9.3.2011

UUSI MAA NOUSEE - SEIKKAILUJA UUDESSA TIETOISUUDESSA


Kirjoittanut Celia Fenn
Maaliskuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



2. päivä: Indigovallankumoukset … ja muinaisviisauksien integroiminen kollektiivitietoisuuteen



Helmikuu on lyhyt kuukausi, jossa on vain 28 päivää, mutta se näytti jotenkin kulkevan ohi tavallistakin nopeammin, kun intensiivisiä energioita aktivoituu nyt kaikkialla ympärillämme. Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tapahtumat pitävät huomiomme, kun maa toisensa jälkeen alkaa tuntea tuon energian ja kansan äänen, kun se vaatii muutosta ja demokraattista hallintoa.



Jokin aikaa olemme olleet merkittävässä intensiivisten auringonpurkausten jaksossa, mikä on saanut aikaan sähkömagneettisia myrskyjä ja epävakaisuutta. Tämä aktivoi valokehoa ja herkät ihmiset tuntevat sen usein fyysisesti. Olemme astumassa suurten muutosten ja epävakaisuuden jaksoon - mutta sellaiseen mitä olemme odottaneet, kun siirrymme kohti evoluutio- ja muutoshetkeä planeetallamme.



Muistan, että viime vuonna Mikael sanoi, että indigolapset olisivat merkittävä tekijä uuden maapallon luomisessa ja johtamisessa. Indigot ovat ensisijaisesti henkisiä sotureita ja heidän tarkoituksensa sieluryhmänä on rikkoa ja haastaa vanhat auktoriteetti-, kontrollointi- ja rajoitusmallit. Ei ole mitään sattumaa, että viimeaikaisia vallankumouksia Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa ovat johtaneet ihmiset, jotka ovat iältään 18-30-vuotiaita. Tämä on toinen indigoaalto, jonka tarkoituksena on voimaantuminen. He ovat nyt aktivoitumassa rooliinsa voimaantumisen tuojina itselleen, mutta myös kansalleen.



Indigot ovat kehittyneitä sieluja ja heidät on koodattu tietämään, että henkilökohtainen voimaantuminen kulkee ryhmän voimaantumisen rinnalla. He astuvat nyt esiin ja kertovat maailmalle, että tämä on aikaa, mitä varten he syntyivät, ja että muutos on täällä. Olen uskonut pitkään, että Lähi-itä on avain maailmanrauhaan. Hyvin suuri osa nykyajan ja menneisyyden konfliktista ja manipuloinnista on keskittynyt tälle alueelle - niiden merkittävien tähtiporttien alueelle, joita käytettiin menneisyydessä: Sumerin portti Irakissa, Persian/Assyrian portti Iranissa ja Siriuksen portti Egyptissä. Merkittävä muutos on tulematta vain Iranissa ja silloin voimatasapaino muuttuu täysin tuolla alueella ja ote joka näillä tähtiporteilla on edelleen uskonnon hologammi-insertien kautta, murtuu kansan äänen eduksi.


Luulen, että Iranin väestöstä noin 70% on alle 30-vuotiaita, joten luultavasti ei vie kauan, ennen kuin indigoenergia nousee sielläkin ja tarvittavia muutoksia tehdään.


Ja koska aurinko on erittäin aktiivinen merkittävine purkauksineen, evoluutio- ja muutosenergia voimistuu. Emme tiedä, mitä tapahtuu tällä merkittävällä muutosjaksolla seuraavien puolentoista vuoden aikana tai edes mitä tapahtuu Lähi-idässä. Tunnen, että koska vallankumousta ajaa indigoenergia, luultavasti minkäänlainen uskonnollinen fundamentalismi ei pysty saamaan otetta vallankumouksen jälkeisellä jaksolla. On todella aika, jolloin kansan ääntä kuullaan.


Aurinkojakson 24 intensiivinen energia aiheuttaa myös äärimmäisiä säätiloja ja nk. luonnonkatastrofeja. Myös tästä meitä on varoitettu menneisyydessä. Älkää kuitenkaan vaipuko pelkoon. Kuulen sellaisia ennusteita, että suuria kaupunkeja tuhoutuu, ihmiset hamstraavat ruokaa ja myyvät omaisuuttaan, jotta he voivat juosta jonnekin turvaan.


Tietäkää, että tämän henkisen muutosohjelman, jota olemme kutsuneet ylösnousemukseksi, koko tarkoitus on, että planeetalla on riittävä määrä heränneitä ja valaistuneita ihmisiä varmistamassa, että muutos tapahtuu helposti ja vaivattomasti.


Jos luet tätä, niin olet luultavasti yksi näistä heränneistä olennoista ja sinun tarkoituksesi on olla tyyneyden ja rauhan keskus muutoksen pyörremyrskyissä ja olla tukematta sitä pelkoa ja ahdistusta, mitä monet tuntevat.



Muistakaa myös, että kun vanhat 3D-aikajanat romahtavat, ihmisistä näyttää, että kaikki liikkuu liian nopeasti ja he alkavat stressaantua. Meidän tehtävämme on auttaa ihmisiä siirtymään korkeapien ulottuvuuksien uuteen aikajanaan, missä he voivat tuntea rauhaa ja muokata voimaantuneena elämäänsä tavalla, mikä tuo heille tyytyväisyyttä ja iloa.



Kun valmistaudumme merkittävään muutokseen tietoisuudessa, olemme kollektiivina myös integroitumassa muinaisviisauteen. Kun uskonnolliset opit menettävät otettaan kollektiivipsyykestä, pystymme yhdistymään niiden muinaisihmisten viisauteen, joilla oli avaimet kestävään elämiseen maan kanssa. Tätä tapahtuu jo, kun monet ihmiset etsivät elämismuotoja ja henkisyyttä, mikä harmonisoi heidät maan ja sen luontokappaleiden kanssa. Maapallon alkuperäiskansat ovat tämän viisauden vartijoita ja seuraavien puolentoista vuoden aikana nämä viisaus taas herää ja integroituu kollektiiviin. Niitä jotka toteuttavat tätä tehtävää, kutsutaan avaimenvartijoiksi tai kultaisten avainten vartijoiksi. Nämä ovat kehittyneitä sieluja, joilla on entisiä elämiä alkuperäisviisauden vartijoina, ja heidän työnään on nyt muistaa, keitä he ovat, astuakseen esiin käyttämään avaimiaan - aktivoidakseen pyhät paikat ja integroituakseen esi-isien viisauteen.



Tämä integroitumien on tärkeää, yhtä tärkeää kuin mikä tahansa parannustyö, mitä voisimme tehdä. Maapallon täytyy integroida kaikki osansa voidakseen siirtyä eteenpäin - kuten mekin teemme omassa henkilökohtaisessa prosessissamme. Ja kuten meidän täytyy käyttää anteeksiannon, irtipäästämisen, ehdottoman rakkauden ja kaikkiin yksilöihin kohdistuvan myötätunnon taitoa, meidän täytyy kulkea näiden tunteiden läpi myös, silloin kun integroimme alkuperäiskansojen viisauden takaisin kollektiiviseen valo-olemukseemme.



Kyllä, on paljon tehtävää ja koettavaa, kun matkaamme ajan ja elämän virran läpi tänä vuonna. Se on mitä upein valoseikkailu ja siitä voi nauttia vain, jos pidämme positiivisen ja luottavaisen näkemyksen elämästä. Tietäkää, että pyysimme olla täällä ja että synnyimme tätä aikaa varten. Se tapahtuu nyt ja jokainen meistä antaa oman valoaan ja rakkauttaan juuri niin, kuin on tarkoitus. Meillä kaikilla on intohimomme ja tarkoituksemme, meillä kaikilla on viisautemme, kokemuksemme ja tietomme ja meitä kaikki tarvitaan ja arvostetaan, kun annamme sitä, mitä olemme!



Ja sitten kun pääsemme jyvälle tästä kosmisilla valoaalloilla surffaamisesta, huomaamme, että palkintona on syvää iloa ja yltäkylläisyyttä, mikä on taianomaista! Kosmiset aallot ovat timanttivalovirta, yltäkylläisen elämän joki ja se virtaa kosmisesta sydämestä, mihin yhdistytään ja harmonisoidutaan, kun suunnistamme uuteen todellisuuteemme!

Ei kommentteja: