1.3.2011

AE URIEL: LUOTTAKAA SIIHEN, MISSÄ OLETTE



Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman
Uutiskirjeestä 28.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Elämä ja sen oppitunnit ilmestyvät haasteina, jotka teidän on ylitettävä jumalaisen viisauteenne ja opastuksenne avulla. Mutta vaikka uskotte näiden olevan haasteita viisaudellenne, ne ovat teille tilaisuuksia yhdistyä kaikkitietävään valoon sisällänne. Jokaisen haasteen siunaus on se tieto, että olette jumalainen ja että pelko on energiaa, jonka voimaa rajoitetaan valmiudellanne luottaa itseenne. Luottakaa siihen, missä olette joka hetki, jotta sen täydellisyys voi paljastua teille ja sen myötä muistatte, kuka olette.



Täydellisyyttä on elämässänne koko ajan, vaikka haasteiden kohdatessa keskittymisenne pelkoon, mikä on menneisyyden energiaa, estää rakkauden ja voiman valon, mikä on myös läsnä. Haastavimpina aikoinanne tunnette, että olette yksin, pelokas, tueton ja teiltä puuttuu opastusta, koska etsitte itsenne ulkopuolelta sitä - myös Lähteestä - minkä uskotte itseltänne puuttuvan. Ette luota itseenne, koska tunnette, että olette pettäneet tarkoituksenne, tehtävänne ja myös Lähteen. Kuitenkin näiden kokemusten kautta saavutatte viisautta ja ymmärrystä, minkä avulla muistatte Lähdeyhteytenne. Universumin viisaus on aina sisällänne, kun muistatte luottaa sen kohdan täydellisyyteen, missä olette.



Syleilette pelkoa ja epäilystä, silloin kun tunnette elämän pakahduttavan ja voittavan. Elämä ei ole teidän mestarinne, te olette elämän ja elämisen mestari. Kolmas ulottuvuus on vain yksi energiatila, jonka tarkoitus on saattaa teidät takaisin eheyteen. Se heijastaa erillisyyttänne, kunnes tuotte kaikki osanne harmoniaan jumaluutenne kanssa. Myös ego kaipaa eheyttä, vaikka se tarvitsee tähän luottamusta, mikä tulee hengestä. Egolla ei ole luottamusta, koska se tuntee pelon. Egon tasapainottaminen hengen kanssa sallii luottamuksen syntyä ja sitten teillä on pääsy viisauteen, joka sallii teidän muuttaa todellisuutenne energiaa ja saada aikaan transformaation.



Luottakaa, että todellisuutenne jokainen osa on joka hetki täydellinen. Silloin siirrytte yhdestä täydellisestä hetkestä seuraavaan. Kohotatte luottamuksen avulla värähtelyjänne ja yhdistytte viisauteen, mitä vaaditaan siirtyäksenne iloon, rauhaan, rakkauteen ja yltäkylläisyyteen. Joka hetki olette energiatodellisuudessa, minkä olette luoneet, ja luottamalla itseenne ja avautumalla sisäiselle opastukselle yhdistytte olemuksenne puoliin, jotka saattavat teidät takaisin eheyteen, maadoittuneeseen keskukseenne, sisäiseen valoonne ja silloin olette Kotona, taivaassanne maan päällä.



Uuteen energiaan hukkuminen



Jos voisimme nähdä maan energian sellaisena, kuin se todellisuudessa on, näkisimme monia valopisteitä, joiden ympärillä on tyhjää tilaa. Kirkkaat valot edustavat energiaa, joka odottaa tulemista muotoon - tyhjät tilat tekevät tilaa energian laajentumiselle reaktiona saamiinsa komentoihin. Mutta meille olisi järkyttävintä saada tietoomme, että tämä energia roikkuu kirjaimellisesti jokaisessa sanassamme ja ajatuksessamme ja odottaa meidän komentavan sitä fyysiseen olemukseen. Mutta hyvin usein energia pakahduttaa meidät ja hukumme siihen kontrolloinnin sijasta. Luulemme sen olevan hallinnassa emmekä edes mieti, että meillä määräysvalta maan energiaan.



Energia mitä koemme, edustaa kaikkien ympärillämme olevien kollektiivivärähtelyjä. Ja ensimmäinen kokemuksemme tästä on tunne, minkä vuoksi voimme tuntea pakahtuvamme ja olevamme vailla kontrollia. Olemmeko tunteidemme hallinnassa? Olemme, silloin kun tiedostamme ne ja asetamme aikomuksemme siitä, mitä haluamme kokea. Mutta tavallisesti olemme niin uppoutuneena tunteisiin, että pakahdumme, sitten hukumme ja olemme niin keskittyneet pitämään päämme pinnalla, ettemme voi edes alkaa ajatella energiahallintaa.



Yksi suurimmista elämänoppitunneistamme on, että elämässä on kyse valinnasta ja että valinnalla, tietoisella valinnalla asetamme elämämme energian. Siksi meillä on vapaa tahto, vaikka meillä on taipumusta käyttää sitä tiedostamattomilla tavoilla. Emme ole täällä kärsimässä, vaikka se on mahdollinen vaihtoehto, kuten on ilokin. Unohdamme, että olemme täällä mestareina, emme uhreina ja voimme joko pakahtua ja hukkua energiaan tai tiedostaa, että luomme joka hetki, ja käyttää vapaata tahtoamme ohjaamaan energiaa korkeimpaan mahdolliseen ilmaisumuotoonsa.



Mikään elämässämme ei ole ennalta määrättyä ja kaikki riippuu meistä ja heijastaa tekemiämme valintoja. Mitä nopeammin meistä tulee tietoisia itsestämme kolmannen ulottuvuuden voimakkaina energiamestareina, sitä nopeammin voimme alkaa luoda sitä todellisuutta ja maailmaa, mitä haluamme. Vapaan tahtomme tietoinen ja tarkoituksellinen käyttö mahdollistaa meille sen luomisen ja siihen saakka kunnes teemme tämän, hukumme meitä ympäröivään valtavaan energiamäärään, hämmennymme, olemme epävarma ja ihmettelemme, miksi elämämme on hyvin haastavaa - vaikka jokaisella ajatuksella voimme ohjata energiaa elämää vahvistavammilla ja tyydyttävämmillä tavoilla ja käyttää rajatonta energiapotentiaalia ympärillämme luodaksemme elämän, minkä luulimme olevan olemassa vain unelmissamme.



Maaliskuun energiat



Voin sanoa helmikuusta vain: "Mitä tapahtui?" Se oli kummallinen kuukausi energeettisesti ja lensi ohi niin nopeasti, että juuri kun asetuimme tekemään yhtä asiaa, oli aika tehdä seuraavaa. Tästä vuodesta tulee tällainen. On jaksoja, jolloin aika menee hyvin nopeasti ja toisia jolloin aika kulkee hitaammin. Monille ihmisille helmikuu oli myös kummallisia säätiloja, mikä piti heidät toisinaan sisällä eristyksissä - se oli tavallaan pakotettu aikalisä, jotta he voisivat imeä ja prosessoida ne suuret energialataukset, joita saimme tässä kuussa.



Maaliskuu on vähän helpompi säämielessä, kun lumi ja maa sulavat ja kevät alkaa saapua. Näen jo krookuksia puutarhassani, vaikka ne ovatkin nyt lumen alla piilossa. Meille on tulossa suunniteltuja energialatauksia, mutta näen niiden tulevan maanantaisin ja levittyvän koko viikolle, viikonloppulevon kera, kunnes seuraava lataus aloittaa seuraavan viikon. Energialataukset eivät siis loppu, mutta niistä tulee säännöllisempiä ja ennustettavampia - ainakin maaliskuussa.



Meillä on myös päiväntasaus 20.3., jolloin on astrologinen uusi vuosi ja voimallista aikaa. Mutta tämän vuoden päiväntasauksessa on erilaista se, että olemme valmistautuneet siihen tammikuusta saakka - ja varmasti koko helmikuun. Jos katsotaan, mitä maailmassa tapahtuu, erityisesti Lähi-idässä, tapahtuu paljon tasapainottumista. Maaliskuun 20. päivään mennessä suurin osa näistä maista on päässyt sopimukseen kansansa kanssa ja tapahtuu suurempaa ja tasavertaisempaa vallanjakoa. Ja näemme tätä omassa elämässämme, kun maaliskuu saattaa loppuun syklin, jota olemme kokeneet helmikuussa, sallien vanhan ja tiheän energian leijailla pois ja korvautua valomme kirkkaammalla, selkeämmällä ja tasapainoisemmalla ilmaisumuodolla.



Tässä vuodessa on tähän mennessä ollut kyse sen irtipäästämisestä, mikä ei enää resonoi kanssamme, uusien aikomuksiemme ja energiayhteyksiemme asettamisesta ja oppimisesta elämään nykyisyydessä menneisyyden sijasta.



Nämä energiat joita näemme maailman tasolla, peilataan omaan elämäämme - joskus kera vähemmän lempeän työnnön jatkaa niiden asioiden irtipäästämistä, jotka eivät palvele meitä. Itselle anteeksi antaminen on suuri juttu maaliskuussa, kuten myös sen muistaminen, että meillä ei ole kontrollia siihen, mitä toiset tekevät, ja silloin kun muutamme energiamme vastaamaan sielumme transformaatiokutsuun, sallimme kaiken sen pudota pois, mikä ei resonoi uudella energiatasollamme. Jos yritämme pitää kiinni asioista, joita meidän ei enää tarvitse kokea, maaliskuu on vaikea kuukausi.


Tämän kuukauden teemana on antautua hetkelle, löytää oma keskuksemme ja luopua siitä, mitä meillä on edelleen sellaista, mitä ei pitäisi. Upeaa kuukautta.



Kuunteletko minua?



On myönnettävä, että minulla on eräs tapa, jota indigolapseni pitävät erityisen ärsyttävänä, ja he sanovat siitä minulle joka kerta, kun teen sitä. "Monitehtäväisyyden" mestarina en aina kuuntele, mitä he puhuvat minulle. Riippumatta siitä ovatko he edessäni vai puhelimessa, olen usein hajamielinen, kiireinen ja yritän hoitaa sata asiaa kerralla. Mutta tehdessäni tätä en ole mukana keskustelussa, en oikeasti kuuntele heitä ja he tuntevat, etten anna heille sitä huomiota, minkä he ansaitsevat. Niinpä he sanovat "kuunteletko minua" ja lakkaavat puhumasta, kunnes saavat huomioni.



Indigot voivat olla vaativia aikamme ja huomiomme osalta ja näyttää siltä, että he tarvitsevat aina jotain. Vaikka indigolapseni ovat jo vanhempia eivätkä enää asu kotona, olen edelleen mukana heidän elämässään ja on aikoja, jolloin he todella tarvitsevat täyden huomioni. Jos he tuntevat, etteivät saa sitä - ja ollakseni rehellinen toisinaan olen kiireinen tai se ei ole mukavaa - he sulkeutuvat, koska he tarvitsevat minua oitis. Kolmen lapsen kanssa oli joskus vaikeaa pallotella oman aikatauluni ja heidän tarpeidensa välillä, erityisesti silloin kun heillä oli kaikilla ongelmia.



He eivät ymmärtäneet, että en voinut aina olla täysin läsnä heille, että minulla oli omatkin ongelmani käsiteltävänä enkä voinut jättää kaikkea ollakseni heidän käytettävissään. Omat ongelmat olivat heidän ajatustensa päällimmäisenä ja he tarvitsivat apua juuri silloin - eivät sen ollessa sopivaa minulle. Kyllä, se on epäkypsää, mutta indigot voivat olla melko epäkypsiä. Niinpä varasin joka viikko aikaa istuakseni puhumassa heidän kanssaan ja silloin he saivat täyden huomioni. Tämä oli yhteistä aikaamme, minkä aikana voimme puhua kaikesta, mistä he halusivat. Tietysti oli tilapäisiä hätätilanteita, mutta niitä tuli harvemmin, koska heidän yksityinen aikansa kanssani salli heidän käsitellä kysymyksiä järjestelmällisesti ja he oppivat ajattelemaan myös itse.



He tiesivät saavansa yhteisaikanamme täyden huomioni ja kuuntelin enemmän kuin puhuin. Annoin mielipiteeni pyydettäessä enkä tuominnut tai kritisoinut heitä, annoin heidän puhua mistä tahansa keskeyttämättä ja koska olin täysin käytettävissä, keskustelumme olivat antoisia. He olivat vihaisia, koska en kuunnellut, enkä näin yrittänyt sovittaa keskustelua tehtäviini. Kokeilkaa sitä indigojenne kanssa, koska se toimii ja tekee heille helpommaksi avautua ja ratkaista ongelmia sekä luo prosessin, mikä auttaa heitä hallitsemaan elämäänsä ja saamaan apuanne johdonmukaisesti sen sijaan, että odotetaan siihen saakka, kunnes jokin kriisi tapahtuu avaamaan kommunikointilinjat.

Ei kommentteja: