28.1.2011

KATASTROFIEN SULATTAMINEN - 5D-NÄKÖKULMA


Kirjoittanut Lauren C. Gorgo
20.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



"Maan tasapainossa on tapahtunut suurenmoinen muutos, mikä ulottuu
läntiseltä pallonpuoliskolta itäiselle
- vaikutus millä on maailmanlaajuisia seuraamuksia."

-Plejadien korkea-arvoinen neuvosto


Viime aikoina on tullut huomioni piiriin, että alamme mielessämme harmonisoitua (tulla tietoiseksi) siihen suureen havaintotapamuutokseen, mistä näkymättömät olennot ovat puhuneet paljon viime aikoina, ja tämä muutos on ilmeisesti tulosta jostain massiivisesta, maailmanlaajuisesta energiatasapainotuksesta, mikä on tapahtunut viimeisten kolmen, neljän viikon aikana magneettinapamuutoksena.



Nämä tasapainottuvat energiat alkoivat kuplia aggressiivisesti talvipäivänseisauksen kuunpimennyksessä ja ovat parhaillaan viimeistelemässä fyysisten jälkivaikutusten kierrosta auringon ja geologisena aktiivisuutena - geomagneettisia myrskyjä, auringon purkauksia ja tuulia, koronan purkauksia, revontulia, maanjäristyksiä ja halkeamia jne.



Hyvin paljon siitä mitä ympäri maailmaa tapahtuu tällä hetkellä, liittyy tähän muutokseen ja näkymättömät olennot haluaisivat selkeyttää joitain asioita kaikkien niiden pelkojen lieventämiseksi, joita voi syntyä niin dramaattisen eteenpäinliikkumisen aiheuttamasta epävarmuudesta.



Ennen kaikkea meitä kehotetaan käsittämään - riippumatta siitä, mitä ympärillämme on - että mikään ei ole "päässyt käsistä" tässä evoluutioprosessissa ja että kaikki on hyvin ulkoisista vaikutelmista huolimatta. Meille muistutetaan jatkuvasti, että kaikki on täysin järjestyksessä - miten muuten voisi olla? - ja lisääntyvät katastrofit maan päällä palvelevat suurta tarkoitusta planeetan ylösnousemuksessa.



Toisaalta käsitän, miltä tämä voi kuulostaa sanottaessa kanssasisarillemme ja -veljillemme Queenslandissa, jotka tällä hetkellä yrittävät "pysyä pinnalla" hyvin kirjaimellisesti. Mutta näkymättömät olennot tekevät hyvin selväksi, ettei katastrofin taustatarkoitus ole vain lyhytnäköistä mystiikkaa joltain maallistuneelta henkiyhteisöltä eikä uuden ajan latteuksia. Se on tiedettä. Ja vaikka useimmat pitävät tätä edelleen valetieteenä, sekin muuttuu pian, koska valtavirtatieteeltä loppuu pian vastaukset.



"Niille jotka edelleen roikkuvat kiinni pelossa, toistamme: kaikki on hyvin, täysin järjestettyä ja systemaattista, kuten kaikki asiat värähtelevässä universumissa."

-Plejadien korkea-arvoinen neuvosto







Linnut ja mehiläiset … (ja kalat myös)



Olet ehdottomasti saanut oman osani niistä sähköposteista, joissa on kysymyksiä ja huolta viimeaikaisista lintu- ja kalakuolemista, ja vaikka on monia spekulaatioita ja teorioita, ajattelin kertoa vähän siitä, mitä galaktisella perheellämme on sanottavana …



Olen kuullut, että äskettäinen magneettinapamuutos - mikä muuten aiheutti Floridan lentokentän tilapäisen sulkemisen - loi massiivisia sähkömagneettivääristymätaskuja. Tämä johti kummallisiin tapahtumiin tietyissä maantieteellisissä paikoissa ja planeetan ley-linjoilla - sisäisen GPS-järjestelmämme uudelleenreitityksen lisäksi. Jos olet viime aikoina ollut eksyksissä omassa maailmassasi ja kyvytön selvittämään, minne mennä tai miksi, luultavasti se liittyy tähän.


Tämä magneettimuutos periaatteessa vastaa meidän orientoimisesta uuteen aikajanaan - tulkinta:
kovalevymme poistetaan ja käyttöjärjestelmämme käynnistetään uudelleen nyt, että meillä
kaikilla on viimeisimmät päivitykset.



(Pitäkää mielessä, että aivan samalla tavalla kuin kehomme saa voimaa geometrisen energiarakennejärjestelmän kautta, myös maa saa voimaa verkkojärjestelmän kautta, mikä muodostaa geometrisia malleja, jotka kohtaavat risteyskohdissa ja muodostavat voimaverkon tai -matriisin. Ja aivan samalla tavalla kuin meridiaanit sykkivät energiaa ympäri kehoamme, nämä verkkopisteet sykkivät energiaa ympäri planeettaa. Ihmiskehon akupunktiopisteitä vastaavasti nämä verkkopisteet ovat energeettisesti voimakkaimpia kohtia planeetalla.)



Näkymättömien olentojen mukaan ley-linjat muodostavat ja yhdistävät näiden geometristen mallien pääristeykset ja varaavat fyysistä tilaa voimakkaiksi vahvistaviksi energiapyörteiksi, mihin eläimet, kalat ja hyönteiset - sekä jotkut ihmiset - ovat virittyneet hyvin herkän navigointijärjestelmänsä vuoksi. Ymmärrykseni mukaan tietyt eläin-, kala- ja hyönteisryhmät (elleivät kaikki) muodostuvat laumoiksi ja parviksi kulkemaan voimapisteestä toiseen ley-linjoja pitkin pesimään, lepäämään, parittelemaan, syntymään ja kokoontumaan, näiden pyörteiden neutraalien parantavien energioiden vuoksi.



Kun merkittäviä muutoksia tapahtuu, on mahdollista ja jopa todennäköistä, että nämä olennot hämmentyvät täysin ja eksyvät ja näin lentävät maahan tai huuhtoutuvat rantaan. Vaikka tämä voi olla järkyttävää, emme näe näitä ilmiöitä ensimmäistä kertaa - näemme niitä vain enemmän ja enemmän (internetin kautta). Useiden viime vuosien aikana on ollut paljon otsikoita selittämättömistä mehiläiskuolemista, delfiinien ja valaiden eksymisestä oudoille vesille ja/tai rantautumisesta suurempina ja suurempina määrinä, tuhansien lepakoiden kuolemisesta USA:n koillisosassa jostain tuntemattomasta syystä jne. …



Luultavasti nämä luonnontapahtumat jatkuvat ja kenties jopa lisääntyvät, kun maa jatkaa siirtymäänsä korkeampaan tietoisuuteen.


Kuten kaikkien asioiden osalta, on välttämätöntä, että vaadimme oman täysivaltaisuutemme pysymällä pelottomana, erossa ja neutraalina näille tapahtumille käsittämällä,
että kaikilla ja kaikella on jumalainen osansa esitettävänä
tässä pelissä, jota kutsutaan planeetan ylösnousemukseksi.



Vanhan verkon purkaminen



Sisäinen navigointi/verkkojärjestelmä joka hallitsee planeettaa ja sen ihmisiä, muuttuu aggressiivisesti tasapainoisempaan ja harmonisempaan tilaan. Tämä merkitsee, että vanha maskuliinisen ihmisaivopuoliskon (ja siksi maapallon aivojen) hallitsema toimintamalli tulee tasavertaiseksi feminiinisen puoliskon kanssa … niin ylhäällä, kuin alhaalla.



Vaikka nämä muutokset lopulta johtavat kaiken suurimpaan parhaaseen, ei ehdottomasti näytä siltä alemman ulottuvuuden näkökulmasta. Perimmiltään tästä syystä rohkeiden ja vähän hullujen sielujen tiennäyttäjäryhmä päätti mennä ensin - lieventääkseen pelkoa ja antaakseen esimerkin vaihtoehdosta niille tuhon ja hävityksen skenaarioille, jotka vääjäämättä lisääntyvät.



Meitä pyydetään olemaan reagoimatta ympärillämme nouseviin pelkoihin ja sen sijaan käsittämään, että maan muutokset ovat vain ylösnousemusoireita (jumiutuneiden energioiden ja kollektiivisten muistijälkien vapauttamista) eikä se eroa mitenkään niistä biologisista oireista, mitä olemme kokeneet monta vuotta. Enimmäkseen nämä muutokset ovat välttämätön osa planeettamme evoluutiota.



Korkeammasta näkökulmasta nämä kaaostaskut ovat kollektiivisia oireita symbioosin puutteesta ja ne edustavat kontrastia, mitä tarvitaan harmonisen suhteen muodostamiseen kaikkien elävien olentojen välille. Ja tältä siirtymä harmoniaan näyttää - muutos on tapahtumassa, vaikka ei aina tapahdu lempeästi tai hienovaraisesti.



Suurempi näkökulma



Näkymättömät olennot antavat minulle analogian, että vanhasta polariteettinäkökulmasta "maa on ihmisille sama, kuin isäntä syöpäläisille", mikä vihjaa, että erillisestä itsetunnosta (kaksinaisuustietoisuudesta) näemme maailman isäntänämme, ympäristönä ihmisten kukoistamiselle ja sen elannon imemiselle, minkä maa antaa ilman vastinetta.



Mutta nyt kun ihmiskunta on harmonisoitumassa 5D-ykseystietoisuuden kanssa ja siksi sillä on suurempi kyky nähdä maailma monimutkaisemmasta ja laajemmasta kulmasta, tämä vanhentunut ja yksipuolinen katsantokanta on muuttumassa - vaikkakin pakosta. Eli monissa tapauksissa maanmuutokset ovat mahdollinen yllyke kollektiiviheräämisiin, mistä seuraa tietoisuutta, ja luonnonkatastrofien seuraamuksista tulee suurin opetusmenetelmä ihmismassojen siirtymiseksi ykseysaikajanalle.



Tästä näkökulmasta on helpointa sulattaa katastrofit, koska lopputulos niistä monista silmiä avaavista tilanteista, joita meille on esitetty ja esitetään, on lopulta vaihtaminen isäntä/syöpäläinen-suhteesta symbioottiseen kanssaluomiseen - täysin uuteen tapaan olla rinnakkain maan kanssa kumpaakin hyödyttävällä tavalla.



Toisin sanoen, maskuliinisuuden hallitsema (läntinen) lähestymistapa elämiseen on lopultakin antamassa tietä tasapainoisemmalle antamiselle ja saamiselle - kiitos pitkään odotetun jumalaisen feminiinisyyden paluun, mikä aioneita sitten juoksi helvetisti paetakseen tämän lisääntyvän tasapainottomuuden kovaa raakuutta. En voi sanoa syyttäväni sitä.



Tietysti alkuperäiskulttuurit ovat aina ymmärtäneet antamisen ja saamisen, jumalaisten maskuliini- ja feminiinivoimien hienovaraisen tasapainon, mutta tähän saakka niiden ääni on hukkunut läntisen teollisuusyhteiskunnan mekanistisen metelöinnin alle. Onneksi tätä ääntä kuitenkin taas kuullaan, kunnioitetaan ja arvostetaan viisaudesta, totuudesta ja pyhän rinnakkainelon ymmärryksestä.



Tulevina päivinä niillä jotka ovat piittaamatta tästä viisaudesta ja tiedostamattomasti ottavat maalta ja sen asukkailta välittämättä suhteesta kaikkien elävien olentojen välillä, on tilaisuus monta kertaa herätä perustavaa laatua olevaan harmoniaperiaatteeseen kaikkein suurimman opettajan, maaäidin, avustuksella.



Ydinkohta



Niille jotka istuvat edelleen aidalla tai vastustavat planeetan siirtymää, nopea varoitusviesti:

kun aika tiivistyy ja luhistuu itseensä, polarisoitunut karmanlaki (syy ja seuraus) laskeutuu voimallisesti yllemme ja kaikki mikä on Lähdevärähtelyn (vilpittömyys) ulkopuolella, tulee rysähtäen päällemme hillittömällä vimmalla.



Ydinkohta: nyt enemmän kuin koskaan, harmonisoituminen rakkauden, vilpittömyyden sekä toistemme ja planeetan kunnioittamisen kanssaluovien energioiden kanssa on pakko. Riippuen omasta olinpaikastamme tietoisuusasteikolla, epäharmonian takaisku voi olla raaka.



Epäillessänne muistakaa, että tämän herpaantumattoman paineen ylin tarkoitus on puristaa meidät siksi timanttikristalliksi, mikä on ytimessämme - paljastaa elämän täydellisyys sellaisena kuin se on kaikille, jotka ovat valmiita näkemään.



Seuraavaan kertaan saakka,

Lauren

Ei kommentteja: