdottomasti rakastavan ihmisen elämääsi, ja hyväksyä, että saatat olla yksin tässä yhteydessä. On mahdollista, että kun miehesi tarkkailee sitä iloista tyydytystä, mitä saat läheisestä yhteydestä lapseen, se voi laukaista hänessä fyysisen läheisyyden tunteen. Mutta valmistaudu siihen, että hän pysyy sellaisena kuin on ja sinulla on täysi vastuu lapsesta.


Kysymys:


Mestarit, miksi näyttää siltä, että raha on tabu henkisissä ryhmissä? Minusta tuntuu, että aina kun raha ja veloittaminen tuodaan esiin, henkiset ihmiset tuomitsevat välittömästi, että veloittaminen tai "liikaa" veloittaminen on väärin.


Uskon vahvasti, että parannustyön tarkoituksen pitäisi aina olla asiakkaan paras etu, mutta tunnen kuitenkin myös, ettei ole väärin ansaita tästä työstä. Vaikka emme voi viedä rahaa mukanamme tästä elämästä (enkä ole alkanut veloittaa vielä ketään), en näe, miksi meidän ei pitäisi voida auttaa toisia ja silti elää haluamaamme elämää.


Onko sitä näin vaikeaa tasapainottaa? Olenko yliherkkä? Vai voisiko tämä havainto olla heijastusta jostain, mitä minun täytyy työstää? Antakaa näkemystä.
-D., Singapore



Vastaus:
Koko maailma haluaisi saada jotain vastineeksi ei-mistään. Monet ihmiset ajattelevat, että koska he eivät voi nähdä universaalia energiaa, mitä parantajat käyttävät tasapainottamaan vaivaa kehossa, he maksavat jostain, millä ei ole arvoa. Saman perustelun mukaan neuvonantajien, terapeuttien ja hypnotisoijien ei pitäisi saada maksua, mitä kaikki pitäisivät kerrassaan naurettavana.


Parantajien on täytynyt käyttää paljon aikaa kehittäessään sitä aikomuksen käyttämistä, mitä tarvitaan ohjaamaan energiaa. Taitonsa kehittämisen lisäksi heidän on täytynyt käyttää aikaa puhdistuen siitä kolmannen ulottuvuuden sekaantumisesta asiaan, mikä liittyy heidän elämänoppitunteihinsa. Asiakkaat maksavat kovasta työstäsi päästä siihen kohtaan, minkä olet saavuttanut, ja kokemuksestasi.


Tällä kysymyksellä on vaikutusta sinuun, koska yksi elämänoppituntisi on itsearvostus tai omanarvontunto. Olet hyvin herkkä sille, mitä maksusta sanotaan, koska kyseenalaistat, oletko riittävän hyvä veloittamaan tai osaatko välittää sitä, mitä väität. Aikomus on kaikki ja jos sinulla on puhtaat ajatukset, universumi ottaa hallinnan.


Muista, että jokaisessa parannustilanteessa on kaksi ihmistä. Parantaja ei voi vaikuttaa asiakkaaseen, ellei tämä hyväksy käsitettä ja energiaa, mitä välitetään. Jos asiakas epäilee, hän voi laittaa esteen tai suodattimen häneen tulevan energian eteen. Tämä on totta myös länsimaisessa lääketieteessä: jos asiakkaat eivät usko, että lääkärin määräämä lääke auttaa heitä, he estävät pillereiden vaikutuksen.


Olet hyvä parantaja, jolla on puhtaat aikeet. Mitä rahaan tulee, useimmat ihmiset arvostavat jotain sen perusteella, miten paljon heidän on kulutettava siihen. Älä laita hintojasi liian korkealle, mutta älä myöskään aliarvioi palvelujasi. Anna veloitustesi heijastaa sitä aika- ja työmäärää, mitä olet käyttänyt hallitaksesi oman asiantuntemusalueesi.

Ei kommentteja: