3.1.2011

MITEN LÖYTÄÄ RAKKAUTTA VUONNA 2011


Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia
31.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


TRANSFORMOITUMINEN SUHTEIDEN KAUTTA



Huomautus Selacialta:

Tämä Kahdentoista neuvoston uuden vuoden viesti antaa oppaan vuoden 2011 suhteisiin. Viestissä Neuvosto puhuu näiden aikojen ainutlaatuisista energioista ja niiden vaikutuksesta suhteisiin.


He antavat tarkistuslistan, mitä voi käyttää nyt ja pitkin vuotta edistymisen seuraamiseen suhteissa. Viesti tarttuu moniin lukijoiden huolenaiheisiin ja kysymyksiin hämmentävästä suhdetanssista.


Toivotamme tervetulleeksi panoksenne tulevilla viikoilla. Toivoen teille uutta vuotta, joka säkenöi rakkautta ja iloa!"






Tämä vuosi loppuu juuri ja aivan uusi on alkamassa. Mieti, millaisen vuoden haluat saada. Koska suhteet ovat tärkeä osa elämää, keskity sellaisiin suhteisiin, joita haluaisit luoda tai ylläpitää.



Kutsu sisäinen viisautesi puhumaan sinulle,
kun pohdiskelet näitä kysymyksiä:


- Halutatko uusia ihmisiä elämääsi?

- Miltä ihannesuhteesi näyttävät?

- Ovatko nykysuhteesi tyydyttäviä?

- Jos eivät ole, miksi?

- Jos suhteesi ovat tyydyttäviä, miksi?

- Mitkä suhteet aiheuttavat sinulle ahdistusta?

- Miksi olet huolestunut?

- Mitkä suhteet katalysoivat kohottavia tunteita?

- Jos voisit seistä parhaan ystäväsi kengissä ja tarkastella itseäsi, miten kuvaisit parhaita puoliasi?

- Kuvittele seisovasi sellaisen ihmisen kengissä, joka saa sinut usein epäilemään itseäsi. Jos olisit tuo ihminen ja olisit tekemisissä hänen kanssaan, mitä kritisoisit?



Vastauksesi näihin kysymyksiin antavat sinulle näkemyksiä itsestäsi ja siitä, miten suhtaudut toisiin. Suhteesi ovat tärkein transformaatiokatalyyttisi. Ajattele jokaista lahjana.



Harkitse palaamista tähän luetteloon kuukausittain tulevana vuonna ja pane merkille, miten vastauksesi ovat muuttuneet tai pysyneet samoina. Kiinnitä huomiota siihen, kun sinulla on vaikeuksia koko ajan samojen ihmisten kanssa ja kun sinulla on samanlaisia vaikeuksia eri ihmisten kanssa. Tämän tarkkaileminen auttaa sinua huomaamaan toistuvat mallit ja saamaan suuremman kuvan suhdetaidoistasi.



Älä jätä rakkautta hautumaan



Suhteesi ovat avain siihen, miten koet transformaation näinä ennenkuulumattomina aikoina. Jos olet jättänyt rakkauden hautumaan ajatellen olevasi liian kiireinen, ajattele uudestaan. Rakkaus on ratkaiseva kaikenlaisten suhteiden onnistumiselle - mukaan luettuna romanttiset suhteet, perhesuhteet, ystävät, työtoverit, asiakaspalveluihmiset ja vieraat.


Kykysi rakastaa kaikenlaisissa olosuhteissa määrää,
miten hyvin selviydyt tulevista kaaosajoista.



Miksi? Elätte yhteiskunnan suurinta, koskaan tunnettua uudelleenjärjestäytymisaikaa ja se on kansainvälistä. Laajakantoisia muutoksia on tekeillä ja ne vaikuttavat jokaiseen osaan, miten elämää eletään. Se miten suhtaudut toisiin ihmisiin, asioihin ja olosuhteisiin, määrää henkilökohtaiset muutoskokemuksesi.






Ihmiset suhtautuvat toisiin kahdella perustavalla - rakkaudella tai pelolla. Toista tapaa ihmiskunta on opetellut tuhansia vuosia. Se on juurtunut teihin. Olette perineet pelkoon perustuvat mallit DNA:ssanne.



Rakkauteen perustuva suhtautumistapa on se, minkä synnyitte muistamaan ja oppimaan tässä elämässä. Rakkaus on teille yhtä luonnollista kuin hengittäminen, sillä se on osa jumalolemustanne. Ehdollistuminen on kuitenkin saanut teidät menettämään muistinne siitä, miten ilmaistaan rakkautta täydesti.



Vuoden 2011 risteys



Vuosi 2011 on risteys teille ja kaikille kohtaamillenne. Se on uudelleenjärjestäytymisvuosi ihmisten tarttuessa kaikilla mantereilla rikkinäisiin järjestelmiin. On suuri kuilu ihannemaailmanne ja sen maailman välillä, jossa elätte nyt.


Tehtävänänne on liittyä toisiin etsimään tapoja kuilun sulkemiseksi toimimattomien yhteiskuntarakenteiden ja valaistuneemmille periaatteille perustuvien rakenteiden välillä. Vanhoihin päivitettäviin toimintatapoihin sisältyvät perhe-elämä, seurustelu, ystävyys ja sosiaalinen verkostoituminen.



Rakkaus on liima, joka ankkuroi uudet ja
valontäyteiset rakenteet paikoilleen



Jos olet taitava suhtautumaan toisiin rakastavasti ja käytät tuota taitoa säännöllisesti, liu'ut töyssyjen yli polullasi. Tämä on kriittistä vuonna 2011, kun jo ennestään töyssyisestä menosta tulee töyssyisempää elämän tahdin nopeutuessa.


Keksi, miten olla rakastavampi, ja näin edessä olevasta tiestä tulee helpompaa kulkea. Tarve tulla rakastavammaksi on yleinen. Voit olla sinkku tai naimisissa - sillä ei ole eroa. Myös sinkun joka on ilman perhettä ja työskentelee yksin kotona, on kehitettävä rakastavia reaktioita toisia kohtaan, jos hän haluaa löytää tasapainon tulevina aikoina.




Tarkistuslista rakkauden löytämiseen
vuonna 2011


* Etsitkö uutta romanttista kumppania?


Ennen tämän henkilön etsintää tule rennoksi itsesi suhteen. Opi nauttimaan omasta seurastasi.
Keksi, miten hyväksyä itsesi - hyvät, pahat ja rumat.

Puhdista entisten loukkaantumisten jäämät parantamalla ratkaisemattomat kysymykset aiempien kumppanien kanssa.

Löydä, miten katsoa syvälle sisään ja kehittää voimakas yhteys sisäiseen tietämykseesi. Tässä prosessissa kehität itseluottamusta ja samalla saat omia vastauksia elämän kysymyksiin.

Tekemällä nämä asiat voit kehittää sellaisen itsesi rakastamistason, mikä tarvitaan uuden kumppanin tuomiseen elämääsi.



* Tiedä, että uuden rakkaussuhteen löytäminen ja muodostaminen on ainutlaatuinen kokemus
tämän päivän epävarmoina aikoina.


 Miksi? Ihmiskunnan herääminen kiihtyy ja tämän tapahtuessa lähestymistapa suhteisiin muuttuu. Koko suhdemaisema muuttuu ja vaikuttaa siihen, miltä suhde näyttää, miten se alkaa ja mikä on hyväksyttävää.
Esimerkiksi, miten ihmiset tapaavat ja miten läpinäkyviä he ovat suhteen alkuvaiheissa.

Kolme aihetta jotka ovat tähän saakka olleet suhteellisen tabu seurustelun aikana - raha, seksi ja aika - tulevat tänä päivänä keskusteluun mukaan merkityksellisellä tavalla. Parit puhuvat avoimesti arvoistaan paljon varhaisemmassa vaiheessa.

He ovat suoria keskustellessaan esim. raha-asioihin liittyvistä näkemyksistään, mistä monet aiemman sukupolven parit eivät puhuneet edes naimisiinmenon jälkeen. Viime vuosikymmenten tutkimukset suhteiden ristiriidoista ovat osoittaneet, että kumppanit riitelevät eniten rahasta, seksistä ja ajasta.

Näistä läpinäkyvämmistä ajoista on merkkinä, että parit puhuvat mahdollisesti vaikeista asioista jo seurusteluvaiheessa.



* Uusi rakkauskumppani voi olla aivan nurkan
takana tai jo osa elämääsi.


Älä aliarvioi kätkettyjä tekijöitä kumppanisi ilmentämisessä. Muista, että kaikella on jumalainen ajoitus.

Saatat tuntea olevasi valmis kohtaamaan sielunkumppanisi nyt. Saatat jopa tuntea kiirettä sen tapahtumiseen ja sinulla on muita voimakkaita tunteita liittyen siihen, että elät nyt.

Paras tapa löytää elämänkumppanisi on elää tavalla, joka tukee heräämistäsi. Tähän liittyy oppiminen jakamaan, välittämään, olemaan läheinen, päästämään irti ja vain olemaan.





* Oletko onnellisesti sinkku?


Yksinolemisessa ei ole mitään väärää näinä merkittävinä muutoshetkinä. Et tarvitse kumppania valaistuaksesi. Et tarvitse kumppania pysyäksesi tervejärkisenä suuren tietoisuusmuutoksen aikana. Et tarvitse kumppania ollaksesi onnellinen. Jos päähäsi tulee tällaisia ajatuksia, kyseenalaista ne.

Tutki tunteidesi ja ajatustesi lähdettä. On mahdollista, etteivät tällaiset ajatukset tule sydämestäsi. Sydämesi tietää paremmin. Se puhuu totta. Jos voisit kuulla nyt sydämesi, se muistuttaisi sinua juuri näistä asioista. Se kertoisi sinulle, että elät nyt auttaaksesi luomaan uusia lähestymistapoja suhteisiin. Sinkkuna oleminen on yksi toteuttamiskelpoinen vaihtoehto.



* Oletko jo rakkaussuhteessa?


Ajattele, että on aina tilaa luoda enemmän rakkautta juuri siihen, missä olet. Aloita itsestäsi.
Joka päivä voit valita, miten olet itsesi ja toisten kanssa. Voit päättää rakastaa ehdottomasti niin kuin äiti poikaansa tai tytärtään.

Luomasi rakkaus säteilee maailmaan, myös osaan, jonka jaat kumppanisi kanssa. Ei tietenkään ole takeita, että kumppanistasi tulee rakastavampi vain, koska sinä olet sitä. Suhdekokemuksesi nähdään kuitenkin rakkauden silmin ja tämä muuttaa kaiken.


Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

2 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Moi,
on kiva lukea sun blogia, mutta noi himmeät tekstit eivät oikein näy.
Toivotan Valorikasta vuotta.

Saniya kirjoitti...

Hei:)

Ja kiitos palautteestasi, joka on aina tervetullutta!
Yritän jatkossa käyttää parempia värejä teksteissä, että näkee, mitä on lukemassa ;)
Tosiaankin, olen itekin aina välillä katellut, että mahtaakohan tämä nyt tarpeeksi hyvin näkyä..

Valorikasta alkanutta vuotta Sinullekin! ~Saniya~