28.1.2011

UUSI KEHOSÄHKÖ

Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother
Tammikuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Sähköinen ja fyysinen evoluutio


Tämä on yksi huippupäivistä, sillä monet teistä ovat muuttaneet energiansa täysin. Olette lopettaneet oman elämänne kiireisen hulinan vain hetkeksi huvitellaksenne menneisyydessä, muistaaksenne kaiken kokemanne kauneuden ja sitten kääntyäksenne ympäri ja kohottaaksenne tulevaisuuden odotuksia. Nämä ovat odotuksia, joita luotte tulevaisuuttanne varten juuri nyt. Ne määräävät polkunne kaikkialla, minne menette. Ne asettavat teille tilaisuuksia kokea kaikkea, mitä halusitte tässä fyysisessä biologiakuplassa.



Valon maadoittaminen



Salliaksenne itsenne vain olla, haluaisimme teidän vetävän syvään henkeä, maan henkeä fyysiseen kehoon hetken ja antavan itsenne vain olla täällä tässä hetkessä juuri nyt. Kaiken odotuksen kera siitä, mitä tulee, ihmisten on erittäin helppoa pudota menneisyyteen tai heijastua tulevaisuuteen. Vain yksi noista kolmesta - menneisyys, nykyisyys, tulevaisuus - on todellinen. Se on juuri nyt. Muistonne menneisyydestä ovat hyvin todellisia, mutta ette voi elää niissä. Odotuksenne tulevaisuudesta ovat hyvin todellisia ja tärkeitä, mutta ette voi elää niissäkään. Voitte elää tässä juuri nyt ja sekoittaa kaikki kolme yhteen.



Pyydämme teitä olemaan yrittämättä elää vain nykyisyydessä, sillä siitä tulee hyvin haastavaa. Useimmat teistä itse asiassa luovat polkua eteensä, kun suunnittelette, odotatte tai luotte jotain. Jos kiireisenä nautitte tästä hetkestä, sitä ei tapahdu yhtä hyvin, joten pyydämme teitä ymmärtämään, että kyse on näiden sekoituksesta: menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus. Se ei ole mustavalkoista, joten te ette voi valita vain yhtä - se on kolmen liitto. Puhumme lisää tästä, kun menemme eteenpäin. Peruutetaanpa ensin ja kerromme teille, miksi se on haastavaa ja miksi havaintonne ajasta ihmisinä muuttuu hyvin pian.



Haluamme tuoda yhteen useita eri paloja, joista olemme puhuneet aiemmin. Nyt niitä on helpompi ymmärtää, sillä paljon siitä on jo tuttua teille. Vaikka ette tietäisikään tarkkaan, miten tämä sopii päivittäiseen elämäänne, olette hyväksyneet paljon siitä, mitä olemme puhuneet, totuudeksi omassa elämässänne, mikä on luonut perustan uuden ihmisen kehittymiselle. Sitä tapahtuu ympäri planeettaa, koska nyt on aika, jolloin ihmiset kantavat enemmän omaa henkeään fyysisessä kehossaan kuin koskaan ennen.



Fyysinen kehittyminen



On myös useita fyysisiä muutoksia, joita tapahtuu sopeutuaksenne paremmin tähän energiamuutokseen, ja sitä tapahtuu jokaiselle ihmiselle planeetalla. Fyysinen kehonne alkaa muuttua nyt. Kuitenkin kuluu luultavasti useita vuosia, ennen kuin lääketieteellinen yhteisö voi määritellä nämä muutokset. Se liikkuu tyypillisesti hyvin hitaasti tarkoituksella. Paljon siitä mitä olette odottaneet ja mitä kutsutte ylösnousemuksesi, on mahdollista, jotta voitte tuoda tätä valoa fyysiseen kehoon kuljeskellessanne maan päällä.



Veden uudelleenjakautuminen




Kyllä, teillä tulee aina olemaan rajoituksia. Olette tässä astiassa, joten teidän on oltava aikajanalla, vaikka tuo aikajana voidaan muuttaa, kuten hyvin tiedätte, sillä olette juuri vaihtaneet sen maan aikajanan, minkä oli määrä loppua vuoden 2012 tienoilla. Olette jo muuttaneet sen, mutta kyllä, koette edelleen monia asioita, joiden oli määrä tuoda tuo loppu. Hyvin monia muutoksia joita näette planeetallanne, erityisesti sellaisia jotka liittyvät veden uudelleenjakautumiseen ja planeetan tasapainottumiseen, tapahtuu nyt päivittäin. Olette myös muodostamassa hyvin monia yhteyksiä energiaan, mitä kutsumme vedeksi.


Te ette kuitenkaan luokittele sitä energiaksi, vaikka se sopiikin kaikkiin luokituksiin siitä, minkä tiedätte olevan energiaa. Vettä on verhon kummallakin puolella, kuten energiaakin.



Olette pystyneet kantamaan korkeamman itsenne henkeä fyysisessä kehossa suurelta osin kehonne vesimäärän vuoksi. Se alkaa muuttua, sillä tämä on yksi fyysinen ominaisuus, mitä on hyvin helppoa mitata, kun ihmisen aika kuluu. Teille on ollut mukavaa tietty vesimäärä kehossanne, mutta tämä vesi maadoittaa teidät myös fyysiseen maahan. Tunnetasonne liittyy itse asiassa fyysiseen veteen. Näin olette käsitelleet tunteita kehonne kautta ja vastaanottaneet tunteita toisilta ihmisiltä kehonne kautta.



Oletteko koskaan olleet teatterissa, missä tiedätte varsin hyvin ihmisiä istuvan takananne, mutta te ette kiinnitä huomiota heihin? Sitten aivan yhtäkkiä tunnette jonkun kääntyvän ympäri ja katsotte suoraan silmiin ihmistä, joka tuijottaa takaraivoanne - melkein kuin näkisitte hänet? Tämä tapahtuu veden kautta. Fyysinen kehonne on nyt alkamassa toimia pienemmällä vesiosuudella. Voitte muuttaa vesimäärää jopa 20%:lla seuraavien 50 vuoden aikana. Tämä on suuri muutos ihmisessä ja se johtaa moniin erilaisiin ominaisuuksiin. Muutamista niistä halumme puhua tänään.



Fyysisen kehonne vesimäärä vähenee ja siksi ylialtistumisenne tunteille vähenee myös. Aina kun ihmiset vaihtavat energiatasoa, alussa on muutosvastarintaa. Tyypillisesti tartutte kiinni ja yritätte roikkua jokaisessa osassanne. Monet teistä tuntevat nyt, että tunteenne ovat hallitsemattomia. Suuri osa tästä liittyy muutoksiin, joita vakiinnutetaan ihmiskunnassa. Monet teistä saattavat tuntea, että teette kaiken oikein - elämänne on ok ja henkenne rento - mutta kuitenkin olette vihainen, levoton tai loukkaantunut koko ajan. Kenties tunnette asioita, joita ette ole koskaan ennen tunteneet. Tämä on totta, sillä se on osa tapahtuvia muutoksia. Selitetäänpä jotain muutakin.



Olemme sanoneet pitkään, että tämän planeetan ihmisistä on tulossa kristallisia luonteeltaan. Olemme sanoneet äskettäin myös, että hiileksi kutsumanne alkuaineen atomirakenne on muuttumassa. Tämä kaikki on osa samaa muutosta, minkä näette fyysisessä kehossanne, sillä olette hiiliperustaisia luontokappaleita. Hiilen ja veden muuttuminen samanaikaisesti sallii teidän kehittyä uusille tasoille hyvin, hyvin nopeasti. Se tietysti aiheuttaa myös haasteita. Tuntuu myös siltä, että kun olette löytäneet vakautenne, aivan yhtäkkiä matto liikkuu. Valitettavasti sitten kun olette oppineet pelisäännöt, sääntöjä muutetaan. Tämä on tyypillistä kasvutavallenne. Odotatte, odotatte, odotatte … pidätte kiinni kaikesta ja sitten yhtäkkiä hyppäätte eteenpäin. Tämä hyppy eteenpäin on jo alkanut monilla teistä. Puhutaanpa ensin, millaista elämä on, kun fyysisessä kehossanne on vähemmän vettä.


Kehon kristallisointi



Teistä on tulossa luonteeltanne kristallisia. Jossain kohtaa tämä löydetään tieteellisellä tasolla fyysisen olemuksenne soluseinärakenteesta. Se on näkynyt jo kasvitieteessä ja hyönteismaailmassa. Se tullaan tuntemaan eläin- ja ihmismaailmassa hyvin pian. Se todistetaan, mutta entä sitten kristallit?


Mitä ovat jotkut kristalliominaisuudet, joita teillä ei ole ollut tähän saakka?



Kristallilla on mineraalikunnan korkein värähtely ja se on osa teitä samalla tavalla kuin maa. Koska ihmiset ovat eläinkunnan korkeinta värähtelyä, resonoitte hyvin usein kristallirakenteiden kanssa - kristallien joita pidätte mineraaleina - koska ne ovat myös korkeinta värähtelyä mineraaleissa tai maa-aineksessa. Tämä on luonut yhteyden ja laajentanut elämäänne paljon pidemmälle, kuin tiedätte. Kun menette johonkin huoneeseen, siellä saattaa olla kaikenlaista rihkamaa ja suosikkipalkintoja hyllyillä sekä kuvia seinällä katseltavaksenne. Mitä kohti tunnette vetoa? Yleensä tunnette ensin vetoa niihin, joissa on kristalleja. Jos siellä on kristalli, luultavimmin menette ottamaan sen käteenne ja vain pidätte tai tuijotatte sitä sekunnin ajan nähdäksenne heijastuvia "valosirpaleita". Tuolla hetkellä se merkitsee jotain teille ja se muuttaa rakennettanne. Se auttaa teitä muuttumaan.



Tällä planeetalla naiset elävät tyypillisesti pidempään kuin miehet. Sen voi nähdä hyvin selvästi tilastoissa. Kerroimme teille aiemmin, että monet teistä ovat uskoneet tämän johtuvat planeettanne sodista - sota vei monia miehiä, joten miehet eivät eläisi yhtä pitkään - mutta tämä ei ole totta. Se on johtanut naisten pitkäikäisyyteen, että he tuntevat mukavammaksi kristallit lähellä kehoaan. Tyypillisesti mies ei käytä suurta timanttisormusta, kun taas nainen rakastaisi sitä. Joidenkin tällaisten kulttuuri- ja yhteiskuntaerojen vuoksi naiset elävät tyypillisesti pidempään kuin miehet. He selviävät stressistä pidempään kuin miehet.



Nyt kaikki alkavat tulla kristallisiksi fyysisessä kehossaan, joten tämä saa aikaan paljon muutoksia. Ensinnäkin tämä palauttaa sen elinajanodotuksen, mitä olette katselleet. Monet teistä tietävät, että ihmiskeho on suunniteltu elämään hyvinkin yli 80-, 90- tai 100-vuoden, mikä on ollut tyypillistä ihmisille tässä kohtaa. Kukaan ei osaa oikein selvittää, miksi jotkut ihmiset näyttävät tietyissä maailman kolkissa elävän 130-vuotiaaksi.


Kerromme teille, että jo tässä elämässänne teidän on täysin mahdollista elää 120- tai 130-vuotiaaksi nykyisessä fyysisessä kehossanne. Tämä on yksi kohta, jota etsitte ja jonka laukaisee muutos kehonne vesimäärässä.



On myös toinen energia, joka on valjastettu, kesytetty ja jota käytetään säännöllisesti planeetallanne: sähkö. Käytätte sitä joka kerta, kun nostatte luurin, joka kohdassa päivittäistä elämäänne uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Ihmiset ovat tottuneet sähköön, he tietävät, missä rajat kulkevat. He tietävät, etteivät he voi laittaa tikkua pistorasiaan, koska se puraisee takaisin, ja he oppivat elämään harmoniassa tämän kanssa. Nyt tapahtuu niin, että kun sisällätte vähemmän vettä ja tuo prosessi alkaa tapahtua fyysiselle kehollenne, teillä on erilainen reaktio sähköön ja sähkölaitteisiin ympärillänne.



Monet ovat jo alkaneet havaita tämän. Erityisesti ne jotka työskentelevät instrumenttien tai elektroniikan kanssa säännöllisesti, alkavat saada näitä ihania haamuongelmia, kuten Isäntä kutsuu niitä. Hän sanoo: "Tässä laitteessa ei ole mitään vikaa. Se on noiduttu." Todellisuudessa laite reagoi eri tavalla hänen energiaansa, koska hän itse on muuttunut. Selitetäänpä pari asiaa. Isäntä menee nyt edelle, koska olemme juuri tehneet järkeä useisiin asioihin, mitä hänelle on tapahtunut. Hänen täytyy kertoa niistä toisen kerran, koska me puhumme nyt. Kerromme teille yhden niistä, koska se on hyvin yleinen.



Isäntä palasi juuri kahden viikon matkalta ja hänen talonsa oli täysin suljettu kaksi viikkoa. Kukaan ei mennyt sisään eikä ulos, paitsi kissavartija. Kun hän palatessaan laittoi television päälle kaukosäätimellä, mitään ei tapahtunut. Hän huutaa vaimolleen, että tämä laittoi sen väärään paikkaan, tai kenties vaimo teki jotain väärin - se on tyypillistä. Hän painaa käynnistysnappulaa uudestaan eikä tapahdu mitään. Hän vaihtaa paristot ja se alkaa jotenkin toimia. Tällä kertaa osa nappuloista toimii, mutta osa ei. Hän touhuaa sen kanssa vähän pidempään ja puuhasteltuaan noin puoli tuntia, se toimii yhtäkkiä hyvin. Hän menee toimistoonsa, ottaa kaukosäätimen ja tapahtuu aivan sama. Hän on muuttunut vain kahdessa viikossa niin paljon, että suhde minkä hän oli luonut monien sähkölaitteiden kanssa, ei enää toiminut. Tämä on hyvin yleistä, mitä monet kokevat. Kyse on paljon enemmästä. Annamme teille vain muutamia paloja etsiäksenne todisteita siitä omassa elämässänne.



Veden väheneminen kehossa



Yksi paloista jonka alatte kaikki kyseenalaistaa ja josta haluatte tietää enemmän, liittyy vesimäärän vähenemiseen fyysisessä kehossanne. Varoitamme teitä tässä, koska kuulostaa siltä, että kehotamme teitä juomaan vähemmän. Mutta kerromme teille, että sillä hetkellä kun yritätte kontrolloida kehonne vesimäärää, se ottaa hallinnan ja kontrolloi teitä. Se vaikka tulvii yli varmistaakseen, että te ette kuivu. Sen on tehtävä se itse ja se tekee sen. Ehdotamme, että te ette yritä saada tätä tapahtumaan, sillä se tapahtuu itsestään.



Kerromme teille, että teillä on nyt kaikilla ympärillänne energiaa, mikä kulkee kehonne läpi. Se on mikroaaltoja, radioaaltoja ja se on paljon näkymätöntä valospektriä, mikä kulkee kehonne läpi ongelmitta. Isännällä on jopa radiolähetin vyössään, mikä välittää hänen äänensä huoneen takaosaan, että voitte kuulla sen. Ette ole tunteneet näitä energioita tähän mennessä. Kun vähennätte kehonne vesimäärä, alatte huomata, että tilapäisesti kehoonne kumuloituu energiaa ettekä tiedä, miten se pääsee sinne. Kun alatte tulla kristalliseksi, alatte lähettää ja vastaanottaa radiotaajuuksia. Teillä itse asiassa on tuo kyky nyt, koska moni teistä on jo kristallisoinut käpylisäkkeen ja se voidaan harjoittaa vastaanottamaan ja lähettämään. Tämä on osa syvää yhteyttä. Usein syvä yhteys muodostetaan tällä hetkellä käpylisäkkeen kautta.




Sitä alkaa tapahtua toisissa muodoissa ja tämän tapahtuessa ihmiset kehittävät uuden alueen kompensoimaan kaikkea tätä ympäröivää energiaa, mistä tulette nyt tietoiseksi. Se virtaa tällä hetkellä kehonne läpi, mutta ette ole tietoisia siitä. Kun tämä tapahtuu, voitte helposti alkaa tulla tietoiseksi siitä ja pakahtua siihen. Se mitä voi tapahtua, tuntuu hyvin paljon flunssalta, mutta ilman kaikkia flunssaoireita. Isäntä hyppii ylös alas taas, koska hänelle tapahtui tämä viime yönä. Hän alkaa ymmärtää, mitä tässä tapahtuu, ja hänellä on paljon sanottavaa, mutta taaskin hiljennämme hänet, sillä meidän on tärkeää puhua loppuun.



Kerromme teille sitä, että alatte tuntea asiat hyvin eri tavalla. Sähkövarauksenne - energia Kotoa mitä olette kantaneet tähän saakka ja mikä sisältää suurimman osa henkeänne - on vettä ja se on muuttumassa. Se on luonteeltaan sähköistä, kun menette eteenpäin, koska Kodin energia - miten tahansa kutsuttekin sitä - voi tulla teihin monin eri tavoin.



Uusi kehosähkö



Haaste tulee siinä, että ihmiset osaavat maadoittua käsitellessään vettä. He osaavat maadoittaa energiansa. He tietävät, milloin heillä on liikaa tai milloin he saavat liikaa tunne-energiaa. Mutta kerromme teille, että tätä tapahtuu erityisesti niille, jotka seisovat yleisön edessä pitämässä puhetta, esiintymässä tai työskentelemässä ihmisten kanssa. Sanotaanpa, että työskentelette ihmisten kanssa joka viikko ja puhutte julkisesti ongelmitta. Opitte pystyttämään tämän pikkurajan ja pitämään energiat loitolla tai puhumaan tarvittaessa seinälle, välttääksenne kaiken uskomattoman energian, mitä teille tulee näyttämöllä.



Tunnette nyt tuon energian, koska nuo rajat joiden kanssa olette toimineet, eivät ole enää paikoillaan. Monet teistä alkavat tuntea asioita, joita ette ole koskaan ennen tunteneet. Ne ovat liipaisimia, jotta he alkaisivat työskennellä tämän energian kanssa. Kun teistä tulee aina vain kristallisempia, valoa tulee kehoonne eri tavoilla - niiden värähtelyjen lisäksi, joita vesi voi kantaa.



Valomaadoittuminen



Tulette pakahtumaan valosta. Olemme maininneet tästä aiemmin vain "mainospalana", mutta nyt on aika tuoda se sisään. Valomaadoittuminen on yksi avain, jonka opitte. Ette opi tekemään sitä ainoastaan fyysisen kehonne osalta, vaan opitte tekemään sen sähkölaitteiden osalta. Opitte tekemään sen kaiken käyttämänne osalta voidaksenne harmonisoida elektroniikkanne ja fyysisen kehonne elektroniikan kanssa.



Isännän oli vaihdettava neljät paristot ennen tuon päivän loppua. Hän ajatteli jonkun käyneen hänen talossaan tyhjentämässä kaikki paristot, mutta se oli itse asiassa hän. Sitten hän meni huoneeseensa ja laittoi päälle suosikkitietokoneensa, mitä hän käyttää koko ajan, eikä se käynnistynyt. Se ei vain toiminut. Hän kokeili kolme tai neljä kertaa ja lopulta se tavallaan heräsi. Sitten lopulta viidennen tai kuudennen kerran jälkeen se käynnistyi täysin vahingoittumattomana. Se johtui siitä, että koneen täytyi sopeutua hänen uuteen värähtelyynsä.



Työskentelette jo harmonioiden kanssa ja pyhä harmonia on erittäin kaunis asia oppia. Se on teidän paikkanne maailmassa, minne sovitte, mutta teidän on myös ymmärrettävä, että se mihin sovitte, ei enää sisällä energiaanne. Kehitytte uskomatonta tahtia ja ihmiskunnan näkökulmasta tämä tapahtuu silmänräpäyksessä. Te johdatte tietä ja uskallatte viedä sen seuraavalla energiatasolle.



Meillä on vielä viimeinen pala jaettavana. Koska tämä myös laukaisee fyysisen kehon uudelleenankkuroitumisen, kehon on aina ankkuroiduttava tai maadoituttava maahan. Fyysisen kehon sähköyhteydellä on oltava paikka, minne mennä, jotta se voi kulkea kehon läpi. Kutsutte tätä maadoittumiseksi. Sitä kutsutaan myös sähköpiirien maadoittamiseksi, koska kyse on virran palaamisesta maahan tai lopulliseen lepopaikkaansa. Yhteytenne on kirjaimellisesti muuttumassa, ihmisen värähtelymallit muuttuvat päivittäin. Aurakuvanne muuttuvat dramaattisesti, ja paljon siitä yhteydestänne kaikkiin asioihin, jotka ovat mitanneet osaa energiakentästänne, muuttuu dramaattisesti. Monet teistä kokevat aikoja, jolloin tunnette tunteita tai ette tunne tunteita paikoissa, missä ajattelitte, että teidän pitäisi.


Seksuaalienergia-aalto



Hengen lopullinen ankkuroituminen fyysiseen kehoon on sitä, mitä olemme kutsuneet seksuaalienergiaksi. Kerroimme teille useita vuosia sitten, että tälle planeetalle tulisi uusi seksuaalienergian aalto - sellainen joka saisi 1960-lukunne näyttämään kesyltä. Aikanaan oli valtava aalto, joka meni läpi hyvin nopeasti ja aktivoi kaiken. Tämä aktivointi on sen virkoamista. Nyt kun siirrytte tälle uudelle tasolle, päästätte irti omasta energiamallistanne. Alatte sallia energianne palata sen normaalitilaan sen sijaan, että yritätte pitää sitä fyysisessä olemuksessa. Kun opitte tekemään kaikkia näitä asioita, löydätte uuden ilo elää, ja se on seksuaalienergiaa. Löydätte uuden valon hymystänne ja pyydämme teitä olemaan pelkäämättä sitä. Syleilkää sitä. Se on osa ihmistä, mikä kehittyy tällä planeetalla uskomatonta vauhtia.



Kerromme teille, että emme puhu vain seksistä emmekä tietenkään vain seksiaktista, sillä se on vain pientä tämän energian käyttöä. Teillä on seksuaalienergiaa joka kerta, kun joku näkee henkenne fyysisessä kehossa. Joka kerta kun hymyilette, joka kerta kun voitte kantaa tuota valoa Kotoa. Teitä uudelleenjohdotetaan, jokaista teitä, jotta fyysinen kehonne voi sisältää enemmän valoa kulkiessanne tällä planeetalla. Se on teidän keksintönne, ei ennalta määrättyä. Maaplaneetan määränpää on kohta tulossa esiin ja kuljette kaikki sen ohi juhlien ja nauttien elämästänne.



Teistä on tulossa uusia ihmisiä hyvin nopeasti. Meille on kunnia vain olla täällä katselemassa, sillä tämän puolesta olette työskennelleet koko elämänne. Monien teidän oli itse asiassa työnnyttävä tähän elämään, jopa saaden vanhemmat, jotka eivät ymmärtäneet teitä, tai käyden läpi kaikenlaisia vaikeuksia kasvaessanne aikuiseksi vain, jotta voisitte olla täällä nyt. Teimme sen! Espavo. Te teitte sen! Nauttikaa näistä askelista. Jos teitä pelottaa, kurkottakaa ottamaan toisianne kädestä ja auttakaa toisianne seuraavalle askeleelle yksi sydän kerrallaan. Tästä planeetasta on tulossa taivas maan päällä.



Lähdemme luotanne kolmen yksinkertaisen ja tutun muistutuksen kera.


Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen, sillä tällä planeetalla on monta jumalaa.

Hoivatkaa tosianne ja selvittäkää tietä toisillenne aina tilaisuuden tullen.

Tietäkää, että tämä on kaunista peliä, ja pelatkaa hyvin yhteen.


Espavo.

Ei kommentteja: