8.1.2011

SINÄKIN SYÖT TIETÄMÄTTÄSI GM-RAVINTOA !



Elintarvikkeiden myrkyttäminen CODEX ALIMENTARIUS uudistuksella kuuluu väestön vähentämisen suunnitelmaan (population reduction / depopulation) ja siihen kuuluu vankasti osana geenimanipuloitu (GMO) elintarviketuotanto.



Codex Alimentarius (Regulation For Food / Ruokasäädöstö) on kansainvälisesti läpi lobattu lakipaketti, jonka tarkoituksena on luontaistuotteiden, vitamiinien, mineraalien sekä aminohappojen saatavuuden säännösteleminen lisäravinne- ja luontaistuotemuodoissa.


Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki todella matalia arvoja ylittävät annostukset siirtyvät kansainvälisten lääkekorporaatioiden patenttioikeuksien ja rahastuskulhon alle.


Kyseisen kampanjan rahoittajiahan tässä ovat, ketkäs muutkaan kuin maailman pankkiiriorganisaatiot ja ylikansalliset korporaatiot, jotka odottavat "sijoitukselleen tuottoa".



1.1.2010 aloitettiin elintarviketuotannossa Monsanto-yhtymän pakottamana massiivinen geenimanipulaatio-uudistus, mitä emme enää valitettavasti pysty välttämään muutoin kuin boikotoimalla normaaleja elintarvikkeita ja vihannekset sekä ostamalla vain luomua, joka on lähes kaksinkertaisesti kalliimpaa. Siitäkin saamme kiittää elintarvikejätti-korporaatio Monsantoa.


Luomutuotantoa ollaankin yritetty ajaa alas ja luomuviljelyä pyritty heikentämään eripuolilla maailmaa. Tämän likaisen pelin takaa löytyvät Maailman Terveysjärjestö WHO sekä Monsanto-yhtymä.

Yhdysvalloissa luomuviljelyä ollaankin jo tekemässä laittomaksi ja sen harjoittajat voivat saada jopa miljoonan dollarin sakon. Luomuviljely tullaan kieltämään siellä todennäköisesti ilmastopropagandalla.


Todellisuudessa kyse ei ole kuin ihmisten terveydestä vaan siitä, että illuminatin oligarkkieliitti on kauhistellut luomuruoan suurta suosiota, siitä kun saamme kovasti kiittää terveyttämme. Tämähän pitää tietysti pitää salassa hinnalla millä hyvänsä, jotteivat lääketeollisuuden korporaatiot köyhtyisi ja siksipä luomutuotannon alasajoon pyritäänkin keinolla millä hyvänsä.



Koska halvalle rehulle on kysyntää, sitä myös käytetään maatiloilla eläinten ravintona. Arvion mukaan noin 85% Euroopassa käytetystä eläinten rehusta on peräisin geenimuunnellusta viljasta tai sisältää osasia siitä!


Meille markkinoidaan GM-ruuan edistyksellisyyttä, todellisuudessa kyseessä on todellinen huijaus. Viljaa manipuloidaan, jotta se kestäisi enemmän glyfosfaattia ja myrkyttämällä luontoa lisää saataisiin oivallisia satoja ilman rikkaruohoja. Todellisuudessa geenit siirtyvät lajista toiseen, ja rikkaruohotkin alkavat kestää enemmän glyfosfaattia. Monsanton mielestä se on hyvä asia, lisäähän se bisnestä: siemenistä maksetaan rojalteja ja lisääntynyt kemikaalien käyttö sen kuin vain paisuttaa Monsanton kassaa!

Monsanto elää Roundup-rikkaruohomyrkyistä ja muista kemikaaleista ja on se, joka on geenimanipuloidun ruuan takana kaikkialla maailmassa. Glyfosaatti -niminen kemikaali on Monsanton hittimyrkky, joka imeytyy lehtien kautta kasviin ja tunkeutuu juureen tappaen koko kasvin.



Vaikka EU:n lainsäädäntö vaatiikin merkitsemään pakkausselosteeseen, sisältääkö tuote gm:aa, niin käytännössä se ei kirjaimellisesti toteudu, sillä suurin osa ihmisen nauttimaa gm:aa tulee kiertokautta gm-rehulla ruokituista eläimistä, kanoista, sioista ja ilmeisesti myös lehmistä.



Tiesitkö,
että jopa suomalaisessa sikataloudessammekin on jo pidempään käytetty
geenimanipuloitua soijaa
sikojen ruokinnassa ja tämä on tapahtunut
salaa, meiltä kuluttajilta mielipidettä kysymättä!




          TAKE ACTION!


Lainsäädäntö ei toistaiseksi vielä vaadi merkintöjä esim. lihaan, joka on peräisin gm:lla ruokitusta eläimestä. Näinollen ei täyty lain vaatimus "kuluttajan tietoisesta valinnasta"  (informed consent).


Geenimuunnellun ravinnon haittavaikutuksista on toistaiseksi hyvin dokumentoitu ja mm. erilaiset hengityselin-tulehdukset, allergiset reaktiot, kompromisoitu immuunipuolustus, syöpä, ennenaikainen kuolema ja hedelmättömyys on todettu sen aiheuttamiksi.


Tutkimuksissa on jo todettu esim. geenimanipuloidun viljan geenin siirtyneen ihmisen suoliston bakteereihin, jotka vuorostaan muokkaantuvat uuden geenin mukaisesti. Mutta vielä ei tiedetä mitä siitä seuraa.
Ei kuitenkaan pidä unohtaa sitä tosiasiaa, kuinka äärimmäisen tärkeä osa immuunijärjestelmää ihmisen suoliston bakteerit ovat! Sitä ajatellen onkin loogista ajatella, että tämä siirtogeeni tulee vielä aiheuttamaan immuniteettihäiriöitä pitkällä aikavälillä.


Onhan nyt jo pitempään sekä lasten että myös aikuistenkin allergia- ja autoimmuunisairauksien määrä ollut huimassa kasvussa johtuen liian käsitellystä ruuan ja antibioottien aiheuttamasta immuniteettihäiriöstä.


Mikä tässä onkin pöyristyttävintä on se,
että tämä on asia, joka on ollut kaikkien
alan ihmisten tiedossa ja silti asiasta vain vaietaan!



Monia meitä harhautetaan sillä, kun ruokaa markkinoidaan suomalaisena ja sitten menemme tietämättämme halpaan ja ostamme sitä turvallisin mielin. Mutta mikä osa siinä sitten on "suomalaista", jos koko rehu on keinotekoisesti manipuloitua ja tuodaan ulkomailta?




GM-REHUSTA, SOIJASTA & KASVIRASVOISTA


REHU koostuu pääasiassa geenimanipuloidusta soijasta ja kasviöljyistä, täten meille pakkosyötetään todellista moskaa. Esim. kasviöljyt muuttavat eläinten rasvaprofiilia patologiseen suuntaan.


KASVIRASVAT ovat käytännössä omega-6-rasvaa, joka aiheuttaa tulehdusta.


Sairaudet eivät ehdi näkyä eläimissä koska ne teurastetaan keskimäärin 3 vuotiaina, jolloin GM-rehun vaikutukset eivät ehdi vielä näkyä. Mutta miettikääpä sitä, että me ihmiset saamme näitä rasvoja jokapäiväisessä ruuassamme jatkuvasti! Ja sen, mitä tästä seuraa pitemmässä juoksussa, näemme vasta vuosien saatossa!


Kaiken aikaa ihmetellään kovasti sitä, miksi lapsilla on allergioita ja aikuisilla diabetesta.



Kasvirasvat tuhoavat immuunijärjestelmää
ja aiheuttavat diabetesta!



Meille myydään margariineja ja rypsiöljyjä "terveystuotteina", joita Diabetesliitto suosittaa potilaille, ja tämä on aivan käsittämätöntä, sillä nykytiedon mukaan kasvirasvat aiheuttavat diabetesta!

SOIJA-bisnes on nykyisin trendi-ilmiö maailmalla ja sitä on helppo viljellä. Mutta tiesitkö, että tuo terveysintoilijoiden ja sikafarmareiden ihanneruoka onkin itse asiassa se, mikä tuhoaa maailman sademetsiä eniten tällä hetkellä!


Brasilia näki tilaisuutensa kun ihmiset alkoivat vaatia puhdasta gm-soijan sijaan ja jotta peltoja riittäisi, täytyy hakata metsiä. Mutta mikä pahinta, manipuloitu geeni on alkanut saastuttaa alkuperäistä lajiketta.


Soija proteiinin lähteenä on luomu-mielessä käytännössä ajatellen tuhottu. 95% maailmalla tällä hetkellä viljellystä soijasta on siirtogeenistä eli koko sato on tässä mielessä saastunutta.







LUE LISÄÄ:

Ei kommentteja: