28.1.2011

AE URIEL: ELÄKÄÄ MESTARUUTENNE KAUTTA

Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman

Uutiskirjeestä 17.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Astutte maailmaan mestarina kera sen tiedon ja ymmärryksen, mitä vaaditaan parantumis- ja ylösnousemiselämäntarkoituksenne toteuttamiseen. Jokaisessa elämässä kokemianne kamppailuja syntyy, koska maa haastaa mestaruuteenne ja pelko muistuttaa teille voimattomuudesta, mikä on yksi käytettävissänne oleva vaihtoehto. Joskus teidän on koettava pelkoa ja voimattomuutta osana sielunne oppitunteja ja valitsette tämän tarkoituksella, jotta teitä voidaan muistuttaa mestaruudestanne.



Jokainen ihmisten välinen vuorovaikutus tapahtuu tietyllä energiataajuudella, minkä voitte transformoida mestaruudellanne. Mutta tähän prosessiin sisältyy luonnostaan haaste, mikä aiheutuu, kun teistä tulee tuota taajuutta kokeaksenne sen vaikutukset. Sitten unohdatte mestaruutenne ja teistä tulee sen taajuuden uhri, jota tulitte transformoimaan. Tästä syystä monet teistä jäävät sieluryhmiinsä useiksi elämiksi ja opettelette samoja oppitunteja, ja vaikka tiedätte, että käytettävissänne on eri polkuja, ette voi saavuttaa niitä. Koette elämää sen uhrina, mitä tulitte transformoimaan.



Ei ole mitään elämäntilannetta, mitä ette hallitse, koska teillä on mestaruus transformoida energeettinen elämänkokemuksenne. Ette voi olla elämän uhri, koska olette sen mestari. Ette voi olla pelon uhri, koska olette valon mestari. Ette voi olla voimaton, koska olette voiman mestari. Mutta mestaruutenne jää ihmisyydeltänne piiloon, kunnes tuotte sen etualalle. Se on jo teidän ja koette elämää mestaruutenne kautta, kun muistatte, että teillä on transformaatiopolku, mitä voidaan kokea monin eri tavoin.



Ylösnousemus on kehittyvää energiavirtaa matalammista energiataajuuksista korkeampiin ja mestarina ymmärrätte tämän liikkeen ja tiedätte, että valitsette erilaisia värähtelytasoja niiden transformoimiseksi, koska teillä on jo tarvittava mestaruus niiden transformoimiseen. Mutta se tuleeko teistä niiden uhri vai mestari, riippuu siitä, voitteko muistaa transformaatioelämäntarkoituksenne. Tämä on teidän ja koko ihmiskunnan tarkoitus. Jokainen asia mitä koette, on jotain, mitä olette tulleet transformoimaan. Eläkää siis mestaruutenne kautta. Valitkaa voima pelon sijasta ja valo pimeyden sijasta ja sitten voitte elää mestaruutenne kautta ja luoda taivaan maan päälle.



Rakkausyhteys



Vuonna 2011 nähdään rakkauden eri puolien transformoitumista sekä yksilö- että kollektiivitasolla. Tämä voi olla arka paikka (kirjaimellisesti) monille ihmisille, koska he ovat olleet kyvyttömiä luomaan tai ylläpitämään suhteita elämässään suurimman osan kuluneesta vuosikymmenestä tai pidempään. Koska määrittelemme itsemme suuressa määrin sen perusteella, onko elämässämme rakkautta, oleminen ilman sellaista, joka "rakastaa" meitä, on ollut hyvin haastavaa. Rakkauselämämme on ollut joko täysin tapahtumatonta tai niin tuskallista, että olemme hylänneet rakkausunelmamme. On muutoksen aika ja muutosta on tulossa vuonna 2011.



Haluatko rakastavan ja intiimin suhteen vuonna 2011?
Sitten on aika luoda sellainen, koska vaikka nyt energiat tukevat sitä, todellinen ponnistus lepää meissä ja tämän suorittamiseksi meidän täytyy löytää uusi totuus rakkaudesta. Tämä totuus on artikkelin otsikko, "rakkausyhteys". Jos haluamme saada suhteen, meidän on muodostettava se yhteydestä - rakkauden kautta, ei tarpeidemme.


Emme voi enää etsiä jotakuta rakastamaan meitä, koska emme pysty pitämään itseämme rakastettavana, tyydyttämään tarpeita, joita emme tunne pystyvämme tyydyttämään, tai ratkaisemaan yksinäisyyttämme.



Olen usein kirjoittanut, ettemme koskaan löydä sellaista, joka rakastaa meitä enemmän, kuin rakastamme itse itseämme, ja se on erityisen totta tänä vuonna. Jokainen paikka missä tunnemme arvottomuutta tai ansaitsemattomuutta, on alue, missä meillä on oppitunteja, kunnes muistamme, että olemme jumalainen, rakastettava, rakastettu ja ansaitsemme suurimman rakkauden ilmaisumuodon fyysisessä maailmassamme. Mutta aineellinen rakkaus on peili sisäisestä itsemme rakastamisesta. Jos haluamme nähdä rakkautta elämässämme, meidän on tultava tuoksi rakkaudeksi rakastamalla itseämme.



Kollektiivi- tai maailmanlaajuisella tasolla meille tulee monia tilaisuuksia rakastaa ja tukea toisiamme erilaisissa tilanteissa, sellaisissa mitä olemme jo nähneet tänä vuonna ja mitkä muistuttavat meille yhteydestämme ja tarpeestamme olla ystävällinen ja rakastava toisillemme. Voimme luoda rakkautta rakkaudettomaan maailmaan, mutta emme vihaamalla niitä, jotka muistuttavat meille, että rakkaus on valinta, mitä he eivät tee. Odotammeko uljaan prinssin ratsastavan elämäämme ja siunaavan meitä sillä rakkaudella, mitä haluamme? Tämä on mukava ajatus ja jokainen meistä voi saada sen, silloin kun lähestymme rakkautta sisältä ulospäin ja rakastamme itseämme niin paljon, että luomme ehdottoman, täydellisen ja kestävän rakkauden värähtelyn, mikä vetää tuollaista rakkautta puoleemme.



Viimeinen käyttöpäivä on mennyt



Viime viikonloppuna siivosin keittiön ruokakomeroa, minkä ajattelin olevan vain muutaman hyllyn järjestelemistä. Minun pitäisi tietää jo, että useimmat kotitalousprojektit vievät pidemmän aikaa, kuin luulen. Niinpä vietin koko iltapäivän ottaen pois kaiken ruokakomerosta - löysin unohtamiani asioita ja säästin itseni tulevilta ongelmilta, kun havaitsin useita ruokatölkkejä, jotka olisivat pian räjähtäneet. Ja monet tavarat jotka olivat hautautuneet taakse, olivat pitkästi yli viimeisen käyttöpäivänsä. Ennen kuin laitoin tavarat takaisin, varmistin, että käyttäisin niitä ja ettei päivämäärä ollut mennyt vanhaksi.



Ihmiset jotka tulevat kotiini, tietävät, että minulla on aina komero täynnä. Mutta vaikka komero on täynnä, käsitin, että se sisälsi monia tavaroita, jotka veivät vain tilaa. En ollut käyttänyt niitä vuosiin enkä edes tiennyt niitä olevan olemassa. Huomasin myös, että olin myös ostanut tavaroita, joita en tiennyt minulla olevan jo. Monet vanhemmista ruuista olivat ohi viimeisen käyttöpäivänsä, joten niistä ei ollut hyötyä minulle tai kenellekään muulle. Sitten aloin katsoa muilta elämäni alueilta asioita, jotka ovat ottaneet tilaa ja olivat ohittaneet käytettävyytensä.



Kaikella elämässämme on "viimeinen käyttöpäivänsä", kohta missä se ei ole enää arvokas tai hyödyllinen. Sillä ei ole arvoa, koska sen energia ei sovi enää yhteen meidän kanssamme. Se ei ole enää hyödyllinen, koska siirryttyämme sen värähtelyn ohi meillä ei ole tapaa yhdistyä siihen. Ainoa vaihtoehtomme - eikä se ole aina helppoa - on päästää siitä irti. Mutta koska se oli hyödyllinen meille jossain kohtaa ja olemme kiintyneet siihen, voimme löytää monia syitä pitää sen, vaikkemme voikaan käyttää sitä. Kiintymisen ja yhteyden välillä on ero, koska voimme olla tunteellisesti kiinni jossain, mihin meillä ei ole energiayhteyttä. Voimmeko olla kiintynyt ja yhdistynyt? Toinen perustuu puhtaasti tunteeseen ja toinen voi olla sekä tunteellista että energeettistä. Mutta silloin kun meillä on yhteys, emme tarvitse kiintymistä, koska yhteydessä on sellainen turvallisuuden ja kuulumisen tunne, mitä ei ole kiintymyksessä.




Kun siirrymme enemmän energiapohjaiseen ajattelutapaan ja katsomme niitä asioita, jotka ovat ylittäneet viimeisen käyttöpäivänsä, käsitämme, että tunnekiintymisellä yritämme säilyttää yhteyden vanhentuneisiin asioihin. Ja yrittämällä pitää nuo yhteydet hengissä rajoitamme energialaajentumistamme. Kiintymys pitää tilaa energiapiirteelle, mikä estää meitä siirtymästä eteenpäin.



Katso tällä viikolla elämääsi ja kysy, onko siellä asioita, jotka ovat ylittäneet viimeisen käyttöpäivänsä. Tarvitsetko tai haluatko niitä, oletko todella yhteydessä niihin vai onko se vain kiintymystä? Voitko päästää niistä irti, että energiasi voi laajentua? Mikä voi ottaa niiden paikan, kun olet päästänyt niistä irti?



Miksi tämä tapahtui?



Syyskuun ja joulukuun radio-ohjelmassa kaksi eri soittajaa sai tulkinnan ja kumpikin heistä oli halvaantunut onnettomuudessa. Kummallekin kerrottiin, että heidän elämänpolkuaan oli muutettu tällä tavalla, jotta heidät pysäytettiin polulla, jolla he olivat. Ja kummallekin kerrottiin, että he toipuisivat, mutta heidän oli sitouduttava viemään elämänsä eri suuntaan. Sitä ei tarkoitettu rangaistukseksi, vaikka heidän haasteensa näyttivät voittamattomilta, mutta he eivät olleet menossa suuntaan, mikä sallisi heidän käyttää lahjojaan, ja se oli heidän kokemustensa tarkoitus.



Olen kuullut myös monista vanhemmista, joiden lapset ovat joutuneet haastavaan onnettomuuteen, mikä pysäytti heidän elämänpolkunsa, ja syy oli sama: he olivat menossa suuntaan, mikä oli vastakkainen sielun tarkoitukselle. He olivat lakanneet kuuntelemasta sydäntään ja heidät oli tuotava takaisin henkiseen keskukseensa. Joskus vaaditaan elämän haastava tapahtuma herättämään heidät ja se tapahtuu tavalla, mikä pakottaa kiinnittämään huomiota.



Meillä kaikilla on lahjoja, joita on käytettävä täysin hyödyksi, koska lahjamme tuovat lisäarvoa ihmiskunnan kasvulle ja parantumiselle. Indigot ja kristallit ovat lahjakkaimpia, yhteydessä uusiin sukupolviin ja niiden tukemia ja kuitenkin kaikki heidän elämässään edustaa haasteita, joiden tarkoituksena näyttää olevan viedä heidät pois täyttymyksen polulta. Mutta totuus tästä matkasta liittyy voittamiseen - siirtymiseen pelkoelämien yli ja "sen tekemiseen joka tapauksessa". Ja tämä tarkoitus on niin tärkeä, että jos eksymme siitä, meidät tuodaan takaisin tavalla, mikä poistaa kaikki häiriötekijät.



Monilla teistä on ollut vakavia elämän haasteita, joihin ei ehkä sisälly fyysistä halvaantumista, mutta jotka voivat olla tuhoisia. Itse seurasin yrityselämän uraa, kunnes monet lomautukset johtivat minut nykyiselle polulleni - kirjoittamaan, kanavoimaan ja opettamaan. Huolimatta monista yritysmaailman esteistä, jotka vihjasivat, etten ollut oikealla polulla, yritin parhaani, koska halusin menestyä siellä. Nyt olen menestynyt toisella alueella ja teen työtä, mitä rakastan. Mikä tahansa yrittää estää teitä menemästä johonkin suuntaan, se yrittää avata teidät toiselle suunnalle.


Mitä lahjoja teidän tarvitsee ilmaista, mitä taitojanne ei käytetä ja miten elämänpolkunne suuntaa muutetaan?


Seuratkaa merkkejä, kuunnelkaa opastustanne ja aloittakaa keskustelu sydämenne kanssa, koska työnne on tärkeää teille ja maailmalle. Vaikka on kiusaus kysyä "Miksi tämä tapahtui minulle?", kysymys mihin voitte vastata, on "Mitä muuta voin tehdä?", koska siitä löydätte sen ilon, menestyksen ja täyttymyksen, mitä olette etsineet.

Ei kommentteja: